• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوست عزیز قضیه چیه بنظرت؟ به سمت 3.0 میره یا طبق پالسایی که بعضی از افراد میدن به سمت بالا !!!! در
کوتاه مدت یا میان مدت .
ابتدا اینکه هیچ کس حتی اون که رانت داره نمیتونه به صورت دقیق چیزی رو تشخیص بده فقط زودتر وارد یا خارج میشه که باز هم سودش نسبت به بقیه بیشتره
رانت که ندارم :D پس میمونه تجربه خودم
تجربه بهم ثابت کرده زیاد به حرف دیگران گوش نکنم ( البته صحبت های اکثر اقتصاددانها و سیاستمداران رو مطالعه میکنم ) اما تصمیم اخر رو خودم میگیرم
نظر شخصیم اینکه دلار در نزدیکی 3100 نوسان میکنه ( برای میان مدت )
الان بخاطر جوء یارانه ، سوخت و . . . بالا هست این خبرها که برای مردم تکراری شد ( در اصطلاح خبر سوخته ) جوء اروم میشه
این دولت با دولت قبل فرق داره بشدت مارمولک بازی در میاره
نکته مثبت دیگه ای که داره اینکه تو بازار تشویش و هیجان ایجاد نمیکنه وگرنه دلار سر به فلک میکشید
------------------
امروز دلار رو به صورت غیرمستقیم 3330 فروختم

Rivolta

Registered User
لایک‌ها
220
ابتدا اینکه هیچ کس حتی اون که رانت داره نمیتونه به صورت دقیق چیزی رو تشخیص بده فقط زودتر وارد یا خارج میشه که باز هم سودش نسبت به بقیه بیشتره
رانت که ندارم :D پس میمونه تجربه خودم
تجربه بهم ثابت کرده زیاد به حرف دیگران گوش نکنم ( البته صحبت های اکثر اقتصاددانها و سیاستمداران رو مطالعه میکنم ) اما تصمیم اخر رو خودم میگیرم
نظر شخصیم اینکه دلار در نزدیکی 3100 نوسان میکنه ( برای میان مدت )
الان بخاطر جوء یارانه ، سوخت و . . . بالا هست این خبرها که برای مردم تکراری شد ( در اصطلاح خبر سوخته ) جوء اروم میشه
این دولت با دولت قبل فرق داره بشدت مارمولک بازی در میاره
نکته مثبت دیگه ای که داره اینکه تو بازار تشویش و هیجان ایجاد نمیکنه وگرنه دلار سر به فلک میکشید
------------------
امروز دلار رو به صورت غیرمستقیم 3330 فروختم
ممنونم عزیز , تجربه گرانبهایی داری و سخاوت زیاد و جوابای سر راست و صادقانه میدی و کلا" نظرت برای من اعتبار داره خیلی .
دقیقا" موافقم داستان این دولت کامل متفاوته ...
درسته اگه هیاهو درست می کرد , الان 3.5 را رد کرده بود .
ممنون .

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ظاهرا کلید بدجور تو قفل شکسته!
گرون شدن دلار چقدر زود رو همه چیز تاثیر میزاره!!!
صبح برای یه بنده خدایی لپتاپ خریدیم فروشنده نامرد با قیمت دلار روز حساب کرد(زنگ زد قیمت گرفت!!!!)

Sent from my C5303 using Tapatalk
اون فروشنده نامرد بعد از فروش اون لب تاب , لب تاب بعدی رو باید به قیمت روز ( همونی که با تلفون گرفت ) جایگذین کنه.

