FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
دلار 3010
اون دوستی که 3030 اعلام کردن احتمالا قیمت صراف رو میگهدلار اخر وقت 3015 تومان بود تعجب میکنم دوستان چرا میگن 3030 تومان ........با واریز پول ایران در دوشنبه حتما به زیر 3000 تومان میرسه
متاسفانه مردم عامی زیاد داریم تو جامعه.دلار تا 50 رفت الان 35
اقا میگن مشهد پدیده شاندیز افتتاح شده قیمت ها 40 درصد واقعی تخفیف داره 30 کیلو متر جاده بسته شده پیامک زدن پدیده دیگه نمیتونه جوابگو باشه![]()
متوجه منظورتون نشدممتاسفانه مردم عامی زیاد داریم تو جامعه.
مثلا همین که مثلا یکس بگه یجا تخفیف 40 درصد داره. راه می افتند میرند که مثلا ارزونتر بخرند درصورتیکه هزیمه مثلا بنزینشون بیشتر میشه از اون تخفیف. و اصلا هم حساب نمی کنند که فروشنده تا جنسش را با 40 درصد سود نفروشه ، نمی ده به کسی. من سراغ دارم جایی را که 70 درصد تخفیف گذاشته. کسی نیست بگه رو چه حسابی قبلا 70 درصد بیشتر می فروختی که الان 70 درصد کم کردی! و تازه الان شده 300 تومان!متوجه منظورتون نشدم
دلار امروز با 3055 تومان شروع شد.
در واقع همه با ورود اشتون دلار 3000 تومانی انتظار داشتند
و البته من از چند نفر فعال بازار ارز پرسیدم گفتند همه چیز بر می گرده به مصاحبه اشتون که دیروز تو کنفرانش خبری گفت در نتیجه مذاکرات تضمینی وجود نداره و پیچیده است . در واقع طوری صحبت کرد که نشون داد اصلا خوشبین نیست.
هیچ کس انتظار نداشت که در تهران اینطوری بگه و این آب سردی بر خوشبینی بازار بود.
اتفاقا برعکس همین که وارد شد دلار تا 3000 پایین اومداومدن اشتون که نتیجه عکس داد. فردا با رفتنش ممکنه دلار 3080 تا 3100 باشه!