• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
می شه توصیه ایشون رو در اون مورد بگید؟

توصیه به فروش بدلیل اینکه همه اون کسانی که سکه ثبت نامی رو دریافت کردند فروشنده میشن .

نتیجه : پرواز سکه از 735000 به 980000 در کمتر از 10 روز ...

قضاوت با شما , اونوقت هنوزم داره اینجوری مطمئن نظر میده انگار که رئیس اداره گرد و خاک هست !!!

الانم بمجرد اینکه این رو ببینه به بهانه های واهی شروع به بن کردن و توهین و ... میکنه

به مدیر کل منهم گزارش کردم که اینباری که من بن شدم شما خودت یه پیگیری کن ببین این آقا چیکار میکنه ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یه سری یوزر هستن کلا مشکل دارن . هر جور هم میشینی براشون توضیح میدی باز میشینن حرف خودشون رو میزنن کجا بوده پست منو نشون بده که به کسی گفتم برید مالتون رو بفروشید ؟ کی من به یه نفر گفتم که بفروشید ؟

توی همین تاپیک ارز 1 بار به صورت همگانی نوشتم که در 3820 فروختم حتی باز توصیه ای به خرید و فروش نکردم ! والا مشکل دارید بلا مشکل دارید به اون چیزی که اعتقاد دارید یا ندارید مشکل دارید . کدوم پرواز سکه ؟ من اصلا فعال سکه نبوده و نیستم چرا حرف بی پایه و اساس مینوسید . 2 زار خجالت بکشید . جدیدا هم مد شده به مدیران ارشد پی ام میدن که فلانی کل سابقه منو سر کل کل کردن باهاش نبابود کرد کجا من یوزری رو سر کل کل با خودم بن کردم ؟ معلوم الحالی بوده که حتی به من فحش داده به یوزرش دست نزدم . این غزعبلات رو 1 بار دیگه کسی بنویسه و سعی کنه شخصیت منو خراب من بعد از این به شدت با اون شخص برخورد میکنم . 1 ریال شم اقتصادی ندارید و وقتی میبینید که کسی داره از شدت حسادت نمیدونید دارید چی مینوسید . رو به همه این اشخاص : بنده تحصیل کرده این اقتصاد هستم این مملکت رو از اونایی که رانت و 1000 و 1 کثافت کاری دیگه هم میکنن بهتر میشناسم هنرم در کف خریدن و در سقف فروختن هست شده از سود ضرر بدم ولی از سرمایه اصلا . فرق بین ادم تحصیل کرده و بازاری اینجا مشخص میشه . هر چی میگم چیزی به 4 نفر نگم انگار نمیشه . 2 باره این بحث بی پایه و اساس رو بخوایید شروع کنید در خدمتم . میرید مدرک میارید بی پایه اساس حرف بزنید فقط از اهرم مدیرتی استفاده میکنم . چند نفر هستن نه از بازار سر درمیارن نه از اقتصاد هر چی توی مغزشون میاد که 2% هم حتی پروسس نشده میریزن بیرون تاپیک اقتصادی میشه تاپیک سیاسی یا برعکس 4 تا حرف مفت مینوسن .

رو به تمام این یوزرها که نام بردم : هر کدومتون دفعه آخرتون باشه تکرار بشه کلا با پرشین تولز خداحافظی میکنید . 2 سال ماکزیمم 20 نفر چسبیدید به این فروم و دارید هر حرف بی پایه اساسی که از فکرتون در میاد رو اینجا مکتوب میکنید . اینجا بعد این پست تموم میشه 1 بار دیگه یوزری بخواد منو ترور شخصیتی بکنه و حرف های نزده به من نسبت بده به شدت با اون شخص برخورد میشه .

چه فروم مزخرف آراد سرمایه که حتی اونجا بقول خودشون یه دکتر داشتن که آخر دکتر عمومی طب از آب در اومد و توی خیال باطلی که داشت همه تا خرخره در خرید سکه و ارز بودن آخرش هنوز هم بازمانده هاشون هنوز دلار 3900 دارن دستشون سر همین قضیه با اون شخص من بحثم شد که آخرش به بن شدن من دراون فروم منتهی شد به خاطر رفیق بازی شدید و مدیرت رفاقتی و بی خود اون فروم . حواستون باشه پست این ای دی یه شخص 19 ساله نیست با 2 زار ده شاهی خرید در بازار . 36 ساله صراف . من بعد از این بحث بی خود تکرار بشه خود دانید . من اینجا به مال هیچ کسی کار نداشتم نگفتم بخرید و نه گفتم بفروشید . تکرار بشه حرف دهن من بزارید که گفتم بخرید یا بفروشید .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
توصیه به فروش بدلیل اینکه همه اون کسانی که سکه ثبت نامی رو دریافت کردند فروشنده میشن .

