• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
جالب اینجاست پتروشیمی ها رو تو دولت قبل به یک صدم قیمت به بعضی از آقایون فروختند
این دوستان گردن کلفت هم الان در حال خوش خدمتی به محمود هستند .
نمونش حزب مؤتلفه اسلامی

Rivolta

Registered User
لایک‌ها
220

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
جالب اینجاست پتروشیمی ها رو تو دولت قبل به یک صدم قیمت به بعضی از آقایون فروختند
نمونش حزب مؤتلفه اسلامی
اون که ساربونه بلده کجا شتر رو بخوابونه
من که فعلا به ر.ف.س.... دار و دسته اش اعتماد کردم;)
دلار 3275

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
صرافی می شناسید که بات تایلند بخره...
بعنی داخل تایلند هم شعبه داشته باشه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
داشتم حواله های سال قبل رو نگاه میکردم. یه چیز جالب دیدم سال قبل دقیقا همین روز حواله زده بودیم 3380.
یک سال گذشت و ارز بعد از فراز و نشیب فراوان برگشت سر جای قبلش.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
صرافی می شناسید که بات تایلند بخره...
بعنی داخل تایلند هم شعبه داشته باشه
صراف های که اینترنتی هم کار میکنند زیاد خرید و فروش دارن
مثلا جلالی
چرا به اونها زنگ نمیزنید

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان نظرتون رو راجع به نظر من بدین
اگه به شما میگفتن سود هر روز زیادتر میشه
صبر نمیکردی بین موسسات و بانک ها رقابت ایجاد بشه بعد ببری تو اونی که بهتر هست و این بازی بینهایت ادامه پیدا میکرد
حالا اینها گفتن
میخوان کم کنن
شما چیکار میکنی
با التماس میری اون موسسه که بیشتر میده یک ساله به بالا میبندی
(این ایده رو از کسی قبل از عید شنیدم برای انتقال پول به بانک سیاست جو کاهش نرخ سود موثرتر هست)
نقدینگی سرگردان رو میخوان هدفمند کنترل کنن یکبار برای همیشه!
مشکلات رو لااقل برای یکی دو سال بنداازن عقب!
سمت مسکن هم نمیخوان بزارن هجومی بشه(طرح شعاری انتقال پایتخت ده روز دیگه دوباره سروصدا میکنه تا غول مسکن افسار گریخته بیدار نشه)
بدشون نمیاد یه رونقی بگیره نمیخوان طغیان کنه
کلا همه چیز رو میخوان کنترل کنن
دلار رو یه جور( باتوم توافق جامع و تا آخر سال اندکی کمتر از 25 درصد افزایش که هدف گذاریش رو عبده تبریزی ضمنی اعلام کرد) در صورت توافق برای توافق 6 ماه دوم
اگر هم توافق نهایی که همون 2700!!و رونق اقتصادی در حد تیم ملی!همین امسال به 5 درصد میرسه رشد اقتصادی!
سکه هم که گویا میخوان ضرب کنن بدن دست مردم (طلا زیاد دارن ریال کم)(پیش فروش)
بورس هم بهشت دولت هست برای دولت وقتی پول مردم بره توش!
اونم یه جوری نشون دادن هم خوب هم بد! تا بازار به هرسمت رفت حرف برای گفتن داشته باشن!
این التهاب ها برای این هست که شوری در مردم ایجاد کنن تا مملکت از رکود درآد!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نمونش حزب مؤتلفه اسلامی

یک ضرب المثل قدیمی می گه دیگی که برای من نمی جوشه می خوام سر سگ توش بجوشه.!!!
جناب هاله در اواخر دولت برای اینکه بتونه همچنان به قلدری در عرصه سیاست ادامه بده یارهای زیادی رو جمع کرد. متاسفانه برای این منظور از خیلی جیز ها مایه گذاشت. یکی از واضح ترین بخشش های حاتم طایی گونه ایشون همون قضیه نمایشگاه بین اللملی بود که چون سرو و صداش در اومد بیخیال شدن.
متاسفانه ایران شده کشور آقایان و ما فقط موجوداتی هستیم که اونرو اشغال کردیم.

یادم میاد یکبار با یک بابایی بیخود بحثم شد شد سر اینکه این روشی که شما دارید با مردم رفتار می کنید باعث میشه بیشتر آدم های درست و حسابی جمع بشن و از ایران برن. طرف یک جواب بهم داد که تقریبا لال شدم. گفت شما نفهمید وگرنه ما داریم این کار رو می کنیم که زودتر برید. این مملکت ماله ماست و دوست نداریم شما توش باشید.!!!
دیدم راست میگه بیخود این مملکت رو اشغال کردیم.

فقط به این قضیه فکر کن:
یارانه = پول نفت تقسیم بر تعداد افراد جامعه
یارانه افراد سروتمند جذف می شود!!!!

