• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
هنوز مثل سابق دوستان فکر میکنن نرخ ارز و ...به مشکلات خارج هست این که دیگه جناب مسعود نیلی گفتن مشاور اقتصادی شخص رئیس جمهور
بازم میگم تمام نرخ ارز دست دولت هست و نوعی کاسبی و سود خواردی چون طرح و برنامه از اینده ندارن اصلا مشخص نشده واقعا برنامه هدف مند دولت چی تا الان دولتی بوده که طرح درست و هدف داره پیش بره ؟!

ببنید یه چیز بگم ارزش دلار تا سال نزدیک میاد پایین اینکه اول بگم چون دلار پول نیست یک نوع Currency ، پول بدون پشتوانه طلا میشه Currency به طور خلاصه ساده گفتم
در کل تمام پول رایج حاضر همه نوعی Currency به حساب میاد همه وابسته به دلار ،
دلار سقوط کنه بقیه ارز سقوط کردن پس شاید تعجب کنید این بگم **** پولی به مشکل خورده و در حال سقوط
مسئله بعدی گروه BRICS تمام وابستگی خود به اروپا وامریکا به شدت کم کردن برای افزایش مبادلات تجاری با یکدیگر، همکاری ارزی
و شاید در اینده ارز و پول جدید خلق کنن بینشون و بانک جدید و مستقل دارن تاسیس میکنن
کم کشور نیستن عضو برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی که نیمی از جمعیت کشور های جهان تشکیل میدن
نصف تقریبی اقتصاد دنیا دیگه دلار استفاده نمیکنن ایران که خیلی وقت نه میتونه دلار استفاده کنه سوئیفیت قطع شد یورو بی یورو و
مبادلات نفتی ما با هند و ترکیه به شکل کالا به کالا شده ارزی در کار نیست
204287_10150230661035625_2498795_o.jpg

حتما پیشنهاد میکنم مستند Hidden Secrets of MONEY ساخته Mike Maloney ببنید یعنی نصف عمر از دست دادید این نبینید
بحث از یه بحران جهانی شروع میکنه و فرق بین مانی و کارسنی و بعد درباره دلار و خلق پول صادر کردن تورمش امریکا به کشور دیگه با دلار میگه تا قسمت چهارم چجوری بانک ها خودشون عامل تورم یا نقدینگی هستن و...
اخر به جمع اور طلا تشویق میکنه و بعد هم میگه بحران قابل کنترل نیست و شاید باعث شورش های خیابانی بشه
شوخی ندارم اصلا مسئله کاملا جدی بگیرد مسئله کاملا جهانی

eztech

Registered User
لایک‌ها
35

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
هنوز مثل سابق دوستان فکر میکنن نرخ ارز و ...به مشکلات خارج هست این که دیگه جناب مسعود نیلی گفتن مشاور اقتصادی شخص رئیس جمهور
بازم میگم تمام نرخ ارز دست دولت هست و نوعی کاسبی و سود خواردی چون طرح و برنامه از اینده ندارن اصلا مشخص نشده واقعا برنامه هدف مند دولت چی تا الان دولتی بوده که طرح درست و هدف داره پیش بره ؟!

ببنید یه چیز بگم ارزش دلار تا سال نزدیک میاد پایین اینکه اول بگم چون دلار پول نیست یک نوع Currency ، پول بدون پشتوانه طلا میشه Currency به طور خلاصه ساده گفتم
در کل تمام پول رایج حاضر همه نوعی Currency به حساب میاد همه وابسته به دلار ،
دلار سقوط کنه بقیه ارز سقوط کردن پس شاید تعجب کنید این بگم **** پولی به مشکل خورده و در حال سقوط
مسئله بعدی گروه BRICS تمام وابستگی خود به اروپا وامریکا به شدت کم کردن برای افزایش مبادلات تجاری با یکدیگر، همکاری ارزی
و شاید در اینده ارز و پول جدید خلق کنن بینشون و بانک جدید و مستقل دارن تاسیس میکنن
کم کشور نیستن عضو برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی که نیمی از جمعیت کشور های جهان تشکیل میدن
نصف تقریبی اقتصاد دنیا دیگه دلار استفاده نمیکنن ایران که خیلی وقت نه میتونه دلار استفاده کنه سوئیفیت قطع شد یورو بی یورو و
مبادلات نفتی ما با هند و ترکیه به شکل کالا به کالا شده ارزی در کار نیست
204287_10150230661035625_2498795_o.jpg

