• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
سلام
دوستان من اواخر سال 91 وقتی سکه 1400 بود چند تا خرید از اون موقع تا الان که سکه شده 950 تومن نه خرید و فروش کردن نه چیزی یعنی هیچی سود روی سکه هام نیامده که هیچ ضرر هم کردم
الان 9 تا امامی دارم میخواستم بپرسم به نظر شما این 9 تا را رد کنم و پولش را بزارم بانک 22 درصد سود بگیرم بهتره یا نگه شون دارم ؟
اگر تا سال دیگه سکه همین حدود 900 بمونه من تقریبا یک میلیون و 900 هزار تومان سود بانکی را دوباره از دست میدم
خواستم از کسانی که در کار طلا و سکه و سرمایه گذاری هستن کمک بگیرم
خواهشا کمک کنید من خیال خودم را راحت کنم
شما جای من بودید چکار میکردید ؟

odygoody

Registered User
لایک‌ها
57
جاوید خان متاسفم خوندم ضرر کردی
بنظر من حالاحالاها بالا نره عزیز که پایینم بیاد

Sent from my ME173X using Tapatalk

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
نه جاويد جان من باشم الان نميفروشم اگه 10 ماه پيش ميفروختي كارت درست بود نه الان كه دو سال تو ضرر نگر داشتي

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
من دقيقا همون موقع شما 20 تا سكه خريدم 1460
برج 9 پارسال فروختم 860 آوردم تو بورس تازه با كلي زبلي 10 درصد ضرر هم كردم...
در كل وقتي يه كالايي خيلي منفي ميخوره و به خصوص مدت زمان زيادي...بالاخره ميره بالا...
علاوه بر اين كه بلند مدت خريد طلا ابدا ضرر نداره...
من خود ربع سكه خريدم سال 81....25 هزار تومن...الان چند؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
اینم حرفیه بله در دراز مدت که مسلما خیلی خوبه

mr.abbas

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوستان من اواخر سال 91 وقتی سکه 1400 بود چند تا خرید از اون موقع تا الان که سکه شده 950 تومن نه خرید و فروش کردن نه چیزی یعنی هیچی سود روی سکه هام نیامده که هیچ ضرر هم کردم
الان 9 تا امامی دارم میخواستم بپرسم به نظر شما این 9 تا را رد کنم و پولش را بزارم بانک 22 درصد سود بگیرم بهتره یا نگه شون دارم ؟
اگر تا سال دیگه سکه همین حدود 900 بمونه من تقریبا یک میلیون و 900 هزار تومان سود بانکی را دوباره از دست میدم
خواستم از کسانی که در کار طلا و سکه و سرمایه گذاری هستن کمک بگیرم
خواهشا کمک کنید من خیال خودم را راحت کنم
شما جای من بودید چکار میکردید ؟
دوسته عزیز شما پیگیر اخبار توافق هسته ای باش چون مطمئن باش اگه انجام بشه دلار و سکه نزولی میکنن ب قیمتهایی ک حالا حالا ها ب این قیمتها نخواهند رسید و اونوقت ضرر خیلی بدی میکنی . . . . چون هم ضرر کردی و هم سود بانکی از دست دادی !

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوسته عزیز شما پیگیر اخبار توافق هسته ای باش چون مطمئن باش اگه انجام بشه دلار و سکه نزولی میکنن ب قیمتهایی ک حالا حالا ها ب این قیمتها نخواهند رسید و اونوقت ضرر خیلی بدی میکنی . . . . چون هم ضرر کردی و هم سود بانکی از دست دادی !
این خط این نشون 10بار دیگه هم می روند شام و نهار و صبحانه می خورند آخرش میگند انشاالله نهار بعدی .در همین زمان دلار آروم میره بالا از اون طرف هم وابستگی نفتی دنیا به ایران کم میشه و در یک حرکت ایران ضربه فنی میشه .شما نمودار قیمت دلار با تورم اعلامی(نه تورم واقعی)را بگذارید روی هم می بینید قیمت دلار زیاد نیست .البته من از خدامه که دلار بشه 1000تومن 100دلار هم من ندارم که نگرانش باشم اما واقعیتها را باید قبول کرد

