• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یه بنده خدایی تو شرکت گاز که مدیر کل گازرسانی یکی از شهرهاست میگفت سیستم دریافت گازبها اینطوریه که مردم پول قبض ها رو میریختن به حساب خزانه و از حساب خزانه درصدی رو دولت برمیداشت بعد واریز میشد به حساب شرکت گاز تا طرح های توسعه انجام بده ، حقوق کارکنان و.... همه اینا رو اوکی کنه ولی اواخر کار احمدی نژاد هر چی واریز میشد به حساب خزانه برای گازبها احمدی نژاد می بست به عنوان یارانه میداد به مردم
:D
میگفت اگه کل بودجه عمرانی بخش گاز اختصاص داده شده سال 93 رو هم اگه به بدهی های زمان احمدی نژاد برای پیمانکارا اختصاص بدیم بازم کم میاریم
چه برسه به طرح های توسعه جدید یا فعلی رو ادامه بدیم :general105:

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان میخوام فکر منو نقد کنین
به نظر بنزین 24 درصد افزایش پیدا کنه 520 به 910
اینجوری رکب میخوره بازار که تیز کرده بود برای بنزین 700 به 1000
و از اون ور اینها تو توافق وین تا اینجاها رو خوب پیش بینی کرده بودن که پول ها دقیق کی واریز بشه
درست همزمان با مرحله دوم تا دولت چپش پر باشه برای کنترل ارز! این اواخر هم که دو تا قسط طلب دلاری همزمان آزاد شد!
سیاست کلی روحانی هم تورم 25 درصدی هست واسه همین هم 24 درصد بیشتر آب برق گاز بنزین رو گرون نکردن
دارو هم که نمیخوان گرون کنن هیچ هزینه بهداشت و درمان هم میخوان 10 درصد کاهش بدن و بجاش 45 تومن یارانه رو زیاد نکنن
!
یادمون باشه گفتن 6 ماهه دوم 93 ارز تک نرخی !یعنی خداکثر 3 تومن ! و هدفشون اینه
سود بانکی هم زیر لفظی گفتن زیاد کنن فقط برای 6 تا 7 ماه!
مثلا کوثر کلید طلایی اش تا آخر اسفند یا آخر فروردین بیشتر مهلت افتتاح نداشت!(کلید طلایی 24 درصد روزشمار 6 ماهه)
ولی همزمان با توافق ضمنی(خودشون 23 درصد مشارکت دادن)در مصاحبه میگن غیر قانونی است تا بعد از 6 ماه جلوش رو بگیرن بلکه هم کمتر!

هدف و دلیلشون
قبل از مرحله دوم سرمایه سرگردان رو از بازار بکشن بیرون ولو با باج دادن به سود بالا!تا نقدینگی نره جنس بخره ارز بخره مسکن بخره و شوک تورمی ایجاد کنه
بعد از اجراش با اون اوصاف به جای70 درصد افزایش بنزین 24 درصد و رکب به بازار!سود رو بیارن پایین تا تولید از رکود تورمی خارج بشه
(تولید عمرا میتونست سود بانکی بالای 32 درصد رو بده)

