• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بنده هم عضو مجموعه ای هستم که این سایت و سایت عصرتمدن و هفته نامه عصرتمدن و.... را پشتیبانی می کنند.
ولی فکر نکنم مهم باشه و بزرگان توصیه می کنند که نگاه نکنید چه کسی می گوید ببینید چه می گوید
منم سوال نکردم که چه میگویید یا چه کسی میگوید
صرفا سوال کردم سایت مطعلق به شماست یا خیر که گویا پاسخ دادن به سوال براتون سخت هست
دلار 3045

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من فکر میکردم دولت میتونه ارز رو تک نرخی کنه ولی با این گرانی ها و عملکرد عجیب دولت در یارانه ها باید منتظر ارز با قیمت 3500 به بالا باشیم:confused::confused:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من فکر میکردم دولت میتونه ارز رو تک نرخی کنه ولی با این گرانی ها و عملکرد عجیب دولت در یارانه ها باید منتظر ارز با قیمت 3500 به بالا باشیم:confused::confused:
در زمان خاتمی که این تحریم ها هم نبود دولت بسختی تونست ارز رو تک نرخی کنه تازه تورم هم خیلی کمتر بود.

حرف زدنش آسونه اما پیاده سازیش به این راحتیا نیست تو شرایط فعلی، هروقت تحریمای بانکی کامل برداشته شد و نرخ تورم اومد زیر 15 میشه امیدوار بود واقعا تک نرخی بشه.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

فکر می کنم شاید اینطور خبر رو پخش کردن زیاد جالب نباشه.
اون دو درصد گران شدن خودرو ماله مالیات بر ارزش افزوده است که امسال 8 درصد شده.
اگر اینطور فرض کنیم کلا تمام محصولات قیمتشون 2 درصد گرون شده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
در زمان خاتمی که این تحریم ها هم نبود دولت بسختی تونست ارز رو تک نرخی کنه تازه تورم هم خیلی کمتر بود.

حرف زدنش آسونه اما پیاده سازیش به این راحتیا نیست تو شرایط فعلی، هروقت تحریمای بانکی کامل برداشته شد و نرخ تورم اومد زیر 15 میشه امیدوار بود واقعا تک نرخی بشه.

عزم **** بر کاهش تورم و تک نرخی کردن ارزه.
اینکه چقدر به این هدف برسند بستگی داره که اختلافات داخلی بین خودشون چقدر بالا بگیره.
مثلا طرف میره کلی با 6 کشور مذاکره می کنه که تجریم ها بر دارند بعد مجلس به دلیل یک قطعنامه اروپایی ساده میگه مذاکرات رو قطع کنیم.!
یا مثلا امام جمعه میره به راحتی پشت تریبون که در اختیارش قرار گرفته از سیاست های تیم مذاکره کننده ایراد می گیره.
این چیز ها رو که می بینم با خودم می گم اگر جنگ هم شد یک وقت نباید بمیرم چرا که هنوط عزراییل جونمو نگرفته یک سری آدم دارن پشت سر مردنم حرف می زنن.!;)

متاسفانه عده ای در دوره قبلی تا تونستند از موقعیت استفاده کردن.
این رو می تونید خیلی راحت از وضعیت مردم در جامعه متوجه بشید.
من چندین بار این مثال رو زدم.
در زمان دلار 1000 تومان (4 سال پیش حدودا) ماشین بورس بازار سانتافه بود با قیمت تموم شده حدود 36 میلیون.
با وجودیکه ماشین هایی مثل x6 با قیمت حدود 120 میلیون و پورشه با حدود قیمت نزدیک 300 میلیون هم وارد میشد ولی تعدادی که در خیابان می دید کم بود.
الان دلار شده 3000 تومن (بدون توجه به اینکه تعرفه ورود یکی سری ماشن ها کاهش پیدا کرده) پس رند بازار باید ماشین تو رنج 100 میلیون تومن باشه ولی حقیقت اینکه که رند بازار اومده تو رنج 250 میلیون تومن(متوسط قیمت ماشین هایی که بیشتر فروخته میشه)
این تغییر در درامدی قشری خاص واقعا قابل توجهه.
این گروه خاص متاسفانه دارای مریدانی هستند بس از مغز تهی!
کافیه که یک داستان در مورد فتنه و از بین رفتن آبروی امامان هم چاشنی ماجرا کنی تا طرف بدون اینکه بدونه انگلیس کجای نقشه دنیا قرار داره (آیا کشوری است در اروپا یا آفریقا!!!) می ریزن دم در سفارت و هرچی روابط دیپلماتیکه به باد می دن.
تا این وضعیت وجود داره رفع تحریم ها تاثیری نداره.
روحانی در ابتدا با این شعار که من کلید دارم نه داس وارد شد ولی در اصل کمباین سوار شده! اگر دقت کنید تقریبا تمامی مدیران کل در ادارات دولتی دارند عوض می شن. تقریبا تمامی سفیران ایران دارند عوض میشن.

