• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
داداش شما این دستگاهاتونو که وارد میکنید چیکارشون میکنید؟:-D
امروز یکی رو بردم ام ار ای گفت چهل روز دیگه نوبتت میشه0:)

Sent from my C5303 using Tapatalk

ام آر ای دستگاه سرمایه ای محسوب میشه و وارداتش نیازمند مجوز فروش محل از وزارت بهداشت.
این یعنی تو یک منطقه بیشتر از یک تعداد خاص نمیشه فروخت.
البته متاسفانه کار ما چشم نه تصویر برداری ولی خودمم در شگفتم از این نوبت دهی های ماهیانه زمانیکه مراکز عملا بیشتر روز بیکارن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک چیز جالب امروز دیدم. من معمولا یک نیم نگاهی به تغییرات قیمت ارز مرجع توی بانک مر کزی می کنم چون میشه از روش تغییرات بازار رو هم دید.
الان چند روزه بخش مربوط به 3 ماه و 6 ماه قیمت دهی ارز مرجع کار نمی کنه.
؟؟؟!!!
اینم در کنار شفا گرفتن مردم از ضریح هنوز نصب نشده ، یکی دیگر از چیزهایی است که فقط در ایران میشه دید.!

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
سلام دوستان
دو مورد:
1- بنظر شما فاز دوم مثلا هدفمندی یارانه چه تاثیری روی ارز می زاره؟

2- من قصد دارم چارت قیمت ارز و دلار سال 1389 رو نگاه کنم. سالی که از آذرش هدفمندی شروع شد
سایتی هست که قیمت آرشیوی ارز رو از سال 1389 داشته باشه؟ حالا روزانه یا ماهانه خیلی فرق نداره

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
من هنوز نفهمیدم دلیل گرانی دلار بعد از عید چیه؟
واقعا بخاطر سرازیر شدن از بورسه فقط؟؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جالب اینجاست هیچ واکنشی به افزایش قیمت ارز نمیبینیم! طوری که انگار برنامه ریزی شدست!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
چند ماهی هست نرخ ارز بانک مرکزی چک میکنم متاسفانه حدودن از چند ماه پیش بالای 100 تومن رو قیمت ارز رفته به مرور و درنهایت بعد از عید هم اومده رو 2550 جالب اینجاست که هیچ اشاره ای به این موضوع نمیشه هدف اصلی چیه تک نرخی شدن روی 2600 یا نه!!!
بدبختانه بازار آزاد هم دوباره درحال اشفتگی هست در روز حداقل 80 90 تومن داره بیخود نوسان میکنه البته اخر نوسان هم رو به افزایش قیمت دلار هست نتیجه گیری به نظرتون چیه؟؟
باافزایش دلاروکنترل نکردن آن چطور میشه اختلاف بین نرخ ارزمرجع وآزاد کم کرد وقتی نرخ ازاد رو به بالا وزیاد شدنه؟!!!
مردم تازه از فکر دلار خریدن دراومده بودن وقرار براین بود که این سرمایه به سمت بازارهای دیگه ازجمله بورس ومسکن هدایت بشه !!!
البته همزمان ارزش لیر دربرابر دلار هم چک میکردم درعجبم ترکیه چطور تونست درعرض 3 ماه ارزش ازدست رفته 15 20 درصدی لیردرمقابل دلار دوباره بدست بیاره

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جالب اینجاست هیچ واکنشی به افزایش قیمت ارز نمیبینیم! طوری که انگار برنامه ریزی شدست!

دقیقا من هم به همین موضوع فکر می کردم. هیچ سایتی هیچی نمی نویسه. هیچ روزنامه ای تحلیلی نمی کنه. انگار دلار مثلا 10 تومن گرون شده نه 200 تومن.!

من هم فکر می کنم یک چیز برنامه ریزی شده باشه. شاید مثابله با فاز دومه.
بهش فکر می کردم. شاید می خوان زمانیکه فاز دوم اجرا میشه دلار کمی گرونتر باشه بعد با کاهش قیمت ارز موج گرونی ناشی از فاز دوم هدفمندی بو بگیرن.