الان هم باتوم روسیه به سوریه اضافه شده برای توافق نهایی در وین
از اون طرف هم تیم رقیب بیکار نیست
اون تیم هم میخواد زهر چشم بگیره و انتقام بگیره از روحانی با خریدن دلار و افزایش قیمت اون با سفته بازی!
که روحانی با گرفتن بابک از قبل میخواست سیگنال بترسین رو صادر کنه براشون تا ببینیم سنبه کی پرزورتر هست
نکته پایانی و بی ربط!
به نظرتون احتمال داره ضرغامی صدا و سیما با توجه به پایان عمر مدیریتش دار وا میده
مثلا داره باج میده عطاران مدیری زیرنویس هدفمند سازی در موافقت با روحانی (فارس و تسنیم اینجوری نیستن در بحث مرحله دوم)
یا اینکه با توجه به کاهش تبلیغات صدا و سیما میشه نتیجه گرفت
روحانی قول بودجه تپل رو به ضرغامی در سال جدید داده
تبلیغات به خاطر شروع سال جدید و نبود قراردادها کم هست یا از قصد کم کردن یا من اشتباه میکنم کم نشده
ولی در هرصورت امسال صدا و سیما پوز هر چی شبکه ماهواره ای رو زد نه؟
بهترین کانالهای کارتی آمریکا هم اینهمه فبلم تاپ آمریکایی رو در 15 روز نشون نمیده!
پایتخت و کلاه قرمزی و خوب بد زشت که جای خود!
واقعن من و تو داشت میسوخت از اون طرف گوگوش مثل همیشه کاری که با شوهرهای قبلیش کرد با من و تو کرد!
بفرمایید شام هم که نداشتن !
من وتو هوتو تو
به همین راحتی به همین خوشمزگی!
واقعا اگه یکمی فضا رو باز کنه صدا و سیما هیچ کس در ماهواره دنبال کانال فارسی زبان نمیره!واقعا هیچ چیزی ندارن!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان میخوام فکر منو نقد کنین
به نظر بنزین 24 درصد افزایش پیدا کنه 520 به 910
اینجوری رکب میخوره بازار که تیز کرده بود برای بنزین 700 به 1000
و از اون ور اینها تو توافق وین تا اینجاها رو خوب پیش بینی کرده بودن که پول ها دقیق کی واریز بشه
درست همزمان با مرحله دوم تا دولت چپش پر باشه برای کنترل ارز! این اواخر هم که دو تا قسط طلب دلاری همزمان آزاد شد!
سیاست کلی روحانی هم تورم 25 درصدی هست واسه همین هم 24 درصد بیشتر آب برق گاز بنزین رو گرون نکردن
دارو هم که نمیخوان گرون کنن هیچ هزینه بهداشت و درمان هم میخوان 10 درصد کاهش بدن و بجاش 45 تومن یارانه رو زیاد نکنن
!
یادمون باشه گفتن 6 ماهه دوم 93 ارز تک نرخی !یعنی خداکثر 3 تومن ! و هدفشون اینه
سود بانکی هم زیر لفظی گفتن زیاد کنن فقط برای 6 تا 7 ماه!
مثلا کوثر کلید طلایی اش تا آخر اسفند یا آخر فروردین بیشتر مهلت افتتاح نداشت!(کلید طلایی 24 درصد روزشمار 6 ماهه)
ولی همزمان با توافق ضمنی(خودشون 23 درصد مشارکت دادن)در مصاحبه میگن غیر قانونی است تا بعد از 6 ماه جلوش رو بگیرن بلکه هم کمتر!

هدف و دلیلشون
قبل از مرحله دوم سرمایه سرگردان رو از بازار بکشن بیرون ولو با باج دادن به سود بالا!تا نقدینگی نره جنس بخره ارز بخره مسکن بخره و شوک تورمی ایجاد کنه
بعد از اجراش با اون اوصاف به جای70 درصد افزایش بنزین 24 درصد و رکب به بازار!سود رو بیارن پایین تا تولید از رکود تورمی خارج بشه
(تولید عمرا میتونست سود بانکی بالای 32 درصد رو بده)

