• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
کاش صبر کنن وقتی قیمت پایین اومد اعلام کنن!
منو یاد بهمنی میندازه که هی ميگفت دلار میاد پایین.

ولی در کل منم اعتقاد دارم اگر توافق صورت بگیره حتما دلار زیر 3000 خواهیم داشت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
کلا این میز مدیریت چانه آقایون را راه میندازه و دوست دارند حرف بزنند .30درصد توافق صورت میگیره70درصد نمی گیره اگر توافق بشه نهایت دلار 2900-3000نوسان کنه اگر توافق نشه با حرف این آقایون دلار میره بالای 3500

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
به شما قول میدم فردا دلار بشه 2000تومن هیچ چیزی ارزون نمیشه خیلی هنر کنند گرون تر نشه . نهایت بخواهد چیزی ارزون بشه 4تا کالای دیجیتال مثل موبایل و لپ تاپ و....اما شما تو عمرتون یاد دارید نون ارزون بشه؟؟؟؟؟ماست ،پنیر،بیسکوییت،کیف،کفش و........؟؟؟؟؟!!!!
عزیز من قبول یعنی نداری مثلا بخوای بری مسافرت دلار ارزون تر بخری؟ قبول نداری مثلا طرف فروشنده از تو همین فروم چون ارزونتر میخره میاد کمتر میده؟ یعنی شما دوست دارین 3 تومن باشه؟ بخدا گریه دارم میکنم از این طرز تفکرتون!!

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کلا این میز مدیریت چانه آقایون را راه میندازه و دوست دارند حرف بزنند .30درصد توافق صورت میگیره70درصد نمی گیره اگر توافق بشه نهایت دلار 2900-3000نوسان کنه اگر توافق نشه با حرف این آقایون دلار میره بالای 3500
اینا حرف زیاد میزنن عمرا کم کنن چون دارن سود خوبی میکنن از فروش دلار این دلار لعنتی خیلی اسیب زده به تولید کشور.واقعا حالم بهم میخوره این دولت کثیف که گند کاریاشو از طریق مردم جبران میکنه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
عزیز من قبول یعنی نداری مثلا بخوای بری مسافرت دلار ارزون تر بخری؟ قبول نداری مثلا طرف فروشنده از تو همین فروم چون ارزونتر میخره میاد کمتر میده؟ یعنی شما دوست دارین 3 تومن باشه؟ بخدا گریه دارم میکنم از این طرز تفکرتون!!

نه دادا قبل گریه کردن ببین من چی میگم .اولا ما وسعمون به مسافرت خارج نمیکشه:D

داستان اینه :
دلار 3000تومن =پنیر 4000
دلار3600=پنیر 5000
دلار میشه 2800=پنیر همون 5000
اما دلار 2800پایدار نیست چون خود دولت داره دلار 2700می فروشه این 2800شدن فقط یک جو روانیه چند روز بعد نهایت چند هفته بعد دلار3100=پنیر 6000تومن .
میری سوپری :
آقا پنیر از دلار 3600هم گرون تر شد چرا؟؟؟؟؟سوپری:آخه دلار گرون شده می خواهی بخر نمی خواهی نخر

من حرفم اینه دلار بشه 3000تومن اما من تولید کننده ،مصرف کننده،واردکننده،قاچاقچی و..........بدونم حداقل تا یک سال دیگه نرخ دلار نهایت 50تومن رو این عدد نوسان داره .ارزون شدن دلار با جوگیری همون قدر ضربه میزنه که گرون شدنش ضربه میزنه .الان تمام مردم تو بلا تکلیفی هستند نمی دونند فردا گرون تر باید بخرند یا به قول شما ارزون تر میشه (هرچند که ارزون تر هم بشه نیازهای اساسی مردم ارزون نمیشه )

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
نه دادا قبل گریه کردن ببین من چی میگم .اولا ما وسعمون به مسافرت خارج نمیکشه:D

داستان اینه :
دلار 3000تومن =پنیر 4000
دلار3600=پنیر 5000
دلار میشه 2800=پنیر همون 5000
اما دلار 2800پایدار نیست چون خود دولت داره دلار 2700می فروشه این 2800شدن فقط یک جو روانیه چند روز بعد نهایت چند هفته بعد دلار3100=پنیر 6000تومن .
میری سوپری :
آقا پنیر از دلار 3600هم گرون تر شد چرا؟؟؟؟؟سوپری:آخه دلار گرون شده می خواهی بخر نمی خواهی نخر

