• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من هم برخورد دارم با کسایی که از دوران احمدی نژاد به نیکی یاد می کنن و از رکود فعلی می نالن ...
اینام که میگم کسایی نیستن که بخوان تز سیاسی یا اقتصادی بدن اکثرا شغل آزادی هستن که از رکود و بیکاری این دوره گلایه می کنن
حالا منم به قول شما دوزارم بارم نیست از اقتصاد! ( واقعانا ) و نمیدونم چطوری اون شرایط رو به وجود آورده بود احمدی نژاد به خاطر نفت 100 دلاری بود یا
اصلا با نفت 50 دلاری هم میتونست سیاست اقتصادیش رو پیاده کنه ولی خوب واقعیتش پرم بیراه نمیگن چون علاوه بر تورم و اینا رونق هم بود زمان محمود !
درسته رونق بود دلیلش هم این بود که مردم چون مشاهده میکردند همه چیز داره بشکل 300 درصدی بالا میره شروع کردند جنس خرید و فروش کردن عده ای سودهای کلانی بردند و عده ای هم انبار کردند اجناس رو عده ای هم که پول نداشتند انبار کنند ضررش رو کردند.

اما الان چون یه ثباتی روی کالا ها و اجناس پیش آمده همه بفکر بهتر شدن اوضاع بودند و دست روی دست گذاشتند بلکه بخاطر مذاکرات بهتر بشه و رکود پیش آمده وگرنه همین الان هم راحت مثل دولت قبلی گفته بشه از مذاکرات خبری نیست یا حداقل این مشهود باشه همه شروع میکنن به خرج کردن پولهاشون چون میدونن هر چی بخرند بهتر از فرداست که قرار مثل کره شمالی باشن....
بر همگان مشهود هست که در دولت قبلی بود که پراید7 تومنی شد 20 تومن نه در این دولت
من حتی یادمه بین زبان مردم میچرخید برید پراید بخرید که احتمالا تا 30 میلیون هم میرسه و مردم عجله در خرید پراید داشتن

و در دولت قبلی همه اجناس حتی تا 400 درصد بالا رفت و از ترسشون همه داشتند میخریدند ذخیره کنند ورونق هم به همین دلیل بود و البته سودهای سرشار که نصیب بعضی ها شد....
متاسفانه فراموشی بین جامعه هست...
هر رونق و هر رکودی دلیل برخوب بودن اوضاع نیست.

Last edited:

silverman7

Registered User
لایک‌ها
14
نمیدونم چرا همیشه توی دوران خیزهای دلار دوستان تحلیل و بررسی ارائه میکنن ولی توی دوران افت قیمت خبری از تحلیل نیست !

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نمیدونم چرا همیشه توی دوران خیزهای دلار دوستان تحلیل و بررسی ارائه میکنن ولی توی دوران افت قیمت خبری از تحلیل نیست !
دلیلش اینه که افت های که انجام میشه همیشه موقتی بوده نه دائم پس تحلیلی هم نداره چون هر چیز موقتی حتی دلیلی هم نمیتونه داشته باشه تا وقتی دائم ماندگار نباشه هیچ فایده ای نداره که بخواد تحلیلی صورت بگیره

فرض کنید ده دلیل باعث افت 100 تومنی شده ولی 1 دلیل باعث رشد چهارصد تومنی دلار در این چند روز گذشته شما تحلیلی دارید؟؟ اما اون یک دلیل قابل درک برای همه هست.

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
محمود تو اقتصاد ایران سیاه چاله بوجود آورد اعجوبه ناشناخته بی سوادی بود که لنگش فقط ننش میتونه بوجود بیاره

silverman7

Registered User
لایک‌ها
14
دلیلش اینه که افت های که انجام میشه همیشه موقتی بوده نه دائم پس تحلیلی هم نداره چون هر چیز موقتی حتی دلیلی هم نمیتونه داشته باشه تا وقتی دائم ماندگار نباشه هیچ فایده ای نداره که بخواد تحلیلی صورت بگیره

فرض کنید ده دلیل باعث افت 100 تومنی شده ولی 1 دلیل باعث رشد چهارصد تومنی دلار در این چند روز گذشته شما تحلیلی دارید؟؟ اما اون یک دلیل قابل درک برای همه هست.
دوست عزیز دیگه تجربه نشون داده هر بالا و پایین رفتنی به صورت یک شبه نتیجش برگشت به همون وضعیت قبلی هست
هدف ما هم از تحلیل کردن اینه که پیدا کنیم کدوم بالا و پایین رفتن هیجانی هست کدوم منطقی ؟‌سقف و کف قیمت ، آستانه ها و... کجاست ، به هر حال اگر از نظر شما این پایین اومدن غیر منطقی بوده این دوستمون روز شنبه هفته گذشته ( که بازار هنوز صعودی بود ) این کاهش قیمت رو (نه به صورت خیلی دقیق ) پیش بینی کرده بودند