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
گذشته از همه این حرف ها بنظرتون دلیل این افزایش چی هست به نظر من تا اونجای که من دور برم خبردارم در شرایط فعلی مردم عادی اصلا به فکر خرید دلار نیستند بنابراین از جانب مردم به نظر نمیرسه تقاضا بالا رفته باشه حالا جاهای دیگر نمیدونم از طرفی هم ذخایر ارزی در حال آزاد شدن هست بنابر این باتوجه به اینکه قیمت ارز در روزهای نزدیک به عید بالا رفته میشه نتیجه گرفت نوعی انتظار تورمی هست که در بازار وجود داره که به نظر من بسته به شرایط در ماه های آینده اگر اتفاق خاصی نیفته میشه انتظار داشت قیمت دوباره به همان2900 تا 3000 برگرده چون با کاهش تورم که به نظر من امکانش هست در مجموع سال 93 به 25 درصد برسه ریال مجدد تقویت بشه
چه دلیلی میخوای داشته باشه دوست من؟ اینچا چه چیزی با دلیل و منطق اتفاق میافته؟
شاخ و شونه کشی اقایون برای هم دیگه ست. همین و بس!

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
نگراني احمدي ن از وضعيت اقتصادي كشور :
محمود احمدی نژاد گزارشی از وضعیت اقتصادی کشور تهیه کرده و با آمار و ارقام مدعی شده که ادامه چنین روندی باعث نابسامانی و نگرانی خواهد بود. وی این گزارش را برای برخی مسئولان ارشد **** ارسال کرده است.

هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها

عمو ببين چيكار كردي كه اين چهارپا داره از وضعيت نابسامان حرف ميزنه ...

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
به نظر بنده بهترین سایت برای نرخ لحظه ای http://www.tala.ir/ هست.
روز های شنبه و یکشنبه که حواله نیست قیمت ها گیج میزنه روز دوشنبه که حواله باز میشه اون وقت هست که میشه گفت قیمت دلار منطقی تر میشه (با توجه به عرضه و تقاضا).

vvampirevv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
اون فروشنده نامرد بعد از فروش اون لب تاب , لب تاب بعدی رو باید به قیمت روز ( همونی که با تلفون گرفت ) جایگذین کنه.
اون فروشنده از خدا بی خبر وقتی دلار ارزون میشه چرا به قیمت قبل از ارزونی میفروشه؟ ازشم می پرسی چرا میگه من گرون خریدم!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
چطور موقع کاهش،قیمت لپتاپ بعدی رو با سرعت لاک پشت جایگزین میکنه؟

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
سلام خدمت اساتید
می خوام مقداری دلار تهیه کنم
می خواستم ببینم به چه نکاتی باید توجه کنم؟
سریال یا تاریخ خاصی هست که نباید خریداری بشه؟
سپاس

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نمیدونم کسی صحبت های طهماسب رو تو برنامه پایش گوش کرد یا نه اما خوندن این مطلب خالی از لطف نیست

توقف ارز پتروشیمی*ها دلیل اصلی گرانی دلار آزاد
خبرگزاری تسنیم: طهماسب مظاهری توقف ارز پتروشیمی*ها طی هفته*های اخیر را علت اصلی گرانی این روزهای دلار عنوان کرد و با تاکید براینکه بانک مرکزی نباید برای دلار نرخ تعیین کند، گفت: معوقات بانکی بیش از ۶ برابر دریافتی ایران در توافق ژنو است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طهماسب مظاهری رئیس کل اسبق بانک مرکزی با حضور در برنامه پایش (شامگاه یکشنبه هفتم اردیبهشت ماه) در پاسخ به علت گرانی دلار طی روزهای اخیر، اظهار داشت: از جمله دلایل اصلی گرانی دلار در روزهای اخیر توقف ارز پتروشیمی ها و عدم ورود آنها به بازار است.

وی در همین ارتباط با تاکید براینکه بانک مرکزی نباید برای بازار ارز نرخ تعیین کند، تصریح کرد: نرخ ارز باید در بازار تعیین شود و بانک مرکزی تنها باید مدیریت نوسانات را برعهده داشته باشد.

این گزارش حاکی است، طی روزهای اخیر خبرگزاری تسنیم با انتشار خبری به نقل از یک مقام مسئول تاکید کرده بود که تب بازار ارز با ورود دلارهای پتروشیمی ها می خوابد.