من حرفم اینه دلار بشه 3000تومن اما من تولید کننده ،مصرف کننده،واردکننده،قاچاقچی و..........بدونم حداقل تا یک سال دیگه نرخ دلار نهایت 50تومن رو این عدد نوسان داره .ارزون شدن دلار با جوگیری همون قدر ضربه میزنه که گرون شدنش ضربه میزنه .الان تمام مردم تو بلا تکلیفی هستند نمی دونند فردا گرون تر باید بخرند یا به قول شما ارزون تر میشه (هرچند که ارزون تر هم بشه نیازهای اساسی مردم ارزون نمیشه )
خوب منم منظورم همینه دیگه ارزون بخواد بشه دوباره بکشه بالا که بدتره ارزونی که میگم باید ثابت باشه که نمیخوان باشه باور کن ارزون بشه بهتره ولی ثابت نه متغیر.متغیر باشه جو کشور بهم میریزه خیلی بده واقعا

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

از سال 82 تا 89 تقریبا قیمت ارز ثابت بود. تورم نداشتیم ؟ وضع تولید درست شد ؟ مصرف کننده به حقوقش می رسید ؟ نه !..... ارز ثابت و ارزون فقط برای وارد کننده های انحصاری و مغازه دارها سود داره.... ریسک کارشون رو به نزدیک صفر میرسونه و به بازارشون رونق میده.... توی کار خود ما من شاهد بودم که اون دوره ای که دلار 900 تومن بود ، وارد کننده انحصاری حتی دیگه از جیبش سرمایه نمیذاشت ! پول خریدار رو میگرفت 40 درصدش را بر میداشت، باقیش رو حواله میکرد برای فروشنده... هر سال هم به بهانه تورم داخلی و... 20 درصد میذاشت روی قیمتهاش! .... کیف میکردن... تجارت نبود که ! راحت الحلقوم بود:D...ریسکش صفر بود

تجارت واقعی الانه.کسی که میخواد کار کنه باید ریسک کارش رو بپذیره.... به نظر من درست شدن اقتصاد ایران فقط یک راه داره... اقتصاد آزاد آزاد بدون انحصار و دخالت دولت،بدون کنترل...... فقط در اینصورت نسل مفتخورها از بازار ایران برچیده میشه :D

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
از سال 82 تا 89 تقریبا قیمت ارز ثابت بود. تورم نداشتیم ؟ وضع تولید درست شد ؟ مصرف کننده به حقوقش می رسید ؟ نه !..... ارز ثابت و ارزون فقط برای وارد کننده های انحصاری و مغازه دارها سود داره.... ریسک کارشون رو به نزدیک صفر میرسونه و به بازارشون رونق میده.... توی کار خود ما من شاهد بودم که اون دوره ای که دلار 900 تومن بود ، وارد کننده انحصاری حتی دیگه از جیبش سرمایه نمیذاشت ! پول خریدار رو میگرفت 40 درصدش را بر میداشت، باقیش رو حواله میکرد برای فروشنده... هر سال هم به بهانه تورم داخلی و... 20 درصد میذاشت روی قیمتهاش! .... کیف میکردن... تجارت نبود که ! راحت الحلقوم بود:D...ریسکش صفر بود

تجارت واقعی الانه.کسی که میخواد کار کنه باید ریسک کارش رو بپذیره.... به نظر من درست شدن اقتصاد ایران فقط یک راه داره... اقتصاد آزاد آزاد بدون انحصار و دخالت دولت،بدون کنترل...... فقط در اینصورت نسل مفتخورها از بازار ایران برچیده میشه :D

ثابت نگه داشتن کامل قیمت ارز اشتباه منم قبول دارم. اما تو دوره های زمانی کوتاه جهشش مردم را نابود میکنه تو کشوری که میانگین سالی 25درصد تورم داشته اشتباه که ارز از 82تا 89ثابت نگه داشته شد(منم تو پستهای قبلیم گفتم فشار دادن فنر دلار اشتباه) شما می گویید با نوسان وارد کننده و تاجر مفتخور نابود میشه من برعکس فکر می کنم مردم عادی نابود میشوند .
تاجر وقتی ریسکش زیاد شد قیمتش را بالا میبره آخر دودش تو چشم من مصرف کننده عادی میره به قول شما وقتی نرخ ارز ثابته تاجر هر سال 20درصد رو قیمتش می کشید حالا که ارز نوسان داره 3ماه یک بار 10درصد میاره رو قیمت .نمونه اش مادربورد کامپیوتر شرکت آواژنگ وارد میکنه .عمده میخره خیر سرش نمایندگی رسمی هم هست با دلار 4200 حساب می کنه . حالا این وسط من مصرف کننده بد بخت شدم یا آواژنگ؟؟؟؟؟؟؟ حداقل زمانی که دلار نوسان نداشت دلار بازار 1200بود مادربورد میاورد ایران با دلار 1400