5c12e7f0e3557a21e77611b808292c50.jpg

از بعد تکنیکال شکستن ۳۶۰۰ بسیار بعید است.تمام اندیکاتور های مهم واگرایی منفی داده اند و احتمال کاهش در کوتاه مدت بالاست

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوست عزیز دیگه تجربه نشون داده هر بالا و پایین رفتنی به صورت یک شبه نتیجش برگشت به همون وضعیت قبلی هست
هدف ما هم از تحلیل کردن اینه که پیدا کنیم کدوم بالا و پایین رفتن هیجانی هست کدوم منطقی ؟‌سقف و کف قیمت ، آستانه ها و... کجاست ، به هر حال اگر از نظر شما این پایین اومدن غیر منطقی بوده این دوستمون روز شنبه هفته گذشته ( که بازار هنوز صعودی بود ) این کاهش قیمت رو (نه به صورت خیلی دقیق ) پیش بینی کرده بودند

من یه سوال از شما دارم دلاری که شد 3600 و الان شده 3500 در بازار مراجعه کنید همه کالا بر اساس نرخ 3600 محاسبه شده و بالا رفته اما برنگشته روی 3500
نکته بعدی اینکه وقتی اینقدر نوسانات هر مدت یکبار بر سر دلار میاد چه توقعی بر ثبات قیمت کالاها وجود داره؟
و در پایان آیا مشکلات اقتصادی با 400 رفتن روی دلار و دوباره با 100 کاهش حل میشه؟
چرا وقتی دلار گرون میشه همه چیز گرون میشه اما وقتی به قول شما نوسان به روبه پایین پیدا میکنه قیمتها برنمیگرده پایین؟
صدتا نمودار هم بکشید و دلیل بیارید که باعث افت دلار شده اما مهم اقتصادی هست که داغون و از هم گسیخته و قیمت هایی که همیشه روبه بالاست.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
درسته رونق بود دلیلش هم این بود که مردم چون مشاهده میکردند همه چیز داره بشکل 300 درصدی بالا میره شروع کردند جنس خرید و فروش کردن عده ای سودهای کلانی بردند و عده ای هم انبار کردند اجناس رو عده ای هم که پول نداشتند انبار کنند ضررش رو کردند.

اما الان چون یه ثباتی روی کالا ها و اجناس پیش آمده همه بفکر بهتر شدن اوضاع بودند و دست روی دست گذاشتند بلکه بخاطر مذاکرات بهتر بشه و رکود پیش آمده وگرنه همین الان هم راحت مثل دولت قبلی گفته بشه از مذاکرات خبری نیست یا حداقل این مشهود باشه همه شروع میکنن به خرج کردن پولهاشون چون میدونن هر چی بخرند بهتر از فرداست که قرار مثل کره شمالی باشن....
بر همگان مشهود هست که در دولت قبلی بود که پراید7 تومنی شد 20 تومن نه در این دولت
من حتی یادمه بین زبان مردم میچرخید برید پراید بخرید که احتمالا تا 30 میلیون هم میرسه و مردم عجله در خرید پراید داشتن

و در دولت قبلی همه اجناس حتی تا 400 درصد بالا رفت و از ترسشون همه داشتند میخریدند ذخیره کنند ورونق هم به همین دلیل بود و البته سودهای سرشار که نصیب بعضی ها شد....
متاسفانه فراموشی بین جامعه هست...
هر رونق و هر رکودی دلیل برخوب بودن اوضاع نیست.
این بود نمونه ای از یه حرف قانع کننده با حال
ایول واقعا

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
مرسی از توضیحاتتون ...
به نظرتون به غیر از شرایط قرارگیری کشور در تحریم خود احمدی نژاد و تیم اقتصادیش هم سعی در
ایجاد رونق در بازار حتی به قیمت بی ثباتی و ایجاد تورم در بازار داشتن یعنی در واقع منظورم اینه که سیاست
اقتصادی شون این بود که ایجاد رونق به هر قیمت ؟
البته با اون قسمت از فرمایش شما که پراید 7 تومانی شد 20 تومان ( و امثال ) موافق نیستم چون همش به تصمیمات احمدی نژاد مربوط
نبود و بحث هسته ای تاثیر اصلی رو داشت که به نظرم فراتر از احمدی نژاد و محمدی نژاد و غیره بود