نتیجه : پرواز سکه از 735000 به 980000 در کمتر از 10 روز ...

قضاوت با شما , اونوقت هنوزم داره اینجوری مطمئن نظر میده انگار که رئیس اداره گرد و خاک هست !!!

الانم بمجرد اینکه این رو ببینه به بهانه های واهی شروع به بن کردن و توهین و ... میکنه

به مدیر کل منهم گزارش کردم که اینباری که من بن شدم شما خودت یه پیگیری کن ببین این آقا چیکار میکنه ؟

برو اون پست من رو بیار بالا ازت نقل قول بگیر . خرید و فروش در بازارا همه روزه انجام میشه . دربازار سکه ترشی انداخته نمیشه که بخوان در فلان و فلان نرخ بفروشن . همیشه گفتم نوسان گیری کنید از بازار . جنس بازار که دلار و سکه باشه ترشی نمیندازن . نوسان گیری میکنن .

1 بار دیگه توهین کنی طبق مرامنامه باهات برخورد میشه . اون ریپورتت هم بررسی شد گرامی . من هیچ یوزری رو حتی به واسطه فحش دادن به خودم بن نمیکنم . کسی به من فحش بده توسط مدیران ارشد بن میشه . هر یوزری هم بن میشه در این بخش 90% سر بحث سیاسی هست . سیاسی صحبت کرده باشی بن شدی . همین جا یوزرت قبلیت رو بده خودم بهت میگم دلیل بن شدنت چی بوده عمومی . البته جناب عالی خودت دلیل بن شدنت رو میدونی . فقط امیدوارم اون یوزری نبوده باشی که به همه ایرانی ها میگفتی دهاتی و به هر شهر میگفتی دهات .

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
برو اون پست من رو بیار بالا ازت نقل قول بگیر . خرید و فروش در بازارا همه روزه انجام میشه . دربازار سکه ترشی انداخته نمیشه که بخوان در فلان و فلان نرخ بفروشن . همیشه گفتم نوسان گیری کنید از بازار . جنس بازار که دلار و سکه باشه ترشی نمیندازن . نوسان گیری میکنن .

1 بار دیگه توهین کنی طبق مرامنامه باهات برخورد میشه . اون ریپورتت هم بررسی شد گرامی . من هیچ یوزری رو حتی به واسطه فحش دادن به خودم بن نمیکنم . کسی به من فحش بده توسط مدیران ارشد بن میشه . هر یوزری هم بن میشه در این بخش 90% سر بحث سیاسی هست . سیاسی صحبت کرده باشی بن شدی . همین جا یوزرت قبلیت رو بده خودم بهت میگم دلیل بن شدنت چی بوده عمومی . البته جناب عالی خودت دلیل بن شدنت رو میدونی . فقط امیدوارم اون یوزری نبوده باشی که به همه ایرانی ها میگفتی دهاتی و به هر شهر میگفتی دهات .

اون پست را هم مانند همین 2 پست اخیر من به راحتی پاک کردی دکتر جون حالا از فضا برم پیداش کنم .
مثل اینکه مارو یجوری چیز فرض کردی !!!کی تو رو ترور شخصیتی کرد ؟ باز یکی اومد گفت آقا تحلیلات غلط از آب دراومد و دکتر توهم توطئه رو شروع کرد .

من اگه میخواستم تو رو ترور کنم پس تا الان کجا بودم ؟؟؟ میبینم باز با اون تحلیلهاتون کمر به کشتن ستاره بستی منم نظرمو میگم که هیچی بارت نیست آقا این جرمه نظرمو میگم تو بلدی هر وقت کم میاری بن بکن این سلاخی کردن ایدی ها توسط تو برا من یکی افتخاره .
چرا 2 تا پست آخر رو پاک میکنی بزا باشه و خود خواننده اینجا نظر بده ...هان چی میگی پست هارو برمیگردونی؟؟؟ اینقدر هم ما رو تهدید نکن دفعه آخر یا اولت باشه هر چی رو که بدونم راسته و هر جا که ببینم باز شروع ژول ورن بازی کردی بیان میکنم و برای روشنگری چهار تا آدم ساده که فریب حرفهای پرطمطراق تو رو نخورن . همچین میگی از این به بعد که انگار از این به قبلش چی کار میکردی ؟ بن میکردی دیگه الانم چون به رئیس کل گزارش دادم ترمزت کشیده شده .