الان هم باتوم روسیه به سوریه اضافه شده برای توافق نهایی در وین
از اون طرف هم تیم رقیب بیکار نیست
اون تیم هم میخواد زهر چشم بگیره و انتقام بگیره از روحانی با خریدن دلار و افزایش قیمت اون با سفته بازی!
که روحانی با گرفتن بابک از قبل میخواست سیگنال بترسین رو صادر کنه براشون تا ببینیم سنبه کی پرزورتر هست
نکته پایانی و بی ربط!
به نظرتون احتمال داره ضرغامی صدا و سیما با توجه به پایان عمر مدیریتش دار وا میده
مثلا داره باج میده عطاران مدیری زیرنویس هدفمند سازی در موافقت با روحانی (فارس و تسنیم اینجوری نیستن در بحث مرحله دوم)
یا اینکه با توجه به کاهش تبلیغات صدا و سیما میشه نتیجه گرفت
روحانی قول بودجه تپل رو به ضرغامی در سال جدید داده
تبلیغات به خاطر شروع سال جدید و نبود قراردادها کم هست یا از قصد کم کردن یا من اشتباه میکنم کم نشده
ولی در هرصورت امسال صدا و سیما پوز هر چی شبکه ماهواره ای رو زد نه؟
بهترین کانالهای کارتی آمریکا هم اینهمه فبلم تاپ آمریکایی رو در 15 روز نشون نمیده!
پایتخت و کلاه قرمزی و خوب بد زشت که جای خود!
واقعن من و تو داشت میسوخت از اون طرف گوگوش مثل همیشه کاری که با شوهرهای قبلیش کرد با من و تو کرد!
بفرمایید شام هم که نداشتن !
من وتو هوتو تو
به همین راحتی به همین خوشمزگی!
واقعا اگه یکمی فضا رو باز کنه صدا و سیما هیچ کس در ماهواره دنبال کانال فارسی زبان نمیره!واقعا هیچ چیزی ندارن!

نه غلط هست ! بازار به عرضه و تقاضا همیشه پاسخ میده و مردم بسیار قشنگ در 4 سال گذشته فهمیدن که سکه و ارز دارایی های ایمن هستند . افزایش نرخ ارز هم به همین دلیل هست . از طرفی دیگه همین آقایون به شک درمانی در اقتصاد اعتقاد ویژه ای دارن از روز اولی به که به قدرت رسیدن که این اقتصاد با شوک درمانی درست بشو نیست .
ثانیا اگر همه این گمانه های زنی ها در مورد آشی که برای تک تک مردم پختن به نام دوره دوم هدفمند سازی که حامل های انرژی حداقل صحبت از 100% گرونی اونها هست نمیدونم چجوری تورم رو 24% تخمین زدن . برای مثال گازوئیل گرون بشه چون حمل و نقل کالایی و مسافری کشور بر روی گازوئیل هست هر مقدار گرون بشه بالای 10% گرونی فقط به کالاها اضافه میشه یعنی همین 1 حامل انرژی به راحتی بر روی تورم حداقل 20% تا 40% تاثیر گذار هست . به طبع ارز هم گرون تر خواهد شد به همین راحتی حساب 2 ضرب در 2 هست

هنوز روی تورم نقطه به نقطه شک دارم که با چه فورمولی حساب میشه که به این شکل محاسبه شده :general509:

در پایان : متینگ سیاسی رو جمع کنید تا به این لحظه پستی پاک نکردم ادامه بدید هر پست سیاسی که باشه پاک میشه :general405:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نه غلط هست ! بازار به عرضه و تقاضا همیشه پاسخ میده و مردم بسیار قشنگ در 4 سال گذشته فهمیدن که سکه و ارز دارایی های ایمن هستند . افزایش نرخ ارز هم به همین دلیل هست . از طرفی دیگه همین آقایون به شک درمانی در اقتصاد اعتقاد ویژه ای دارن از روز اولی به که به قدرت رسیدن که این اقتصاد با شوک درمانی درست بشو نیست .
ثانیا اگر همه این گمانه های زنی ها در مورد آشی که برای تک تک مردم پختن به نام دوره دوم هدفمند سازی که حامل های انرژی حداقل صحبت از 100% گرونی اونها هست نمیدونم چجوری تورم رو 24% تخمین زدن . برای مثال گازوئیل گرون بشه چون حمل و نقل کالایی و مسافری کشور بر روی گازوئیل هست هر مقدار گرون بشه بالای 10% گرونی فقط به کالاها اضافه میشه یعنی همین 1 حامل انرژی به راحتی بر روی تورم حداقل 20% تا 40% تاثیر گذار هست . به طبع ارز هم گرون تر خواهد شد به همین راحتی حساب 2 ضرب در 2 هست

