• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اون خط اخر کار رو خراب می کنه.
یعنی تو بازپرداخت بانک ملت هم هیچ تضمینی در کار نیست.

مشاهده پیوست 743411
نوشته به ارز عزیر. و نه ریال
برا من فرقی نداره دلار-یورو-درهم بدن
اتفاقا همینو از زنه پرسیدم که اگه درهم نداشته باشید چی میدید؟گفت تا حالا پیش نیومده درهم نباشه
گقت اگه سپرده رو زودتر از موعد ببندید اصلش به صورت ارز ولی سودش با ارز مبادله ای حساب میشه و پرداخت میکنیم
در سررسید سود و اصل به صورت ارز

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
نوشته به ارز عزیر. و نه ریال
برا من فرقی نداره دلار-یورو-درهم بدن
اتفاقا همینو از زنه پرسیدم که اگه درهم نداشته باشید چی میدید؟گفت تا حالا پیش نیومده درهم نباشه
گقت اگه سپرده رو زودتر از موعد ببندید اصلش به صورت ارز ولی سودش با ارز مبادله ای حساب میشه و پرداخت میکنیم
در سررسید سود و اصل به صورت ارز
منابع ارزی به مشکل بخوره مطمئن باش تو سررسید ارز رو با نرخ دولتی باهات حساب می کنه. عین این قضیه رو چند بار خودم بشخصه با چشمای خودم تو دولت قبلی دیدم.
کدوم بقال می آد بگه ماست من ترشه که این کارمند بانک دومیش باشه ؟زیاد به به به و چه چه کارمندهای بانک ها توجه نکن.
بانک تا وقتی که ارز رو از دستتون نگرفته کلی براتون داستان از خودش براتون تعریف می کنه که ما تا حالا همچین مشکلاتی نداشتیم و .... .
اولا : شما از کجا می خواهی بفهمی راستی این حرف رو ؟؟
دوما: هیچ بانکی به شما هیچ ضمانت نامه ای بابت تحویل ارز در سر رسید رو نمیده اینو مطمئن باش . باور نمی کنی می تونی بری از خود شعبه بخواهی که متن قرارداد سپرده ارزی رو در اختیارت بزاره.
دیگه خوددانی از ما گفتن بود.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
منابع ارزی به مشکل بخوره مطمئن باش تو سررسید ارز رو با نرخ دولتی باهات حساب می کنه. عین این قضیه رو چند بار خودم بشخصه با چشمای خودم تو دولت قبلی دیدم.
کدوم بقال می آد بگه ماست من ترشه که این کارمند بانک دومیش باشه ؟زیاد به به به و چه چه کارمندهای بانک ها توجه نکن.
بانک تا وقتی که ارز رو از دستتون نگرفته کلی براتون داستان از خودش براتون تعریف می کنه که ما تا حالا همچین مشکلاتی نداشتیم و .... .
اولا : شما از کجا می خواهی بفهمی راستی این حرف رو ؟؟
دوما: هیچ بانکی به شما هیچ ضمانت نامه ای بابت تحویل ارز در سر رسید رو نمیده اینو مطمئن باش . باور نمی کنی می تونی بری از خود شعبه بخواهی که متن قرارداد سپرده ارزی رو در اختیارت بزاره.
دیگه خوددانی از ما گفتن بود.
هنوزم زیر بالش مطمئن ترین جا برای نگهداری ارز هست:D

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
هنوزم زیر بالش مطمئن ترین جا برای نگهداری ارز هست:D
دقیقا
من هم بشخصه تا وقتی بانک حاضر به دادن تعهد کتبی نشه مطمئن ترین جا برای نگهداری ارز رو زیر بالشم می دونم.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
285830dd7256938ef6ae2608ad2ef949.jpg

صرافی بانک ها تعطیل کردن

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
kazem naderali..... (فعال سرشناس بورس و...)