حرف به مزاج اوستا خوش نمیاد هی توهم توهین رو مطرح میکنه اگه اینا توهینه صد برابرش رو به افرادی که بر علیه اون تفکراتت نظری دادن بار کردی تو دیگه از توهین حرف نزن همین حرف زدن قلدرمآبانه تو نشان از چیه از احترامه ؟

اگه این لحن حرف زدن به مزاجت خوش نمیاد پس همانا بدان که حرف زدن خودت هم همین جوریه کلاً قلعه نوعی وار مدیریت میکنی . ادب و نرمش و ... تعطیله لاکن توقع ادب متقابل نداشته باش

Last edited:

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
چرا یوزر رو نام ببرم ؟ چون تو بیایی و طبق معمول با این اشعارت توجیه کنی ؟کدوم حرف سیاسی و کدوم مدیر بابا بسه اینقدر فرافکنی .

اینجا فقط ینفر بن دائم میکنه اونم تویی چراااااا؟ چون دلت بحال فروم نمیسوزه که دنبال اون محبوبیت کذایی و منیت خودتی مدیر ارشد هیچ وقت سر این جمله که دکترچی اینقدر تحلیلات اشتباه به خورد خلق نده بن دائم نمیکنه .ببین تو یجوری مارو چیز فرض کردی واسه تک تک چاخان هات جواب دارم .چرا 2 پست آخر منو پاک میکنی ؟ اخه از چی میترسی ؟ توهین داشت ؟ نه داشت یا ترسیدی ؟ترسیدی از اینکه باز یکی اومد و اون شخصیت مقوایی رو زیر سوال برد ؟

من با تو لج نیستم ولی از این بچه بازیهای تو و پاک کردن های بیخودی تو و سوء استفاده کردن های بی انتهای تو از اختیارات مدیریتی و این فرافکنی های مثل بنزتو و این تهدید های همیشگی تو واین احمق فرض کردن های همیشگی تو و این ... تو ...حسرت میبرم ( نه به اون شم اقتصادیت که بدرد خودت فقط میخوره )

حرف اگر هست حرف تنهایی ست , حرف آیا و حسرت و امید ...

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
این بحث رو تموم کنید لطفا . اینجا تاپیک عمومی است نه محلی برای بحث های شخصی و خصوصی . برای این موارد میتوانید از پیغام خصوصی استفاده کنید .
اگر شکایتی از مدیر دارید از طریق پیغام خصوصی موضوع را مطرح کنید ( به همراه مستندات و دلایل نه صرفا ادعا )

مجددا خواهش میکنم از هرگونه ادامه دادن به این بحث شدیدا خودداری کنید .

ممنون

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار فیکس شده 3130
نوسان کم دلار دلالان رو به بازارهایی مثل بورس ، مسکن ، خودرو ، سپرده گذاری حرکت میده

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
دلار فیکس شده 3130
نوسان کم دلار دلالان رو به بازارهایی مثل بورس ، مسکن ، خودرو ، سپرده گذاری حرکت میده
دادا به نظرت موقع خوبیه برای خرید دلار برا سرمایه گزاری چند ماهه؟
فکر نکنم مدت زیادی فشردگی قیمت ادامه داشته باشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دادا به نظرت موقع خوبیه برای خرید دلار برا سرمایه گزاری چند ماهه؟
فکر نکنم مدت زیادی فشردگی قیمت ادامه داشته باشه
در این شرایط با قطعیت نمیتوان نظر داد در کل دلار زیاد بالا و پایینی نداره مگر اتفاق خاصی بیفته

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خريد و فروش دلارهايتان رو با انس تنظيم كنيد !

شانس اورده دولت كه انس داره بين يه عددي بازي ميكنه و يك اوج به بالا يا پايين نگرفته در اون صورت تا بياد خودشو تنظيم كنه به گاج رفته !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار فیکس شده 3130

چون از اول جای نقدینگی اصلی این بازارها بود . مسکن هم در رکود بدی هست . البته رکودی که گفته میشه به دلیل درست عمل نکردن بنگاه ها هست . برای مثال خرید آپارتمان از استارت رو بنگاه داران به کسی نمیگن اگر نقدینگی داشته باشن خودشون در همون ابتدا از سازنده میخرن اگر هم نداشته باشن کلا عنوان نمیکنند . خرید آپارتمان در تهران از پایه ساخت در صورتیکه سازنده رو بشناسید و خوشنام باشه و سازه ای رو میسازه از همه نظر اوکی باشه در تهران حداقل متری 700 هزار تومن سود دهی داره . البته این سود با توجه به این هست که ملک همین نرخی که الان هست بمونه و ترقی دیگه نداشته باشه

xms

Registered User
لایک‌ها
387
با تغییر 30 ساله؛
قیمت دلار 50 برابر شد!