هنوز روی تورم نقطه به نقطه شک دارم که با چه فورمولی حساب میشه که به این شکل محاسبه شده :general509:

در پایان : متینگ سیاسی رو جمع کنید تا به این لحظه پستی پاک نکردم ادامه بدید هر پست سیاسی که باشه پاک میشه :general405:
دقیقا سوال اینکه چطور تورم رو 24% درنظر گفتن در صورتی که خیلی خیلی خوشبینانه به موضوع نگاه کنید تورم 42% میشه نه 24% :confused:

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
یکی از مشکلات ایران علاوه بر مدیریت افتضاح مدیران فرهنگ غلط کشورمونه که اگه ولمون کنند همه برای بدست اوردن پول بیشتر حاضریم همدیگر رو بکشیم مثلا دولت اعلام کرده بنزین از اول اردیبهشت گرون میشه هنوز که گرون نشده بعد میری بیرون میبینی همه اجناس 50% گرون شدند واقعا نمیدونم چی بگم جز اینکه اینطوری و با این طرز فکر هیچکدوممون به هیچ جایی نمیرسیم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
یکی از مشکلات ایران علاوه بر مدیریت افتضاح مدیران فرهنگ غلط کشورمونه که اگه ولمون کنند همه برای بدست اوردن پول بیشتر حاضریم همدیگر رو بکشیم مثلا دولت اعلام کرده بنزین از اول اردیبهشت گرون میشه هنوز که گرون نشده بعد میری بیرون میبینی همه اجناس 50% گرون شدند واقعا نمیدونم چی بگم جز اینکه اینطوری و با این طرز فکر هیچکدوممون به هیچ جایی نمیرسیم
توضیح ساده : اگه مغازه دار موجودیش رو گرون نکنه سرمایه اولیش سوخت می شه

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
مغازه دار میتونه فردای روزی که گرونی بنزین و حاملهای انرژی اجرایی شد این کار رو بکنه نه 10 روز قبل تر از اون

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یه جنس از این سر امارت تا اون سرش از یه آدامس بگیر تا یه ماشین بخوای از نمایندگی Al-Futtaim بخری 1 درهم یعنی 800 تک تومنی بالاتر پایین تر نیست
اینجا ایران پرادو ایرتویوتا که 120 میلیون بود الان به قیمت 430 میلیون فروش میره هی ارز و قوانین بالای x سی سی اینقدر تعرفه بده و تبصره و.... اقتصاد ضعیف شده شاید یه روز بتونه به قبل برگرده اما اقتصاد نابود شده خیر!
به نظر من همون سیستم 100% دولتی باشه اقتصاد ایران خیلی بهتر جواب میده تا اینکه از زمان خاتمی یواش یواش خصوصی سازی شروع شده و به تبعش اختلاس پشت اختلاس. یا باید سیستم خصوصی سازی طوری باشه چنان **** مالیاتی سفت و سخت باشه که از اول کسی ریالی بدون نظارت نتونه جابجا کنه قانون تبصره قانون تبصره هر چی میان یه جاشو درست کنند یه تبصره میدن بعد توی اون تبصره 10 تا ضعفه که باید چند تا قانون دیگه عوض شه تا جلوی اون ضعف گرفته شه و .... فروش نفت توی 20 ماه اخیر رکورد زده اما میبینید رکورد دلار هم یواش یواش داره زده میشه!
انگار هر چی داری پول توی بانک جمع میکنی حتی با سود 22 درصد با این تورم ارزشش هرروز کم و کمتر میشه خوب ملتم خوب فهمیدن ارز و سکه چه سرمایه مطمئنیه!