628394b77280fe969b250f70c95844141f045658.jpg

در بازه ميان مدت خير حركت شارپي نخواهيم داشت ولي از تابستان 94به بعد توافق حاصل نشه تحريمهاي جديد كه شامل ممنوعيت صادرات ميعانات گازو فراورهاي نفتي است شروع ميشه كه14ميليارد دلار سالانه صادرات ازين محل داريم كه رو اين دست بزارند ديگه كار كنترل دلار سخت ميشه بنظر من دلار چندماه كنترل ميكنند و باعث ميشه فنرش فشرده بشه وقتي فنر رها بشه ديگه كنترلش سخت خواهد شد صادرات غير ننفتي ايران45-50ميليارد دلار كه28ميليارد دلارش مال پتروشيمي و ميعانات نفت و گاز و...است دولت هم 20-30ميليارد دلار ذخاير ارزي داره و با نفت45دلاري سال بعد خيلي سخت مملكتو اداره كنه چه برسه به عراق و سوريه و لبنان و...هم كمك بكنه نفت45دلاري و صادرات1ميليون بشكه اي در روز و فروش گاز و درامدهاي مالياتي و...نهايتا صرف حقوق كاركنان دولت و بيمه بازنشستگان و بودجه حوزه علميه و دانشگاهها ميشه غير اين4-5ميليارد دلار سالانه در سوريه و عراق و لبنان و يمن و...هزينه ميكنيم در ضمن سالبعد درامدهاي مالياتي 20-30درصد بيشتر ديده شده ولي با اين قيمت نفت و اقتصاد و ركود اغلب شركتها كاهش سود دارند يا زيانده ميشند پس درامدهاي مالياتي هم محقق نميشه لذا سال بعد سال خيلي سختي خواهد بود تا تيرماه بنظرم دلار حركت شارپي نخواهد داشت يه رشد تا3810عيد و فروردين و بعد برگشت به3550تومان تا خرداد و بعد برميگرده بالا اگه تير توافق نشد حركت صعودي شارپي ميكنه احتمال اينكه توافق هم بشه دلار زير3250بياد خيلي ضعيفه با فرض توافق موقتا مياد3250ولي سال بعد20%باندازه تورم رشد ميكنه و ميشه3850تومن در ضمن دلار در سطح جهان مقابل بقيه ارزها تقويت ميشه يعني شاخص دلار از92بره110واحد بشه بخواهيم نخواهيم دلار مقابل يورو و پوند و ين و ليره و...گرون ميشه ولي توافق نشه شب عيد سال بعد بايد منتظر دلار5700توماني باشيم اگرم توافق بشه با نفت45-50دلاري باز انقدر كسري بودجه داريم كه دلارهاي بلوكه شده خارج بايد بگيريم صرف كسري بودجه و سرمايگذاري در بخشهاي ديگه بكنيم چون 11ميليون بيكار داريم و تا2سال ديگه14ميليون شغل بايد ايجاد كنيم براي هر شغل100ميليون تومن دولت هزينه كنه براي اين همه تحصيلكرده بيكار چند صدهزار ميليارد تومان پول ميخواد دولت شغل ايجاد كنه دولت با نفت45دلاري بتونه حقوق كاركنان و بيمه و مستمري و بودجه حزه عليمه و دانشگاه و...بده شاهكار كرده چه برسه سرمايگذاري در حوزه هاي ديگه لذا توافق هم بشه بايد سرمايگذاري كلاني تو جوزه هاي مختلف انجام بده تا سالهاي اينده حداقل2-3ميليون شغل ايجاد كنه الان تو اكثر شركتها دارند تعديل نيرو ميكنند براي همين اميدوارم توافق را بكنند وگرنه رفته رفته بدتر بدتر خواهد شد توافق هم بشه دلار زير3250خيلي سخت بياد چون با واقعيتهاي اقتصادي ما دلار4تومن قيمتش

