• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام.من 4هزار تا 5 هزار یورو احتیاج دارم بخرم تا شهریور..به نظرتون کی بخرم؟
همه رو یکجا نخرید
بازار همیشه بالا پایین داره سعی کنید پله ای خرید کنید
مثلا از 5000 تا الان 500 تا رو تهیه کنید
اگر قیمت اومد پایین تر 500 تا دیگه تهیه کنید تا روزی که خرید شما کامل بشه از اینم نترسید که توافق نشه شاید قیمت ها در ابتدا صورت شارپ حرکت کند اما متعادل خواهد شد
دلار 3130

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
خيلي اين تهديد ها رو جدي نگيريد. دولت با زمان سيد دكتور فرق داره. اونقدر دلار الان دست دولته كه ميتونه راحت جلوي هر نوسان ناخواسته بازار رو بگيره.

Sent from my iPad using Tapatalk

به همین خیال باش عمو....

فردا که توافق نکردن با این دولتمردان و فاش شدن همه راههای دور زدن تحریمها یه انفجار در راه هست. (که به احتمال زیاد هم توافق نخواهند کرد و فقط 6 ماه دیگه تمدید میشه)

راه بالا نرفتن دلار برای این دولت فقط و فقط توافقه و الا فاتحه مع الصلوات!

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
شما کلا از اخبار دورید !
هیچ کدوم از اعداد و ارقامتون حتی نزدیک به اخبار نیست چه برسه دقیق !
:D:D:D:D:D
واسه اینکه خودم نمیخوام دقیق بگم ! خواستم فقط تفاوت ها رو ببینید که چقدر دو طرف فاصله داره خواسته هاشون...که خب شما که در جریان نیستید پس اعداد و ارقام گفتن هم براتون فایده ای نداره...

adhamm

Registered User
لایک‌ها
418
مذاکرات نتیجه بگیره دلار میاد دور بره 3000 نه کمتر و مه بیشتر

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به همین خیال باش عمو....

فردا که توافق نکردن با این دولتمردان و فاش شدن همه راههای دور زدن تحریمها یه انفجار در راه هست. (که به احتمال زیاد هم توافق نخواهند کرد و فقط 6 ماه دیگه تمدید میشه)

راه بالا نرفتن دلار برای این دولت فقط و فقط توافقه و الا فاتحه مع الصلوات!

تو همین خیال دارم هر روز حواله های ارز دولتی که برای شرکت ها زده میشه رو می بینم عمو.
کمترین هاش زیر چند میلیون یورو نیست.
پارسال همین موقع حتی نمی تونستن 80 هزار روپیه هند رو بزنن!!!!
الان میلیون میلیون یورو می زنن.

وضعیت ارزی کشور خوبه. اگر به جای نظرات شخصی کمی اخبار رو دنبال کنی می بینی که ایران بدهی ها بانک جهانی رو داد. حتما از پول من و شما داده عمو!
این قرار داد در زمان و مکان مناسبی بسته شد و اگر بتونن قرار داد اصلی رو ببیند مطمئن باش قیمت ارز نزدیک 2700 تومن خواهد بود.
روند آرام افزایش ارز بانکی همونطور که دوستان هم گفتند برای رسیدن به ارز 2650 تومن این قضیه رو ثابت می کنه.

• Like
Reactions: xms

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
:D:D:D:D:D
واسه اینکه خودم نمیخوام دقیق بگم ! خواستم فقط تفاوت ها رو ببینید که چقدر دو طرف فاصله داره خواسته هاشون...که خب شما که در جریان نیستید پس اعداد و ارقام گفتن هم براتون فایده ای نداره...

ایران باید تصمیم های اساسی بگیره و به نظرم دارن ذره ذره نرم میشن.

شنیدم ایران پیشنهاد داده تعداد سانتریفیوژ ها رو کم نکنن ولی در عوض سوخت تزریق شده ثابت بمونه که به مرور در طول 5 سال بازرسی غلطتش کم بشه و بعد در صورت موافقت

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ایران باید تصمیم های اساسی بگیره و به نظرم دارن ذره ذره نرم میشن.

