bikaran1384
Registered User
- نوشتهها
- 417
- لایکها
- 188
به نظرم واکنش خاصی نداره ممکن تو چند روز اینده تا 50 تومان گرونتر بشه که دوباره فروکش میکنه
دلار 3125دلار 3140
دلار 3135دلار 3125
تک نرخی یعنی چی ؟دولت امروز هم ارزش رو گرون کرد و با این حرکت حلزون وار خودش به زودی به مبلغ 2650 تومان خواهد رسید و احتمالا با توافق نهایی دلار در بازار ازاد به نزدیک 2800 تومان میرسه و در همین حول و حوش تک نرخی خواهد شد
تک نرخی یعنی اینکه اختلاف ارز دولتی و بازار ازاد 30 الی 60 تومان باشه مثل دوره ی خاتمی و اینکار با داشتن منابع زیاد ارزی بزای دولت امکان پذیر است ولی این دولت نباید مثل دوره خاتمی قیمت ارز رو ثابت نگه داره ابتدا باید در یک رقم واقعی تک نرخی بشه و بعد از اون هر سال مقداری قیمت اون رو افزایش بدهتک نرخی یعنی چی ؟
یعنی اینکه دولت اینقدر ارز داره که نیازهای دولت و بازار و بانک و . . . میتواند با نرخ 2800 تامین کند
این تک نرخی فقط به معنی اینکه دولت ارزش رو به صورت محدود و با همان شرایط قبلی به نرخ بالاتری میفروشه و الی در بازار ازاد اتفاق خاصی رخ نمیده
مهم اینه که قیمت ارز کاملا به دست دولت بیوفته اونموقع با کارشناسی درست قیمت رو روزانه تعیین کننتک نرخی یعنی اینکه اختلاف ارز دولتی و بازار ازاد 30 الی 60 تومان باشه مثل دوره ی خاتمی و اینکار با داشتن منابع زیاد ارزی بزای دولت امکان پذیر است ولی این دولت نباید مثل دوره خاتمی قیمت ارز رو ثابت نگه داره ابتدا باید در یک رقم واقعی تک نرخی بشه و بعد از اون هر سال مقداری قیمت اون رو افزایش بده
واقعا شما توقع دارین اختلاف قیمت 30 تا 60 تومان سال 80 باقی بماند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تک نرخی یعنی اینکه اختلاف ارز دولتی و بازار ازاد 30 الی 60 تومان باشه مثل دوره ی خاتمی و اینکار با داشتن منابع زیاد ارزی بزای دولت امکان پذیر است ولی این دولت نباید مثل دوره خاتمی قیمت ارز رو ثابت نگه داره ابتدا باید در یک رقم واقعی تک نرخی بشه و بعد از اون هر سال مقداری قیمت اون رو افزایش بده
خیر قیمت رو باید عرضه و تقاضای واقعی مشخص بکنه کاری که در همه جهان انجام میشه دولت فقط باید به عنوان ناظر عمل بکنهمهم اینه که قیمت ارز کاملا به دست دولت بیوفته اونموقع با کارشناسی درست قیمت رو روزانه تعیین کنن
ببین دوست خوبم من متوجه هستم شما چی میگید و میدونم این کار خیلی مشکله ولی اگر توافق صورت بگیره و تحریم ها کنسل بشه با توجه به جو روانی که حاکم میشه قیمت ارز قطعا به زیر 3000 تومان سقوط میکنه ......بعد از اون دولت میتونه به صورت منطقی قیمت ارز را سالانه افزایش بده مثلا مقداری از اختلاف تورم سالانه بین کشور ایران یا امریکا را ملاک قرار بدند و ارز را افزایش بدند و نه مثل سال 80 تا 89 قیمت را فریز کنند.واقعا شما توقع دارین اختلاف قیمت 30 تا 60 تومان سال 80 باقی بماند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان سال 93 هستیم تورم ، اختلاس ، بیکاری ، قیمت ارز و تحریم های سال 80 رو با الان مقایسه کنید بعد متوجه میشوید که باید اختلاف قیمت ارز دولتی و ازاد چقدر باشه
بخدا قسم من دلم میخواهد دولت ارز رو کاملا تک نرخی بکند با هر فشار و درگیری که شده این کار رو انجام بده اما این کار در حد توهم هست
شاید بتونه مدت کوتاهی این کار رو انجام بده اما باید منتظر عواقب اون باشه
خیر قیمت رو باید عرضه و تقاضای واقعی مشخص بکنه کاری که در همه جهان انجام میشه دولت فقط باید به عنوان ناظر عمل بکنه
سر بسته بگم مشکل ارز دولتی اینکه دولت هروقت بودجه کم اورد با کمی افزایش قیمت بودجه رو از تو گلوی من و شما میکشه بیرون و ..........
دلار همچنان در مقاومت 3140سقف قیمتی که من امروز داشتم 3140 بود
از سوی بانک مرکزی
اسامی ۲۴۱ صرافی دارای مجوز اعلام شد/ حذف «تعلیقیها» و «در حال بررسیها»
بانک مرکزی در بهروزرسانی فهرست صرافیهای دارای مجوز، صرافیهایی که مجوز آنها با عنوان در حال بررسی و تعلیق شده بود را حذف و تنها 241 صرافی را دارای مجوز با عنوان صرافی نوع یک و دو قید کرده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، بانک مرکزی به تازگی فهرست صرافیهای دارای مجوز را بهروز کرد.
در این فهرست نام 241 صرافی به همراه آدرس و شماره تماس به ثبت رسیده است.
در این فهرست جدید، نام بخشی از صرافیها در ستون «وضعیت» با عناوین در حال بررسی و تعلیق قید شده است.
عنوان در حال بررسی در واقع بیانگر اقدام صرافی به دریافت مجوز است و این خود به نوعی مجوزی برای فعالیت موقت بود اما با حذف صرافیهای دارای این عناوین، احتمال توقف فعالیت آنها به وجود میآید.
براساس این جدول، استان تهران با 64 صرافی و آذربایجان غربی با 21 صرافی، بیشترین صرافیهای دارای مجوز را دارد.
تعداد صرافیها دارای مجوز در استان هرمزگان 20، همدان یک، یزد یک، مرکزی یک، مازندران 5، گیلان 4، گلستان 3، کرمانشاه 4، کرمان 3، کردستان 10، قم 5، قزوین 3، فارس 8، سیستان 11، البرز 5، اصفهان 16، زنجان یک، خوزستان 5، خراسان رضوی 10، چهار محال و بختیاری یک، بوشهر 5، آذربایجان شرقی 13 و ایلام یک صرافی است.
لیست کامل صرافیهای دارای مجوز از بانک مرکزی رااینجامشاهده کنید.
انتهای پیام/م
- f