sanup2006
Registered User
اساتید پیش بینی چی هست?
میره بالا یا میاد رو 3000 ?
Sent from my X8 using Tapatalk 2
میره بالا یا میاد رو 3000 ?
Sent from my X8 using Tapatalk 2
قیمت کجا رو می دی؟! 188 و 190 هست همه جا !3155......داره شل میکنه به احتمال زیاد بیاد پایین تر
قیمتشون درسته 3155قیمت کجا رو می دی؟! 188 و 190 هست همه جا !
من قیمت درست بازار رو دادم ولی اگه شما دوست دارید قیمت بالا باشه من دیگه کاری از دستم بر نمیاد .......البته اخر وقت 3165 شدقیمت کجا رو می دی؟! 188 و 190 هست همه جا !
اینم ۴۵۰ میلیون دیگه که دارن آزاد میکنند:
http://www.reuters.com/article/2014/04/17/us-iran-nuclear-usa-idUSBREA3G1W620140417
اینم ترجمه دست و پا شکستش توسط گوگل:
آمریکا 450،000،000$ از دارایی های ایران را پس از گزارش آژانس بین المللی انرژی آزاد می کند
خدا کنه روی 2950 فیکس بمونه.تازه کمی داشت اروم می شد.با این مصاحبه ای که امروز سیف انجام داده به احتمال زیاد باید شاهد کاهش قیمت ها طی چند روز اینده باشیم
دقیقافروش 3208
بعضی از دوستان قیمت خرید رو می زنند و می گن شل کرد !
با واقعیت نمی شه جنگید !
دوست خوبم من قیمت اون لحظه را گفتم ولی اگه شما میگید حتما درسته الان 3195فروش 3208
بعضی از دوستان قیمت خرید رو می زنند و می گن شل کرد !
با واقعیت نمی شه جنگید !
طبق پیش بینی های صورت گرفته هزینه 12 ساعت کولر آبی با نرخ فعلی برق ( اگه از این بیشتر نشه ) در تابستان ماهیانه تقریبا 140 و برای کمپروسور کولر گازی تقریبا 350 پیش بینی شده !فکر میکردم سیف با بهمنی خیلی تفاوت داره از خیلی جهات مخصوصاً سطح تحصیلات و فهم و کاربلدی ولی امروز که دیدم توی رادیو گفت نوسانات ارز ناشی از یک سری فعالیت های نا سالم اقتصادی هست و ما به کالاهای اساسی ارز نا محدود میدیم و پیش بینی ما فلان هست و ... یاد رجز خونی های بی فایده بهمنی افتادم
فاتحه ارز خوندست...
فکر میکردم سیف با بهمنی خیلی تفاوت داره از خیلی جهات مخصوصاً سطح تحصیلات و فهم و کاربلدی ولی امروز که دیدم توی رادیو گفت نوسانات ارز ناشی از یک سری فعالیت های نا سالم اقتصادی هست و ما به کالاهای اساسی ارز نا محدود میدیم و پیش بینی ما فلان هست و ... یاد رجز خونی های بی فایده بهمنی افتادم
فاتحه ارز خوندست...