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من یه سوال از شما دارم دلاری که شد 3600 و الان شده 3500 در بازار مراجعه کنید همه کالا بر اساس نرخ 3600 محاسبه شده و بالا رفته اما برنگشته روی 3500
نکته بعدی اینکه وقتی اینقدر نوسانات هر مدت یکبار بر سر دلار میاد چه توقعی بر ثبات قیمت کالاها وجود داره؟
و در پایان آیا مشکلات اقتصادی با 400 رفتن روی دلار و دوباره با 100 کاهش حل میشه؟
چرا وقتی دلار گرون میشه همه چیز گرون میشه اما وقتی به قول شما نوسان به روبه پایین پیدا میکنه قیمتها برنمیگرده پایین؟
صدتا نمودار هم بکشید و دلیل بیارید که باعث افت دلار شده اما مهم اقتصادی هست که داغون و از هم گسیخته و قیمت هایی که همیشه روبه بالاست.
دليلش واضحه ملت ايران خصوصا بازاري جماعت به خوردن نان حرام عادت داره و به محض افزايش،چند برابرش را اعمال ميكنه ولي به محض كاهش،نه تنها تغيير نميده بلكه علاوه برمقاومت در برابر كاهش قيمت،تمايل به افزايش هم نشون ميده...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
مرسی از توضیحاتتون ...
به نظرتون به غیر از شرایط قرارگیری کشور در تحریم خود احمدی نژاد و تیم اقتصادیش هم سعی در
ایجاد رونق در بازار حتی به قیمت بی ثباتی و ایجاد تورم در بازار داشتن یعنی در واقع منظورم اینه که سیاست
اقتصادی شون این بود که ایجاد رونق به هر قیمت ؟
البته با اون قسمت از فرمایش شما که پراید 7 تومانی شد 20 تومان ( و امثال ) موافق نیستم چون همش به تصمیمات احمدی نژاد مربوط
نبود و بحث هسته ای تاثیر اصلی رو داشت که به نظرم فراتر از احمدی نژاد و محمدی نژاد و غیره بود
اشاره کنم به چند نکته با دولت فعلی آیا همین مذاکرات و آزادسازی چند میلیارد انجام نشده؟ گرچه تاثیراتی در بازار نداشته چون این مبالغ برای ذخیره ملی صرف شده اما منابعی به هر حال آزاد شده که شاید الان نه اما بعدا صدرصد این منابع تاثیراتی رو داره
ینی اون دولت قبلی اختیار مذاکره کردن و به همین شکل الان پیش رفتن رو نداشتند؟
من قضاوتی نمیکنم اما همین روال حتی نه اینقدر سخت گیرانه قرار بود اون موقع در مذاکرات اجرا بشه و حتی مشوق های زیاد که الان از اونجا خبری نیست باز هم قضاوتی نمیکنم
از همه بدتر این چند سال که بسیاری منابع رو به علت تحریم از دست دادیم باز هم قضاوتی نمیکنم چون بمن ربطی نداره...
نکته بعدی منابعی با فروش نفت 100 دلار به بالا پیش آمد ایا دولت باید از منابع برای رشد و شکوفایی استفاده میکرد مانند کشورهای دیگر در زمینه تولید و اشتغال و صادرات ..... اما برید خبرها رو چک کنید بارها نوشته شده که 80 درصد منابع در مسکن مهر خرج شده است و حتی بودن تورم رو فقط 20درصد به تحریم ها نسبت داده و 60 درصد رو به منابعی که نباید در مسکن مهر خرج میشد
همین الان مسکن مهر رو برید ببینید کیفیت نامطلوب ساخت و 85 درصد خونه های مسکن مهر به کسانی رسیده خودشون چندتا خونه دیگه هم دارند ...... تفسیرش باشما و جستجوی اخبارش هم با شما
همین یارانه دادن هم کار بسیار اشتباهی بود و همین الان هم به کسانی یارانه نمیدهند که حقشون نیست و به کسانی یارانه میدهند که بازهم حقشون نیست
سبد کالا هم همینطور و....... پس فقط تحریم باعث افت ارزش پول ملی و بالا رفتن دلار نشده نداشتن سواد اقتصادی باعث این مشکلات شده......
همون پرایدی که میگید مقصر ایشون نبودند وقتی منابع ریالی با چاپ پول!!! و دادن وام های کلان!!! با سود بسیار کم به افرادی که اصلا مستحق این وام نبودند!!! بدون هیچ گونه اطلاعات وام گیرنده!!! و صرف منابع در پروژه های پر خرج و بی فایده باعث افت ارزش پول ملی میشه و به طبع ارز گرون میشه آیا افت ارزش پول ملی وگرونی ارز رو به همراه نداره و بطبع گرون شدن خودرو؟