طی 30 سال گذشته متوسط نرخ دلار بیش از 5000 درصد رشد داشته و حدود 50 برابر شده است. این در حالی است که در این سالها همواره روندی صعودی را طی کرده و تنها در موارد معدودی در یک سال نسبت به دوره قبل کاهشی بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نوسان در نرخ ارز بالاخص دلار به عنوان واسطه اصلی بین معاملات ایران و سایر کشورها تنها مربوط به یک یا چند سال و یا دوره ای خاص نظیر تشدید تحریم ها نیست بلکه همواره بازار ایران که به طور قابل توجه‌ای متاثر از تغییرات قمیتی ارز است را تحت تاثیر قرار داده است.

این در حالی است که مروری بر تغییرات نرخ دلار در فاصله سال‌های 1364 تا به امروز نشان می‌دهد که قیمت آن با رشد بیش از 5000 درصدی همراه بوده و از 61 تومان به حدود 3200 تومان افزایش یافته است.

سالهایی که دلار 60 ، 100و 200 تومان بود
بر این اساس نرخ دلار ازسال 1364 تا 1367 از 61 به 74،99 و 96 تومان می رسد تا اینکه سال 1368 آغاز سه رقمی شدن نرخ دلار و 100 تومانی شدن آن است به طوری که متوسط قیمت آن از 96 تومان سال 1367 به 120 تومان سال 1368 افزایش می یابد.

در فاصله سال های 1368 تا 1373 قیمت دلار بین 100 تا 200 تومان متغیر بود تا در سال 1373 متوسط نرخ این ارز مرز 200 تومان را پشت سرگذاشت و در فاصله یک سال با رشد 47 درصدی از 180 به 266 تومان رسید.

پرش 50 درصدی قیمت دلار
طبق داده های بانک مرکزی سال 1374 سالی دیگر برای جهش 50 درصدی نرخ دلار است و از 266 به 407 تومان افزایش می یابد و تا پایان سال 1376 در همین رنج در نوسان است تا اینکه سال 1377 مجددا جهشی دیگر در نرخ آن ایجاد می شود به طوری که با رشد 35 درصدی از متوسط قیمت 478 تومانی سال 1376 به 646 تومان صعود می کند.

اما در سال 1378 نیز نرخ دلار حدود 200 تومانی نسبت به سال قبل رشد دارد و به 863 تومان افزایش یافته است.

بین سالهای 1378 تا 1384 نرخ دلار جهش قابل توجهی نداشت و در همان رنج 800 تومان در نوسان بود. این در حالی است که در سال 1384 و با تغییر دولت افزایش دیگری در قیمت ارز واسط ایران ایجاد می شود و به قیمت 900 تومان وارد شد و تا پایان سال 1388 به متوسطی حدود 997 تومان رسید.

دلار 1000 تومان شد
سال 1389 آغازی بر چهار رقمی شدن دلار است و از 997 تومان سال 1388 به رنج 1000 تومان وارد می شود و 1044 تومان برای متوسط نرخ آخرین سال این دهه ثبت می شود.

دهه رکوردهای دلار آغاز شد
اما دهه 90 شروع نوسانات شدید نرخ ارز و رکودزنی های قیمت دلار است. به طوری که با ورود به دور جدید تحریم ها، کاهش صادرات نفت و به دنبال آن کاهش درآمدهای ارزی و بلوکه شدن بخشی از این منابع بازار نیز دچار التهاب شد. در عین حال برخی سوء مدیریت ها در کنترل بازار ارز موجب شد تا روند قیمت دلار به سمتی حرکت کند که نرخ به یکباره از 1204 تومان سال 1390 با رشد 116.5 درصدی به 2607 تومان در سال 1391 افزایش یابد.

همچنین رشد قیمت دلار در بازار آزاد تا حدی پیش رفت که متوسط قیمت آن در سال 1392 در 3183 تومان ثبت شده است. در عین حال که باید توجه داشت در این یکی دوسال نرخ دلار حتی به حدود 4000 تومان نیز رسیده بود.

این را هم باید یادآور شد که در حدود یک سال گذشته و به دنبال تغییرات سیاسی کشور و جابه جایی دولت همچنین گشایشی که در توافقات هسته ای ایجاد و رفع بخشی از تحریم ها و آزاد شدن بخشی از دارایی های ارزی بلوکه شده کشور را به همراه داشت بازار ارز نیز نسبت به قبل آرام تر شده و از نوسان کمتری برخوردار بوده است.