Last edited:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
مغازه دار میتونه فردای روزی که گرونی بنزین و حاملهای انرژی اجرایی شد این کار رو بکنه نه 10 روز قبل تر از اون
دیگه عادت کردند دیگه، همه راه افتادند می دونند چیکار کنند ...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه جنس از این سر امارت تا اون سرش از یه آدامس بگیر تا یه ماشین بخوای از نمایندگی Al-Futtaim بخری 1 درهم یعنی 800 تک تومنی بالاتر پایین تر نیست
اینجا ایران پرادو ایرتویوتا که 120 میلیون بود الان به قیمت 430 میلیون فروش میره هی ارز و قوانین بالای x سی سی اینقدر تعرفه بده و تبصره و.... اقتصاد ضعیف شده شاید یه روز بتونه به قبل برگرده اما اقتصاد نابود شده خیر!
به نظر من همون سیستم 100% دولتی باشه اقتصاد ایران خیلی بهتر جواب میده تا اینکه از زمان خاتمی یواش یواش خصوصی سازی شروع شده و به تبعش اختلاس پشت اختلاس. یا باید سیستم خصوصی سازی طوری باشه چنان **** مالیاتی سفت و سخت باشه که از اول کسی ریالی بدون نظارت نتونه جابجا کنه قانون تبصره قانون تبصره هر چی میان یه جاشو درست کنند یه تبصره میدن بعد توی اون تبصره 10 تا ضعفه که باید چند تا قانون دیگه عوض شه تا جلوی اون ضعف گرفته شه و .... فروش نفت توی 20 ماه اخیر رکورد زده اما میبینید رکورد دلار هم یواش یواش داره زده میشه!

البته همه جا هم اینطور نیست. اگر یک کالا رو در آمازون سرچ کنید مثلا اگر 5 شرکت پخش کننده معتبر پیدا بشن تقریبا دوتاشون هم قیمتشون یکی نیست ولی معمولا از قیمت نمایندگی اصلی کمتره!!!
این شرکت ها از سود خودشون کم می کنن نه از ضرر مشتری.
بر خلاف ایران.!!!

انگار هر چی داری پول توی بانک جمع میکنی حتی با سود 22 درصد با این تورم ارزشش هرروز کم و کمتر میشه خوب ملتم خوب فهمیدن ارز و سکه چه سرمایه مطمئنیه!

من واقعا از این مردم در عجبم. خیلی از مردم واقعا نمی دونم آخه پولشون اگر ارزشش کم بشه مگه چی میشه با پولشون کار هم نمی کنن فقط سودشو می خورن. طرف کلا توی تمام حسابهای خودش و کل خانوادش 50 میلیون پوله هی تو فکره این پول رو دلار بکنه که ضرر نکنه!!!
آدم خندش می گیره. از دست این مردم.

اینطوری هم نیست. مغازه دار وارد کننده نیست. جنس رو به قیمتی که می خره با سودش می فروشه. پس ضرری در کار نیست فقط حجم فروش تغییر می کنه. مثلا اگر صد تا دستمال کاغذی تو مغازه باشه و قمیت دستمال کاغدی زیاد بشه اگر طرف خلال خور باشه (یعنی طرف ایرانی نباشه ;) ) این بار رو می تونه با قیمت قبلی بفروشه و بعدی رو مثلا 90 تا بخره و بار بعدی رو با قیمت زیادتر بفروشه.
ولی در ایران اینطور نیست. خبر میرسه که قیمت دلار رفته بالا طرف لباس دست دوز زنشو سه برابر قیمت می فروشه که با قیمت دلار 6000تومن حساب شده.!!! بعد دلار که میاد پایین قیمت رو تغییر نمیده بنزین که گرون میشه قیمت رو می بره با دلار 8000 تومن می فروشه!!!:general509:
گفتم نمونش این خرید های نجومیه که توسط بعضی دلال های بازار های غیر رسمی انجام میشه. طرف سوپر مارکت داره سر کوچه ما تا سه سال پیش با پیکان می اومد و می رفت. الان یک ساله سورنتو خریده برای زنش هم یک سراتو خریده. پسرش هم یک SL داره. اونهم از فروش پفک و چیپس. هر وقت هم میری پیشش داره از مملکت می ناله . دیروز که دیدمش می گفت دلار شده 3500 تومن!!!!:mad: بالا خره خوم به جوش اومد یک داد و بیدادی سرش کردم.
هنوز دلار نرفته بالا طرف آمادست که ماشین رو به پورشه تغییر بده!!!!!

