• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان پیش بینیتونبرای همین خفته فعلی چیه؟
دلار چجوری میشه اوضاش

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

با این وضح و حقوقی که مردم میگیریند و کیسه ای که در فاز دوم هدفمندی !!! برای مردم دوختن زیر 3500 معنی نداره این در خوشبینانه ترین حالت هست . تحریم اینا هم دل خوش نکنید که کنسل بشه .

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
متاسفانه دولت ایران بعد از گذشت 6 ماه فکر کرده اونقدر ثبات و قدرت کنترل بازار رو داره اونم با تورم35 % که دست به یه همچین جراحی بزرگی زده شاید توهم بهشون دست داده و فکر میکنند رئسای یک کشور با اقتصاد با ثبات شده اند ....... سال های قبل با تغییر 20% قیمت بنزین فقط بنزین تورم 20% افزایش می یافت حالا نگاه کنید که همه کالا های پایه ای را دارند گران میکنند و به تبع دلار هم گران خواهد شد چون دوباره مردم برای نگه داری سرمایه شون به سمت خرید دلار و سکه میرند اشتباه بزرگ این دولت :1- عدم تحلیل درست از شرایط اسفناک وضعیت اقتصادی کشور که امادگی ذهنی و مالی یه همچین جراحی را نداره 2-تغییر به یک باره همه کالاهای اساسی هم زمان با قطع یارانه ها که خود فشار روانی شدیدی در جهت افزایش تورم ایجاد میکنند

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این جدول رو دوستان ببینند حساب کار دستشون بیاد :

100770249393.jpg

منبع : جام جم

پیشنهادی که داده واقعا میخوام بدونم کدوم جمع و گروه شیر حلال خورده ای یا نخورده ای بوده که با فرض میانگین حقوق 1 میلیون تومن این جدول ها پر کرده . :general701:

با این جدول دلار رو 4500 الی 4600 . زیر این باشه اطاق تزریقات باید بالای روزی 20 خط تزریق کنه (هر 1 خط در بازار به معنای 1 میلیون دلار میباشد) . پایه پولی رو هم دست بزنه گور اقتصاد رو کندن . صفر هارو هم دست بزنن از لحاظ تورم میشیم سومالی . تدبیر و امید :general306:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
متاسفانه دولت ایران بعد از گذشت 6 ماه فکر کرده اونقدر ثبات و قدرت کنترل بازار رو داره اونم با تورم35 % که دست به یه همچین جراحی بزرگی زده شاید توهم بهشون دست داده و فکر میکنند رئسای یک کشور با اقتصاد با ثبات شده اند ....... سال های قبل با تغییر 20% قیمت بنزین فقط بنزین تورم 20% افزایش می یافت حالا نگاه کنید که همه کالا های پایه ای را دارند گران میکنند و به تبع دلار هم گران خواهد شد چون دوباره مردم برای نگه داری سرمایه شون به سمت خرید دلار و سکه میرند اشتباه بزرگ این دولت :1- عدم تحلیل درست از شرایط اسفناک وضعیت اقتصادی کشور که امادگی ذهنی و مالی یه همچین جراحی را نداره 2-تغییر به یک باره همه کالاهای اساسی هم زمان با قطع یارانه ها که خود فشار روانی شدیدی در جهت افزایش تورم ایجاد میکنند

قطع یارانه نیازمند استخوان بندی قوی اقتصادی هست که این کشور نداره . حذف یارانه باید با حذف رانت باشه و تعرفه های بالای گمرگی . سوبسید در این مملکت قطع بشه ....... واویلا میشه از گرونی . هر چیزی که شما در این مملکت میخری یا مصرف میکنی به صورت غیر مستقیم یا مستقیم سوبسید حتی کالای وارداتی چون دلار آزادی که الان در بازار خرید و فروش میشه چون پشتش دلار نفتی هست سوبسید غیر مستقیم داره. ولی حتی کالای تولید داخل از حاملهای انرژی مصرف شده در کارخانه و دستمزد پایین کارگر مشمول همون سوبسید غیر مستقیم هست