حتما پیشنهاد میکنم مستند Hidden Secrets of MONEY ساخته Mike Maloney ببنید یعنی نصف عمر از دست دادید این نبینید
بحث از یه بحران جهانی شروع میکنه و فرق بین مانی و کارسنی و بعد درباره دلار و خلق پول صادر کردن تورمش امریکا به کشور دیگه با دلار میگه تا قسمت چهارم چجوری بانک ها خودشون عامل تورم یا نقدینگی هستن و...
اخر به جمع اور طلا تشویق میکنه و بعد هم میگه بحران قابل کنترل نیست و شاید باعث شورش های خیابانی بشه
شوخی ندارم اصلا مسئله کاملا جدی بگیرد مسئله کاملا جهانی

اولا امریکا ها رو ماسون ها ساختن . این جماعت به کاری کردن واقف بودن و حتی پایتختشون رو هم طوری ساختن که در دنیا نظر نداره . دلار قبلا پشتوانه کاملا طلا داشت که 1 یک بار سر همین قضیه بدجور ضربه خود و تا مروز ورشکستی هم رفت اقتصاد آمریکا .

اراجیفی که این آقا گفته رو اگر کسی از بازارهای مالی و حجم نقل و انتقال اون خبر نداشته بشینه ببینه و گوش کنه میگه به به چه چیزی گفته و تا تشک و متکایی که داره نقد میکنه و طلا میخره . ولی ........
دوست عزیز دلار تنها Currency هست که تنها پشتوانه اون طلا نیست . دقیت کن پشتوانه داره دلار ولی تنها طلا نیست یعنی پولی نیست که پشتوانه اون فقط طلا باشه . شاید طلا ماکزیمم به 10% هم نرسه . دلار تنها ارزی هست که در دنیا که سهام هست . شما هر دلار آمریکا رو که در دستت میگیری پشتوانه اون میشه : طلای فیزیکی که داره - نفت و گاز - صنعت - کشاورزی - بخش نیرو - نیروی انسانی- صنایع نظامی - ارتش - شرکتهای آمریکایی و .............. تا بدهکاری های آمریکا. 1 بار به نوشته های روی دلار دقت کن متوجه میشی دوست عزیز . همچنین در جامله که تورم وجود نداشته بسیاری از بخش های اقتصادی تعطیل میشن اولین مورد بازار بورس و بخش ساخت ساز . ژاپن به تورم منفی در بخش ساخت و ساز دچار هست یعنی شما خونه بخری سال بعد متضرر میشی عوض اینکه روی قیمت سود کنی . تورم باید وجود داشته ولی کنترل شده به صورت اساسی 2 تا 3 درصد باید باشه اگر نباشه بسیاری از بخش های اقتصاد از بین میرن نه مثل ایران 60 تا 100 درصد :| .

آمریکا خودش بزرگترین خریدار و فروشنده طلا در دنیا هست . طوری که در سشن نیویورک هم قیمت طلا رو بالا میبرن و هم سلاخی میکنن . هر کاری که در سشن تایم لندن انجام میشه اگر به نفع آمریکایی ها نباشه قیمت طلا رو طوری سلاخی میکنند که به نفعشون بشه . 1 توصیه از من رو همیشه مد نظرت باشه : آمریکا کشوری هست که برای خودش به غایت کارآمد هست و لنگه در دنیا نداره و حتی اگر کل دنیا هم با هم متحد بشه به هیچ شکلی نمیتونه باهاش رقابت کنه ولی برای سایر کشورهای دیگه مثل سم میمونه حتی برای کشورهایی که برایشون الان هم سود دهی داره در باقی جهات ضرر سنگینی میزنه که اون ضرر سنگین سود آمریکا رو تعمین میکنه . توی این فروم سر ارز چپ و سکه چپ راست چه برادران و چه افراد دیگه نقل و نبات بار من کردن ولی دیدن حرف های من مثل پیشگویی های نوستراداموس شد .

هیچ کشوری نمی تونه دلار رو از معاملات خودش حذف کنه و هیچ واحد پولی توان جایگیزینی با دلار رو نداره . الا اینکه جرج واشینگتن و بنجامیل فراکنلین خدا بیامرزد دوباره بیان روی زمین البته به جز آمریکا در کشوری دیگه باشن .