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک مقاله باحال خوندم گفتم یک فورواردی بزنم شما هم بخونید در مورد مقایسه 8 سال احمدی با 8 ساله جنگه (تقدیم به فراموش کنندگان 8 سال قبل که هنوزم فکر می کنند احمدی بهتر از روحانیه!!!):

هرچند موارد بسیاری را می توان برشمرد که در طول هشت سال گذشته به رغم نگرانی عمیق ملت ایران، هرگز دلواپسان امروز را نگران نکرد، اما در نگاه اول می توان به موارد ذیل در این مورد اشاره کرد:
1- تورم بیش از 450 درصدی در هشت سال ریاست جمهوری دوره‌های نهم و دهم
2- تشدید تحریم های بین المللی و رشد منفی اقتصاد کشور
3- افت طبقه متوسط و به تبع آن به تأخیر افتادن برنامه های توسعه
4- عدم حفظ شأن مجلس شورای اسلامی
5- اختلاس های بی سابقه در تاریخ کشور
6- توهین و تهدید مکرر اساتید دانشگاه ها حتی از سوی وزیر علوم سابق
7- اخراج فله‌ای اساتید دلسوز و منتقد دانشگاهها
8- بازداشت خودسرانه اصحاب مطبوعات و نویسندگان و افزایش زندانیان سیاسی
9- ادبیات توهین آمیز دولت در عرصه داخلی و بین المللی
10- عدم همدردی با زلزله زدگان آذربایجانی... و در مقابل، همدردی با مادر چاوز
11- فریب افکار عمومی جامعه (هاله نور...)
12- رواج هرچه بیشتر پوپولیسم در جامعه به جای استفاده از نظریات کارشناسی و تخصصی در موضوعات مهم داخلی و خارجی
13- فرصت سازی برای اسرائیل و آمریکا با سیاست خارجی تندورانه و شعاری و بی مصلحتی در سیاست خارجی
14- پرداخت یارانه ها از جیب مردم از طریق دست کاری در بازار سکه و ارز
15- تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی و افزوده شدن بر سیل بیکاران
16- عدم تدبیر درحوزه استخراج نفت و گاز و فرصت سازی برای کشورهای عربی در میادین مشترک نفت و گاز
17- تخریب فزاینده محیط زیست همچون خشکی دریاچه ارومیه
18- توهین به اقتصاد دانان دلسوز و حامی منافع ملی
19- موضع گیری غیر منطقی و توهین و افترا به منتقدان رویکرد هسته ای دولت قبل
20- بازی با اعتبار اعضای کابینه که با شخص رییس جمهور اختلاف نظر داشتند (برکناری در حین ماموریت در کشورهای دیگر)

منبع

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
یک مقاله باحال خوندم گفتم یک فورواردی بزنم شما هم بخونید در مورد مقایسه 8 سال احمدی با 8 ساله جنگه (تقدیم به فراموش کنندگان 8 سال قبل که هنوزم فکر می کنند احمدی بهتر از روحانیه!!!):