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دليلش واضحه ملت ايران خصوصا بازاري جماعت به خوردن نان حرام عادت داره و به محض افزايش،چند برابرش را اعمال ميكنه ولي به محض كاهش،نه تنها تغيير نميده بلكه علاوه برمقاومت در برابر كاهش قيمت،تمايل به افزايش هم نشون ميده...
حتی در پیشرفته ترین کشورها مردم همیشه به منافع خودشون می اندیشند اما اینجا دولت و مقررات و قانون هست که مردم هر کشوری رو حتی کشورهای پیشرفته رو از هر کاری باز میداره

نکته دومی که در کشورهای خارجی اجرا میشه هر شرکت و هر محصولی با رقابت کامل بفروش میرسه نه اینکه در ایران یک کالا وارد ایران میشه چون ایران توان ساختنش و نداره وارد میشه و بعد بهش گمرک میخوره و بعد آقایانی هستند که تفکر گزیده و تعیین میکنند این باید در بازار ایران چه قیمتی داشته باشد نه اینکه به رقابت سالم اندیشیده بشه.
پس همه مشکلات بخاطر حرام خور بودن افرادی نیست سر اینه که قانون در کشور ما فقط در مواقع خاص کاربرد داره!! ولی همین الان یکنفر یک انتقاد بکنه سریعا قانون وسط میاد و ربط داده میشه انتقادش به هزار مسئله دیگه!!..
در بازار پولی الان بسیاری موسسات و بانکهای بدون مجوز و انبوهی خلاف در این زمینه فعالیت میکنند بدون هیچگونه ترسی!!! و نبودن قانونی برای جلوگیری از اینگونه بی قانونی های اقتصادی!!!
از اون طرف حس رقابت در بین فروشگاه های کالا نیست و هرکسی هم هر قیمتی تونست هر کالایی رو میده بدون در نظر گرفتن کیفیت کالا و یا تعیین قیمت خاص برای یک کالا و یا قیمت تمام شده وارداتی و نه سود بعضی ها...!!!!
همین چند ماه پیش خبرنگار از وزیر داشت مصاحبه میکرد که قیمت لوازم و کالاهای الکترونیکی چطور تعیین میشه آقای وزیر فرموندند در محصولات الکترونیکی و صوتی تصویری هیچ نطارتی بر قیمت وجود ندارد و بازار قیمت را تعیین میکند!!!

بازار دست کیاست؟؟ دیگه خودتون حدس بزنید بازارد دست کیاست و قیمت چطور تعیین میشه!!! روی همه چیز!!!
دقیقا عین دلار که بازار قیمتش رو تعیین میکنه و فقط یک عده خاص هستند که قیمت رو تعیین میکنند به علاوه گنج بزرگ بانک مرکزی!!
نتیجه تا وقتی قوانین ما بر این پایه باشه هیچ وقت درست نمیشه مردم هم تقصیری ندارند هر کسی دوست داره بیشتر نفع ببره حتی در کشورهای پیشرفته اما قانون بهشون اجازه نمیده که اینطور باشند

Last edited:

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
این افت قیمت زیاد انجام نمیشه و شاید دلار بیاد و رو 3400 متوقف بشه .........تنها راه پایین اومدن قیمت دلار شوک ناشی از توافق جامع هسته ای میتونه باشه که داره زمزمه هاش شنیده میشه در غیر این صورت این افت واکنش به افزایش لجام گسیخته هفته های قبل هستش که البته خیلی هم افت چشمگیری نخواهد بود

