• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوست عزیز در بهترین حالت ثبات اختلاف بین قیمت خرید و فروش همیشه بیشتر از 15 تومان بود ولی سایت شما این اختلاف را 10 تومان زده که فکر نکنم با توجه به نوسانات این هفته دقیق باشه

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوست عزیز در بهترین حالت ثبات اختلاف بین قیمت خرید و فروش همیشه بیشتر از 15 تومان بود ولی سایت شما این اختلاف را 10 تومان زده که فکر نکنم با توجه به نوسانات این هفته دقیق باشه
شما اگه یک سری به بازار بزنید خواهید فهمید که حتی یک ریال هم تفاوت ندارد.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من به بازار زیاد سر میزنم قیمت فروش 3180 تومان بوده و قیمت خرید 3160 تومان دوست من

rz76900

Registered User
لایک‌ها
21
خوب بفرض میخاییم روی ارز کار کنیم - از کجا بخریم - به کجا بفروشیم - خرید دلار مثلا باشد 2500 تومان فروش آن مثلا هم میشود 2559 - سود میشود 559 -
اصلا من چیزی در این مورد نمیدونم - شما بگید که باید چه کار کرد و آیا سودی هم دارد (کم و زیادی سود مهم نیست) ولی اینطور که من گفتم که چیز دیگری هم به ذهنم نمیرسد - سود خیلی کمی بدست میاد که بصرفه نیست.
شما بگو باید چی کار کرد...

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
خوب بفرض میخاییم روی ارز کار کنیم - از کجا بخریم - به کجا بفروشیم - خرید دلار مثلا باشد 2500 تومان فروش آن مثلا هم میشود 2559 - سود میشود 559 -
اصلا من چیزی در این مورد نمیدونم - شما بگید که باید چه کار کرد و آیا سودی هم دارد (کم و زیادی سود مهم نیست) ولی اینطور که من گفتم که چیز دیگری هم به ذهنم نمیرسد - سود خیلی کمی بدست میاد که بصرفه نیست.
شما بگو باید چی کار کرد...

شما باید صراف باشی که ازت دلار بخرند و بهت دلار بفروشند, گردش مالی بالا هم داشته باشی که سریع رد کنی پول رو و نوسان ها بهت ضرر نزنه
غیر از آن خودت باید یک شریک در داخل ایران و خارج از ایران داشته باشی که از لحاظ دلار و ریال تامین باشی و اگر مشتری پولی ازت خواست سریع بتونی آمادش کنی نه اینکه دست به دامان دیگر صرافی ها بشی یا منتظر مشتری دیگری بمانی که پول نفر اول را جور کند

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دولت کاری کرده که شما اگه نصف سرمایه ات رو دلار و نصفشو سکه بخری ، اگه سکه اومد پایین دلار میره بالا و اگه سکه رفت بالا دلار رو میاره پایین و یه بالانسی داره ایجاد می کنه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دلیل افزایش قیمت رو کسی می دونه ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دولت سیاستش ثبات قیمت طلای داخل هست.
اگه دقت کنید حرکت دلار و سکه معکوسه
مطمئن باشید همین الان اگه اونس بره رو 1300 ، دلار رو تا 3120-3130 میکشن پایین.
این ثبات عاقلانه ترین کار هست.
چه ربطی داره؟ خبری نیومده مگه شایعات که چرت و پرتی بیش نیست دقت کنید چه خوبش چه بدش. @klxl

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
الان که اونس اومد پایین !1221
پس یعنی باید منتظر باشیم طلا ارزون بشه ؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
چه ربطی داره؟ خبری نیومده مگه شایعات که چرت و پرتی بیش نیست دقت کنید چه خوبش چه بدش. @klxl
اگه شما هم بیای یکی دوسال توی این کار اون وقت میفهمی که کوچکترین اظهار نظر روی قیمت تاثیر دارد .
البته بازار زودتر از اخبار صدا و سیمای ایران حرکت میکند چون سرمایه داران بزرگ زودتر این اخبار را از کانالهایشان دریافت میکنن.
سرمایه داران بزرگ توی کشور ما بانکها هستن که ارز زیادی دارن و از طریق قدرت نتیجه دقیق مذاکرات را میدانند.

