عزم **** بر کاهش تورم و تک نرخی کردن ارزه.
اینکه چقدر به این هدف برسند بستگی داره که اختلافات داخلی بین خودشون چقدر بالا بگیره.
مثلا طرف میره کلی با 6 کشور مذاکره می کنه که تجریم ها بر دارند بعد مجلس به دلیل یک قطعنامه اروپایی ساده میگه مذاکرات رو قطع کنیم.!
یا مثلا امام جمعه میره به راحتی پشت تریبون که در اختیارش قرار گرفته از سیاست های تیم مذاکره کننده ایراد می گیره.
این چیز ها رو که می بینم با خودم می گم اگر جنگ هم شد یک وقت نباید بمیرم چرا که هنوط عزراییل جونمو نگرفته یک سری آدم دارن پشت سر مردنم حرف می زنن.!
متاسفانه عده ای در دوره قبلی تا تونستند از موقعیت استفاده کردن.
این رو می تونید خیلی راحت از وضعیت مردم در جامعه متوجه بشید.
من چندین بار این مثال رو زدم.
در زمان دلار 1000 تومان (4 سال پیش حدودا) ماشین بورس بازار سانتافه بود با قیمت تموم شده حدود 36 میلیون.
با وجودیکه ماشین هایی مثل x6 با قیمت حدود 120 میلیون و پورشه با حدود قیمت نزدیک 300 میلیون هم وارد میشد ولی تعدادی که در خیابان می دید کم بود.
الان دلار شده 3000 تومن (بدون توجه به اینکه تعرفه ورود یکی سری ماشن ها کاهش پیدا کرده) پس رند بازار باید ماشین تو رنج 100 میلیون تومن باشه ولی حقیقت اینکه که رند بازار اومده تو رنج 250 میلیون تومن(متوسط قیمت ماشین هایی که بیشتر فروخته میشه)
این تغییر در درامدی قشری خاص واقعا قابل توجهه.
این گروه خاص متاسفانه دارای مریدانی هستند بس از مغز تهی!
کافیه که یک داستان در مورد فتنه و از بین رفتن آبروی امامان هم چاشنی ماجرا کنی تا طرف بدون اینکه بدونه انگلیس کجای نقشه دنیا قرار داره (آیا کشوری است در اروپا یا آفریقا!!!) می ریزن دم در سفارت و هرچی روابط دیپلماتیکه به باد می دن.
تا این وضعیت وجود داره رفع تحریم ها تاثیری نداره.
روحانی در ابتدا با این شعار که من کلید دارم نه داس وارد شد ولی در اصل کمباین سوار شده! اگر دقت کنید تقریبا تمامی مدیران کل در ادارات دولتی دارند عوض می شن. تقریبا تمامی سفیران ایران دارند عوض میشن.
این برنامه ریزی درسته و می تونه در آینده جواب بده به شرطی که پاک سازی به درستی انجام بشه.
ولی تا پاکسازی کامل نشه من حتی به رفع تحریم ها هم امیدی ندارم.