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
اشاره کنم به چند نکته با دولت فعلی آیا همین مذاکرات و آزادسازی چند میلیارد انجام نشده؟ گرچه تاثیراتی در بازار نداشته چون این مبالغ برای ذخیره ملی صرف شده اما منابعی به هر حال آزاد شده که شاید الان نه اما بعدا صدرصد این منابع تاثیراتی رو داره
ینی اون دولت قبلی اختیار مذاکره کردن و به همین شکل الان پیش رفتن رو نداشتند؟
من قضاوتی نمیکنم اما همین روال حتی نه اینقدر سخت گیرانه قرار بود اون موقع در مذاکرات اجرا بشه و حتی مشوق های زیاد که الان از اونجا خبری نیست باز هم قضاوتی نمیکنم
از همه بدتر این چند سال که بسیاری منابع رو به علت تحریم از دست دادیم باز هم قضاوتی نمیکنم چون بمن ربطی نداره...
نکته بعدی منابعی با فروش نفت 100 دلار به بالا پیش آمد ایا دولت باید از منابع برای رشد و شکوفایی استفاده میکرد مانند کشورهای دیگر در زمینه تولید و اشتغال و صادرات ..... اما برید خبرها رو چک کنید بارها نوشته شده که 80 درصد منابع در مسکن مهر خرج شده است و حتی بودن تورم رو فقط 20درصد به تحریم ها نسبت داده و 60 درصد رو به منابعی که نباید در مسکن مهر خرج میشد
همین الان مسکن مهر رو برید ببینید کیفیت نامطلوب ساخت و 85 درصد خونه های مسکن مهر به کسانی رسیده خودشون چندتا خونه دیگه هم دارند ...... تفسیرش باشما و جستجوی اخبارش هم با شما
همین یارانه دادن هم کار بسیار اشتباهی بود و همین الان هم به کسانی یارانه نمیدهند که حقشون نیست و به کسانی یارانه میدهند که بازهم حقشون نیست
سبد کالا هم همینطور و....... پس فقط تحریم باعث افت ارزش پول ملی و بالا رفتن دلار نشده نداشتن سواد اقتصادی باعث این مشکلات شده......
همون پرایدی که میگید مقصر ایشون نبودند وقتی منابع ریالی با چاپ پول!!! و دادن وام های کلان!!! با سود بسیار کم به افرادی که اصلا مستحق این وام نبودند!!! بدون هیچ گونه اطلاعات وام گیرنده!!! و صرف منابع در پروژه های پر خرج و بی فایده باعث افت ارزش پول ملی میشه و به طبع ارز گرون میشه آیا افت ارزش پول ملی وگرونی ارز رو به همراه نداره و بطبع گرون شدن خودرو؟
من با بسیاری از نظرات شما موافقم و وقتی پاسخ شما رو مطالعه می کنم اصلا تمایل به ابراز مخالفت حتی جزئی هم ندارم ولی
با این وجود اعتقاد دارم سال 84 هر شخص دیگه ای هم رئیس جمهور بود پرونده هسته ای ما همون روال رو قرار بود طی کنه و
شخص رئیس جمهور هم نمی تونست توی این قضیه نقش آفرینی کنه
درباره مسکن مهر هم بله کاملا حق میدم اکثر افرادی که که بهشون تعلق گرفت خودشون صاحب ملک بودن و اینکه فرمودین تفسیر کنم
در واقع خودم هم دلیل سرمایه گذاری آنچنانی روی مسکن در زمان احمدی نژاد رو نمی دونم و اگه از اساتید کسی از اهداف اینگونه سرمایه گذازی از طرف احمدی نژاد
روی بخش مسکن اطلاع داره خوشحال میشم لطف کنن و نظرشون رو بفرمایند
در مجموع از نظراتتون ممنونم و از مطالبی که نوشتین استفاده کردم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من با بسیاری از نظرات شما موافقم و وقتی پاسخ شما رو مطالعه می کنم اصلا تمایل به ابراز مخالفت حتی جزئی هم ندارم ولی
با این وجود اعتقاد دارم سال 84 هر شخص دیگه ای هم رئیس جمهور بود پرونده هسته ای ما همون روال رو قرار بود طی کنه و
شخص رئیس جمهور هم نمی تونست توی این قضیه نقش آفرینی کنه
درباره مسکن مهر هم بله کاملا حق میدم اکثر افرادی که که بهشون تعلق گرفت خودشون صاحب ملک بودن و اینکه فرمودین تفسیر کنم
در واقع خودم هم دلیل سرمایه گذاری آنچنانی روی مسکن در زمان احمدی نژاد رو نمی دونم و اگه از اساتید کسی از اهداف اینگونه سرمایه گذازی از طرف احمدی نژاد
روی بخش مسکن اطلاع داره خوشحال میشم لطف کنن و نظرشون رو بفرمایند
در مجموع از نظراتتون ممنونم و از مطالبی که نوشتین استفاده کردم
خواهش میکنم خوشحالم که شما با احترام جواب دادین چون منم بشخصه طرفدار و یا منتقد شخص خاصی نیستم همونظور که اسم دولت رو فقط میبرم قبلی و الان نه اسم شخصی رو....
تصمیمات اشتباه در هر دولتی امکان هست گرفته بشه اما تنها نکته ای که مهم هست اینه که بعضی تصمیمات بر بنای آینده نگری نهادینه شده مثلا اگر بجای مسکن مهر روی واردات تجهیزات کشاورزی و ایجاد تولیدات کشاورزی در زمین های بیکار و ایجاد اشتغال و تاسیس کارخانه جات که محصولات صاداراتی داشت سرمایه گذاری میشد الان هم صادارات بیشتری داشتیم و هم اشتغال بیشتری و بیکاری کمتری شاید توی چشم نمیامد که مردم ببیینند چه کارهایی انجام شده اما تاثیر در اقتصاد داشت متاسفانه مردم ما بیشتر چیزی که توی چشم هست رو میبینند که تعدادی ساختمان دیوارهاش به آسمان رفته و شده مسکن مهر در صورتی که به هر کسی بگی مسکن مهر باشه بهتره یا این همه تورم و گرونی وافت ارزش پول ملی و نبود اشتغال و......یا...... مطمئنا اون موقع اگر شخصی باز نخواد ظاهر بین نباشه میگه اقتصاد بهتر البته اگر فساد اقتصادی بذاره!!!
نکته بعدی اینکه من همه اطلاعات بالا رو از روزنامه ها و از اخباری که میخونم هر روز بدست آوردم پس بنده هم در حقیقت دارم حرفهایی رو میزنم که چند اقتصاد دان تذکر دادند و اینهام حرفهای خودم نیست حالا بعضی ها علاقه به خوندن روزنامه های مختلف و حرفهای منتقدین و کارشناسان مختلف ندارن که بخونند
بارها شده که در همین دولت فعلی خود رئیس جمهور گفتند که چرا دولت قبلی اینکارو کرده یا اونکار رو کرده که الان این مشکلات وجود داشته باشه که بازم در روزنامه ها موجود هست

