• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
واقعا از اینکه دولت بازار رو بیخودی به هیجان نمیاره لذت میبرم این کار کم کم تبدیل به یک فرهنگ خواهد شد و کمتر شاهد نوسانات شدید ارز خواهیم بود
دلار 3295
دلار 3270
بیا پایین :D;)

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سکه بخریم یا نه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من فکر میکنم افزایش خواهیم داشت با شیب کم به سمت 3300 و بعد دوباره کاهش با شیب کمتر به سمت 3250 و این دور چند روزی ادامه خواهد داشت. دقیقا شبیه دوران محمود.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
من فکر میکنم افزایش خواهیم داشت با شیب کم به سمت 3300 و بعد دوباره کاهش با شیب کمتر به سمت 3250 و این دور چند روزی ادامه خواهد داشت. دقیقا شبیه دوران محمود.

این دیگه اخر بی انصافی هست که بخواهیم الان رو با دوران محمود یکی بدونیم
هرکی ندونه شما که دیگه باید بدونید دوران محمود کافی بود صحبت از مذاکرات بشه اصلا به مذاکرات و . . . نمیکشید بالا میزد
بهمنی میگفت سکه میخواهیم عرضه کنیم بازار بالا میزد
میگفت مسکن مهر قیمت زمین بالا میرفت
میگفتن یارانه قیمت بالا میزد
کلا رو به بالا بود
دیشب صحبت های عراقچی رو گوش کردید با صراحت کامل میگفت ما در همه موارد اختلاف داشتیم
اگر دوران محمود بود بدون شک الان شاهد اعداد بسیار نجومی بودیم
به نظر من بالا و پایین شدن 50 100 تومان برای این روزها خیلی خیلی طبیعی هست
کشورهای توسعه یافته ای همچون امریکا هم وقتی اخبار اقتصادی یا سیاسی اعلام میکنند قیمت ها حرکات شارپ و ناگهانی انجام میده ما که داریم در مورد مذاکرات هسته ای یک کشور صحبت میکنیم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
این دیگه اخر بی انصافی هست که بخواهیم الان رو با دوران محمود یکی بدونیم
هرکی ندونه شما که دیگه باید بدونید دوران محمود کافی بود صحبت از مذاکرات بشه اصلا به مذاکرات و . . . نمیکشید بالا میزد
بهمنی میگفت سکه میخواهیم عرضه کنیم بازار بالا میزد
میگفت مسکن مهر قیمت زمین بالا میرفت
میگفتن یارانه قیمت بالا میزد
کلا رو به بالا بود
دیشب صحبت های عراقچی رو گوش کردید با صراحت کامل میگفت ما در همه موارد اختلاف داشتیم
اگر دوران محمود بود بدون شک الان شاهد اعداد بسیار نجومی بودیم
به نظر من بالا و پایین شدن 50 100 تومان برای این روزها خیلی خیلی طبیعی هست
کشورهای توسعه یافته ای همچون امریکا هم وقتی اخبار اقتصادی یا سیاسی اعلام میکنند قیمت ها حرکات شارپ و ناگهانی انجام میده ما که داریم در مورد مذاکرات هسته ای یک کشور صحبت میکنیم

بله زمانه با دوران محمود فرق داره ولی سیاست متاسفانه یکی.
با این همه دلار آزاد شده قیمت همچنان بالای 3000 تومنه.
فقط یک دلیل داره. تامین کمی بودجه.
الان با زمان محمود فرق داره چون الان دلار دولتی هست اگر 500 هزار دلار هم در خواست بدید براتون حواله میزنن. ولی زمان محمود 30 هزار تا هم نداشتن بدن.
امید من به این دولت خیلی زیاده ولی با افزایش قیمت دلار از 2950 به 3300 اونم دقیقا در زمانی که فهمیدن بودجه برای یارانه کم آوردن فهمیدم که سیاست پدر و مادر نداره هر کسی هم در موقعیتی قرار بگیرد از کم شعور بودن مردم ایران بیشترین استفاده رو میبرد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بله زمانه با دوران محمود فرق داره ولی سیاست متاسفانه یکی.
با این همه دلار آزاد شده قیمت همچنان بالای 3000 تومنه.
فقط یک دلیل داره. تامین کمی بودجه.
الان با زمان محمود فرق داره چون الان دلار دولتی هست اگر 500 هزار دلار هم در خواست بدید براتون حواله میزنن. ولی زمان محمود 30 هزار تا هم نداشتن بدن.
امید من به این دولت خیلی زیاده ولی با افزایش قیمت دلار از 2950 به 3300 اونم دقیقا در زمانی که فهمیدن بودجه برای یارانه کم آوردن فهمیدم که سیاست پدر و مادر نداره هر کسی هم در موقعیتی قرار بگیرد از کم شعور بودن مردم ایران بیشترین استفاده رو میبرد.