بر این اساس در سال 1393 با وجود اینکه نرخ دلار کاهش قابل توجهی نسبت به قبل نداشته اما بازار آزاد از التهاب گذشته نیز برخورد نبوده است.

این در حالی است که از ابتدای سال جاری تاکنون نیز نرخ دلار همواره بین 3000 تا 3200 تومان در نوسان بوده و جهش قابل ملاحظه ای نداشته است.

متوسط قیمت فروش ارزهای عمده در بازار آزاد تهران
انتهای پیام

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چون از اول جای نقدینگی اصلی این بازارها بود . مسکن هم در رکود بدی هست . البته رکودی که گفته میشه به دلیل درست عمل نکردن بنگاه ها هست . برای مثال خرید آپارتمان از استارت رو بنگاه داران به کسی نمیگن اگر نقدینگی داشته باشن خودشون در همون ابتدا از سازنده میخرن اگر هم نداشته باشن کلا عنوان نمیکنند . خرید آپارتمان در تهران از پایه ساخت در صورتیکه سازنده رو بشناسید و خوشنام باشه و سازه ای رو میسازه از همه نظر اوکی باشه در تهران حداقل متری 700 هزار تومن سود دهی داره . البته این سود با توجه به این هست که ملک همین نرخی که الان هست بمونه و ترقی دیگه نداشته باشه
ای کاش سرمایه ها بجای بازارهای کاذب جذب تولید و صادرات میشدند ( البته با شرایط درست و حمایت از تولید کننده )

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
با تغییر 30 ساله؛
قیمت دلار 50 برابر شد!

طی 30 سال گذشته متوسط نرخ دلار بیش از 5000 درصد رشد داشته و حدود 50 برابر شده است. این در حالی است که در این سالها همواره روندی صعودی را طی کرده و تنها در موارد معدودی در یک سال نسبت به دوره قبل کاهشی بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نوسان در نرخ ارز بالاخص دلار به عنوان واسطه اصلی بین معاملات ایران و سایر کشورها تنها مربوط به یک یا چند سال و یا دوره ای خاص نظیر تشدید تحریم ها نیست بلکه همواره بازار ایران که به طور قابل توجه‌ای متاثر از تغییرات قمیتی ارز است را تحت تاثیر قرار داده است.

این در حالی است که مروری بر تغییرات نرخ دلار در فاصله سال‌های 1364 تا به امروز نشان می‌دهد که قیمت آن با رشد بیش از 5000 درصدی همراه بوده و از 61 تومان به حدود 3200 تومان افزایش یافته است.

سالهایی که دلار 60 ، 100و 200 تومان بود
بر این اساس نرخ دلار ازسال 1364 تا 1367 از 61 به 74،99 و 96 تومان می رسد تا اینکه سال 1368 آغاز سه رقمی شدن نرخ دلار و 100 تومانی شدن آن است به طوری که متوسط قیمت آن از 96 تومان سال 1367 به 120 تومان سال 1368 افزایش می یابد.

در فاصله سال های 1368 تا 1373 قیمت دلار بین 100 تا 200 تومان متغیر بود تا در سال 1373 متوسط نرخ این ارز مرز 200 تومان را پشت سرگذاشت و در فاصله یک سال با رشد 47 درصدی از 180 به 266 تومان رسید.

پرش 50 درصدی قیمت دلار
طبق داده های بانک مرکزی سال 1374 سالی دیگر برای جهش 50 درصدی نرخ دلار است و از 266 به 407 تومان افزایش می یابد و تا پایان سال 1376 در همین رنج در نوسان است تا اینکه سال 1377 مجددا جهشی دیگر در نرخ آن ایجاد می شود به طوری که با رشد 35 درصدی از متوسط قیمت 478 تومانی سال 1376 به 646 تومان صعود می کند.

اما در سال 1378 نیز نرخ دلار حدود 200 تومانی نسبت به سال قبل رشد دارد و به 863 تومان افزایش یافته است.

بین سالهای 1378 تا 1384 نرخ دلار جهش قابل توجهی نداشت و در همان رنج 800 تومان در نوسان بود. این در حالی است که در سال 1384 و با تغییر دولت افزایش دیگری در قیمت ارز واسط ایران ایجاد می شود و به قیمت 900 تومان وارد شد و تا پایان سال 1388 به متوسطی حدود 997 تومان رسید.