در کل دلار تنها ارزی هست که دنیا سهام هست و هر شخص و چه کشوری دلار داشته باشه عملا به آمریکا وام بی بهره داده . ماهیت دلار در دوران روزولت به این شکلی که الان هست تغییر پیدا کرد . اقتصاد آمریکا با هیچ کشوری قابل قیاس نیست

دفعه چند 1000 ام برید تاریخ بخونید . علی خصوصی تاریخ مالی و نحوه برخورد دولت های اون کشورها . چه ایران و چه آمریکا هیچ فرقی ندارن . سیستم (دولت و سایر) همیشه ثابت هستن و یک هدف رو دارند بنا بر سطح سواد و مدیریتی که در دولت ها وجود سیاست های اقتصادی و سیاسی بنیان گذاری میشن ولی سنگ بنای موارد سیاسی و اقتصادی در هر دولتی به هیچ عنوان تغییر نمیکنه . برخی این سنگ بنا رو روی رشد به هر قیمت حتی سلاخی کردن کل دنیا گزاشتن . برخی روی بحران و برخی دیگر بر روی بی تفاوتی هر چه بادا باد گذاشته اند . سنگ بنیان همیشه یکی هست و غیر قابل تعویض در صورتی که کل اون کشور به یکباره زیر و رو بشه چیزی که برای روسیه به طور مثال اتفاق افتاد .

همچنین در دوره ای زندگی میکنیم که بحث اخر الزمان و این خزعبلات به شدت مطرح هست . چه در ادیان و چه در سطح جامعه و بسیاری از افراد از همین تفکر مردمی دارن به شدت پول در میارن . حالا یه عده میان سر کتاب باز میکنن و روضه میخونن و یه عده هم مثل این آقا میان دی وی دی درست میکنن و میلیون ها دلار به جیب میزنن . حتی هالیود هم از این بازی بی بهره نمونده و میلیون ها دلار سود کرده .

ساده تر : هر موقع دیدید مردم دارن هر کاری رو میکنن دقیقا برعکسش رو انجام بدید . همه خریدن شما بفروشید . همه فروختن شما بخرید . این مورد 100% هست و هیچ گونه شک و شبه ای توی مورد نیست .

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
جناب دكستر شما دي وي دي يا كتابي چيزي نداري ؟

اگر خواستيد كتابي چيزي بنويسد عنوانش رو قرار بديد :

" کلا معیار همه چیز من هستم و نه حقیقت "

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

اطلاعات اقتصادی دکتر رو اگر توی اقتصاد جهانی هم قبول نداشته باشیم بی انصافیه در مورد اقتصاد داخلی هم همین فکر رو کنیم در مورد اقتصاد داخلی اکثر حرف هاشون درست بوده کما اینکه من در مورد پشتوانه دلاری هم حرف هاشونو کاملا قبول دارم البته هنوز فیلم رو ندیدم

• Like
Reactions: dss

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

بخون پست رو عزیز واقعیت های اقتصادی و سیستم های اقتصادی رو بشناس من خودم رو ملاک هیچ چیز قرار ندادم. من معیار هیچی نیستم الا معیار قضاوت و سود خودم از بازارهای مالی . چیزی رو که میدونم به اشتراک میزارم خواستید گوش کنید خواستید گوش نکنید به من مربوط نیست . در بازار مالی من وجود نداره 2 کلمه وجود داره "سود" و "ضرر" . ضرر به تنهایی و بر اساس ملاک من شدن به دست میاد . سود با تفکر و شناخت و رد و بدن کردن اطلاعات و زودتر از همه خبر دار شدن . تا دلت میخواد پست های این جوری بده سابقه من و پیشنهادات من مشخص هست . من فقط و فقط دنبال سود مالی از بازارهای مالی هستم هیچ چیز دیگه ای این بین در بازارهای مالی برام مهم نیست . نه سکه و ارز برام حکم کعبه ارزو رو داره و نه سهام و ملک . هر بازاری که سود دهی داشته باشه باید روی اون سوئیچ کرد و به هیچ عنوان نباید فقط به یک بازار متوجه شد .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار همچنان در مقاومت 3140
دلار 3125
بازار با نوسان 5 تومانی نسبتا ثابت شده
اگر وضعیت به همین شکل پیش بره میانگین نرخ قیمت دلار کاهش پیدا میکنه و میتونه حرکتی کوچکی به سمت 3000 داشته باشه

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دکتر تایید می شه آنالیزاش هر چی دیدم تا الان درست از آب دراومده !