alijj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
جناب amin885، این خانه از پایبست ویران است...
حرفای شما داغ دلمو تازه کرد، برای اونایی که میگن خارجیا فرهنگ رانندگی دارن ایرانیا بی فرهنگن. بابا به خدا به پیر به پیغمبر همه آدما مثل همن! این دولت‌هان که تو قدرت سیاست‌گذاری و اجرای قانون با هم تفاوت دارن.
در مورد دولت قبل، رونق وجود داشت ولی کاذب بود. این پنجاه درصد بودجه استانی که در اختیار استاندارا بود یکی از بی نظمی ها و ریخت و پاش! کارفرما مارو مجبور می کرد بریم نمایشگاه استانش غرفه بگیریم چون استاندار میاد ازش بودجه بگیرن! اگه نمی رفتیم تاخیرهای ماهیانه پرداخت ها سالیانه میشد.
ما هم از سر ناچاری می رفتیم و خرج می کردیم. کلی آدم هم نون میخوردن از خرج ما. تو همین جامعه کوچیک که وصف کردم چه رونقی بود؟ همه در حال تکاپو برای ریخت و پاش.
تعمیم بدید برای کل کشور

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دوستانی که نقدی دلار می خرند یا می فروشند در مبلغ های بالای 30-40 هزار دلار
شده طرف بخواد شماره سریال های پول رو یاداشت کنه؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستانی که نقدی دلار می خرند یا می فروشند در مبلغ های بالای 30-40 هزار دلار
شده طرف بخواد شماره سریال های پول رو یاداشت کنه؟
خریدار میتونه از صراف یا از فروشنده بخواهد فاکتوری به مشتری بدهد که شماره سریال دلار روی ان قید شده باشه
اما این روش در بین افراد اشنا زیاد مرسوم نیست

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
خریدار میتونه از صراف یا از فروشنده بخواهد فاکتوری به مشتری بدهد که شماره سریال دلار روی ان قید شده باشه
اما این روش در بین افراد اشنا زیاد مرسوم نیست
شماره سریال ها را یاداشت می کنند که مثلا دلار ها تقلبی نباشد, درسته؟
حالا اگر خریدار دلار تقلبی از روی اصلی بزند و بعد بیاید و مدعی بشود آن وقت تکلیف چیست؟

بالا