دلار 1000 تومان شد
سال 1389 آغازی بر چهار رقمی شدن دلار است و از 997 تومان سال 1388 به رنج 1000 تومان وارد می شود و 1044 تومان برای متوسط نرخ آخرین سال این دهه ثبت می شود.

دهه رکوردهای دلار آغاز شد
اما دهه 90 شروع نوسانات شدید نرخ ارز و رکودزنی های قیمت دلار است. به طوری که با ورود به دور جدید تحریم ها، کاهش صادرات نفت و به دنبال آن کاهش درآمدهای ارزی و بلوکه شدن بخشی از این منابع بازار نیز دچار التهاب شد. در عین حال برخی سوء مدیریت ها در کنترل بازار ارز موجب شد تا روند قیمت دلار به سمتی حرکت کند که نرخ به یکباره از 1204 تومان سال 1390 با رشد 116.5 درصدی به 2607 تومان در سال 1391 افزایش یابد.

همچنین رشد قیمت دلار در بازار آزاد تا حدی پیش رفت که متوسط قیمت آن در سال 1392 در 3183 تومان ثبت شده است. در عین حال که باید توجه داشت در این یکی دوسال نرخ دلار حتی به حدود 4000 تومان نیز رسیده بود.

این را هم باید یادآور شد که در حدود یک سال گذشته و به دنبال تغییرات سیاسی کشور و جابه جایی دولت همچنین گشایشی که در توافقات هسته ای ایجاد و رفع بخشی از تحریم ها و آزاد شدن بخشی از دارایی های ارزی بلوکه شده کشور را به همراه داشت بازار ارز نیز نسبت به قبل آرام تر شده و از نوسان کمتری برخوردار بوده است.

بر این اساس در سال 1393 با وجود اینکه نرخ دلار کاهش قابل توجهی نسبت به قبل نداشته اما بازار آزاد از التهاب گذشته نیز برخورد نبوده است.

این در حالی است که از ابتدای سال جاری تاکنون نیز نرخ دلار همواره بین 3000 تا 3200 تومان در نوسان بوده و جهش قابل ملاحظه ای نداشته است.

متوسط قیمت فروش ارزهای عمده در بازار آزاد تهران
انتهای پیام

مبدا تاریخشون از سال 64 شروع میشه :D اگه 57 بود عنوان خبر میشد 500 برابر :general509:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان ببخشید که این پست رو اینجا میدم. من مدتیه کمتر اینجا پست میزنم و سعی می کنم بیتشر بخونم.
در راستای حرف رییس جمهور و بحث های که در این مدت در گرفته.
کاش من و شمایی که تغییرات ارز در کارمون تاثیر داره و به قولی بیشتر از مردم عام کاهش 3 برابری ارزش پول ملی رو دیدیم دوران قدیم رو فراموش نکنیم.
این خبر ماله ایرنا است.

همه جملات قصار احمدی نژاد:

برای یادآوری ادبیات احمدی نژاد به برخی از سخنرانی های او که از ادبیات مخصوص خود استفاده کرده است، اشاره می کنیم:

** بهمن 1385 - مجلس شورای اسلامی: از تره بار نزدیک منزل ما خرید کنید. چرا از جاهای گران خرید می کنید؟ در محله ما قیمت ها ثابت است.

**بهمن 1385 - یکی از مساجد جنوب تهران: یک دختر 16 ساله به کمک برادرش در زیرزمین خانه اش انرژی هسته ای کشف کرده است.

با هماهنگی رئیس وقت سازمان انرژی اتمی ایران، آن دختر هم اکنون در زمره دانشمندان هسته ای ایران قرار گرفته و اسکورت و راننده شخصی در اختیار دارد.

**تیر 1386 - در جمع اصناف و بازار: یک قصاب شرافتمند در نزدیکی ما زندگی می کند که از همه مشکلات مردم باخبر است و از وی هم اطلاعات مهم اقتصادی را می گیرم.

** آذر 86 - سفر استانی خوزستان: آنقدر قطعنامه بدهید تا قطعنامه دانتان شما پاره شود.

** تیر 87 - در جمع فرماندهان بسیج: سال گذشته که به عراق رفته بودم، گفتند یکی از فرماندهان اشغالگران، علاقه دارد شما را ببیند. گویا مرخصی او هم رسیده بود. مثل خودمان که پس از 45 روز در جبهه مرخصی می رفتیم اما او یک ماه مرخصی را عقب انداخته بود تا ما را ببیند و من هم گفتم، بیاید. وقتی آمد پیش ما گفت افتخار می کنم با شما هستم. شما در دل ما جا دارید. وی سپس از من درخواست کرد با من عکس یادگاری بگیرد و گرفت و سپس معاونش هم همین طور. من زدم پشتش و تشویقش کردم و گفتم هوای مردم عراق را داشته باشید.

