• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
بله زمانه با دوران محمود فرق داره ولی سیاست متاسفانه یکی.
با این همه دلار آزاد شده قیمت همچنان بالای 3000 تومنه.
فقط یک دلیل داره. تامین کمی بودجه.
الان با زمان محمود فرق داره چون الان دلار دولتی هست اگر 500 هزار دلار هم در خواست بدید براتون حواله میزنن. ولی زمان محمود 30 هزار تا هم نداشتن بدن.
امید من به این دولت خیلی زیاده ولی با افزایش قیمت دلار از 2950 به 3300 اونم دقیقا در زمانی که فهمیدن بودجه برای یارانه کم آوردن فهمیدم که سیاست پدر و مادر نداره هر کسی هم در موقعیتی قرار بگیرد از کم شعور بودن مردم ایران بیشترین استفاده رو میبرد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

داداش گلم بازم گلی به جمال محمود اب زیر کاه نبود حداقل دادا این روحانیم از سر همون خاتمیه و خیلی اطلاح طلبای دیگه فقط اسمش عوض شده امید دلار که سهل است دادا یه مسایل خیلی حیاتی ترو این چندروزه از منابع فرا معتبر شنیدم و دیدم که با خودم گفتم این روحانیم روسفیدمون کرد

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
افتک خان الان دارم میفهمم یه ماه پیش چی میگفتی

Sent from my RM-875_apac_vietnam_234 using Tapatalk

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
انس طلا ١٢٦٨ !
فردا اگر بخواد سياست اين چند وقت دولت پياده بشه مجبور ميشه دلارو افزايش بده چون اصلا دلش نميخواد طلا بيش از حد بياد پايين . و اگر انس بخواد ادامه بده به اين روندش پشت دولت كه به طلا گرم هست به گاج ميره !

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
price.gif

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
گفته میشه که سعی بر این است که قیمت طلا در بازار ایران ثابت بماند . بخاطر همین با سقوط قیمت طلا در بازار جهانی دولت قیمت دلار رو بالا میبره که قیمت طلا به ریال در داخل تغییری نکنه و با صعود قیمت طلا در بازار جهانی قیمت دلار رو پائین میاره .

طلا فعلا نزولی است . چون حمایت 1250 را براحتی شکاند .

بالا