هرچند موارد بسیاری را می توان برشمرد که در طول هشت سال گذشته به رغم نگرانی عمیق ملت ایران، هرگز دلواپسان امروز را نگران نکرد، اما در نگاه اول می توان به موارد ذیل در این مورد اشاره کرد:
1- تورم بیش از 450 درصدی در هشت سال ریاست جمهوری دوره‌های نهم و دهم
2- تشدید تحریم های بین المللی و رشد منفی اقتصاد کشور
3- افت طبقه متوسط و به تبع آن به تأخیر افتادن برنامه های توسعه
4- عدم حفظ شأن مجلس شورای اسلامی
5- اختلاس های بی سابقه در تاریخ کشور
6- توهین و تهدید مکرر اساتید دانشگاه ها حتی از سوی وزیر علوم سابق
7- اخراج فله‌ای اساتید دلسوز و منتقد دانشگاهها
8- بازداشت خودسرانه اصحاب مطبوعات و نویسندگان و افزایش زندانیان سیاسی
9- ادبیات توهین آمیز دولت در عرصه داخلی و بین المللی
10- عدم همدردی با زلزله زدگان آذربایجانی... و در مقابل، همدردی با مادر چاوز
11- فریب افکار عمومی جامعه (هاله نور...)
12- رواج هرچه بیشتر پوپولیسم در جامعه به جای استفاده از نظریات کارشناسی و تخصصی در موضوعات مهم داخلی و خارجی
13- فرصت سازی برای اسرائیل و آمریکا با سیاست خارجی تندورانه و شعاری و بی مصلحتی در سیاست خارجی
14- پرداخت یارانه ها از جیب مردم از طریق دست کاری در بازار سکه و ارز
15- تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی و افزوده شدن بر سیل بیکاران
16- عدم تدبیر درحوزه استخراج نفت و گاز و فرصت سازی برای کشورهای عربی در میادین مشترک نفت و گاز
17- تخریب فزاینده محیط زیست همچون خشکی دریاچه ارومیه
18- توهین به اقتصاد دانان دلسوز و حامی منافع ملی
19- موضع گیری غیر منطقی و توهین و افترا به منتقدان رویکرد هسته ای دولت قبل
20- بازی با اعتبار اعضای کابینه که با شخص رییس جمهور اختلاف نظر داشتند (برکناری در حین ماموریت در کشورهای دیگر)

منبع

اومدیم یه چیز بگیم اینو دیدیم کل حرفای مارو زدین:confused:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ما حواله امروز پایین تر زدیم.
فکر می کنم تا یک هفته دیگه کمی پایین تر هم بیاد.
فعلا که آقایان قراره با آمریکا بشینن سر یک سفره پس فردا.
شاید دل و قلوه دادن و دلار رو کمی کشیدن به سمت پایین.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
مصاحبه روزنامه شرق با عبده تبریزی :

آیا مدیریت نرخ ارز امکان‌پذیر است؟
مدیریت ارز برای ایجاد ثبات و تداوم در اقتصاد ایران اهمیت دارد. اگر خیلی بالا رود و وسیله پس‌انداز شود و همه مردم به خرید ارز روی آورند، همه چیز وضعیت نامناسبی می‌یابد. تورم و بی‌ثباتی فراگیر می‌شود و دستاوردهای اقتصادی محدود جاری دولت نیز به خطر می‌افتد. برعکس، اگر نرخ ارز ثابت بماند، با توجه به نرخ بالای تورم، مشکل برای تولید و صادرات به‌وجود می‌آید. بنابراین، دولت و بانک مرکزی به‌عنوان عرضه‌کننده عمده ارز کشور، طبعا نسبت به قیمت ارز نمی‌توانند بی‌تفاوت باشند. بانک مرکزی مجبور است در مدیریت ارز دخالت کند. پیشنهاد مشخص آن است که نرخ بازده ارز باید از نرخ سود بانکی کمتر باشد تا مردم به‌سمت خرید ارز نروند. ارز نباید وسیله پس‌انداز تلقی شود. درعین‌حال، قیمت ارز باید با شیب ملایمی به‌تدریج و در طول سال و متناسب با نرخ تورم انتظاری بالا رود. شاید نرخ ارزی بین 3500 تا 3600تومان در آخر سال 1393 بتواند نرخی تعادلی تلقی شود که نه مردم را راغب به خرید ارز و نگهداری آن می‌کند و نه شکاف قیمت ریال و ارز ایجاد می‌شود تا در تاریخی در آینده دوباره با جهش قیمتی و بی‌ثباتی ارز مواجه باشیم.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ما حواله امروز پایین تر زدیم.
فکر می کنم تا یک هفته دیگه کمی پایین تر هم بیاد.
فعلا که آقایان قراره با آمریکا بشینن سر یک سفره پس فردا.
شاید دل و قلوه دادن و دلار رو کمی کشیدن به سمت پایین.
همیشه اینجوری نیست گاهی استثناء هایی در بازار وجود داره
مثلا چند وقت قبل یکی از دوستان دلار رو 100 تومن زیر بازار خریده بود
فعلا یک پله خرید گرفتم تا ببینیم چی میشه ;)

بالا