**اسفند 88 - کنفرانس مطبوعاتی همراه با بشار اسد: ما یک ضرب المثل در فارسی داریم و کسی که حرف بیجا می زند و خارج از قد و قواره خودش صحبت می کند، به آن می گوییم یک کلام از مادر عروس.

**مرداد 1389 - همایش ایرانیان مقیم خارج: خطاب به اوباما و سران کشورهای غربی: آن ممه را لولو برد.

**مرداد 1389 - همایش ایرانیان مقیم خارج: آب را بریزید همان جایی که می‎سوزد.

**مرداد 1389 - سخنرانی در روز خبرنگار: در مواردی هم که حتی اسمی از کسی برده نشده است، قاضی می گوید این مطلب به فلان شخص می خورد، در حالی که وقتی مطلبی نوشته و نقد می شود اگر به کسی هم خورد، خورد. باید بخورد تا دردش بیاید.

**آبان 89 - سفر استانی بجنورد: پشم و پیل کشورهای به اصطلاح قدرتمند جهان ریخته است و اگر خیلی عرضه دارید، اوضاع کشورهای خود را جمع و جور کنید و به ملت های خود برسید. شما نمی توانید آب بینی خود را بالا بکشید.

**آبان 89 - در جمع خبرنگاران: شما موقعی که نمی دونستید چه جوری طهارت بگیرید ملت ایران تمدن داشت. حالا شما می خواهید به ما جنس بفروشید؟! نفروشید!

**بهمن 90 - رونمایی از داروهای تولیدی محققان ایرانی: اکنون ایام شادی است و می توان یک شوخی کرد. بعضی ها می گویند که کار را به دست خانم ها ندهید، چون همه فرصت ها را می گیرند.

**اسفند 90 - در جلسه سوال از رئیس جمهور: آخر سال است و باید کمی با هم صفایی بکنیم. شب عید است کمی شاد باشیم.

دی 91 - در پاسخ به اظهارات وزیر خارجه فرانسه: همه اش کشک است، طرف راه می رفت می گفت ابرقدرت، قدر قدرت ... ای زکی.

**دی 91 - مراسم بزرگداشت امیرکبیر: روزی سفیر روس به حضور امیرکبیر می آید تا درباره افزایش مرز روسیه صحبت کند که امیرکبیر به وی می گوید تا به حال کشک بادمجان خورده ای؟ که او می گوید نه! امیرکبیر می گوید ما در خانه یک فاطمه خانم داریم که به او می گوییم فاطمه خانوم جان که کشک بادمجان های خوبی می پزد. شما بروید وقتی کشک بادمجان پخت برای شما می فرستم. این یعنی امیرکبیر به سفیر روس گفت برو دنبال کشکت!

**اسفند 91 - در افتتاح دو شبکه جدید صدا و سیما: باید چهار ماهواره به فضا پرتاب کنیم تا هر «ننه قمری» کلید آن را پایین نیاورد.

تمام**

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
چقدر زود اون دوران فراموش شده!!!
چه دوران بدی بود ولی خدایی یه 7 8 سال از عمرمون به باد رفت و 20 30 سال از زندگی عقب افتادیم بخاطر اون مشکلات

xms

Registered User
لایک‌ها
387
دلار به پایان خط رسید؟/ خریداران دلار ضرر کردند
- بررسی قیمت ها در بازار نشان می دهد دلار همچنان به سرمایه گذاران زیان می رساند.
به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين، با اين وجود بررسي ها نشان مي دهد بازار دلار بيش از آنکه شيب صعودي يا نزولي داشته باشد، در دوره ثبات به سر مي برد.

اين براي سومين هفته متوالي است که قيمت دلار در ميانگين هفتگي کاهش را تجربه مي کند. تحليلگران بازار براين باورند که سرمايه گذاري روي ارز امريکايي از ليست تصميمات سرمايه گذاران خارج شده است.

قیمت دلار در آخرین روز هفته گذشته 3 هزار و 140 تومان بود اما روز گذشته بهای پول آمریکایی در آخرین روز کاری هفته جاری، به 3 هزار و 120 تومان رسید تا 20 تومان از ارزش آن کاسته شده باشد.

طبق این برآورد ارزش دلار در طول این هفته 0.63 درصد کاهش یافته است تا دارندگان دلار به این میزان زیان کرده باشند.

