• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
شماره سریال ها را یاداشت می کنند که مثلا دلار ها تقلبی نباشد, درسته؟
حالا اگر خریدار دلار تقلبی از روی اصلی بزند و بعد بیاید و مدعی بشود آن وقت تکلیف چیست؟
جعل دلار کار بسیار بسیار سختی هست کسی به این سادگی ها نمیتونه دلار جعل کند
دستگاهایی وجود داره که به دقت دلار رو از نظر اصل بودن چک میکنند که معمولا صراف ها از این دستگاهها استفاده میکنند و بازاری های بیشتر به تجربه خودشون تکیه میکنند
یاداشت شماره سریال برای اطمینان دادن بیشتر به مشتری هست استفاده زیادی نداره

ga.heidar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان من می خواستم توی ارز سرمایه گذاری کنم می خواستم ببینم اینترنتی میشه یا نه؟ بعد جریان کار چه جوریه ؟ کلا هر چیزی رو که تازه واردباید بدونه
ممنون می شم اگه کسی کمک کنه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
نگران نباش قول میدم تا فردا پس فردا دوباره 3520 و بلکه بالاتر تا یک مدت کوتاه دیگه خواهد بود اگر روال بر همین قرار باشه.
من جزء دلواپس ها نیستم ;):D

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
امروز دوستی میگفت تا زمانیکه بازار ارز بدین منوال نوسانات غیر عادی داره و از طرفی دیگر بانکها به سپرده ها بهره خوبی میدن

هیچ کسی دنبال خرید ارز به قصد سرمایه گذاری نمیره !

به همین دلیل بازار ارز تا مدتی ثابت و کمی نزولی خواهد بود

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
از صبح داره كم كم مياد پايين

ببينيم به كجا ميرسه

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
داره اروم اروم میاد پایین رئیس کل بانک مرکزی حرفی نزنه احتمالا وارد کانال 3300 میشه

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
تو چند ماه اخیر ین ژاپن حدود ۳ درصد ریخته نسیت به دلار ...ژاپن با اون عظمت...ریال ایران تو یک ماه اخیر سه درصد قوی تر شده نسبت به دلار آمریکا،نفت اوپک هم ۴۳ دلار،نفت در نظر گرفته شده در بودجه ۹۴ هست ۷۲ دلار،نفت امسال در بودجه ۱۰۰ دلار،کسری بودجه امسال ۳۰.۰۰۰ ملیارد تومن نوبخت اعتراف کرد،وضعیت هسته ای مبهم،قیمت مواد اولیه و سنگ آهن و معدنی ها همه نصف پارسال،...
دلار رو به پایین و از نظر من رو ۳۳۸۰ اومد فرصت خرید..اگه ۳۲۵۰ بشه تقریبا تک سهم باید شد...

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
با شرایط فعلی دلار پایینی نداره٬با سود بانکی ۲۲٪ و سود ارزی ۸٪(ما به تفاوت ۱۴٪)باز کردن سپرده ارزی به نظرم توجیه داره.به نظرم در بازه ۱ساله خیلی بیشتر از این ریال ریزش داره.لازم نیست برای سودهای ۲۶-۷ درصد دست به دامن موسسه های درب و داغون شد!

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
http://jamnews.ir/detail/News/435027

دوستان نظرشون راجب سپرده ۱۰ماهه(درهم)بانک ملت چیه؟بالاترین نرخ سپرده ارزی هست فکر کنم(۸٪)
تضمینی هست که موقع برداشت معادل ریالیش رو طبق قیمت بانکی ندن؟
چون من شنیدم یکی 2 بار اینکارو کردند... (به بهانه نداشتن اون ارز و از این حرفها...)

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
چون من شنیدم یکی 2 بار اینکارو کردند... (به بهانه نداشتن اون ارز و از این حرفها...)
در اوج بحران ارزی عموم ۲۰۰هزاردلار سپرده کرده بود وقتی مراجعه کرد گفتن همش رو یکجا نمیتونیم بدیم؛ولی طی چند مرحله اصل و سودش رو به صورت دلار گرفت.امروز سبد نفتی opec رسید به ۴۱ دلار!

seniorx10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در اوج بحران ارزی عموم ۲۰۰هزاردلار سپرده کرده بود وقتی مراجعه کرد گفتن همش رو یکجا نمیتونیم بدیم؛ولی طی چند مرحله اصل و سودش رو به صورت دلار گرفت.امروز سبد نفتی opec رسید به ۴۱ دلار!
سبد نفت اوپک 43.14
نرخ دلار آدینه ( غیر رسمی ) : 3449

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مشکل در زمان برداشت پول اتفاق میفته که خودتون اشاره کردید
بعضی از بانک ها در هنگام افتتاح حساب ارزی در فورم افتتاح حساب قانونی دارند که اگر شما بخواهید از یک مبلغ خاص بیشتر برداشت داشته باشید باید حداقل سه روز قبل به بانک اعلام کنید درغیر اینصورت بانک مسئولیتی ندارد

بالا