M.Moghadam
Registered User
امروز رفتم برای خرید دلار اول قیمت کردم گفت 3120 رفتم کپی بگیرم حدود 5 دقیقه طول کشید و به نرخ 3130 خریدم !!!!
دلار 3085دلار 3115 +5
داداش بروکی رو چرا جمع کردی؟قرار شده گاز از اول تیر ماه بشه متر مکعبی 450 تومن !
امروز اداره گاز بودم خود اداره گازی ها هنگ کرده بودن !!!
امکان داره لینک خبر رو قرار بدهیدقرار شده گاز از اول تیر ماه بشه متر مکعبی 450 تومن !
صبح خودم اداره گاز بودم فکر کنم بخش نامه اومده بود براشون گپ کرده بودن!امکان داره لینک خبر رو قرار بدهید
دلار 3080دلار 3085
الان چنده؟قرار شده گاز از اول تیر ماه بشه متر مکعبی 450 تومن !
الان رو نمی دونم! قبض جدید براتون اومد نگاه کن قیمت هر متر مکعب رو چقدر می زنه!الان چنده؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
الان چنده؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
در مرحله اول هدفمندی هر متر مکعب گاز تقریبا 70 تومان ، 10 تومان عوارضالان رو نمی دونم! قبض جدید براتون اومد نگاه کن قیمت هر متر مکعب رو چقدر می زنه!
اما قبض قبلی 70 بوده
دلار بدون تغییر 3080دلار 3080
منتظر تورم 400 درصدی در سال 92 خواهیم بود اینقدر اگر ناشیانه افزایش پیدا کنه خونه افسریه میشه متری 20 میلیون ! البته خیلی بعیده کسی اعتراض کنه. الان دیگه خیالمون راحته بنزین از ترکیه هم گرونتر میشه ما همیشه رکورد دار خاورمیانه بودیم و خواهیم بود
چندین بار قول دادن و ذکر کردند که با شیب ملایم بکنند !!!منتظر تورم 400 درصدی در سال 92 خواهیم بود اینقدر اگر ناشیانه افزایش پیدا کنه خونه افسریه میشه متری 20 میلیون ! البته خیلی بعیده کسی اعتراض کنه. الان دیگه خیالمون راحته بنزین از ترکیه هم گرونتر میشه ما همیشه رکورد دار خاورمیانه بودیم و خواهیم بود
البته بهتره بعدش تعرفه خودرو هم بکنن 2000 درصد اینا که 450 درصد افزایش براشون سادست و حتماً پراید آخر امسال 130 میلیون میشه
هیچ بعید نیست...