براین اساس اگر 10 میلیون سرمایه گذاری در این بازار صورت گرفته باشد فقط در طول این هفته 63 هزار تومان از ارزش آن کاسته شده است. در همین حال وزیر اقتصاد رسما اعلام کرده است که با ارزی که در آن سال ها روانه بازار شد هنوز به بازار بازنگشته و این نشان می دهد که در خانه ها هنوز ارز نگهداری می شود.

با اين وجود به نظر مي رسد قيمت دلار در بازار تهران پس از يک دوره کوتاه نزول، به ثبات نسبي رسيده است. در حال حاضر دلار در مقابل افزايش قيمت مقاومت مي کند. حتي برخي تحليل گران بازار انتظار داشتند بهاي دلار روند نزولي هم پيش گيرد هرچند که در حال حاضر به نظر مي رسد امکان کاهش قيمت ها به شکل گسترده وجود نداشته باشد. چندي پيش بانک مرکزي با تصميم گيري در مورد افزايش دسته جمعي نرخ ارزهاي مرجع شائبه هايي در مورد يکسان سازي نرخ ارز ايجاد کرده بود ولي اين موضوع حداقل از سوي رئيس کل بانک مرکزي رد شد. دولت در حال حاضر قصدي براي بالابردن قيمت ها تا آستانه 3150 تومان ندارد. در اين شرايط بازار نيز به اهستگي به حرکت خود ادامه مي دهد. با اين حال گزارش هايي که از بازار منتشر مي شود، تاييد مي کند که خبري از سرمايه گذاري هاي تازه شهروندان روي دلار نيست. طي سه هفته گذشته نيز دلار به ميزان يک درصد براي خريداران زيان به همراه آورده است. اين اتفاق در شرايطي رخ داد که بيشترين ميزان خسارت ناشي از خريد سکه و طلا در بازار تنها نيم درصد بود. فعالان بازار پيش بيني مي کنند با تداوم ثبات قيمت ها در بازار دلار امکان سرمايه گذاري هاي جديد در اين بخش از بازارهاي مالي حداقل براي کوتاه مدت از بين برود. با اين وجود برخي پيش بيني ها نيز تاکيد مي کند در صورت ايجاد اخلال در روند مذاکرات احتمال افزايش دوباره قيمت دلار بازهم ايجاد مي شود ولي در حال حاضر روند مذاکرات و همچنين شرايط عمومي اقتصاد ايران به سمت ثبات نسبي پيش مي رود. از سوي ديگر برخي تحليل گران بازار نيز اعتقاد دارند که در صورتي اجراي موفق سياست هاي خروج از رکود و بهبود وضعيت صنايع کشور، امکان انتقال دارايي هاي مردم به بازارهاي مولد اقتصادي وجود دارد. خريد اوراق مشارکت، خريد سهام و سپرده گذاري در بانک ها در اين دوره زماني مي تواند اقدامي مناسب براي کنترل ارزش دارايي هاي خرد مردم باشد. در شرايطي که اين گمانه زني به واقعيت بدل شود، بازارهاي سفته بازي به شرايطي سختي مي رسند.

وضعيت عمومي اقتصاد ايران نشان مي دهد که همچنان سرمايه کافي در اختيار مردم قرار دارد. اخرين گزارش ها نشان مي دهد ميزان نقدينگي به عدد 617 هزار و 950 ميليارد تومان رسيده است. براين اساس نقدينگي 3.9 درصد رشد داشته است.

براساس این گزارش نقدینگی در پایان خرداد ماه امسال در مقایسه با خرداد ماه سال گذشته بیش از 30.5 درصد افزایش داشته که از نظر مقداری 137 هزار و 997 میلیارد تومان افزایش نشان می‌دهد.

اما حجم پایه پولی در این مدت با 2.3 درصد کاهش به 112 هزار و 494 میلیارد تومان رسیده که از لحاظ مقداری 2648 میلیارد تومان کاهش داشته است.
این در حالی است میزان رشد حجم نقدینگی در سه ماهه اول سال گذشته 2.7 درصد و حجم پایه پولی منفی 5.5 درصد بوده است.

آمارها در مورد نقدينگي تاييد مي کند که پول کافي در اختيار مردم براي سرمايه گذاري در بازارهاي مختلف وجود دارد. در حال حاضر دولت تمرکز خود را برروي کنترل بازارهايي مانند مسکن قرار داده تا با انتقال پول هاي مردم به اين بازارها وضعيت قيمت ها دچار دگرگوني نشود.

نوع ارز

آخرين قيمت ( تومان)

ميزان نوسان هفتگي

دلار

3140

5 تومان کاهش

يورو

4230

9 تومان کاهش

پوند

5280

10 تومان کاهش