ولی یک نکته هویداست === تقریبا تمامی منابع ، چه دولتی ، چه خصوصی با هم هماهنگن. حتی روزنامه های اقتصادی.!!!

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
امروز این تکه از خبر نقل زبان ها شده درست و غلط ش رو نمیدونم
خبرنگار جهان با خبر شد که نظر وزارت نفت برای عرضه بنزین به صورت تک نرخی است و قیمت آن به میزان 800 تومان در نظر گرفته شده است. با این تصمیم عملا یکی از کارکردهای مهم کارت سوخت بلااستفاده خواهد شد. گفته می شود رئیس جمهور برای ابلاغ این تصمیم دست نگه داشته است.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
امروز ارز دولتی برای داروهای گند زدای ما تامین شد. از اسفند بانکها تامین اعتبار نمی کردن.
جالبه پرداخت از حساب بانک مرکزی در سوییس انجام میشه.
شرکت کانادایی طرف قرارداد ما داره از خوشحالی میمیره.
کاش برای تجهیزات هم ارز دولتی میداد ن حداقل استرس افزایش قیمت محصولات نداشتیم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
امروز تو قطار با کسی همسفر بودم که ونزوئلا کار می کرد.
می گفت همه داغونی این کشور ، سیستم مدیریت کالاشون فوق العاده هست
چون صنعت ضعیفی دارند ، وارد کننده هستند.
ولی خوب چون سیستم مالیاتی و مدیریتی قوی دارند ، ممکنه موبایل تو یه مغازه کلی ارزونتر باشه چرا چون برای هر خرید فاکتوری می دن که وصل هست به سیستم مرکزیشون .
سود و ضررشون فاکتور خاصی داره
خوب این موبایل رو مغازه ایی ارزونتر می ده ، چون از وارد کننده ارزانتر خریده با اینکه حتی دلار گرانتر شده بر خلاف ایران که تا یهو گران می شه ( دلار ) ، همه شروع به گرانتر کردن جنس قبلی می کنند

پ.ن : می گفت اونجا هم دلار یهو بالا پایین می شه و با زور بالا پایین می کنند

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
به نظر شما آزاد شدن پولهایی که بلوکه بوده میتونه باعث افزایش نرخ دلار شده باشه? به این صورت که دولت وارداتش رو از طریق دلارهایی که آزاد شده انجام میده و با افزایش کاذب نرخ دلار در برابر ریال سعی داره از این چند میلیارد دلار سود خوبی به جیب بزنه??!!

مدیر وب سایت easytrading.ir

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
بله برنامه ریزی شده است.دولت داره ارز مرجع میده میخواد ارز رو ببره بالا تا وارد کننده ها با ارز گرون جنس وارد کنن تا پول خوبی گیر دولت بیاد. تا زمانی که تمام طلب های دولت وصول نشه و تمام دلار هاش آزاد و تموم نشه اوضاع همینقدر افتضاح میمونه....آدم نمیدونه دعا کنه تحریما برداشته بشن یا دعا کنه برداشته نشن!! یا شایدم باید دعا کنیم بعضی ها!!برداشته بشن!!

مدیر وب سایت easytrading.ir

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
عجیب قیمت ارزداره بالا میره و متاسفانه هیچ واکنشی از سوی مقامات دولتی نداریم با این وضعیت تورم ایران تو ماه های اینده بدون شک بالای 40% خواهد بود

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
برادرا ، خواهرای گرامی تاپیک تخصصی هست و بیشتر برای آگاهی از قیمت دلار و بحث و تبادل نظر ... حالا پایین بره یه عده ضرر میکنند ، بالا هم بره یه عده.. دلیل نمیشه توهین کنیم...

بیاید در سال 93 باهم دوست باشیم و کدورت ها را فراموش کنیم :دی ، دلار هم روزی 15-25ت داره میره بالا که یه دفعه بهمون فشار نیاد :دی

بالا