این مقام مسئول در گفت*وگو با خبرنگار تسنیم، با اعلام اینکه یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت دلار طی روزهای اخیر، توقف عرضه ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی به بازار بوده که البته مشکل از دو روز قبل حل شده است، گفت: آرامش به*زودی به بازار ارز برمی*گردد.

وی افزود: طی هفته*های اخیر به*علت مسایلی که در مسیر صادرات محصولات پتروشیمی به وجود آمده بود عملاً صادرات با وقفه مواجه شده بود و پیرو آن تزریق ارز حاصل از صادرات هم به بازار متوقف بود و همین توقف تعادل میان عرضه و تقاضا را بر هم زد و باعث افزایش قیمت ارز در بازار شد.

طهماسب مظاهری، رئیس کل اسبق بانک مرکزی کل کشور در ادامه این گفت*وگو، کاهش عرضه و تقاضا را از عوامل مهم در افزایش نرخ ارز در کشور عنوان کرد و افزود: برخلاف سایر کلاهای دیگر هر زمان که تقاضا برای ارز بالا برود به تبع آن دچار افزایش قیمت نیز خواهد شد.

وی با اشاره به نقش بانک مرکزی در کنترل بازار ارز اظهار کرد: بانک مرکزی باید بتواند با هدف گذاری و تعیین یک قیمت مناسب جلوی نوسانات بازار ارز را بگیرد و نباید برای تامین کسری بودجه دولت نرخ ارز را افزایش دهد زیرا این کار از اساس اشتباه است.

* حداکثر نوسان دلار 3000 تومانی "50 تومان" است

رئیس کل اسبق بانک مرکزی کل کشور تصریح کرد: براساس قانون و ظوابط برنامه پنج ساله دولت نباید برای تامین بودجه خود از افزایش نرخ ارز استفاده کند در عین حال بانک مرکزی باید بتواند از تولیدکنندگان و صادرکنندگان فعال و کارآمد در برابر تورم داخلی و خارجی حمایت کند.این مسئله جز اصول سیاست اقتصادی از دوران بعد از جنگ تحمیلی بوده است.

مظاهری با بیان اینکه،دولت ابزار تغییر نرخ ارز را در اختیار داردگفت: دولت تدبیر و امید برخلاف دولت پیشین اعلام کرده است که در این خصوص در کار بانک مرکزی دخالت نخواهد کرددولت خیلی راحت می تواند بازار ارز را کنترل کند، دولت حق ندارد برای تامین بودجه نرخ ارز را بالا ببرد. قاعدتاً اگر نرخ ارز سه هزار تومان باشد حداکثر نوسان منطقی نرخ ارز فقط 50 تومان است.

* معوقات بانکی 3 برابر بالاتر از مرز بحران/ معوقات بیش از 6 برابر دریافتی ایران در توافق نامه ژنو است

طهماسب مظاهری در برنامه پایش شب گذشته که به موضوع نظارت بر بانک*ها اختصاص داشت، اعلام کرد: معوقات بانکی 3 برابر بالاتر از مرز بحران رسیده و اگر بانک مرکزی بخواهد می*تواند مدیران بانک*ها را به خط کند و جلوی قانون شکنی*ها و خلاف کاری بانک*ها را بگیرد .

مظاهری ادامه داد : کار سالم و بدون رانت ، سود 25 درصد و بالاتر ندارد و مؤسساتی که چنین سودهایی می*دهند یا در کار رانت و قاچاق هستند و یا به دام نزول خواری افتاده*اند .

در پایان برنامه مظاهری تاکید کرد اگر جای رئیس کل فعلی بانک مرکزی بود ، طومار شرکت*های وابسته به بانک*ها را می*پیچیدم .