چه دلیلی داره که یارانه یه سری افراد رو حذف کنند وقتی یک نفر و فقط یک نفر اومده از تامین اجتماعی 30 هزار میلیارد تومن یعنی 10 میلیارد دلار پول گرفته و پس نداده!!!!!
چرا وقتی یک نفر 1000 میلیارد تومن برای دانشگاه درپیت از مملکت پول می کشه بیرون و پس نمیده چرا یک ایرانی دیگه که کل درآمدش در ماه فقط به اندازه زنده مونده اشه باید بره برای یارانه انصراف بده!!!

متاسفانه به قول یک بزرگواری وقتی دولا شدی یک نفر سوارت میشه و اگر راست نشی طرف پیاده نمیشه بلکه با تازینه بهت ضربه می زنه که راه بیوفتی.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار 3280 - دقیق نیست
شاید امروز نزول داشته باشیم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اينكه دوستان ميگن دلار كاهش پيدا ميكنه يا روي ٣ برميگرده چه تحليل يا دليلي پشت هست
دلار وارد كشور شده !؟
تحريمي باز شده !؟
تورم كاهش داشته !؟ يا گراني افزايش نداشته ؟
سود بانكي هم كه كم شد !
بورس رونق گرفته !؟
دولت و سيف وقتي ٢٠ تومن اومد پايين واكنش نشون دادن ولي ٣٠٠ رفت روش گفتند بازار بايد قيمت رو تعيين كنه !
يارانه ها كمتر شده يا كنسل شده ؟
پتروشيمي هم از نظر من كشك و يك ابزار تبليغاتي رسانه اي هست تا تاثير رواني بزاره !

بالا رفتن دلار منطقي تر به نظر ميرسه تا كاهش ! كاهش بيشتر با جو دادن هست

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سه میلیارد دلار دیگه خارج از توافقات آزاد شد!!!

Sent from my C5303 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اينكه دوستان ميگن دلار كاهش پيدا ميكنه يا روي ٣ برميگرده چه تحليل يا دليلي پشت هست
دلار وارد كشور شده !؟
تحريمي باز شده !؟
سود بانكي هم كه كم شد !
بورس رونق گرفته !؟
دولت و سيف وقتي ٢٠ تومن اومد پايين واكنش نشون دادن ولي ٣٠٠ رفت روش گفتند بازار بايد قيمت رو تعيين كنه !
پتروشيمي هم از نظر من كشك و يك ابزار تبليغاتي رسانه اي هست تا تاثير رواني بزاره !

به نظر من فروش نفت می تونه یکی از دلایل اصلی باشه.
دلار دولتی الان به صورت حواله وجود داره. حواله های دولتی ما الان داره از بانک سوییس زده میشه. اینو از گیرنده شنیدم که می گفت بانک زننده بانک خصوصی در سوییسه در حالیکه که ما ارز دولتی اینجا گرفته بودیم و حواله زده بودیم.
تورم کاهش نداره ولی شیبش نسبت به دوران احمدی کمتره. اینو میشه از بازار فهمید. دلار الان 10 درصد گرون شد ، بازار موبایل 10 درصد کشید روی قیمت وسایل (نه 110 درصد)
سود بانکی کم شده که اصلا خوب نیست ولی امیدوارم پشتش یک تفکری باشه نه مثل زمان محمودی بدون دلیل کار کرده باشند.
سیف دقیقا شده مثل بهمنی.
یارانه کمتر نشده ولی خبر هایی از کارت هوشمند سوخت به گوش میرسه که یعنی عملا دولت بعد از اینکه مردم از یارانه انصراف ندادن خودش داره یارانه رو قطع کرد!!!
پتروشیمی یکی از محورهای بزرگ مملکته. همونطور که جواد هم گفت پتروشیمی در دولت قبلی به بخش خصوصی واگذار شد که بتونه پشتوانه ای باشه برای فشار آوردن به دولت فعلی. اینطور که به نظر می رسه محمود تونسته یک سری امتیاز بگیریه که می خوان ارز پتروشیمی رو وارد بازار بکنن.
البته تحریم ها باز شدن حداقل بخشیشون. مثلا من دیروز رفته بودم گمرک امام چند تا بار بزرک دیدم که داشتن می بردن سمت انبار ها که سوال کردم گفتن قطعات هواپیماست! خودم تعجب کردم کسی در مورد حرف نزده ولی دارن وارد می کنن.

