• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اگه بخواد رو 3250 ثابت بمونه دولت به اون هدفش که گفته بودند باید افزایش قیمت دلار زیر سود بانکی باشه نرسیده و خریدن دلار به صرفه تر از سرمایه گزاری تو بانک خواهد بود

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به قیمت روز حواله زدی نه بالا نه پایین
قیمت دلار امروز تو رنج 3245 تا 70 داره بالا و پایین میپره
تشنه تزریق و بلاتکلیف

برای ما که اصلا خوب نبود. خدا کنه بیاد پایینتر حداقل برای دفعه های بعدی.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
قیمت میخواد بیاد پایین ولی به نظر دولت نمیخواد این اتفاق بیافته چون اگه میخواست امروز به راحتی میتونست قیمت ارز رو به زیر 3100 بیاره

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
خوشبختانه امروز پایین اومد برخلاف تصورات.
ولی خدا کنه دولت دیگه از ارز بکشه بیرون! مقصر 100% ارز رو دولت میدونم مستقیم و غیر مستقیم
خوبه روی چاه نفتیم اگه نبودیم فکر کنم دلار بالای 8000 تومن بود!

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
چشمم آب نمیخوره به این زودی ها بیاد پایین تو همین چند روز موبایل 10 درصد گرون شده

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
چشمم آب نمیخوره به این زودی ها بیاد پایین تو همین چند روز موبایل 10 درصد گرون شده
یه سیستم (کامپیوتری) تو همین یکی دو روزه جمع کردم %10 تا %15 قطعه ای به نسبت هفته پیش گرونتر از آب دراومد ..
کلا الان که بنزین بالای %40 درصد گرون شده اصلا امکان اینکه تورم کمتر از نرخ افزایش بنزین بشه هست تا وعده روحانی که گفته تورم امسال سی و چند درصد میشه محقق بشه ؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یه سیستم (کامپیوتری) تو همین یکی دو روزه جمع کردم %10 تا %15 قطعه ای به نسبت هفته پیش گرونتر از آب دراومد ..
کلا الان که بنزین بالای %40 درصد گرون شده اصلا امکان اینکه تورم کمتر از نرخ افزایش بنزین بشه هست تا وعده روحانی که گفته تورم امسال سی و چند درصد میشه محقق بشه ؟
روخانی گفته تورم بیست و پنج درصد:p

Sent from my C5303 using Tapatalk

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
وعده کنترل بازار چی شد پس؟!!
دوباره شد 3300

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بالا تو خودشون درگیریه :general312::general711: <-> علی بدون پوتین = :general111: کلا اوضاع کیشمیشی

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
این جا معلوم شد دولت فعلا قصد کاهش قیمت رو نداره چون بازار کاملا اماده کاهش قیمت بود ولی خبری از دولت نشد متاسفانه........روحانی میگفت هر روز تورم رو چک میکنه به نظر یه چند وقتی میشه وقتش پره:D:D

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
تو این شرایط به جایی اینکه به مردم ارامش بدند یا سود بانکی زیاد کنند تا تا دوره هدفمندی بگذره دقیقا تو همین زمان آمدن میگن سودها کم میشه خوب باید هم نقدینگی بره تو دلار سکه و وقتی هم دلار بالا بره همه چیز باهاش بالا میره واقعا من موندم اینها یعنی نمی دونند حداقل تو این شرایط نباید حرفی از کاهش سود بزنند

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
خیلی عجیبه با وجود تزریق باز هم بالا میره !!!
دلار 3290
این وضعیت به دلیل نقدینگی های بی هدف به وجود میاد و نشون میده که نتونستند نقدینگی مدیریت کنند
بی تدبیری یعنی همین بورس که سقوط کرد امکانش بود با افزایش سود بانکی نقدینگی کنترل کرد حتی بصورت موقتی در این زمان خاص اما دقیقا اشتباه عمل کردند و وعده کاهش سود هم میدند

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی عجیبه با وجود تزریق باز هم بالا میره !!!
دلار 3290

مگه تزریق کردن؟
من که یک خبر خوندم در مورد عرضه دوباره ارز مبادله ای. ارز مبادله ای یعنی دولت ارز تزریق نمی کنه می گه برید از ارز تولید کننده ها استفاده کنید.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مگه تزریق کردن؟
من که یک خبر خوندم در مورد عرضه دوباره ارز مبادله ای. ارز مبادله ای یعنی دولت ارز تزریق نمی کنه می گه برید از ارز تولید کننده ها استفاده کنید.
بله یکسری دلار تو بازار تزریق شده
این وضعیت به دلیل نقدینگی های بی هدف به وجود میاد و نشون میده که نتونستند نقدینگی مدیریت کنند
بی تدبیری یعنی همین بورس که سقوط کرد امکانش بود با افزایش سود بانکی نقدینگی کنترل کرد حتی بصورت موقتی در این زمان خاص اما دقیقا اشتباه عمل کردند و وعده کاهش سود هم میدند
صحبتتون رو تایید میکنم
من انتظار نداشتم فعلا بالا بزنه
البته یه موردی هم هست که معمولا یکشنبه ها معمولا بازار رو داغ میکنن و بنداز بنداز راه میفته

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
مگه تزریق کردن؟
اگه این صحت داشته باشه باید دید چرا دولت در شرایطی که داره هدفمندب اجرا میشه و در حالی که ذخایر ارزی بهتر شده چنین کاری بکنه
سودها رو به بهانه بالا رفتن نرخ بهره کم کردند حالا باید دید بالا رفتن دلار بهتر هست که خودش باعث تورم شده و در نهایت بانک ها مجبور میکنه که سودها رو افزایش بدند یا اینکه از ابتدا سودها رو کاهش ندهند

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه این صحت داشته باشه باید دید چرا دولت در شرایطی که داره هدفمندب اجرا میشه و در حالی که ذخایر ارزی بهتر شده چنین کاری بکنه
سودها رو به بهانه بالا رفتن نرخ بهره کم کردند حالا باید دید بالا رفتن دلار بهتر هست که خودش باعث تورم شده و در نهایت بانک ها مجبور میکنه که سودها رو افزایش بدند یا اینکه از ابتدا سودها رو کاهش ندهند

فکر می کنم برآوردشون از انصراف از یارانه نزدیک 15 درصد بود که به %^ نشست. برای همین دارند یارانه ماه بعد رو تامین می کنند.

در ضمن اینکه فروش دلار به وارد کننده ها از طریق مرکز مبادلات ارزی می تونه به ثبات بازار کمک کنه ولی متاسفانه با تجربه دولت محمود مشخصه که تولید کننده ها ارز صادراتشون رو نمیارن توی مرکز مبادلات می برن توی بازار می فروشن.
این طوری شده بود که مرکز مبادلات به ما برای حواله بالای 100 هزار دلار سه پرداخت می کرد یعنی توی سه حواله می زد اونم طی سه ماه!!!

بالا