کلا افتک تو که وضعت خوبه از این دیونه خونه بزن برو

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
حالا یچیز جالب تر ... میگن ارز گرون برای تولید کننده مناسبه ! خوشبختانه در این مملکت همه جورش را دیدیم :D . سال 74- 75 در یک مقطعی دلار به 500 تومن هم رسید. 500 تومن اون موقع خیلی پول بود!! نون لواش 5 ریال بود...دیگه خودتون حساب کنید 500 تومن چقدر پول الان بود :D....... اما چی شد ؟؟ بنز ساختیم ؟ هواپیما ساختیم ؟ صتعت الکترونیک متحول شد ؟ نه !! ایرانخودرو پیکان رو میفروخت 4.5 میلیون یعنی 9 هزار دلار ! کفش ملی و کفش گام و کفش نهرین و ... و هزار تا آشغال رو با قیمت فضایی می انداختن به مردم بدبخت.... کارخونه چیپس و پفک فقط ساخته شد... کالای خارجی به طرز وحشتناکی گرون شد که آشغالهای ایرانی به خورد مردم داده بشه.... تلویزیون سونی شد 200 هزارتومن ( با لواش 5 ریالی مقایسه کنید :D) که مردم تلویزیون پارس 100 تومنی بخرن که برای سازنده 30 تومن تموم شده بود !

خلاصه ایراد از جای دیگست. دلار بالا بره... پایین بیاد... ثابت بمونه ...این مملکت درست نمیشه ...باز هم میگم فقط بازار تجارت آزاد ! باید یسری له بشن تا شرشون از این اقتصاد کنده بشه... اقتصاد ایران شیمی درمانی لازم داره

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
ثابت نگه داشتن کامل قیمت ارز اشتباه منم قبول دارم. اما تو دوره های زمانی کوتاه جهشش مردم را نابود میکنه تو کشوری که میانگین سالی 25درصد تورم داشته اشتباه که ارز از 82تا 89ثابت نگه داشته شد(منم تو پستهای قبلیم گفتم فشار دادن فنر دلار اشتباه) شما می گویید با نوسان وارد کننده و تاجر مفتخور نابود میشه من برعکس فکر می کنم مردم عادی نابود میشوند .
تاجر وقتی ریسکش زیاد شد قیمتش را بالا میبره آخر دودش تو چشم من مصرف کننده عادی میره به قول شما وقتی نرخ ارز ثابته تاجر هر سال 20درصد رو قیمتش می کشید حالا که ارز نوسان داره 3ماه یک بار 10درصد میاره رو قیمت .نمونه اش مادربورد کامپیوتر شرکت آواژنگ وارد میکنه .عمده میخره خیر سرش نمایندگی رسمی هم هست با دلار 4200 حساب می کنه . حالا این وسط من مصرف کننده بد بخت شدم یا آواژنگ؟؟؟؟؟؟؟ حداقل زمانی که دلار نوسان نداشت دلار بازار 1200بود مادربورد میاورد ایران با دلار 1400

کلا افتک تو که وضعت خوبه از این دیونه خونه بزن برو

مصرف کننده عادی که همیشه دود تو چشمشه :D... اما مطمئن باشید 90 درصد شرکتهای مشابه آواژنگ در مدتی که ارز نوسان داشت ضرر دادن. رکود بازار مخصوصا در بخش های صنعتی وحشتناک بود. فکر کن یک محصول تکنولوژی رو که 6 ماه عمر مفید داره، وارد کنی ...بعد بخاطر نوسان ارز و بلاتکلیفی مردم ازت نخرن... از یه طرف هم چون قیمتها همش متغیره، نتونی مثل قبلا پیش فروش کنی.... یک مسئله دیگر هم هست. همه اقلام مثل قطعات کامپیوتر و موبایل نیست که مردم در هر حالتی بخرن. توی همین تجهیزات پزشکی ، خیلی از مراکز میخواستن تجهیز کنن کلا منصرف شدن ... یا برند مورد نظرشون رو تغییر دادن ...بازارش راکد شد کلا... شرکتهای باسابقه بدبخت شدن

پ.ن : کجا برم بهتر از تهران ؟:D ... من کاری با دیوونه خونه ندارم...یک کار فنی و مهندسی داریم انجام میدیم ، فروشمون هم به خارجه.. .عملا یک کشور خود مختاریم. جمهوری خلق تهران:D