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
۱عمده فروش ارز دوروبر افشار پیدا کردم٬قیمت خوب میده
مثلا موقعی که من میخواستم بخرم درهم خرید ۹۵۰ بود و فروش ۹۶۰
بهم داد ۹۵۵
اسکناس ۱۰۰۰ درهمی
کسی خواست بگه تلفنشو پ.خ کنم.اونجا دفتر داره

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
یک سوال فنی این 2 روز چرا یهو رفت بالا؟؟؟ چه علتی داشت؟؟
نفت ایران شده ۴۵ دلار و قیمت محصولات پتروشیمی هم در ۶ماه اخیر تقریبا نصف شده.این دو تقریبا ۹۰٪درآمد ارزی ایران رو تشکیل میدن.مذاکرات هم به نتیجه نرسید.یادتون باشه علت اصلی کنترل دلار بعد از انتخابات امید به مذاکرات بود
تازه دلار رسیده به قیمت ۲سال پیش(زمستون ۹۱)
دولت داره سعی میکنه کنترل کنه ولی منابعش محدوده
با این شرایط هر کاهشی موقت و فرصت خرید است
البته از صمیم قلب آرزو میکنم شرایط به نفع مردم عوض شه

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
این تاپیک چون صفحاتش زیاده کمتر کسی مطالب قبلی رو سرچ میکنه .
بنابراین هر تحلیل و پیش بینی آبکی و هر مضخرفی رو میشه اینجا گفت و 100 سال آینده بازار رو ترسیم کرد .

چون کنتور نداره پیش بینی من دلار 16530 تومنی برای شهریور 94 هست دلیلش هم جنگ جهانی روسیه و آمریکا و هم پیمانان اونا که در داخل ایران برگزار میشه و این حتمی ست .

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
آقا من با دلار حقوق میگیرم نمیدونم برای انتقال و تبدیلش به ریال چه راهی مناسبه ؟!!! به نظرتون از طریق صرافی اقدام بشه بهتره یا دلال ؟!!

سرمایه گذاری رو خرید و فروشش ارزش داره؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
از کجا حقوق میگری ؟ منظورت درآمد وبمستریه ؟

وبمانی جوابگو نیست برات ؟

آقا من با دلار حقوق میگیرم نمیدونم برای انتقال و تبدیلش به ریال چه راهی مناسبه ؟!!! به نظرتون از طریق صرافی اقدام بشه بهتره یا دلال ؟!!

سرمایه گذاری رو خرید و فروشش ارزش داره؟

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
این تاپیک چون صفحاتش زیاده کمتر کسی مطالب قبلی رو سرچ میکنه .
بنابراین هر تحلیل و پیش بینی آبکی و هر مضخرفی رو میشه اینجا گفت و 100 سال آینده بازار رو ترسیم کرد .

چون کنتور نداره پیش بینی من دلار 16530 تومنی برای شهریور 94 هست دلیلش هم جنگ جهانی روسیه و آمریکا و هم پیمانان اونا که در داخل ایران برگزار میشه و این حتمی ست .