ببین رفیق اگر تاپیک رو درست دنبال می کردی خیلی ها از جمله خود دکتر دکستر هم گفت که وقت فعالیت در بازار ارز تموم شده و باید خیلی با دقت وارد و خارج شد. من قبلا هم گفتم و دیگران هم گفتند ما از برنامه ریزی کلان مملکتی بی خبریم.
برنامه ریزی برای ورشکستگی نیست. برنامه ریزی برای اینه که این مملکت با وضعیت فعلی دوام بیاره پس مطمئن باش حتی اگر لازم باشه برادران در مجلس لباس پرچم آمریکا بپوشن و همگی برن دست بوس اوباما این کار را خواهند کرد و دولت هم بدنبالش خواهد رفت.
تنها مناقشه اصلی در ظاهر این مملکت مناقشه اتمی بود که ایران بدون هیچ بندی همه شرایط غرب رو قبول کرد. این یعنی چی؟
این یعنی هر کاری می خوای بکن ولی بذار ما هم زندگی بکنیم.
مطمئن باش سیر ارز نزولی خواهد بد و در چند ماه آینده ارز به سمت زیر 3000 تومن سقوط می کنه و تک نرخی میشه.

ولی همه اینها دلیل نمیشه دیگه از این دولت حمایت کنیم. دولتی که در زمان کمبود مالی از مال مردم استفاده می کند دولت نیست ، دزد سر گردنه است. جناب روحانی با تیم قدرتمندش رو بسیار دوست دارم ولی دیگر به آنها امیدی نیست. تا محاسبات انصراف یارانه غلط از آب در اومد سریعا دلار رو بردن بالا تا از فروش دلار های آزاد شده بتونن کسری رو در بیارن.هیچ امیدی نیست که اگر دفعه بعد که کمبود مالی آوردن با چاقو سر کوچه واینستن و هممون رو لخت نکنن. همچنان سر حرفم هستم . روحانی نژآد

دوستان می گن استقبال مردم از خرید دلار کم بوده!!! آخه مگه فقط مردم خرید می کنن. این همه شرکت که مواد اولیه وارد می کنن دلار چاپ می کنن!!! همشون دارن از بازار آزاد استفاده می کنن. اینها دارند از مردم می گیرن و دلار می کنن و دولت رو پولدار می کنن ( اشاره به مثالی که اون دوستمون در مورد لپ تاپ زد)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
جالبه که سایت های صرافی قیمت رو آپدیت نمی کنن و صرافی ها هم قیمت نمی دن.!!!

شما قیمت داری فروش و حواله
الان دلار حدود 3270 هست
حواله رو ندارم اما باید حدود قیمت 3300 باشه
منتهی الان بازار بالا خریده و نمیتونه پایین بفروشه کمی صبر لازمه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
الان دلار حدود 3270 هست
حواله رو ندارم اما باید حدود قیمت 3300 باشه
منتهی الان بازار بالا خریده و نمیتونه پایین بفروشه کمی صبر لازمه

دستت درد نکنه. خدا رو شکر ما تا 15 هم می دیگه حواله نداریم.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار وارد كشور شده !؟
تحريمي باز شده !؟
سود بانكي هم كه كم شد !
بورس رونق گرفته !؟

شما که تارگت 3500 دادی چرا دلار نمیخری اگر الان خرید کنید حدود 250 سود داری

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دستت درد نکنه. خدا رو شکر ما تا 15 هم می دیگه حواله نداریم.
خواهش میکنم
تقریبا 15 روز دیگه
شما که همیشه حواله داری یه مقدار نقدی کنار بزار پله ای خرید کن
مثلا الان 15% کلی مبلغی که قرار خرید بکنید و دلار تهیه کن
اگر اومد پایین تر خرید در پله بعدی و . . . اگرم بالا بره که شما یک پله خرید کردید
حسن این کار اینکه تقریبا با میانگین قیمت حواله میزنید

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
شما که تارگت 3500 دادی چرا دلار نمیخری اگر الان خرید کنید حدود 250 سود داری
من هيچ جا نگفتم ٣٥٠٠ الكي حرف تو دهن من نزار ! من گفتم دلارو حدود ٤ ميبينم و هنوز كه هنوز هست روي حرفم هستم با اين شرايطي كه ميبينم !

با بالا پايين شدن دلار انقدر چيزاي بهتري براي سرمايه گزاري هست كه نيازي ندارم دلار خريد و فروش كنم !

هر وقت دلار اومد روي ٣٠٠٠ بيا از ما انتقاد كن و بخودت افتخار كن

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
من هيچ جا نگفتم ٣٥٠٠ الكي حرف تو دهن من نزار ! من گفتم دلارو حدود ٤ ميبينم و هنوز كه هنوز هست روي حرفم هستم با اين شرايطي كه ميبينم !

با بالا پايين شدن دلار انقدر چيزاي بهتري براي سرمايه گزاري هست كه نيازي ندارم دلار خريد و فروش كنم !

هر وقت دلار اومد روي ٣٠٠٠ بيا از ما انتقاد كن و بخودت افتخار كن
تا مرد سخن نگفته باشد. عیب و هنرش نهفته باشد !
نیازی نمیبینم به شما انتقاد کنم

بالا