این برنامه ریزی درسته و می تونه در آینده جواب بده به شرطی که پاک سازی به درستی انجام بشه.
ولی تا پاکسازی کامل نشه من حتی به رفع تحریم ها هم امیدی ندارم.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
عزم **** بر کاهش تورم و تک نرخی کردن ارزه.
اینکه چقدر به این هدف برسند بستگی داره که اختلافات داخلی بین خودشون چقدر بالا بگیره.
مثلا طرف میره کلی با 6 کشور مذاکره می کنه که تجریم ها بر دارند بعد مجلس به دلیل یک قطعنامه اروپایی ساده میگه مذاکرات رو قطع کنیم.!
یا مثلا امام جمعه میره به راحتی پشت تریبون که در اختیارش قرار گرفته از سیاست های تیم مذاکره کننده ایراد می گیره.
این چیز ها رو که می بینم با خودم می گم اگر جنگ هم شد یک وقت نباید بمیرم چرا که هنوط عزراییل جونمو نگرفته یک سری آدم دارن پشت سر مردنم حرف می زنن.!;)

متاسفانه عده ای در دوره قبلی تا تونستند از موقعیت استفاده کردن.
این رو می تونید خیلی راحت از وضعیت مردم در جامعه متوجه بشید.
من چندین بار این مثال رو زدم.
در زمان دلار 1000 تومان (4 سال پیش حدودا) ماشین بورس بازار سانتافه بود با قیمت تموم شده حدود 36 میلیون.
با وجودیکه ماشین هایی مثل x6 با قیمت حدود 120 میلیون و پورشه با حدود قیمت نزدیک 300 میلیون هم وارد میشد ولی تعدادی که در خیابان می دید کم بود.
الان دلار شده 3000 تومن (بدون توجه به اینکه تعرفه ورود یکی سری ماشن ها کاهش پیدا کرده) پس رند بازار باید ماشین تو رنج 100 میلیون تومن باشه ولی حقیقت اینکه که رند بازار اومده تو رنج 250 میلیون تومن(متوسط قیمت ماشین هایی که بیشتر فروخته میشه)
این تغییر در درامدی قشری خاص واقعا قابل توجهه.
این گروه خاص متاسفانه دارای مریدانی هستند بس از مغز تهی!
کافیه که یک داستان در مورد فتنه و از بین رفتن آبروی امامان هم چاشنی ماجرا کنی تا طرف بدون اینکه بدونه انگلیس کجای نقشه دنیا قرار داره (آیا کشوری است در اروپا یا آفریقا!!!) می ریزن دم در سفارت و هرچی روابط دیپلماتیکه به باد می دن.
تا این وضعیت وجود داره رفع تحریم ها تاثیری نداره.
روحانی در ابتدا با این شعار که من کلید دارم نه داس وارد شد ولی در اصل کمباین سوار شده! اگر دقت کنید تقریبا تمامی مدیران کل در ادارات دولتی دارند عوض می شن. تقریبا تمامی سفیران ایران دارند عوض میشن.

این برنامه ریزی درسته و می تونه در آینده جواب بده به شرطی که پاک سازی به درستی انجام بشه.
ولی تا پاکسازی کامل نشه من حتی به رفع تحریم ها هم امیدی ندارم.