آفرین تحلیلت قویه... چون چند ایران با پای خودش نه با فشار کسی داره وارد یک جنگ به تمام عیار خارجی و داخلی میشه.طبق تحلیلگران سیاسی.ایران در جبهه خارجی شمشیر رو از رو بسته و تمام رقیب های ایران همگی نظر و حواسشون جمع شده به سمت شکست حکومت ایران.چون هنوز جنگ امکان جنگ مستقیم و رودر رو نیست بخاطر تبعات اقتصادیش برای طرفین.ایران هم اکنون با ارتش برون مرزی همون **** قدس و یارگیری سوریه وعراق ولبنان درحال خراب کردن پروژه های لیبرالیسمی غربی هستند.و در صدد شیوع دادن هلال شیعیسم( ازایران تا لبنان) و گسترش قلمرو حکومت هستند.از جانبی اونها هم بلعکس با ارتش های برون مرزی خودشون نظیر داعش قصد شکستن هلال شیعیسم و برپایی حکومت وهابیسم به منظور مقابله با قدرت طلبی ایران را دارند.
نتیجه میگیرم از همین الان جنگ روسیه ایران لبنان و سوریه با جبهه غربی ها شروع شده ممکنه در بعضی مناطق چهره ی دینی و مذهبی بگیره مثل سوریه و عراق ترکیه ولی در حقیقت اینا فقط بهانه است ...شیعه گری بهانه ایران برای حکومت برجهان و وهابیسم بهانه شکستن این قدرت طلبی و شیوع قلمروگستری ایرانیست.
اما تحلیل داخلی :
با توجه به تاریخ و مناسبتان سیاسی تاریخ ایران از زمان صفویه تا به امروز مردم ایران به چندین دسته تقسیم شدند
از نظر اقتصادی به دو دسته
1-دسته ی ثروتمند 2- دسته فقیر و زحمت کش ! ( در حال حاضر زمینه های انقلاب کارگری فراهمه)
از نظر اعتقادی به دو دسته
1- روشن فکر2- اسلام گرا ( در حال حاضر زمینه های اعتقاد سکولاریزم و جدایی دین از سیاست در حالت شیوع واجراست و یک جرقه باعث تفکیک دین گراها از سکولار گراها و روشن فکران خواهد شد)
و از نظر فرهنگی و اجتماعی هم ایران به 6 دسته تقسیم خواهد شد
فارس/ بلوچ/ترک/لر/عرب/کورد ! هر کدام از اقوام بخاطر سابقه درخشان قوم پارس در مدیریت ایران و اعمال درجه بندی وامتیازدهی شهروندان ایرانی بر اساس نوع قومییت منتظر یک موقعیت و جرقه هستند که اعلام استقلال بکنن و حتی با مرکزنشین ها وارد جنگ داخلی بشن

در نتیجه ایران الان از تمام جوانب و شرایط یک بمب ساعتی در حال انفجاره که دیر یازود تیکه تیکه و به کلی بهم میریزه و هیچ کس هم قدرت جلوگیری از این امر رو نداره چون کار از کار گذشته.در خوش بینانه ترین حالت سقوط اقتصاده و فروپاشی کامل ارز ایرانی....

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
از کجا حقوق میگری ؟ منظورت درآمد وبمستریه ؟

وبمانی جوابگو نیست برات ؟
نه وب مستری نیست. کارم عراق...اما نمیدونم با این شرایط غیر قابل تخمین ایران پولو برگردونم و ریالش کنم یا تو بانک خارجی حساب باز کنم که اونم دردسر خودشو داره

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
اگر کارت عراقه ، چرا همونجا سرمایه گذاری نمیکنی ؟
بنظرت اوضاع ایران بهتر از عراقه ؟

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
اگر کارت عراقه ، چرا همونجا سرمایه گذاری نمیکنی ؟
بنظرت اوضاع ایران بهتر از عراقه ؟

کارت اقامتم موقته.دنبال گرفتن اقامت مستمر و گرفتن شناسنامه هستم ... گفتم تا زمانی که کارم محکم بشه تو ایران نگهداری کنم.ولی از یک جهت هم تبدیلش به ریال و خوابوندنش از ارزشش کم میکنه.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
۱عمده فروش ارز دوروبر افشار پیدا کردم٬قیمت خوب میده
مثلا موقعی که من میخواستم بخرم درهم خرید ۹۵۰ بود و فروش ۹۶۰
بهم داد ۹۵۵
اسکناس ۱۰۰۰ درهمی
کسی خواست بگه تلفنشو پ.خ کنم.اونجا دفتر داره
حواله دلار می خره؟
صرافی داره؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
نه وب مستری نیست. کارم عراق...اما نمیدونم با این شرایط غیر قابل تخمین ایران پولو برگردونم و ریالش کنم یا تو بانک خارجی حساب باز کنم که اونم دردسر خودشو داره
توی همون کوردستان شرقی یه بانکی که شریک خارجی داره یا خودش خارجیه حساب بازکن
دردسرش کمتره

بالا