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
قیمت طلا بخاطر خبرهای جدایی اسکاتلند از بریتانیا و افزایش ذخایر طلای اسکاتلند کاهش پیدا کرده.
و اگه جدایی اسکاتلند از بریتانیا منتفی بشه دوباره میره بالا.
یا علی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
الان که اونس اومد پایین !1221
پس یعنی باید منتظر باشیم طلا ارزون بشه ؟
یعنی شما سقوط اونس رو قبول نداری؟
روند کاهشی اونس طلا همراه بود با افزایش قیمت دلار.
نمیگم ارزون میشه ، میگم دولت نمیزاره ارزون شه ! اگه دولت دلار رو نمیکشید بالا الان سکه زیر 900 بود طلا زیر 90 بود ولی دولت سیاستش اینه که خیلی نزاره قیمتها بالا پایین بشه.

@klxl دوست عزیز جو ندید ، نمی دونم چطوری ما رو از بازار خارج کردید و خودتون وارد بازار ولی قطعا اگر بیشتر از شما از اخبار مطلع نباشیم کمتر هم نیستیم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
قیمت طلا بخاطر خبرهای جدایی اسکاتلند از بریتانیا و افزایش ذخایر طلای اسکاتلند کاهش پیدا کرده.
و اگه جدایی اسکاتلند از بریتانیا منتفی بشه دوباره میره بالا.
یا علی
کاری به دلیل کاهش قیمت اونس طلا ندارم.
من بحثم داخلی هست که دولت واکنش های خوبی در برابر اتفاقات نشون میده و خنثی نیست.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یعنی شما سقوط اونس رو قبول نداری؟
روند کاهشی اونس طلا همراه بود با افزایش قیمت دلار.
نمیگم ارزون میشه ، میگم دولت نمیزاره ارزون شه ! اگه دولت دلار رو نمیکشید بالا الان سکه زیر 900 بود طلا زیر 90 بود ولی دولت سیاستش اینه که خیلی نزاره قیمتها بالا پایین بشه.

@klxl دوست عزیز جو ندید ، نمی دونم چطوری ما رو از بازار خارج کردید و خودتون وارد بازار ولی قطعا اگر بیشتر از شما از اخبار مطلع نباشیم کمتر هم نیستیم.

نه من حرفم این نبود ! حرفم این بود که اگر رابطه عکس داشته باشن جوری که گفتید پس باید طلا ارزون بشه
البته اونس با دلار رابطه عکس داره اما تو ایران اینجوری بوده که طلا و دلار با هم گرون میشدن چون تو فرمول محاسبه قیمت طلا
قیمت دلار هم لحاظ میشده و رابطه شون مستقیم بوده اما شما میگید سیاست دولت اینه که تعادل بین اینها رو حفظ کنه
دلار از 3200 هم گذشت و این افزایش قیمت اجناس رو به دنبال داره

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
شاید قسمتی از صحبت شما درست باشه اما در کل دلار فقط مربوط به طلا و سکه نیست
اینکه صرفا بگیم چون اونس نزولی شده دلار بالا میره که طلا و سکه ثبات پیدا کنند
این وسط شرکت ها ، ادارجات ، واردات ، صادرات و . . . که به صورت مستقیم با دلار سروکار دارند چه میشود ؟ ایا اونها نیاز به تنظیم ندارند
جابجایی قیمت در یکی دو روز گذشته مربوط به خبر تزریق دلار هندلینگ پتروشیمی بود اما وقتی تزریقی صورت نگرفت دلار باز هم صعودی شد
قبلا هم دولت این طرفند رو زد و جواب گرفت بازار انتظار استفاده دوباره از یک ترفند در مدت کوتاه رو نداشت

بالا