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
امروز تو بازار صحبت از اعتصاب بازاريان در اواخر ارديبهشت بود ولي هر چي سعي كردم تا بفهمم چرا اواخر ارديبهشت نفهميدم !

vvampirevv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
در کل 3 حالت داریم که سال 93 این 3 حالت رو میشه - 1- کره شمالی اسلامی غنی و فقیر (غنی با نیروی نظامی فقیر له میکنه) - 2- عنقلاب دیگه ای رخ میده که فقرا اغنیاء رو از دم تیغ میگذرونن - 3- احتمالش زیر 1 درصد حسن بزنه به سیم آخر و علی دمرو کنه.
حاجی ساقی تو عوض کن. جنس قاطی بهت داده ایندفعه:general304:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پیشنهادی که داده واقعا میخوام بدونم کدوم جمع و گروه شیر حلال خورده ای یا نخورده ای بوده که با فرض میانگین حقوق 1 میلیون تومن این جدول ها پر کرده . :general701:

با این جدول دلار رو 4500 الی 4600 . زیر این باشه اطاق تزریقات باید بالای روزی 20 خط تزریق کنه (هر 1 خط در بازار به معنای 1 میلیون دلار میباشد) . پایه پولی رو هم دست بزنه گور اقتصاد رو کندن . صفر هارو هم دست بزنن از لحاظ تورم میشیم سومالی . تدبیر و امید :general306:

دکتر فکر می کنم این قیمت ها که الکیه ولی اگر درست باشه واویلایی در جریانه. شاید خیال دارند ظهور طرف رو بندازن کمی جلو!!!
فکر می کنی دلار نفتی که با قرار داد روسیه وارد میشه روی بازار تاثیر داره؟
اگر روند بازار ور افزایشی می بینی ما یک حواله خیلی بزرگ داریم امروز ، فردا بزنیم.

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
دکتر فکر می کنم این قیمت ها که الکیه ولی اگر درست باشه واویلایی در جریانه. شاید خیال دارند ظهور طرف رو بندازن کمی جلو!!!
فکر می کنی دلار نفتی که با قرار داد روسیه وارد میشه روی بازار تاثیر داره؟
اگر روند بازار ور افزایشی می بینی ما یک حواله خیلی بزرگ داریم امروز ، فردا بزنیم.

عموما دادن همچین رقم هایی یک جو هراس انگیز در جامعه ایجاد می کنه که هدفش به مرگ گرفتن برای به تب راضی شدنه. اکثرا هم خوب جواب میده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عموما دادن همچین رقم هایی یک جو هراس انگیز در جامعه ایجاد می کنه که هدفش به مرگ گرفتن برای به تب راضی شدنه. اکثرا هم خوب جواب میده.

بیشتر از هر چیزی از اینکه بازی گرفته بشم ناراحت میشم.
شما راست می گید.
داستان اینه که مردم ایران مردمانی هستند با سطج شعور پایین و حافظه بسیار ضعیف.
متاسفانه مدتهاست که با تبلیغات قوی خیلی از کشورها و البته مردم خودمان به این باور رسیدیم که سطح IQ ایرانیان بالاتر از متوسط جهانیه. در حالیکه اینطور نیست.
با خیل میلیونی صادر شده از این کشور فقط تعداد محدودی در پست های کلیدی در دنیا قرار گرفته اند.
به قول یک رفیق ایرانیان اولین کسانی بودند که یاد گرفتند کارت تلفن را در ژاپن حعل کنند و این مورد را نشان از شعور بالای ایرانیان می دانند در حالیکه مردم در ژآپن به دلیل ترس از مجازات و یا فرهنگ بالا به همچین اقداماتی فکر نمی کنن چه بسا اگر فکر می کردند قرنها قبل از ایرانیان این مورد رو کشف می کردند!!!
اما حافظه ضعیف ما ایرانیان که حتی در بین بعضی ملل به عنوان یک ضرب المثل گفته میشه هم در گرفتار کردن ما موئر بوده.
خیلی راحت میشه در ایران خانواده کسی رو قتل عام کرد و 10 سال بعد به اسم امامان و مرقد و ... چند ده کیلو طلای ناب رو ازشون گرفت. (برای اینکه در لفافه حرف نزنم اشارم دقیقا به حمله عراق به ایرانه و ارسال ضریح طلای ناب اصفهان به عراقه!!!!)
اما خارج از این بحث به نظر من در ورای این سیاست فکر بزرگی نهفته است.

