جالب اینجاست پتروشیمی ها رو تو دولت قبل به یک صدم قیمت به بعضی از آقایون فروختند
این دوستان گردن کلفت هم الان در حال خوش خدمتی به محمود هستند .
نمونش حزب مؤتلفه اسلامی
جالب اینجاست پتروشیمی ها رو تو دولت قبل به یک صدم قیمت به بعضی از آقایون فروختند
زدی تو خال .جالب اینجاست پتروشیمی ها رو تو دولت قبل به یک صدم قیمت به بعضی از آقایون فروختند
نمونش حزب مؤتلفه اسلامی
اون که ساربونه بلده کجا شتر رو بخوابونهجالب اینجاست پتروشیمی ها رو تو دولت قبل به یک صدم قیمت به بعضی از آقایون فروختند
نمونش حزب مؤتلفه اسلامی
صراف های که اینترنتی هم کار میکنند زیاد خرید و فروش دارنصرافی می شناسید که بات تایلند بخره...
بعنی داخل تایلند هم شعبه داشته باشه
نمونش حزب مؤتلفه اسلامی
دلار 3265دلار 3280 - دقیق نیست
شاید امروز نزول داشته باشیم
جالبه که سایت های صرافی قیمت رو آپدیت نمی کنن و صرافی ها هم قیمت نمی دن.!!!دلار 3265
اينكه دوستان ميگن دلار كاهش پيدا ميكنه يا روي ٣ برميگرده چه تحليل يا دليلي پشت هست
دلار وارد كشور شده !؟
تحريمي باز شده !؟
تورم كاهش داشته !؟ يا گراني افزايش نداشته ؟
سود بانكي هم كه كم شد !
بورس رونق گرفته !؟
دولت و سيف وقتي ٢٠ تومن اومد پايين واكنش نشون دادن ولي ٣٠٠ رفت روش گفتند بازار بايد قيمت رو تعيين كنه !
يارانه ها كمتر شده يا كنسل شده ؟
پتروشيمي هم از نظر من كشك و يك ابزار تبليغاتي رسانه اي هست تا تاثير رواني بزاره !
بالا رفتن دلار منطقي تر به نظر ميرسه تا كاهش ! كاهش بيشتر با جو دادن هست
الان دلار حدود 3270 هستجالبه که سایت های صرافی قیمت رو آپدیت نمی کنن و صرافی ها هم قیمت نمی دن.!!!
شما قیمت داری فروش و حواله
الان دلار حدود 3270 هست
حواله رو ندارم اما باید حدود قیمت 3300 باشه
منتهی الان بازار بالا خریده و نمیتونه پایین بفروشه کمی صبر لازمه
شما که تارگت 3500 دادی چرا دلار نمیخری اگر الان خرید کنید حدود 250 سود داریاينكه دوستان ميگن دلار كاهش پيدا ميكنه يا روي ٣ برميگرده چه تحليل يا دليلي پشت هست
دلار وارد كشور شده !؟
تحريمي باز شده !؟
تورم كاهش داشته !؟ يا گراني افزايش نداشته ؟
سود بانكي هم كه كم شد !
بورس رونق گرفته !؟
دولت و سيف وقتي ٢٠ تومن اومد پايين واكنش نشون دادن ولي ٣٠٠ رفت روش گفتند بازار بايد قيمت رو تعيين كنه !
يارانه ها كمتر شده يا كنسل شده ؟
پتروشيمي هم از نظر من كشك و يك ابزار تبليغاتي رسانه اي هست تا تاثير رواني بزاره !
بالا رفتن دلار منطقي تر به نظر ميرسه تا كاهش ! كاهش بيشتر با جو دادن هست
خواهش میکنمدستت درد نکنه. خدا رو شکر ما تا 15 هم می دیگه حواله نداریم.
من هيچ جا نگفتم ٣٥٠٠ الكي حرف تو دهن من نزار ! من گفتم دلارو حدود ٤ ميبينم و هنوز كه هنوز هست روي حرفم هستم با اين شرايطي كه ميبينم !شما که تارگت 3500 دادی چرا دلار نمیخری اگر الان خرید کنید حدود 250 سود داری
تا مرد سخن نگفته باشد. عیب و هنرش نهفته باشد !من هيچ جا نگفتم ٣٥٠٠ الكي حرف تو دهن من نزار ! من گفتم دلارو حدود ٤ ميبينم و هنوز كه هنوز هست روي حرفم هستم با اين شرايطي كه ميبينم !
با بالا پايين شدن دلار انقدر چيزاي بهتري براي سرمايه گزاري هست كه نيازي ندارم دلار خريد و فروش كنم !
هر وقت دلار اومد روي ٣٠٠٠ بيا از ما انتقاد كن و بخودت افتخار كن