شنیدم ایران پیشنهاد داده تعداد سانتریفیوژ ها رو کم نکنن ولی در عوض سوخت تزریق شده ثابت بمونه که به مرور در طول 5 سال بازرسی غلطتش کم بشه و بعد در صورت موافقت
روزنامه های خارجی شایعه کردن ایران تنها نرمشی که از خودش نشون داده اینکه یه مدت کوتاه غنی سازی و تعداد سانتریفیوژها رو در یک مقدار ثابت نگه میداره اما بعد تعداد رو بالا خواهد برد
یجورایی میخواهند زمان مذاکرات رو تمدید کنند

نیویورک تایمز
مذاکره کنندگان ایرانی گفته اند که ایران می تونه یک توافقی رو بپذیره که بر اساس اون ظرفیت فعلیش برای تولید سوخت هسته ای در سطوح فعلی برای مدتی متوقف بشه به شرط اینکه بعد از اون با ایران مثل سایر کشورهای دارای انرژی هسته ای برخورد بشه

از طرف دیگه با صبحتهایی که از مذاکرات مخفیانه به گوش رسیده ظریف پیشنهادی رو تشریح کرده که به دنبال جلب نظر آمریکا برای محدود کردن مقدار و خلوص سوخت هسته ای ایران برای مدت زمانی است که هنوز میزان این زمان معلوم نشده!!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تو همین خیال دارم هر روز حواله های ارز دولتی که برای شرکت ها زده میشه رو می بینم عمو.
کمترین هاش زیر چند میلیون یورو نیست.
پارسال همین موقع حتی نمی تونستن 80 هزار روپیه هند رو بزنن!!!!
الان میلیون میلیون یورو می زنن.

وضعیت ارزی کشور خوبه. اگر به جای نظرات شخصی کمی اخبار رو دنبال کنی می بینی که ایران بدهی ها بانک جهانی رو داد. حتما از پول من و شما داده عمو!
این قرار داد در زمان و مکان مناسبی بسته شد و اگر بتونن قرار داد اصلی رو ببیند مطمئن باش قیمت ارز نزدیک 2700 تومن خواهد بود.
روند آرام افزایش ارز بانکی همونطور که دوستان هم گفتند برای رسیدن به ارز 2650 تومن این قضیه رو ثابت می کنه.
اینا آدم هایی هستند که حاضرن مردم به فاک برن که خودشون از لحاظ سیاسی بالا باشن

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
احتمالا ایران یه پیشنهاد موقت میده و این دور از مذاکرات تمدید میشه ولی در امیدوارم به توافق برسند و دست از این برنامه پر هزینه اقتصادی که کمر کشور رو شکونده بردارند

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اینا آدم هایی هستند که حاضرن مردم به فاک برن که خودشون از لحاظ سیاسی بالا باشن

البته رفیق اگر بالایی باقی بمونه.
اینطور که 8 سال بدون ترمز تازوندن اسب و زین هر دو تا به فنا رفتن.

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
امروز دلار تغییر نداشته؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
به نظرتون الان سرمایه گذاری بلند مدت روی سکه مثلابرای چند سال بیشتر سود داره یا سپرده بانکی با دلیل بگید

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
متاسفانه دولت ما دوباره دچار اشتباه محاسباتی شده و فکر میکنه میتونه با کش دادن مذاکرات زمان بخره و این باعث میشه که در این دوره به توافق نرسند و فکر کنم کنگره امریکا شروع به تحریم های جدید کنه

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17
متاسفانه دولت ما دوباره دچار اشتباه محاسباتی شده و فکر میکنه میتونه با کش دادن مذاکرات زمان بخره و این باعث میشه که در این دوره به توافق نرسند و فکر کنم کنگره امریکا شروع به تحریم های جدید کنه
انشاالله دفعه بعدی شما رو به جای آقای ظریف میفرستن!

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
از صرافی سر کوچه الان یدونه سکه گرفتم اشتباه کردم عایا

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دلار احتمالا تا چند یه هفته دیگه 200 تومن بره بالا 200 ضرب بر 1300 بکنید بعد تقسیم 4 مقدار افزایش قیمت سکه بدست میاد یعنی سکه احتمالا دوباره وارد کانال 1 میلیون میشه

بالا