به عقلم جور در نمیاد یک کشور بحران زده که حتی نمی تونه نفت اش رو بفروشه در زمانیکه در نزدیکی حذف بزرگترین تحریم های نفتی اشه بره برای 20 میلیارد دلار یک قرار داد با روسیه ببنده.
فکر می کنم قرار داد روسیه فقط یک بهانه است برای اینکه ایران در فاز نهایی در برابر 5 قدرت اصلی چیزی برای معامله داشته باشه. دقت کنید که ایران عملا همه برنامه هسته ای خودش رو داوطلبانه از کار انداخته پس در مرحله قرار داد جامع چیزی برای معامله کردن نداره.

اگر این قضیه رو که من می گم درست فرض کنیم میشه اینطور هم فرض کرد که در ورای این تغییرات ارزی و یارانه ای و .... برخلاف دولت قبلی ، یک فکر هدفمند قرار داده. اینطوری حداقل میشه آرومتر به تجارت پرداخت.

از طرفی وقتی این قیمت هایی رو که جناب رزیدنت اویل از سایت جام جم قرار دادند و دکتر دکستر هم در موردش فرمودند می بینم همه چیز عکس میشه. چطور میشه از دولتی که به جای سیاست درست و حسابی روی ترس مردم سرمایه گذاری می کنه می شه تصور هایی مثل طرح بالای من رو کرد.

امیدوارم حرفم درست در نیاد و این ها فقط شیطنت هایی از سرف اصولگراهایی باشه که مجلس آینده رو از خودشون تهی می بینن.

در هر صورت باز هم متذکر میشم دلار 4500 تومانی و به طور کلی دلار بالای 4000 تومن برای ایران خط قرمز فرض میشه. من که تو کار تجهیزات پزشکی هستم می دونم مردم می تونن نخورن و نپوشن ولی نمی تونن درمان نشن و اینبار دیگه خبری از دلار 1226 تومنی دولتی نیست. یعنی با ورود ارز 4500 تومنی عملا بخش بزرگی از مردم ایران محکوم به فنا هستند.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بعضيا بهتر هست ديگه نظر ندن ...
سه ماه ديگه پست هاي قشنگي كه خركيف شده بوديد كه روحاني راي اورده و همه چيز گل و بلبل ميشه رو ميارم جلو چشمتون تا بفهميد كه گاگول ترين ادمها در ايران شما هستيد

در ضمن هنوز يك قسط از پولهاي مزاكرات وارد ايران نشده ، نه از طرف سويس نه از طرف كره !!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بعضيا بهتر هست ديگه نظر ندن ...
سه ماه ديگه پست هاي قشنگي كه خركيف شده بوديد كه روحاني راي اورده و همه چيز گل و بلبل ميشه رو ميارم جلو چشمتون تا بفهميد كه گاگول ترين ادمها در ايران شما هستيد

در ضمن هنوز يك قسط از پولهاي مزاكرات وارد ايران نشده ، نه از طرف سويس نه از طرف كره !!!

آدمهای ترسویی که در پیغام خصوصی التماس تغییر پست می کنن شاید بهتر باشه زیاد قمپوز در نکنن.
مخصوصا کسایی که می ترسن دولت بهشون گیر بده. وگرنه آدم دلیلی نداره بیخودی درخواست بده پستش رو ویرایش کنن.
در ضمن یکی دیگه از قست های ایران وصل شده.