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
تایید من و دوستان دیگه برای drdexter مهم نیست، گفته های قبلیشون ملاکه که اکثرا درست بوده

توهین نباشه اما ایرانی ها پیغام رو نمی بینن، پیغلم آور رو میبینن و قضاوتش می کنن
message رو ببینین
به messenger کاری نداشته باشین

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
جناب drdexter شما اصلا مستند ندیدین در مستند محققین شناخته شده و اساتید شناخته شده صحبت میشه، ایشون فرد مهم در امریکا هستن تو امار سازی و مدلسازی در خود امریکا اروپاه شهره دارن (کلا از تعدادی روشن فکر امریکا اروپا صحبت میکنه)
بیشتر کشور چندین بار ایشون دعوت کردن یکی از کنفرانس های که نشون میده خود سنگاپور و یکی در کشور اورپایی بود
تو همون کنفرانس اروپا برای این رفته بود که چون میخواستن بدون چرا مردم اروپا رفتن سمت خرید طلا ؟ تو نمودار و امار که نمایش میده کاملا نشون میده
بحث به هیچ وجع اخر زمانی نیست خودشم در مستند میگه به هیچ وجع من با بحث اخر زمانی خوشم نمیاد همه موارد با مستندات خودش میاره
بعد فقط این مستند نیست من حدود تا الان 100 مستند دیدم تو موارد که درباره اقتصاد و... هست چون رشته تو زمینه کسب و کار
مشکلات فقط مربوط به امریکا نمیشه با اینکه مبدا اونجاست ولی بیشترین بحران الان اقتصاد سمت غرب امریکا
بدهی بالا امریکا و اروپا انقدر زیاد که تو خبری که تو خود گاردین و روزنامه زده بود عنوان کرده بودن هر كودكی كه زاده می شود با بدهی 50 هزار دلاری مواجه است !
اصلا موضع نیست بشه راحت ازش رد شد فرمول حسابداری به ما یاد دادن بدهی + سرمایه = دارای همیشه عنوان میشه بدهی اول و اصل همه چیز تو مبانی حسابداری
17 تريليون بدهی چیز کمی نیست مشکلات دقیقا از همون بحث پول بدون پشتوانه طلا شروع شد که مربوط به تاریخ اقتصاد شما مستند ببینید کاملا شرح میده علت رو
بحث کلی تو همین تئوری اقتصاد که بن بست خورده منظور همون علم اقتصاد الان شخصیت مثل دیوید کورتن تو کتابی که تو سال پیش منتشر کرده بود عنوان کرده بود :
عمق بحران اقتصادی در جهان در پول خلاصه می‌شود؛ اینکه پول مبنای ثروت باشد و ارزش زندگی بشر با آن سنجیده شود منجر به نابودی و اضمحلال تمدن بشری خواهد شد.

حتما مستد ببنید من به خیلی نشون دادم قسمت 6 و هفت اومد ولی زیرنویس نداره متاسفانه فعلا من تو دانشگاه به خلیلی از استادان و دوستان دادن واقعا جواب قانع نداشتن فقط از موضوع تعجب میکردن ....