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
البته همه جا هم اینطور نیست. اگر یک کالا رو در آمازون سرچ کنید مثلا اگر 5 شرکت پخش کننده معتبر پیدا بشن تقریبا دوتاشون هم قیمتشون یکی نیست ولی معمولا از قیمت نمایندگی اصلی کمتره!!!
این شرکت ها از سود خودشون کم می کنن نه از ضرر مشتری.
بر خلاف ایران.!!!

من واقعا از این مردم در عجبم. خیلی از مردم واقعا نمی دونم آخه پولشون اگر ارزشش کم بشه مگه چی میشه با پولشون کار هم نمی کنن فقط سودشو می خورن. طرف کلا توی تمام حسابهای خودش و کل خانوادش 50 میلیون پوله هی تو فکره این پول رو دلار بکنه که ضرر نکنه!!!
آدم خندش می گیره. از دست این مردم.

اینطوری هم نیست. مغازه دار وارد کننده نیست. جنس رو به قیمتی که می خره با سودش می فروشه. پس ضرری در کار نیست فقط حجم فروش تغییر می کنه. مثلا اگر صد تا دستمال کاغذی تو مغازه باشه و قمیت دستمال کاغدی زیاد بشه اگر طرف خلال خور باشه (یعنی طرف ایرانی نباشه ;) ) این بار رو می تونه با قیمت قبلی بفروشه و بعدی رو مثلا 90 تا بخره و بار بعدی رو با قیمت زیادتر بفروشه.
ولی در ایران اینطور نیست. خبر میرسه که قیمت دلار رفته بالا طرف لباس دست دوز زنشو سه برابر قیمت می فروشه که با قیمت دلار 6000تومن حساب شده.!!! بعد دلار که میاد پایین قیمت رو تغییر نمیده بنزین که گرون میشه قیمت رو می بره با دلار 8000 تومن می فروشه!!!:general509:
گفتم نمونش این خرید های نجومیه که توسط بعضی دلال های بازار های غیر رسمی انجام میشه. طرف سوپر مارکت داره سر کوچه ما تا سه سال پیش با پیکان می اومد و می رفت. الان یک ساله سورنتو خریده برای زنش هم یک سراتو خریده. پسرش هم یک SL داره. اونهم از فروش پفک و چیپس. هر وقت هم میری پیشش داره از مملکت می ناله . دیروز که دیدمش می گفت دلار شده 3500 تومن!!!!:mad: بالا خره خوم به جوش اومد یک داد و بیدادی سرش کردم.
هنوز دلار نرفته بالا طرف آمادست که ماشین رو به پورشه تغییر بده!!!!!

شما فرض کن امروز جنس X رو خریدی کیلویی 3000 تومان و میفروشی 4000 . صد کیلو جنس میخری و رو همه هم سود میگیری و فروشت هم خوبه . یهو قیمت خریدت از 3000 تومان میشه 4500 ! یعنی سود قبلی و سرمایه اولیه که داشتی هیچی ! کیلویی 500 تومان هم باید از جیب بذاری تا بتونی دوباره جنس بخری. تورم به این شکل و بازار بی ثبات باعث میشه : 1 - فروشنده ها حاشیه سود زیادی برای خودشون در نظر بگیرن 2 - با هر شایعه ای قیمت رو زیاد کنن

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
شما فرض کن امروز جنس X رو خرید کیلویی 3000 تومان و میفروشی 4000 . صد کیلو جنس میخری و رو همه هم سود میگیری و فروشت هم خوبه . یهو قیمت خریدت از 3000 تومان میشه 4500 ! یعنی سود قبلی و سرمایه اولیه که داشتی هیچی ! کیلویی 500 تومان هم باید از جیب بذاری تا بتونی دوباره جنس بخری. تورم به این شکل و بازار بی ثبات باعث میشه : 1 - فروشنده ها حاشیه سود زیادی برای خودشون در نظر بگیرن 2 - با هر شایعه ای قیمت رو زیاد کنن
چه عجب یکی حالیشه که افزایش قیمت توسط فروشنده چرا صورت می گیره !

