bikaran1384
Registered User
- نوشتهها
- 417
- لایکها
- 188
3120
دلار امشب سقف ۳۱۶۸ هفته و سقف روزانه و کلا خط روند بلندمدت رو شکست
خبر رسیده شیر فلکه درهم , چند دور بسته شده.. از چین درهم میدادن, نزدیک ۲ ماهه تعطیل شده !
چیز زیادی هم به یوم الله سوم آذر باقی نمونده.. این هشدار گواهی سپرده بانکها واسه سود یکساله و حبس کردن تومن که مشابه رقابت بانکها , شب عید , واسه سودهای روزشمار بود و تقاضای فصلی کالا و سفر حجاج و ..چندتا مورد دیگه..! نشون میده با بازار پر تقاضایی روبرو هستیم که فعلا موجودیش جوابگو نیست !
از طرفی این ریزش اونس, خریدهای ۱۷۰۰ دلاری عمو بهمنی رو برد تو ضرر !! بنابراین دست عمو سیف هم بسته شده و خیلی نمیتونه طلارو زیر فروشی کنه که باهاش ترمز دلارو بکشه.. روسها هم که پنجمین خریدار بزرگ طلا شدن, گویا یهودیا بدجور نقره داغشون کردن و قصد دارن طلارو به قیمت درب معدن برسونن !
فعلا سرنوشت دلار با مذاکرات گره خورده و فقط کافیه رانتیا بفهمن که ته مذاکرات بن بسته !! اونوقت دیگه به کسی اجازه ورود نمیدن, تا اسکناس آخرشو جمع میکنن و امسال تو یه حرکت ضربتی, سقف قیمت محمود رو میزنن..
http://www.aradsarmaye.com/thread1901-20.html
من یادمه توی دور قبلی مذارکرات، یکبار عراقچی اومد تو تلویزیون و راجع به مذاکرات انجام شده صبحت کردهمه چیز از اولش به مذاکرات بستگی داشت این کاهش و ثبات قیمت نه شاهکار اقتصادی دولت بلکه به خاطر انتظارات ملت از مثبت بودن مذاکرات بود اگر مذاکرات شکست بخوره مثل زمان قبل با جهش قیمت ارز مواجه میشیم و روحانی هم در زمینه اقتصادی و هم در زمینه سیاسی شکست میخوره ولی اگر به توافق برسند قیمت دلار در محدوده 2850 تا 3000 تومان ثابت میمونه به نظرم حیات این دولت به مثبت بودن نتیجه مذاکرات و فکر کنم با تمام توان برای تحقق اون تلاش کنند
همانطور که قبلا گفتم دلار میخواد بره بالاتراحتمل افزایش قیمت ارز تا 6 ماه اینده خیلی قوی هست.