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
جناب drdexter شما اصلا مستند ندیدین در مستند محققین شناخته شده و اساتید شناخته شده صحبت میشه، ایشون فرد مهم در امریکا هستن تو امار سازی و مدلسازی در خود امریکا اروپاه شهره دارن (کلا از تعدادی روشن فکر امریکا اروپا صحبت میکنه)
بیشتر کشور چندین بار ایشون دعوت کردن یکی از کنفرانس های که نشون میده خود سنگاپور و یکی در کشور اورپایی بود
تو همون کنفرانس اروپا برای این رفته بود که چون میخواستن بدون چرا مردم اروپا رفتن سمت خرید طلا ؟ تو نمودار و امار که نمایش میده کاملا نشون میده
بحث به هیچ وجع اخر زمانی نیست خودشم در مستند میگه به هیچ وجع من با بحث اخر زمانی خوشم نمیاد همه موارد با مستندات خودش میاره
بعد فقط این مستند نیست من حدود تا الان 100 مستند دیدم تو موارد که درباره اقتصاد و... هست چون رشته تو زمینه کسب و کار
مشکلات فقط مربوط به امریکا نمیشه با اینکه مبدا اونجاست ولی بیشترین بحران الان اقتصاد سمت غرب امریکا
بدهی بالا امریکا و اروپا انقدر زیاد که تو خبری که تو خود گاردین و روزنامه زده بود عنوان کرده بودن هر كودكی كه زاده می شود با بدهی 50 هزار دلاری مواجه است !
اصلا موضع نیست بشه راحت ازش رد شد فرمول حسابداری به ما یاد دادن بدهی + سرمایه = دارای همیشه عنوان میشه بدهی اول و اصل همه چیز تو مبانی حسابداری
17 تريليون بدهی چیز کمی نیست مشکلات دقیقا از همون بحث پول بدون پشتوانه طلا شروع شد که مربوط به تاریخ اقتصاد شما مستند ببینید کاملا شرح میده علت رو
بحث کلی تو همین تئوری اقتصاد که بن بست خورده منظور همون علم اقتصاد الان شخصیت مثل دیوید کورتن تو کتابی که تو سال پیش منتشر کرده بود عنوان کرده بود :
عمق بحران اقتصادی در جهان در پول خلاصه می‌شود؛ اینکه پول مبنای ثروت باشد و ارزش زندگی بشر با آن سنجیده شود منجر به نابودی و اضمحلال تمدن بشری خواهد شد.

حتما مستد ببنید من به خیلی نشون دادم قسمت 6 و هفت اومد ولی زیرنویس نداره متاسفانه فعلا من تو دانشگاه به خلیلی از استادان و دوستان دادن واقعا جواب قانع نداشتن فقط از موضوع تعجب میکردن ....
کنفرانس های فوق العاده ای توی ویدئوها بود مخصوصا که گفته اونس باید برای رسیدن به نقدینگی 24000 دلار باشه یعنی حدود 19 برابر قیمت کنونی و پیش بینی قریب الوقوع بودن فرو پاشی اقتصادی همه پایه های پولی دنیا از درون رو کرده و گفته این اتفاق حدود سال 2016 خواهد افتاد و کار من آگاه کردن مردم عادی و از عبارت رسیدن زمان انتقال ثروت جهانی استفاده کرده پیشنهاد میکنم دوستان دیگه ام کنفرانسش رو ببینن بعد اظهار نظر کنند 2 ساعت رو نمیشه توی چند خط توضیح داد ،شاید سکه 20 میلیونی مضحک باشه اما همونطور که دهه 70 انس از 34 دلار باذخیز وحشتناک به 850 دلار رسید تاریخ حتما مجددا تکرار خواهد شد.
کلا ایشون سیستم مالی پول چاپ کنی بدون پشتوانرو big scam یا کلاهبرداری دولت ها میخونه و چندین مثال تاریخی زیبا از مصرو یونان هم زده و من با 90% صحبت هاش موافقم.

6nicge6agek5ego5nmrq.png

متن کنفرانس مربوطه:

کد:
دولت و بانک مرکزی
هرچه بیشتر و بیشتر سر ما کلاه گذاشتن
این سیستم مالی جدید همیشه
به وسیله‌ی همون احمق‌هایی خلق می‌شه
سیستم فروپاشیده‌ی قبلی
رو هم به وجود آورده بودن
،منظورم اینه که این بانک‌های بزرگ
بانک‌های مرکزی و دولت‌ها هستن که
هربار در حال خلق این سیستم‌های پولی جدید هستن
و هربار که اون‌ها سیستم پولی جدیدی رو میارن
در این سیستم با فریب بیشتر مردم
دولت‌ها و بانک‌ها ثروتمندتر می‌شن
این سیستم با سرعت هرچه بیشتر
این انتقال ثروت رو انجام میده
و می‌دونیم که این سیستم هم مثل بقیه سیستم‌ها ازهم می‌پاشه
ولی این بار یه فرقی وجود داره
و اون اینترنته
مردم در سرتاسر جهان با هم مرتبطند
اطلاعات آزادانه در حال انتشارند
و مردم دارن آگاه میشن
من امیدوارم که
ما به طلا برگردیم نه به یک
استاندارد طلا. چون به درد نمی خورن
یه فیلم درباره ش ساختم
طبق یک استاندارد طلا
باید در ازای هر واحد از نقدینگی
مقدار مشخصی طلا در خزانه باشه
یعنی یک نسبت یک به یک
این شکلی شروع شد ولی بعد بیشتر از
طلایی که وجود داشت رسید چاپ شد
پس اگه استاندارد طلا داشته باشیم
دوباره کلاه سرمون میذارن
اگه از خود طلا و نقره استفاده کنیم
اگه مردم قبل از این اتفاقات
به اندازه کافی آگاهی کسب کنن
اگه به طلا و نقره برگردیم
دیگه دولت ها نمی تونن از ما دزدی کنن
چون توانایی اون‌ها رو در انتقال ثروت
از عموم جامعه به دولت‌ و بانک‌ها رو محدود می کنه
خیلی‌ها میگن که امروزه دیگه
نمی‌شه از طلا و نقره استفاده کرد
چون خیلی سنگین و حجیم و ... هستن
این حرف کاملاً غلطه
می‌تونین طلا و نقره رو تو گاوصندوق بذارین
و پرداخت ها تون رو با انتقال مالکیت انجام بدین
نانوگرم ، گرم یا اونس هایی از طلا یا نقره
که از حساب یکی به حساب دیگری میره
از طریق چک،کارت اعتباری یا تلفن همراهتون
اگه به یه پول با پشتوانه طلا برگردیم
مثلاً دلار آمریکا با پشتوانه طلا
در اون حالت فکر می‌کنم حداقل فریبی که
آمریکا می‌تونه از شرش خلاص بشه، یعنی
حداقل دلارهای موجود که می‌تونه
قابل معاوضه با طلا اعلامشون کنه
دلارهایی هستن که در
بانک های مرکزی خارجی نگهداری می‌شن
شبیه همون سیستم برتون وودز که
از سال 1944 تا 1971 داشتیم
من موقع نوشتن کتابم در سال 2005
محاسباتی رو انجام دادم که نشون میدن
اون موقع قیمت طلا باید هر اونس 20000دلار می بود
تا خزانه مقدار کافی طلا داشته باشه
که دلارهای موجود رو پشتیبانی کنه
و تازه اگر می‌خواستن همه ی دلارها رو پشتیبانی کنن
قیمت هر اونس طلا باید به صدها هزار دلار می رسید
خب اونقدر طلا وجود نداشت و بجاش
یه عالمه دلار کاغذی داشتیم چون
هر دقیقه و هر روز دائماً چاپش می‌کردیم
این طلاست و قیمت اون
بر اساس ذخیره‌ی پولی امروز
این پایه پول ما در ایلات متحده ست
که از سال 1900 همون طلاست تا وقتی که
فدرال رزرو تاسیس شد
میزان نقدینگی در گردش و طلا یکسانه
نجا فدرال رزرو تاسیس شد و ما
به خاطر جنگ جهانی اول دچار تورم شدیم
و پول در گردشمون بیشتر از
طلایی شد که برای پشتیبانیش لازم بود
یه سری هجوم به بانک در دهه 30 داشتیم
و بعد روزولت دلار رو از طلا جدا کرد
و قیمت طلا بالا رفت
از هر اونس 20 دلار تا 35 دلار
و وقتی اینجوری شد
ارزش طلایی که در خزانه آمریکا بود بالا رفت
تا به ارزش کل نقدینگی چاپ شده در اون دوران رسید
این همون نموداره ولی تا سال 1971
چیزی که می بینید
جریان ورود طلا به آمریکا
در طول جنگ جهانی اول و دومه
اینجا ذخیره طلای آمریکا 117 درصد افزایش پیدا کرده
این همون چیزیه که آمریکا رو ابرقدرت کرد
همه‌ش به مدیریت پولی برمیگرده
نه ضرورتاً به ماشین جنگی ما
همه‌ش به خاطر واردات طلای ما بود
به این دلیل که بقیه در حال جنگ بودن
ولی ما از جنگ جدا بودیم
پس بقیه مجبور بودن کالای
مصرفی شون رو  از ما بخرن
اما بعد...ما پریدیم تو جنگ و باز دچار تورم شدیم
و بعد حدودا در سال 1959
کشورهای دیگه فهمیدن که ما برای
پشتیبانی از دلارمون به اندازه کافی طلا نداریم
چون بیشتر از طلامون دلار چاپ می‌کردیم
طبق سیستم برتون وودز اونا می‌تونستن
به بانک مرکزی نیویورک برن و دلارهاشون رو
با طلا معاوضه کنن با نرخ هر اونس طلا 35 دلار
البته فقط بانکهای مرکزی، نه اشخاص معمولی
در نتیجه طلا شروع کرد به خارج شدن از آمریکا
و آمریکا 50درصد طلاش رو تا سال 1971 از دست داد
درحالیکه در تمام این مدت ما مشغول چاپ دلار بودیم