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شما فرض کن امروز جنس X رو خریدی کیلویی 3000 تومان و میفروشی 4000 . صد کیلو جنس میخری و رو همه هم سود میگیری و فروشت هم خوبه . یهو قیمت خریدت از 3000 تومان میشه 4500 ! یعنی سود قبلی و سرمایه اولیه که داشتی هیچی ! کیلویی 500 تومان هم باید از جیب بذاری تا بتونی دوباره جنس بخری. تورم به این شکل و بازار بی ثبات باعث میشه : 1 - فروشنده ها حاشیه سود زیادی برای خودشون در نظر بگیرن 2 - با هر شایعه ای قیمت رو زیاد کنن

این تحلیل رو من بارها شنیدم مخصوصا از شرکای شرکت خودمون.
یک تعبیر ساده برای حفط بازه سود.
ولی رفیق آیا در زمانیکه تولید کننده ها ورشکست میشن و وارد کننده ها سودشون 1/3 میشه دلالها باید بازه سودشون رو حفط کنند؟
فروشنده در هر صورتی دلال فرض میشه کسی که چیزی رو می خره و می فروشه.
حالا این رو ببین با مثال خودت. من یک دلال هستم که جنس X رو به قیمت کیلویی 3000 تومن می خرم و 4000 تومن می فروشم. با بالا رفتن قیمت ارز و طلا و .... من می ترسم که به قول شما نتونم بار بعدی رو به قیمت 3000 تومن بخرم و سرمایم سوخت بشه. پس شروع می کنم به قیمت 5000 تومن کالا رو می فروشم. سری بعدی که می رم بخرم چون قیمت کالا کیلویی 4000 تومن شده من ضرری نکردم ولی آیا خریدار بدبخت هم به همین صورته. اونیکه جنس رو حداقل برای مدتی زودتر ، گرانتر خریده.؟
این خریدار نا محترم (!) مطمئن باش فقط یک کارمند ساده نخواهد بود. اون هم کالای Y داره که چون کالای X رو به قیمت گرونتر خریده به قیمت قیمت گرونتر می فروشه.اینطوری در عرض جند ساعت کالای Y و X با هم گرون میشن. تازه اگر تحلیلگر بهتری باشیم می دونیم که کالای X دوباره به دلیل گرون شدن کالای Y افزایش قیمت پیدا می کنه!
بازار به سرعت آشفته میشه و فقط دلال هایی که عملا در بازار سرمایه ندارند سود می کنن چرا که اصلا ضرری این بین نکردن.

متاسفانه در کشوری زندگی می کنیم که سود شده همه چیز زندگی. آقایانی هستند در همین تاپیک (جدیدا هم دوباره پست زدن) که حاضرن مادر و خواهر خودشون رو برای چند درهم بیشتر به دبی صادر کنن و این مورد رو هم بدون ابا بیان می کنن.

این سیستم متاسفانه غلطه. اینکه تا دیدیم تا پول ملی داره کاهش ارزش پیدا می کنه قیمت کالا رو ببریم بالا و دیگه پایین نیاریم.!
من این رو به چشم دیدم. قبلا هم مثال زدم. رفتم برای خرید یک یخچال ال جی به قیمت X (که حداثل 4 برابر دو سال قبل بود) در زمان دلار 3600 تومن به دلیل سفر نتونستم یخچال رو بخرم برگشتم روحانی اومده و بود دلار شده بود 3200 ولی من دیگه نیازی نداشتم برای همین صبر کردم تا زمان دلار 2940 تومنی رفتم بخرم دیدم هنوز قیمت همون X . پرسیدن پرا قیمت تغییر نکرده گفتن با ارز مبادله ای میاریم!!!! اونم گلدیران به این بزرگی!!!