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542

اينا رو يه وقت به زبانهاي ديگه تو كشورهاي ديگه يا تو فروم خارجي نگو كه فضاي خنده رو فراهم ميكني :)

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اينا رو يه وقت به زبانهاي ديگه تو كشورهاي ديگه يا تو فروم خارجي نگو كه فضاي خنده رو فراهم ميكني :)

نه نمیگم . اگر کشور پیشرفته باشن، که مردمش خودشون میفهمن نیازی نیست من بگم :D. اگر کشور بدبخت هم باشن، که با گفتن من هم چیزی نمیفهمن :D. در هر صورت گفتنش تاثیری نداره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
پ.ن : کجا برم بهتر از تهران ؟:D ... من کاری با دیوونه خونه ندارم...یک کار فنی و مهندسی داریم انجام میدیم ، فروشمون هم به خارجه.. .عملا یک کشور خود مختاریم. جمهوری خلق تهران:D
روایت داریم دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید :Dدیگه بقیه حرفات کشکه خوشت اومده نمی خواهی بری:general711:چی چی حالا میسازید ؟؟؟؟؟؟بیده دیجیتاله؟؟؟؟؟ تنها وسیله الکترونیک پزشکی که من شنیدم صادر می کنند این مانیتورهای بیمارستانیه

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
روایت داریم دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید :Dدیگه بقیه حرفات کشکه خوشت اومده نمی خواهی بری:general711:چی چی حالا میسازید ؟؟؟؟؟؟بیده دیجیتاله؟؟؟؟؟ تنها وسیله الکترونیک پزشکی که من شنیدم صادر می کنند این مانیتورهای بیمارستانیه

تهران بهترین شهر دنیاست برای زندگی :D

من در مورد کارم هیچی نمیگم. بدخواه زیاد دارم اینجا :D

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
خلاصه ایراد از جای دیگست. دلار بالا بره... پایین بیاد... ثابت بمونه ...این مملکت درست نمیشه ...باز هم میگم فقط بازار تجارت آزاد ! باید یسری له بشن تا شرشون از این اقتصاد کنده بشه... اقتصاد ایران شیمی درمانی لازم داره

نظریه بنده:
ایران در پایان توافق 6 ماهه مجدد تمدید قرار داد میکنه...و برای شش ماه دیگه این قرارداد تمدید میشه تا توافق جامع حاصل بشه.توافق جامع بعد از 1سال باید انجام بشه!
در خصوص وضعیت دلار و بورس و سود بانکی>>

این یک نوع تشویش در بازار آرومه،،چرا همه این اتفاق ها باید با هم بیوفته؟خوب مسلما بهبود اوضاع هیچ وقت باعث نمیشه که ارزش سهام یک شبه بالا بره بلکه باعث ثبات و واقعی شدن آن میشه و حباب آن خارج..چیزی که داشتیم بهش میرسیدیم.
پس میشه گفت پایین آوردن سود بانکی 2 علت داشته:
1-مردم سردرگم مجبورا برای اینکه ارزش پولشون افت نکنه شروع به خرید و نگهداری هرچیز ممکن کنن.ارز و سکه و خلاصه ماشین های آشغال داخلی و حتی بورس که تا بی کران حباب داره....
2-حالا با این کار جیب دولت از پولهای سردرگم که خیلی باعث تورم میشه پر بشه،،هم میتونه یارانه پرداخت کنه و هم پروژه های ناتمام را تمام کنه...و مجدد این چرخه ادامه داره...ما مجدد به ثبات میرسیم و همه چیز آروم میشه برای یک دوره 6 ماهه دیگر..اینطوری نقدینگی هم از دست مردم خارج میشه و بنوعی کنترل میشه.
یا حق

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
سلام حدودچند صد دلاری دارم روش زده 2006 میگم من که از دلار چیزی سر در نمیارم اینارا هم چند سال پیش داشتم مشکلی که پیش نمیاد موقع فروش

فرستاده شده از GT-N7000ِ من با Tapatalk

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
سلام حدودچند صد دلاری دارم روش زده 2006 میگم من که از دلار چیزی سر در نمیارم اینارا هم چند سال پیش داشتم مشکلی که پیش نمیاد موقع فروش

نخیر بزرگوار؛ تاریخ 2006 تاریخ معتبری هست.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

خیر مشکلی نداره

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

اگه تاریخش 2006 بوده تا الان دیگه فاصد شده ! :D

بالا