همانطور که در پست های قبلی گفتم بازار منتظر دلار پتروشیمی هست

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام خدمت اساتید
سپاس
سلام
اساتید تموم کردیم تو بار بعدی میرسه :D
اما چنتا نکته که باید رعایت کنید
اول اگر از دلار شناختی ندارید حتما از صراف خریداری کنید هرچند گرونتر
دلیل هم اینکه صراف قبل از خرید دلار رو چک میکنه
از صراف فاکتور بخواهید
که در فاکتور شماره سریال و . . . نوشته میشود
اسکناس معیوب نگیر
به تاریخ انتشار دلار دقت کن تاریخ پایین بر ندار
به صراف بگو اسکناس ها را زیر دستگاه یا همان نور ماوراءبنفش برات چک کند
اسکناس دلار اصلی علاوه بر سریال سال ساخت ، شماره سری نیز دارد
برش لبه های دلار کاملا دقیق هست
شماره سریال ها و اعداد روی دلار کاملا با فاصله یکسان چاپ شده
اگر صد دلاری تهیه میکنید از رو به رو عدد 100 سبز رنگ هست اما اگر با زاویه بهش نگاه کنید سیاه رنگ هست
یکسری برجستگی روی دلار وجود داره
و . . .
اما خداییش گاهی دلار تقلبی میزنن از اصل هم بهتر - واقعا کارشون حرف نداره :D

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
سلام خدمت اساتید
سپاس
تمامی نکات مهم و کاربردی رو داداش گلم جناب FX.HOSSENY ذکر فرمودند.
اما جهت شما سه مورد اشاره میکنم که برای شرایط شما لازم خواهد بود.
1. حتما از صرافی خریداری کنید و با مسائلی که دوست خوبمون فرمودند (حتی اگر گرانتر میخرید حداقل خیالتون راحته)
2. سعی کنید تاریخ دلارها از سال 2000 با بالا باشه (تاریخ زیر 2000 رو بد میخرن یا خیلی ازش کم میکنن،2006 به بالا بهتره)
3. حتما حتما 100 دلاری بگیرید (حالا خرده یه کمی داشت مهم نیست اما عمده پولتون رو 100 دلاری بگیرید
باز هم از دوست خوبم جناب حسینی بخاطر اسائه ادب در محضرشون پوزش می‌طلبم.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، احمد مهدوی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: با ورود ماهانه یک میلیارد و 200 میلیون دلار ارز حاصل از صادرات پتروشیمی به بازار، قیمت دلار از همین ماه روند نزولی را در پیش خواهد گرفت.
مشروح این گفت‌وگو متعاقباً منتشر می‌شود.

دلار 3310 +5

احمد مهدوی مدیر انجمن صنفی صنعت پتروشیمی هست

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
اون فروشنده از خدا بی خبر وقتی دلار ارزون میشه چرا به قیمت قبل از ارزونی میفروشه؟ ازشم می پرسی چرا میگه من گرون خریدم!
چون موجودی داره و گرونتر خریده و به ضرر نمی تونه بفروشه
دقیقا همونطوری که وقتی دلار گرون می شه زنگ می زنه قیمت جدید می گیره
چطور موقع کاهش،قیمت لپتاپ بعدی رو با سرعت لاک پشت جایگزین میکنه؟
به دلیل 2 فاکتور... موجودی داشتن در خرید بالا و ترس از جهش دوباره قیمت ها در این کشور نابسامان.. کاهش قیمت کند تر از اقزایش انجام می شه همیشه

پ.ن: طی این 13 سال چه غلطی کردی ؟ از ابتدای کار من این خودکار 5 ریال بود و در پایان کار من نیز این خودکار 5 ریال است.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دلار اگه خاطرتون باشه قبل از عید بالا رفت اون موقع گفته میشد علت افزایش تقاضا بود اما دلیل واقعی همون انتظارات تورمی هست که در مرحله دوم هدفمندی پیش آمده اما به نظر میرسه تا تابستان مجددا دلار به 3000 تومن برگرده که احتمال با همین نرخ تک نرخی بشه

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من که فکر میکنم دلار دوباره بر میگرده رو 3 تومن. چند بار بره تا 3400 و برگرده رو 3000 تومن سرمایه ها از این بازار خارج میشن. از بورس و مسکن و بانک هم که خارج شدن. تولید هم که نمیصرفه. آخرش سرمایه دار ها هرچی پول دارن دو دستی تقدیم دولت میکنن.

بالا