bikaran1384
Registered User
- نوشتهها
- 417
- لایکها
- 188
اگه بخواد رو 3250 ثابت بمونه دولت به اون هدفش که گفته بودند باید افزایش قیمت دلار زیر سود بانکی باشه نرسیده و خریدن دلار به صرفه تر از سرمایه گزاری تو بانک خواهد بود
حواله زدیم رفت. 3290 .حواله رو دقیقم نمیدونم حدود 3300 باید باشه
به قیمت روز حواله زدی نه بالا نه پایینحواله زدیم رفت. 3290 .
به قیمت روز حواله زدی نه بالا نه پایین
قیمت دلار امروز تو رنج 3245 تا 70 داره بالا و پایین میپره
تشنه تزریق و بلاتکلیف
یه سیستم (کامپیوتری) تو همین یکی دو روزه جمع کردم %10 تا %15 قطعه ای به نسبت هفته پیش گرونتر از آب دراومد ..چشمم آب نمیخوره به این زودی ها بیاد پایین تو همین چند روز موبایل 10 درصد گرون شده
روخانی گفته تورم بیست و پنج درصدیه سیستم (کامپیوتری) تو همین یکی دو روزه جمع کردم %10 تا %15 قطعه ای به نسبت هفته پیش گرونتر از آب دراومد ..
کلا الان که بنزین بالای %40 درصد گرون شده اصلا امکان اینکه تورم کمتر از نرخ افزایش بنزین بشه هست تا وعده روحانی که گفته تورم امسال سی و چند درصد میشه محقق بشه ؟
خیلی عجیبه با وجود تزریق باز هم بالا میره !!!دلار 3280
این وضعیت به دلیل نقدینگی های بی هدف به وجود میاد و نشون میده که نتونستند نقدینگی مدیریت کنندخیلی عجیبه با وجود تزریق باز هم بالا میره !!!
دلار 3290
خیلی عجیبه با وجود تزریق باز هم بالا میره !!!
دلار 3290
بله یکسری دلار تو بازار تزریق شدهمگه تزریق کردن؟
من که یک خبر خوندم در مورد عرضه دوباره ارز مبادله ای. ارز مبادله ای یعنی دولت ارز تزریق نمی کنه می گه برید از ارز تولید کننده ها استفاده کنید.
صحبتتون رو تایید میکنماین وضعیت به دلیل نقدینگی های بی هدف به وجود میاد و نشون میده که نتونستند نقدینگی مدیریت کنند
بی تدبیری یعنی همین بورس که سقوط کرد امکانش بود با افزایش سود بانکی نقدینگی کنترل کرد حتی بصورت موقتی در این زمان خاص اما دقیقا اشتباه عمل کردند و وعده کاهش سود هم میدند
اگه این صحت داشته باشه باید دید چرا دولت در شرایطی که داره هدفمندب اجرا میشه و در حالی که ذخایر ارزی بهتر شده چنین کاری بکنهمگه تزریق کردن؟
من که یک خبر خوندم در مورد عرضه دوباره ارز مبادله ای. ارز مبادله ای یعنی دولت ارز تزریق نمی کنه می گه برید از ارز تولید کننده ها استفاده کنید.
اگه این صحت داشته باشه باید دید چرا دولت در شرایطی که داره هدفمندب اجرا میشه و در حالی که ذخایر ارزی بهتر شده چنین کاری بکنه
سودها رو به بهانه بالا رفتن نرخ بهره کم کردند حالا باید دید بالا رفتن دلار بهتر هست که خودش باعث تورم شده و در نهایت بانک ها مجبور میکنه که سودها رو افزایش بدند یا اینکه از ابتدا سودها رو کاهش ندهند