در مورد دلار هم همونطو رکه گفتم و شما سواد خودندش رو نداشتی اگر می دیدی به احتمال زیاد سیاستی پشت این ماجرا هست.
سیاستی که به قرار داد ایران و روسیه مربوط میشه.

مشکل مملکت ما وجود بیسوادهایی که حتی قدرت جستجوی در اینترنت رو هم هم ندارند.

http://www.tabnak.ir/fa/news/392200/آزادی-قسط-پنجم-دارایی‌های-مسدود-شده-ایران

http://www.dw.de/پرداخت-پنجمین-قسط-از-پولهای-مسدود-شده-ایران/a-17561277

واقعا که سیاست دولت در مقابله با این مردم عالیه.
باید با مردم به اندازه شعورشون رفتار کرد و نه بیشتر.
من که امروز این حواله 290 هزار دلاری رو تو سه پرداخت می زنم بره و قیمت رو هم از فردا 25 درصد می بریم اگر تا چند ماه دیگه زنده بودی بیا هی پست بده. یکی به نفع ما.!

Last edited:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
شما به طور کامل از دنیا جدایی قسط پنجم هم وصول شد!

هيچ پولي هنوز وارد ايران نشده در مورد اين موضوع و در حسابهاي سويس و كره گير كرده و واري ايران نشده تا امروز !
شما رو مجبور كردن در مورد هر موضوعي نظر بدي از مامايي گرفته تا اقتصاد به همه امور اشراف كامل داريد ، منو ياد احمدي نژ حيون ميندازيد كه در همه زمينه ها متخصص بود

شما بهتر هست بريد تو خيابون بادكنك بنفش هوا كني چند سال ديگه هم كه از اين وضعيت خسته شدي برو بادكنك قهوه اي هوا كن !

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
هيچ پولي هنوز وارد ايران نشده در مورد اين موضوع و در حسابهاي سويس و كره گير كرده و واري ايران نشده تا امروز !
شما رو مجبور كردن در مورد هر موضوعي نظر بدي از مامايي گرفته تا اقتصاد به همه امور اشراف كامل داريد ، منو ياد احمدي نژ حيون ميندازيد كه در همه زمينه ها متخصص بود

شما بهتر هست بريد تو خيابون بادكنك بنفش هوا كني چند سال ديگه هم كه از اين وضعيت خسته شدي برو بادكنك قهوه اي هوا كن !

حیف شد که من شما رو یاد احمدی نژاد می ندازم. احتمالا وقتی به من فکر می کنید یاد ساندیس هایی می افتید که مدتیست بینتون پخش نشده.
همونطور که گفتم آدم ترسو رو چه به بازار ارز.
ما که حواله رو زدیم رفت گرونیش باشه برای شما :general711:

برای ادامه بحث هم وقتی کمی بزرگتر شدی بیا تو پیغام خصوصی.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
الان شما 2 دوست عزیز که با هم بحث شبیه به جدل دارید....... کدام یکیتون به ارزان شدن ارز و کدامیک به گرون شدن اون معتقد هستید؟؟؟؟؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
الان شما 2 دوست عزیز که با هم بحث شبیه به جدل دارید....... کدام یکیتون به ارزان شدن ارز و کدامیک به گرون شدن اون معتقد هستید؟؟؟؟؟؟؟

برای من خیلی فرقی نمی کنه. من وارد کننده هستم و هر چی دلار بره بالا قیمت محصولاتمون بالا می ره و مردم هم چون تجهیزات پزشکیه مجبورن بخرن.
ولی هر چی بیاد پایین من خوشحال تر میشم.
من الان تقریبا 4 یا 5 روزه دارم صبر می کنم شاید دلار بیاد روی 3000 تومن ولی نشد. امروز هم 3140 حواله زدیم.
کلا وقتی دلار میره بالا جو روانی خوبی وجود نداره.

ولی معتقدم برای تابستان دلار زیر 2900 تومن خواهیم داشت.
ارز تک نرخی

بالا