• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
هفته قبل فرصتی شد با چند تا از آقایان و آقا زاده ها صحبت کنم!!!
خیلی اعصابم خورد بود یک کلام از دهنم در اومد گفتم دلار که دوباره برگشت به قیمت سال قبل.
یکیشون زد تو حالم گفت دلار برای ما ارزون شده برای شما ها گرونه!!!
کفتم برید. پرسیدم چی می گی ؟
طرف برام توضحی داد که قیمت نهایی دلار با آزاد شدن داراریی های ایران و فروش دوباره نفت به زیر ارز دولتی سقوط کرده ولی فعلا به صلاح نیست با قیمت پایین بفروشند. به قولی برای خودشون خوب شده و برای ما فرقی نکرده!!!

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خیلی اعصابم خورد بود یک کلام از دهنم در اومد گفتم دلار که دوباره برگشت به قیمت سال قبل.
طرف برام توضحی داد که قیمت نهایی دلار با آزاد شدن داراریی های ایران و فروش دوباره نفت به زیر ارز دولتی سقوط کرده ولی فعلا به صلاح نیست با قیمت پایین بفروشند. به قولی برای خودشون خوب شده و برای ما فرقی نکرده!!!
ببخشید از این اراجیف زیاده اهمیت نده
اونا همیشه از ارز قیمت پایین استفاده میکردن زیاد براشون فرقی نداره قیمت بازار ازاد چقدر باشه
--------------------------------
دلار 3275

Rivolta

Registered User
لایک‌ها
220

دارایی های ایران ازاد نشده , بلکه مقدار بسیار بسیار محدودی که همه کم و بیش در جریانند , با شرایط خاص می گن برگشته !!! کی دیده
فروش نفت قبلا" هم بود , 6 ماهه پیش هم بود شاید نهایتا" در حد 100 هزار بشکه در روز اونهم شاید , اضافه شده .
اما بخش اخر حرفت کاملا" درسته , ارز برای اونها همیشه ارزان بوده و برای ما همیشه گران , که البته همچنان این فرمول ادامه داره ...

saeed.soury

Registered User
لایک‌ها
19
از دوستان کسی کار خبرنگاری و تحلیل خبر (تخصصا اقتصادی) کار کرده پ خ بده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یکی از جاهایی که به نظرم هیچ وقت سرمایه گذاری توش زیانی نداره مناطق آزاده،برای شناخت بیشتر این مناطق پیشنهاد می کنم این لینک پی دی اف رو بخونید:
http://www.asretamaddon.ir/wp-content/uploads/2014/05/245-1.pdf

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
دلار 3290 -5
هفته اینده فاند بسیار مهمی داریم
اونهایی که به نتیجه مذاکرات خوشبین هستن فشار فروش رو زیاد کردن
بازار طلا چرا قاتي كرده اين چند روزه ؟ ( جهاني )
انس تكليفش مشخص نيست نمودارش مثل يه نوار قلب يه ادم در حال مرگ هست كه بش شك ميدن :::)))
نميدونه به حرف بورس امريكا گوش كنه يا به حرف پوتين و اكراين شده مثل دلار خودمون !

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بازار طلا چرا قاتي كرده اين چند روزه ؟ ( جهاني )
انس تكليفش مشخص نيست نمودارش مثل يه نوار قلب يه ادم در حال مرگ هست كه بش شك ميدن :::)))
نميدونه به حرف بورس امريكا گوش كنه يا به حرف پوتين و اكراين شده مثل دلار خودمون !
به همین دلیله که پیشبینی اونس کار بسیار دشواری هست عوامل تاثیرگذار فراوان داره
از یک طرف بعنوان پشتیبان پول شناخته میشه از طرفی یکسرش به دلار وصله ، رقابت تنگاتنگی با نفت داره ، از شاخص بورس هایی مثل لندن و نیویورک تاثیر پذیره ، سفته باز زیاد داره ، بانک های بسیار بزرگی صرفا روی طلا کار میکنند ، عواملی مثل جنگ بحران اقتصادی تورم ، سیاست های انبساطی امریکا و . . . اونس رو به حرکت وادار میکنند
همانطور که اشاره کردی الان در وضعیت چندعاملی وخیم ( :D کیف کردی ) به سر میبره حدود پنج هفته ای میشه که فقط در محدوده 1330 تا 1285 در نوسان هست - نیاز به یک حرکت عجیب داره تا این محدوده شکسته شود و تریدرها باهاش هم سوء بشن
فعلا بهترین کار نظاره گر بودن هست :D

asgtmc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان سلام
یه سمینار رایگان بورس داره برگزار میشه ، مدرسش مهندس جعفری هست، از بهترین اساتید بورس و از اساتید اتاق بازرگانی و مجتمع فنی تهران ، هم حضوری و هم اینترنتی ، از این لینک میتونید ثبت نام کنید.
سایتش هم wwww.tsetmc.info هست.
تحلیل و خبر و هم رو سایتش میذاره.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کاش صبر کنن وقتی قیمت پایین اومد اعلام کنن!
منو یاد بهمنی میندازه که هی ميگفت دلار میاد پایین.

ولی در کل منم اعتقاد دارم اگر توافق صورت بگیره حتما دلار زیر 3000 خواهیم داشت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
کاش صبر کنن وقتی قیمت پایین اومد اعلام کنن!
منو یاد بهمنی میندازه که هی ميگفت دلار میاد پایین.

ولی در کل منم اعتقاد دارم اگر توافق صورت بگیره حتما دلار زیر 3000 خواهیم داشت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
از اون طرف قضیه رو هم نگاه کنید
خدا کنه مذاکرت به مشکل برنخورده باشه که اینطور دارن رو دلار مانور میدن وگرنه دلار 2650 برا ملت ایران زیادی ارزونه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من نمیدونم چرا وقتی تورم دلار 3000 تومنی خیلی وقته تاثیر خودش رو گذاشته چه اصراری هست به دلار زیر 3 تومن ؟
یعنی چی؟ دلار بیاد پایین خودش عامل پایین اومدن قیمت ها خود به خود میشه ولی قدم به قدم!

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یعنی چی؟ دلار بیاد پایین خودش عامل پایین اومدن قیمت ها خود به خود میشه ولی قدم به قدم!

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
به شما قول میدم فردا دلار بشه 2000تومن هیچ چیزی ارزون نمیشه خیلی هنر کنند گرون تر نشه . نهایت بخواهد چیزی ارزون بشه 4تا کالای دیجیتال مثل موبایل و لپ تاپ و....اما شما تو عمرتون یاد دارید نون ارزون بشه؟؟؟؟؟ماست ،پنیر،بیسکوییت،کیف،کفش و........؟؟؟؟؟!!!!

بالا