یکبار رفتم یک کاتر بخرم از یک ابزار فروشی. یک کاتر ژآپنی خریدم که جنسش خیلی خوب بود به قیمت فقط 15000 تومن. همون رو شانسی تو بازار دیده بودم نزدیک 35 تومن. از فروشنده پرسیدم این چرا ارزونه گفت خرید قدیمه . بهم گفت دلیلی نداره چنسی رو که ارزون حریدم گرون بفروشم.

توجیچ خرید ارزون و فروش گرون مخصوص برادران مسلمان ایرانی است که اصلا و دوباره می گم اصلا عادت به حروم خوری ندارند.;)

اگر خال داشتی پست قبلی من رو هم دقیقا بخون و ببین چطور یک سوپر مارکتی در عرض سه سال از زمین بلند شده و چسبیده به طاق.
نوش جانش من هم اعتقاد دارم اگر با مردمی زندگی می کنی که شعورشون پایینه نباید اونها رو با شعور فرض کنی.!

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چه عجب یکی حالیشه که افزایش قیمت توسط فروشنده چرا صورت می گیره !

جناب رزیدنت پست قبل من رو بخون. این توجیح که شما می کنی خیلی درسته ولی اصل فروش نیست.
این مردم ، شاید بهتر باشه بگم ما مردم (من هم جزوی از این مردم هستم و باور کن همیشه وقتی چیزی رو می خرم بعدا خودم از خریدش خندم می گیره) هر چی گرون بشه باز هم میخریم و صدامون در نمیاد. ولی به قول سوریلند هر سکوتی علامت رضا نیست.
اگر کسی خریدی کرد و اعتراضی نکرد دلیل این نیست که با روش موافقه. خیلی از ماها اگر جنسی رو گرون می خریم این قدرت رو داریم که به چند برابر اون ار دیگران سودش رو پس بگیریم.
یکبار یادمه مدیر عامل اومد و درخواست داد که قیمت کالا ها 25 درصد گرون بشه.
من خیلی تعجب کردم سوال کردم گفت آزانس سوار شده طرف مسیر 10000 تومنی رو 15000 تومن گرفته.!!!
25 درصد افزایش قیمت به خاظر اینکه یک راننده تاکسی احساس کرده درامد مسیرش کمه و یا حالش خوب نبوده گرون گرفته و یا اینکه کلا می خواسته با پول تاکسی سواری پولدار بشه!!!;)

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
جناب رزیدنت پست قبل من رو بخون. این توجیح که شما می کنی خیلی درسته ولی اصل فروش نیست.
این مردم ، شاید بهتر باشه بگم ما مردم (من هم جزوی از این مردم هستم و باور کن همیشه وقتی چیزی رو می خرم بعدا خودم از خریدش خندم می گیره) هر چی گرون بشه باز هم میخریم و صدامون در نمیاد. ولی به قول سوریلند هر سکوتی علامت رضا نیست.
اگر کسی خریدی کرد و اعتراضی نکرد دلیل این نیست که با روش موافقه. خیلی از ماها اگر جنسی رو گرون می خریم این قدرت رو داریم که به چند برابر اون ار دیگران سودش رو پس بگیریم.
یکبار یادمه مدیر عامل اومد و درخواست داد که قیمت کالا ها 25 درصد گرون بشه.
من خیلی تعجب کردم سوال کردم گفت آزانس سوار شده طرف مسیر 10000 تومنی رو 15000 تومن گرفته.!!!
25 درصد افزایش قیمت به خاظر اینکه یک راننده تاکسی احساس کرده درامد مسیرش کمه و یا حالش خوب نبوده گرون گرفته و یا اینکه کلا می خواسته با پول تاکسی سواری پولدار بشه!!!;)
داداش شما این دستگاهاتونو که وارد میکنید چیکارشون میکنید؟:-D
امروز یکی رو بردم ام ار ای گفت چهل روز دیگه نوبتت میشه0:)

Sent from my C5303 using Tapatalk

بالا