عموما دادن همچین رقم هایی یک جو هراس انگیز در جامعه ایجاد می کنه که هدفش به مرگ گرفتن برای به تب راضی شدنه. اکثرا هم خوب جواب میده.
بیشتر از هر چیزی از اینکه بازی گرفته بشم ناراحت میشم.
شما راست می گید.
داستان اینه که مردم ایران مردمانی هستند با سطج شعور پایین و حافظه بسیار ضعیف.
متاسفانه مدتهاست که با تبلیغات قوی خیلی از کشورها و البته مردم خودمان به این باور رسیدیم که سطح IQ ایرانیان بالاتر از متوسط جهانیه. در حالیکه اینطور نیست.
با خیل میلیونی صادر شده از این کشور فقط تعداد محدودی در پست های کلیدی در دنیا قرار گرفته اند.
به قول یک رفیق ایرانیان اولین کسانی بودند که یاد گرفتند کارت تلفن را در ژاپن حعل کنند و این مورد را نشان از شعور بالای ایرانیان می دانند در حالیکه مردم در ژآپن به دلیل ترس از مجازات و یا فرهنگ بالا به همچین اقداماتی فکر نمی کنن چه بسا اگر فکر می کردند قرنها قبل از ایرانیان این مورد رو کشف می کردند!!!
اما حافظه ضعیف ما ایرانیان که حتی در بین بعضی ملل به عنوان یک ضرب المثل گفته میشه هم در گرفتار کردن ما موئر بوده.
خیلی راحت میشه در ایران خانواده کسی رو قتل عام کرد و 10 سال بعد به اسم امامان و مرقد و ... چند ده کیلو طلای ناب رو ازشون گرفت. (برای اینکه در لفافه حرف نزنم اشارم دقیقا به حمله عراق به ایرانه و ارسال ضریح طلای ناب اصفهان به عراقه!!!!)
اما خارج از این بحث به نظر من در ورای این سیاست فکر بزرگی نهفته است.
به عقلم جور در نمیاد یک کشور بحران زده که حتی نمی تونه نفت اش رو بفروشه در زمانیکه در نزدیکی حذف بزرگترین تحریم های نفتی اشه بره برای 20 میلیارد دلار یک قرار داد با روسیه ببنده.
فکر می کنم قرار داد روسیه فقط یک بهانه است برای اینکه ایران در فاز نهایی در برابر 5 قدرت اصلی چیزی برای معامله داشته باشه. دقت کنید که ایران عملا همه برنامه هسته ای خودش رو داوطلبانه از کار انداخته پس در مرحله قرار داد جامع چیزی برای معامله کردن نداره.
اگر این قضیه رو که من می گم درست فرض کنیم میشه اینطور هم فرض کرد که در ورای این تغییرات ارزی و یارانه ای و .... برخلاف دولت قبلی ، یک فکر هدفمند قرار داده. اینطوری حداقل میشه آرومتر به تجارت پرداخت.
از طرفی وقتی این قیمت هایی رو که جناب رزیدنت اویل از سایت جام جم قرار دادند و دکتر دکستر هم در موردش فرمودند می بینم همه چیز عکس میشه. چطور میشه از دولتی که به جای سیاست درست و حسابی روی ترس مردم سرمایه گذاری می کنه می شه تصور هایی مثل طرح بالای من رو کرد.
امیدوارم حرفم درست در نیاد و این ها فقط شیطنت هایی از سرف اصولگراهایی باشه که مجلس آینده رو از خودشون تهی می بینن.
در هر صورت باز هم متذکر میشم دلار 4500 تومانی و به طور کلی دلار بالای 4000 تومن برای ایران خط قرمز فرض میشه. من که تو کار تجهیزات پزشکی هستم می دونم مردم می تونن نخورن و نپوشن ولی نمی تونن درمان نشن و اینبار دیگه خبری از دلار 1226 تومنی دولتی نیست. یعنی با ورود ارز 4500 تومنی عملا بخش بزرگی از مردم ایران محکوم به فنا هستند.