bikaran1384
Registered User
- نوشتهها
- 417
- لایکها
- 188
3160
کاهش این مدت علت خاصی داشت ؟
خریدار هم میدونه بعد ماه رمضون سفر ،خرید شروع میشه و از طرفی تب هسته ای هم فروکش میکنه دست به نقد واستاده چنان فنرش رو بکشه بالا که تعجب کنید که چرا باز دوباره برگشت بالا مگه نگفتن توافق کردیم مگه نگفتن پول های بلوکه ازاد شده و . . .در ماه رمضان بدلیل کاهش سفرهای خارجی و همچنین اخبار خوش احتمالی هسته ای امیدوارم قیمت ارز به زیر 3000 تومان کاهش پیدا کنه
دلار 3145
خریدار هم میدونه بعد ماه رمضون سفر ،خرید شروع میشه و از طرفی تب هسته ای هم فروکش میکنه دست به نقد واستاده چنان فنرش رو بکشه بالا که تعجب کنید که چرا باز دوباره برگشت بالا مگه نگفتن توافق کردیم مگه نگفتن پول های بلوکه ازاد شده و . . .
توصیه ای به خرید ندارم فقط نظر شخصی خودم رو گفتم که میتونه اشتباه باشه
من از خدام هست دلار بشه 1000 تومن نه بشه 100 تومن ولی تورم ، بیکاری ، فشارهای اقتصادی و هزاران بدبختی که گریبان گیر جوانهای ایرانی شده اجازه نمیده دلار بیاد زیر 3000 تومن
اصلا به فرض اینکه دلار بشه 2650 تومنی که بانک داره میفروشه بخدا قسم یک ریال روی اجناس داخلی تاثیر نداره اون شرکت یا بنگاه یه جور دیگه سر من و شما کلاه میزاره
دلاری که زیادی ارزون بشه اولین تاثیرش رو قاچاق و از بین رفتن کارگاه های کوچک هستببینید دوستان برای جلوگیری از فساد دولت موظف و مجبور قیمت ارز رو تک رقمی کنه تا به سمت یک اقتصاد سالم حرکت کنیم حالا نظر شما اینه که دلار باید 3200 باشه پس دولت باید ارزش رو 3180 تومان بفروشه ولی به نظر نمیاد دولت بخواد ارز دولتی رو اینقدر بالا ببره چون جامعه کشش روانی این قیمت رو برای ارز دولتی نداره بنابراین هدف دولت اینه که در ابندا ارز رو بیاره به قیمت حول و حوش 2650 تا 2800 و بعد به صورت سالانه و با تورم قیمتش رو زیاد کنه البته این بهترین سناریو که نمیدونم دولت موفق یه انجامش میشه یا نه یا اصلا قصدش رو داره یا نه، تو حرف که تا الان هدفشون اینه تا ببینیم چی میشه
اکثر کارشناسان اقتصادی نرخ واقعی ارز تو ایران رو بین 2000 تا 2500 تومان میدونند فکر نکنم دلار 2650 تومان دلار ارزون قیمتی باشهدلار 3130 +5
دلاری که زیادی ارزون بشه اولین تاثیرش رو قاچاق و از بین رفتن کارگاه های کوچک هست
کدوم کارشناس لطفا اسم ببرید لینک صحبت هاشون رو اینجاقرار دهیداکثر کارشناسان اقتصادی نرخ واقعی ارز تو ایران رو بین 2000 تا 2500 تومان میدونند فکر نکنم دلار 2650 تومان دلار ارزون قیمتی باشه
من واقعا موندم با این تورم چطور توقع میره دلار ارزون بشهببینید دوست من لینک صحبت که زیاده ولی توجه شما رو به برنامه پایش شبکه یک جلب میکنم که حدود 80% از کارشناسان شرکت توی این نظر سنجی قیمت بین 2000 تا 2500 تومان رو به عنوان قیمت واقعی دونستند .........جناب نوبخت مهمترین شخصیت دولت بعد از رئیس جمهور چند وقت پیش رقم 2650 تومان رو برای تک نرخی کردن در نیمه دوم سال عنوان کردند
http://tnews.ir/news/47C025046764.html
منم با شما موافقم با این تورم کاهش نرخ ارز خیلی سخته ولی بهترین روش تک نرخی کردن نرخ ارز روی قیمت مورد نظر و بعد از اون تاثیر سالانه تورم و دیگر فاکتورهای اقتصادی روی نرخ ارز هستمن واقعا موندم با این تورم چطور توقع میره دلار ارزون بشه
البته من واقعا دوس دارم دلار ارزون بشه و روی اجناس وزندگی مردم تاثیر مثبت بزاره اما خدایی کار بسیار سختی هست در حد غیرممکن
برای دولت کاری نداره دلار رو بیاره رو 2650 یا پایین تر اما ضررهاش بعدا معلوم خواهد شد همانطور که الان ما داریم تاوان ندانم کاری دولت قبل رو میخوریم
کاره درستی انجام نمی دنموافقم
دلار بهترین حالتش اینه که روی بازه 50تومن نوسان کنه نه ارزون بشه نه گرون مثال بزنم
امروز دلار 3200قیمت فلان موبایل 320هزار تومن فردا دلار میشه 3000قیمت همون موبایل 320هزار ثابت پس فردا دلار 3200قیمت موبایل میشه 340هزار به فروشنده میگی چرا گرون شد میگه دلار کشیده بالا !!!!!!!!!!!آخه نا مسلمون تا دیروز که دلار 3200بود حالا چون رفت رو 3000بعد شد 3200باید جنس گرون بشه!!!!!خلاصه این داستان کسبه ممکلت ماست پس بهترین حالت اینه که دلار نوسان خیلی کمی داشته باشه ارزون شدن دلار نمی خواهیم ثابت باشه کافیه
دلار 3105 +5دلار 3115
دلار 3095 :general707:دلار 3105 +5
برای دوستی که قیمت درهم خواسته بود 849
اگر نسبت بگیریم بین دلار و درهم ، الان درهم بالاتر از دلار هست امکان افت بیشتر رو داره
دوست عزیز اولین پیش نیاز تک نرخی شدن برداشته شدن کامل تحریم های بانکیه در غیر اینصورت بازار کشش تامین ارز وارد کننده ها رو نخواهد داشت.منم با شما موافقم با این تورم کاهش نرخ ارز خیلی سخته ولی بهترین روش تک نرخی کردن نرخ ارز روی قیمت مورد نظر و بعد از اون تاثیر سالانه تورم و دیگر فاکتورهای اقتصادی روی نرخ ارز هست
3125