اگر این روند ادامه پیدا می‌کرد
تا طلای ما تموم بشه
اونوقت اگر حتی یک دلار هم بیرون از کشور می‌موند
و در ازاش طلا از ما خواسته می شد
ما طلا برای پشتیبانیش نداشتیم
تمام **** مالی جهان از هم می پاشید
پس نیکسون مجبور بود در 15 آگوست 1971 ما رو
از سیستم برتون وودز که آخرین باقیمانده از
مالی استاندارد طلا بود جدا کنه
خب این بازم همون نموداره
این نمودار اوله
و اینم نمودار دوم تا سال 1971
اینجا من تا سال 1985 رو رسم کردم
و یک خط دیگه هم اینجا اضافه می کنم
چند نفر اینجا موافقن که
کارت های اعتباری در حال جایگزینی با پول نقد هستن؟
هر سال شما بیشتر و بیشتر
از کارت‌هاتون استفاده می‌کنین، درسته؟
و از پول نقد کمتر استفاده می‌کنین
خب این خط مربوط به معوقات کارتهای اعتباریه
بهش میگن اعتبارات معوقه در گردش
این اسم نموداریه که از فدرال رزرو گرفتم
وقتی شما چیزی رو با کارت اعتباری می خرید
دارید نقدینگی خلق می‌کنید
بانک در حقیقت چیزی به شما وام نداده
اونا فقط یه مشت عدد ایجاد می‌کنن
و بعدشم حق دارن بهره شو از شما بگیرن
اگه شما اون عددا رو به موقع پس ندین
نکته اینه که، اون فرد کاسبی که شما بهش پرداخت می‌کنین
...رستوران، میدون تره بار
حساب بانکی اون شخص
نمی‌تونه فرق بین دلاری که شما خلق کردید
و پول نقد رو تشخیص بده
یعنی از دید حساب اون آدم هر دو حالت یکیه
اما اون دلاری که شما خلق کردید توی چرخه اقتصاد می مونه
تا زمانی که یه نفر اونو پس انداز کنه
و بدهی کارت اعتباریشو باهاش بده
پس اعتبارات پرداخت نشده هم
بخشی از نقدینگی در گردش به حساب میان
خب!در سال 1971 نیکسون ما رو
از استاندارد طلا جدا کرد
و طلا به یک کالای مستقل و قابل خرید و فروش و
جدای از پول تبدیل شد
و طلا دیگه مبنای ارزش نقدینگی نبود
اینجا یه بازه زمانی هست که می‌تونستیم
به استاندارد طلا برگردیم
چون ارزش طلای موجود در خزانه
از تمام دلارهای چاپ شده از زمان
جرج واشنگتن تا زمان جیمی کارتر بیشتر شد
و برای یکی دو هفته
حتی از نقدینگی به علاوه‌ی
اعتبارات معوقه هم بیشتر شد
خب این باز هم همون نموداره
که قبلاً تا سال 1985 بود
اما این تا همین امروز رو نشون میده
این همون اوج سال 1980 که
طلا، پایه نقدینگی به علاوه اعتبارات معوقه رو رد کرد
و بعد ما به بحران دوره‌ي خودمان مي‌رسيم
و حالا به جای میلیارد، داریم از تریلیون حرف می‌زنیم
از میلیون شروع کردیم و به میلیارد رسیدیم
و حالا هم تریلیون
بعدشم برنامه های کمک به بانکها و تسهیل کمی
این وضعیتیه که عرضه پول این روزها داره
و بعد تسهیل کمّی شماره 3 معرفی شد
که همون 85 میلیارد در ماهه که دارن خلق می کنن
و فکر می‌کنن مجبورن تا
سال 2015 به اینکار ادامه بدن
این جهشیه که قیمت طلا باید انجام بده تا
عرضه‌ی نقدینگی فعلی رو پشتیبانی کنه
یعنی هر اونس طلا 13400 دلار
برای تکرار تاریخی همون اتفاقی که در سال 1934
و سال 1980 افتاد
و باور کنید، این اتفاق در دهه 70 مردم رو شوکه کرد
وقتی طلا هر اونسی 34 دلار بود
نیکسون سیستم برتون وودز رو لغو کرد
تمام اقتصاددانان پیش بینی می‌کردن
که قیمت طلا پایین میره
چون دیگه تقاضایی برای اون وجود نداره
هر کسی هم که می گفت طلا
به صد دلار میرسه دیوانه به نظر می رسید
ولی طلا رسید به 850 دلار
قیمتش 24 برابر رشد کرد
وقتی من کتابمو نوشتم
ما اینجای نمودار عرضه پول بودیم
و طلا برای رسیدن به نقدینگی
باید هر اونس 6000 دلار می بود
الان 13400 دلار باید باشه
و اگه افزایش مازاد اون رو هم در نظر بگیرید
یادتونه؟
در1980 طلا  نه تنها به نقدینگی
رسید بلکه از اون هم بیشتر شد
هر اونس 24000 دلار، قیمتیه که طلا
باید الان داشته باشه تا نقدینگی رو پوشش بده
امّا...بانک مرکزی اعلام کرده که ادامه خواهد داد
به چاپ پول ادامه خواهد داد
تا زمانی که بیکاری کم شه
و اقتصاد دوباره سر پا بشه
به قول اونا تا 2015
قیمت جهشی طلا بر اساس آمارهای
فدرال رزرو و تجربه تاریخی
اگر فدرال رزرو اینکار رو بکنه
و بعد تاریخ تکرار بشه و مردم
از کارای فدرال رزرو بترسن
و به طلا و نقره پناه ببرن
تا قدرت خریدشون رو حفظ کنن
طلا باید از اون پایین تا این بالا بیاد
و این یعنی هر اونس طلا 26000 دلار
و با در نظر گرفتن قله‌ی قیمت داریم
درباره ی هر اونس 47000 دلار حرف می‌زنیم
من نمی‌خوام طلا رو با دلار اندازه گیری کنم
و با قیمت بسنجمش
چون قیمت هیچ معنایی نداره