لطفا یکم اروم تر :D
خب این همه دلار ازاد شده رو حساب میکنید اما این همه بدهکاری به بانک جهانی رو که از دوران قبل به این دولت به ارث رسیده رو حساب نمیکنید
همه دلار ازاد شده به ایران تعلق ندارد
درضمن اگر شما گزارشات مالی شرکت های بزرگ کشور رو مطالعه بفرمائید دلار رو 3000 به بالا در نظر گرفته اند
اگر دولت بخواهد دلار رو به یکباره پایین بیاره کارخانجات واقعا از پا خواهند افتاد هرچند که توانایی کنترل دلار رو داره
تفاوت اصلی این دولت با دولت قبل در تزریق دلار به بازار هست

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
لطفا یکم اروم تر :D
خب این همه دلار ازاد شده رو حساب میکنید اما این همه بدهکاری به بانک جهانی رو که از دوران قبل به این دولت به ارث رسیده رو حساب نمیکنید
همه دلار ازاد شده به ایران تعلق ندارد
درضمن اگر شما گزارشات مالی شرکت های بزرگ کشور رو مطالعه بفرمائید دلار رو 3000 به بالا در نظر گرفته اند
اگر دولت بخواهد دلار رو به یکباره پایین بیاره کارخانجات واقعا از پا خواهند افتاد هرچند که توانایی کنترل دلار رو داره
تفاوت اصلی این دولت با دولت قبل در تزریق دلار به بازار هست

من با قیمت 3000 تومن موافقم حتی همین دلار 3300 تومنی رو هم قبول دارم حتی اگر دلار بشه 4000 تومن و بالاتر هم برای من فرقی نداره و حتی شاید برای سود فروش کالا بهتر هم باشه ولی وقتی میبینم تامین بودجه از طریق بد بخت تر شدن مردم بدست میاد ناراحت میشم. دولت اگر مشکلی با تامین بودجه داره باید از طریقی غیر از مردم به فکر بیافته. نمیشه همه از مردم مایه بذارن. مردم فهمیده ای که در گرانی زیاد می خرند و در ارزانی زیاد می فروشن و مانند گاو نه من شیرده قابلیت سواری و شیردههی همزمان دارند.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
خر همون خره پالونش عوض شده... کف قيمت دلار ۳۲۵۰ هست با توجه به افزايش قيمت بنزين..به خاطر دلار ۲۶۰۰ در بودجه و افزايش
تدريجي قيمت دلار مبادله اي شما قيمت معمولش رو بين ۳۳۰۰ تا ۳۳۵۰ حساب کنيد

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
من با قیمت 3000 تومن موافقم حتی همین دلار 3300 تومنی رو هم قبول دارم حتی اگر دلار بشه 4000 تومن و بالاتر هم برای من فرقی نداره و حتی شاید برای سود فروش کالا بهتر هم باشه ولی وقتی میبینم تامین بودجه از طریق بد بخت تر شدن مردم بدست میاد ناراحت میشم. دولت اگر مشکلی با تامین بودجه داره باید از طریقی غیر از مردم به فکر بیافته. نمیشه همه از مردم مایه بذارن. مردم فهمیده ای که در گرانی زیاد می خرند و در ارزانی زیاد می فروشن و مانند گاو نه من شیرده قابلیت سواری و شیردههی همزمان دارند.

در عین حال که حرف شما رو کاملا قبول دارم ( نوسان گیری از مردم ، کمبود بوجه و فشار بر اقشار کم درامد جامعه و . . . ) اما صحبت سر نوسان 50 تا 100 تومانی قیمت دلار بود
اگر شما صرفا با فروش کالا به دلار و ارز وصل هستید من به صورت مستقیم با ارز سر و کار دارم اما اصلا دوست ندارم دلار بالاتر از این بره چون به چشم دیدم که چه بالایی سر اون گاوهای نه من شیر ده میاره

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
Facepalm.png
نفت هم هی داره میره بالا

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ساندیس خور؟
این مقاله ترجمه شده است.
نویسنده: Jeff Berwick (اکتیویست پست)
شما همان مقاله رو بخونید هزار تا نکته دیگه هست
کشوری که ارزش پولیش با یه تحریم کوچیک 20 درصد افت پیدا می کنه ( روسیه ) می خواد جای دلار رو بگیره ؟
با کدام فناوری ؟ با کدام متحد ( ایران و کره شمالی ) ؟ با کدام قدرت نظامی ؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
آخر و عاقبت ظالم همینه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار 3290
-----------------------------------
این که واحد پولی جدید جای دلار رو بگیره چیز جدیدی نیست هرچند مدت یکبار روزنامه هایی مثل دیلی تلگراف هم در این مورد چیزهایی مینویسند
دلار به دلیل انباشته بسیار زیاد ذخایر ارزی به دلار توسط کشورهای دیگه خیلی سخت ( در حد غیر ممکن ) میتوان جایگزینی برای ان پیدا کرد
این شیطنت ها فقط جنبه طنز سیاسی داره

بالا