موضوع اینجاست که مشکل، عده ای از مردم یا یک قشر خاص رانت خوار نیست که با پاک سازی نهادهای دولتی داستان حل بشه. جریانی که روحانی ازش اومده جا پای محکمی در حاکمیت نداره و با کوچکترین بهانه ممکنه از بازی اخراج بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
موضوع اینجاست که مشکل، عده ای از مردم یا یک قشر خاص رانت خوار نیست که با پاک سازی نهادهای دولتی داستان حل بشه. جریانی که روحانی ازش اومده جا پای محکمی در حاکمیت نداره و با کوچکترین بهانه ممکنه از بازی اخراج بشه.

البته من دلم نمی خواد بحث این تاپیک رو عوض کنم ولی خیلی باحرف شما موافق نیستم.
بهانه ای در کار نیست. وقتی یک کشور در لب ورشکستگی اقتصادی قرار داره مثل آدمی می مونه که برای نمردن حاضره بمیره!

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
البته من دلم نمی خواد بحث این تاپیک رو عوض کنم ولی خیلی باحرف شما موافق نیستم.
بهانه ای در کار نیست. وقتی یک کشور در لب ورشکستگی اقتصادی قرار داره مثل آدمی می مونه که برای نمردن حاضره بمیره!

شرایط کشورها و تصمیماتی که میگیرن خیلی بستگی به افرادی داره که در راس قدرت هستن. نمونه مثل کره شمالی هست که در برابر هیچ تحریمی کوتاه نیومدن. و البته لیبی که با همین تحریم ها کل بساط تسلیحات هسته ای رو جمع کرد. آینده قابل پیش بینی نیست و نمیشه بگیم دقیقا چه تصمیمی گرفته میشه. من فقط اینو میدونم که فشاری که ما به حاکمیت میاریم میتونه تاثیرگذار باشه. به همین خاطر مهم ترین و حساس ترین کاری که دولت فعلی میتونه انجام بده اینه که به مردم قدرتی هرچند نصف و نیمه بده. وقتی شما یک مقدار آزادی بدی پس گرفتنش سخته و هزینه داره. منظور از قدرت مردم افزایش آزادی مطبوعات، نهادهای مدنی و کم کردن سانسور و فیلتر و دستگیری های سیاسی.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دلار 3085 ..........امیدوارم دولت بتونه این مشکل افزایش قیمت را مدیریت کنه دیگه واقعا باید یک جایی جلوی افزایش قیمت به دلیل شرایط ذهنی مردم گرفته بشه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دلار 3085 ..........امیدوارم دولت بتونه این مشکل افزایش قیمت را مدیریت کنه دیگه واقعا باید یک جایی جلوی افزایش قیمت به دلیل شرایط ذهنی مردم گرفته بشه
سیاست دولت افزایش با شیب خیلی ملایم وگرنه میشه مثل قبل که یکهفته ای 100% از ارزش ریال کم شد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سیاست دولت افزایش با شیب خیلی ملایم وگرنه میشه مثل قبل که یکهفته ای 100% از ارزش ریال کم شد.

دلار اگر تا تابستان کاهش قیمت نداشته باشه این مجلس سانديس دولت رو با شیب ملایم سرنگون میکنن. مطمین باش اول تابستان دلار زیر 2900 خواهیم داشت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
دوستان من برای فردا بلیط دارم و به ترکیه میرم میخواستم ببینم با توجه به اینکه دلار 3090 شده بود امروز و لیر ترکیه هم 1435 تومن هستش و افزایش نداشته بنظرتون لیر بخرم از ایرام یا دلار؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید چون فردا باید برم صرافی

saeed.soury

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
دوستان من برای فردا بلیط دارم و به ترکیه میرم میخواستم ببینم با توجه به اینکه دلار 3090 شده بود امروز و لیر ترکیه هم 1435 تومن هستش و افزایش نداشته بنظرتون لیر بخرم از ایرام یا دلار؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید چون فردا باید برم صرافی

دوست عزیز شما از اینجا دلار بگیرید و در ترکیه میتونید بابت هر 100 دلار بین 215 تا 225 لیر ترکیه دریافت کنید

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
اینم از دلار و مذاکره و رفع تحریم و ...
به زودی شاهد دلار 3300 خواهیم بود

بالا