• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان عزیزی که بازار را رصد می کنند، قبلا هم یکبار گفتم، یکبار دیگه هم می گم، لطفا دقت کنید و خودتون قضاوت کنید.
مدتی قبل یکی از دوستان خوب بنده یک نکته ای رو به من گوشزد کرد که خیلی اون موقع بهش دقت نکردم ولی الان دیگه برام یکمی مهم شده.
به این نمودار توجه کنید از بانک مرکزی گرفتم. قیمت دلار در سه ماه گذشته است.
25244081226542853341.png

و این یکی که خیلی مهمتره و نمودار قیمت در ماه گذشته را نشان میده.

62107225967022535452.png

دولت داره به ضورت هدفمند و بر خلاف جریان بازار آزاد اقدام به افزایش قیمت ارز دولتی می کنه!!!
چرا؟؟؟؟
لطفا دقت کنید که پله افزایش قیمت در چند روز گذشته بسیار شدیده. به نظر میاد که دولت می خواد قبل ازپایان مذاکرات ژنو قیمت دلار دولتی را به حدی مشخص برسونه.
این یعنی دوستان که دارن خرید می کنن کمی با دقت کار کنند.
شاید و بازهم می گم شاید دولت در نظر داره که دلار رو با 100 یا 200 تومن اختلاف تک نرخی بکنه.

البته این جور هم میشه تحلیل کرد که دولت می دونه توافق خوبی صورت نمی گیره و دلار آزاد بالاتر میره برای همین که گپ آزاد و دولتی کم بشه داره دلار دولتی را بالا می بره.البته احتمال تحلیل شما بیشتره .ازطرفی ما همیشه تو این کشور داریم سوپریز می شیم برای همین احتمالات کمتر اکثرا درست تر هستند:general306:

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
مثل اینکه توافق در حال نگارش هست و دولت مصمم هست که توافق رو نهایی کنه . تحریم داشنگاه شریف و نفتکش ها هم برداشته شده . جالبه طی یک سال از دشمن درجه یک امریکا به دست و شریک نظامی امریکا تبدیل شدیم . و اکثر کارشناسان ایران را به عنوان با ثبات ترین کشور در خاورمیانه معرفی میکنند .

shkz

Registered User
لایک‌ها
65
توافق حتما صورت میگیره چون هر دو طرف در مسیری قرار گرفته اند که برگشت پذیر نیست.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
عراقچی فاز توافق رو که داده و گفته اگه چیزی بپذیریم موقتی هست ( یعنی مجبوریم کوتاه بیاییم )

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
مثل اینکه توافق در حال نگارش هست و دولت مصمم هست که توافق رو نهایی کنه . تحریم داشنگاه شریف و نفتکش ها هم برداشته شده . جالبه طی یک سال از دشمن درجه یک امریکا به دست و شریک نظامی امریکا تبدیل شدیم . و اکثر کارشناسان ایران را به عنوان با ثبات ترین کشور در خاورمیانه معرفی میکنند .
شما اون کارشاناسان رو به من نیشان بده ! :general707:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من اسم یک کارشناسی در لینکی که شما دادی ندیدم ! :D چه برسه به اسامی اکثر این کارشناسان ! :D
اون مقاله FP رو هم پیدا کردم و محتواش کلی مقاله ارتباط بسیار کمی به نقل قولی که سایتی که دادی ازش کرده داشت ! :general306: فقط پاراگراف اولش رو که به مزاج خودش خوش اومده بود رو نقل قول کرده بود ! و الباقی مطلب یه چیزایه دیگه ای هست اصلا ! :دی
در ضمن اینجا تاپیک اقتصادی هست نه تاپیک نظامی یا سیاسی ! :eek:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
این قیمتها که می دید خرید هست یا فروش؟
این قیمت صراف نیست که بگیم قیمت خرید یا فروش
قیمتی هست که طلا فروش باهاش معامله میکنه
اما به صورت کلی میشه قیمت فروش چون صراف یا خریدار از مصرف کننده کمتر برمیداره

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
الان چند روز که دلار حول و حوش 3100 تومان تقریبا ثابت شده و همه منتظر نتیجه نهایی مذاکرات هستند که بنا به اخباری که منتشر میشه اگه اتفاقی نیافته و کفن پوشان به خیابان ها سرازیر نشوند احتمالا توافق صورت میگیره و دلار به زیر 3000 تومان سقوط میکنه و اگر هم توافق نشه که دوباره دلار به سمت 3300 تومان صعود خواهد کرد که امیدوارم اینطور نشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوستان نظر کلی شما اینه که رقم دلار بعد مذاکره صعود میکنه یا سقوط ترازو به کدوم سمت سنگینی میکنه

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
الان چند روز که دلار حول و حوش 3100 تومان تقریبا ثابت شده و همه منتظر نتیجه نهایی مذاکرات هستند که بنا به اخباری که منتشر میشه اگه اتفاقی نیافته و کفن پوشان به خیابان ها سرازیر نشوند احتمالا توافق صورت میگیره و دلار به زیر 3000 تومان سقوط میکنه و اگر هم توافق نشه که دوباره دلار به سمت 3300 تومان صعود خواهد کرد که امیدوارم اینطور نشه
به نظر شخصی من ما با زیادی خواهی غرب روبرو می شیم و 6 ماه دیگه این داستان تمدید می شه !

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فقط جهت اطلاع دوستان ارز دوست.

از پست قبلي من تا امروز بأنك مركزي ارز دولتي رو ١٠ تومن ديگه هم گرون كرد!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

بالا