Last edited:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
انس چند تا سال ٢٠١٥ ؟!!!!!!!!!
ايشون كتاب زياد خونده تو دانشگاهشون و همه چيزو ميخواد با خوانده هاشون پيش بيني كنه !!!!

انس بتركونه و طبق پيش بينيا، دنيا مسيرشو طي كنه شايد به دو هزار برسه در اون سال !!!

اسم كتابشو بايد ميزاشت راز بقا !

کتاب سرا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دلار بعد از دو سه هفته درجا زدن و ثابت ماندن, در این هفته باید از رکورد در بیاد و یک جهت بگیره بره بالا یا بریزه پایین

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار 3125
بازار با نوسان 5 تومانی نسبتا ثابت شده
اگر وضعیت به همین شکل پیش بره میانگین نرخ قیمت دلار کاهش پیدا میکنه و میتونه حرکتی کوچکی به سمت 3000 داشته باشه
دلار 3130

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
من که همیشه هرچی dxter بگه برعکسش رو انجام میدم یبار ( اون موقع که بانک سکه های ثبت نامی روتحویل میداد ) طبق حرف اون جلو رفتم و ... رفتم تو جوب !!! البته چند نفر دیگه هم بودند که همگی وقت انتقاد از دکتررر ایدیشون به لقاءالله پیوست

anyway ماشاءالله اعتماد به نفس !!!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
@drdexter

من چندین بار گفتم و از شما خاستم پیش تر که یه سری منابع و لینک مفید قرار بدید . به نظر من خوبه که به جای ماهی دادن ماهی گیری یاد داده بشه
باز این نظر من هست ها شاید شما چیز دیگه ای بگید

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
من که همیشه هرچی dxter بگه برعکسش رو انجام میدم یبار ( اون موقع که بانک سکه های ثبت نامی روتحویل میداد ) طبق حرف اون جلو رفتم و ... رفتم تو جوب !!! البته چند نفر دیگه هم بودند که همگی وقت انتقاد از دکتررر ایدیشون به لقاءالله پیوست

anyway ماشاءالله اعتماد به نفس !!!
می شه توصیه ایشون رو در اون مورد بگید؟

بالا