ای وای لو رفتمافتک اگر دلار نخره قیمت ها میاد پایین, ولی اگر بفروشه قیمتش سقوط می کنه, نه فقط در ایران بلکه اقتصاد آمریکا می پیچه بهم :دی
عکس کشف شده از گوشه اتاق خوابش
[G]
ای وای لو رفتمافتک اگر دلار نخره قیمت ها میاد پایین, ولی اگر بفروشه قیمتش سقوط می کنه, نه فقط در ایران بلکه اقتصاد آمریکا می پیچه بهم :دی
عکس کشف شده از گوشه اتاق خوابش
[G]
هرکسی به دلار 4000 تومن اعتقاد داره من 3700 بهش میفروشم هرچقدر خواستافتك دلار نخره دلار مياد پايين)
دلار ميره بالا ( نظر من كه تو كار دلار نيستم و تخصصي ندارم در اين زمينه روي ٤ هست ) ... مگر اينكه ريس جمهور تغيير كنه
داستانش که مال زمان دولت هاشمیه .خاتمی هم می خواست اجرا کنه دید کشور کشش نداره .من 2تا سوال میپرسم
1.این داستان یارانه ها رو کی شروع کرد؟
2.اگه دقیقا همین اتفاقات برای مملکت در مدت مشابه زمانیی سال گذشته میافتاد الان دلار چند شده بود؟
من 2تا سوال میپرسم
1.این داستان یارانه ها رو کی شروع کرد؟
2.اگه دقیقا همین اتفاقات برای مملکت در مدت مشابه زمانیی سال گذشته میافتاد الان دلار چند شده بود؟
داستانش که مال زمان دولت هاشمیه .خاتمی هم می خواست اجرا کنه دید کشور کشش نداره .
حداقل 4000تومن (البته اگر مملکتی وجود داشت)
از هول حلیم نیفتی تو دیگمن که پول ندارم
ولی هرکی داره تا 3800 هم بخرین سود می کنین
مگر این که یه فرجی معجزه ای چیزی بشه
اون اواتارت رو جمع كن اينجا خريدار نداره !
از دستاوردهاي بزرگ اين كليد ساز اين بوده، كه تو شش ماه اين رفيقتون كاري كرده كه همه جا دارن ميگن خدا پدر احمدي رو بيامرزه و اين بابا كاري ميكنه اون حيوون دوباره بياد سر كار ... حرف كساني هست كه خر شدن و بادكنك بنفش هوا كردن همين كه اين حرف رو به زبان ميارند يعني عمق فاجعه ...
و مردم ايران هم از لج اينكه با يكي بد شدن ميرن به خلاف اون جريان راي ميدن كه هشت سال يه گروه هشت سال يه گروه مخالف و هر كس هم مياد ميگه تقصير نفر قبلي هست و روند بي برنامه و ... طي ميكنه و اين سريال ادامه دارد
داداش گلم من دنبال خریدار نیستم پولیم به من نمیدن
متاسفانه به قول جناب @b.yasini یه کم فکر کنین سال های گذشته چه خبر بود
یادم میاد یه روز از صبح تا ظهر دلار 40% افزایش قیمت داشت
فارس گزارش میدهد
فاصله 59 درصدی بنزین آزاد 1000 تومانی با قانون/سه گام دیگر تا قیمت نهایی
با افزایش قیمت بنزین آزاد به 1000 تومان در هر لیتر، دولت تا کنون به 41 درصدی قیمت تعیین شده در قانون هدفمندکردن یارانهها رسیده است؛ زیرا باید قیمت بنزین در ایران به 2385 تومان در هر لیتر برسد.![]()
به اونجا هم میرسیم آقا
شما واقعا فکر میکنید جابجایی دولت تاثیر زیادی در اقتصاد داره ؟
خیر بزرگوار
من فکر کنم شیوه فعالیت دولت تاثیر زیادی در اقتصاد داره
این چیزی هست که من امروز و این هفته دنبالش هستمدلار با عمق کم 3245
از هول حلیم نیفتی تو دیگ
---------------------------------------------------
بازم خدمت دوستان عرض میکنم فردا روز مهمی هست
بازار به نزول خوشبین تر هست تا صعود
سکه رو با دلار 3200 حساب میکردن
اما اگر فردا این خوشبینی از بین بره 3200 کف بازار خواهد بود
به نظرت کار دیگه ای هم میتونیم بکنیمتستش مجانیه ! تا آخر این دولت هم صبر میکنیم![]()
دلار 3260
حواله رو دقیقم نمیدونم حدود 3300 باید باشهحواله الان چن می زنید.؟