دلار 3270واقعا از اینکه دولت بازار رو بیخودی به هیجان نمیاره لذت میبرم این کار کم کم تبدیل به یک فرهنگ خواهد شد و کمتر شاهد نوسانات شدید ارز خواهیم بود
دلار 3295
این دیگه اخر بی انصافی هست که بخواهیم الان رو با دوران محمود یکی بدونیممن فکر میکنم افزایش خواهیم داشت با شیب کم به سمت 3300 و بعد دوباره کاهش با شیب کمتر به سمت 3250 و این دور چند روزی ادامه خواهد داشت. دقیقا شبیه دوران محمود.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
این دیگه اخر بی انصافی هست که بخواهیم الان رو با دوران محمود یکی بدونیم
هرکی ندونه شما که دیگه باید بدونید دوران محمود کافی بود صحبت از مذاکرات بشه اصلا به مذاکرات و . . . نمیکشید بالا میزد
بهمنی میگفت سکه میخواهیم عرضه کنیم بازار بالا میزد
میگفت مسکن مهر قیمت زمین بالا میرفت
میگفتن یارانه قیمت بالا میزد
کلا رو به بالا بود
دیشب صحبت های عراقچی رو گوش کردید با صراحت کامل میگفت ما در همه موارد اختلاف داشتیم
اگر دوران محمود بود بدون شک الان شاهد اعداد بسیار نجومی بودیم
به نظر من بالا و پایین شدن 50 100 تومان برای این روزها خیلی خیلی طبیعی هست
کشورهای توسعه یافته ای همچون امریکا هم وقتی اخبار اقتصادی یا سیاسی اعلام میکنند قیمت ها حرکات شارپ و ناگهانی انجام میده ما که داریم در مورد مذاکرات هسته ای یک کشور صحبت میکنیم
لطفا یکم اروم تربله زمانه با دوران محمود فرق داره ولی سیاست متاسفانه یکی.
با این همه دلار آزاد شده قیمت همچنان بالای 3000 تومنه.
فقط یک دلیل داره. تامین کمی بودجه.
الان با زمان محمود فرق داره چون الان دلار دولتی هست اگر 500 هزار دلار هم در خواست بدید براتون حواله میزنن. ولی زمان محمود 30 هزار تا هم نداشتن بدن.
امید من به این دولت خیلی زیاده ولی با افزایش قیمت دلار از 2950 به 3300 اونم دقیقا در زمانی که فهمیدن بودجه برای یارانه کم آوردن فهمیدم که سیاست پدر و مادر نداره هر کسی هم در موقعیتی قرار بگیرد از کم شعور بودن مردم ایران بیشترین استفاده رو میبرد.
لطفا یکم اروم تر
خب این همه دلار ازاد شده رو حساب میکنید اما این همه بدهکاری به بانک جهانی رو که از دوران قبل به این دولت به ارث رسیده رو حساب نمیکنید
همه دلار ازاد شده به ایران تعلق ندارد
درضمن اگر شما گزارشات مالی شرکت های بزرگ کشور رو مطالعه بفرمائید دلار رو 3000 به بالا در نظر گرفته اند
اگر دولت بخواهد دلار رو به یکباره پایین بیاره کارخانجات واقعا از پا خواهند افتاد هرچند که توانایی کنترل دلار رو داره
تفاوت اصلی این دولت با دولت قبل در تزریق دلار به بازار هست
در عین حال که حرف شما رو کاملا قبول دارم ( نوسان گیری از مردم ، کمبود بوجه و فشار بر اقشار کم درامد جامعه و . . . ) اما صحبت سر نوسان 50 تا 100 تومانی قیمت دلار بودمن با قیمت 3000 تومن موافقم حتی همین دلار 3300 تومنی رو هم قبول دارم حتی اگر دلار بشه 4000 تومن و بالاتر هم برای من فرقی نداره و حتی شاید برای سود فروش کالا بهتر هم باشه ولی وقتی میبینم تامین بودجه از طریق بد بخت تر شدن مردم بدست میاد ناراحت میشم. دولت اگر مشکلی با تامین بودجه داره باید از طریقی غیر از مردم به فکر بیافته. نمیشه همه از مردم مایه بذارن. مردم فهمیده ای که در گرانی زیاد می خرند و در ارزانی زیاد می فروشن و مانند گاو نه من شیرده قابلیت سواری و شیردههی همزمان دارند.
دلار 3280دلار 3270
بیا پایین![]()
تقریبا ثابت 3280دلار 3280
ایندفه دیگه امریکا با بد کسی در افتاد، روسیه
شما همان مقاله رو بخونید هزار تا نکته دیگه هست