درسته رونق بود دلیلش هم این بود که مردم چون مشاهده میکردند همه چیز داره بشکل 300 درصدی بالا میره شروع کردند جنس خرید و فروش کردن عده ای سودهای کلانی بردند و عده ای هم انبار کردند اجناس رو عده ای هم که پول نداشتند انبار کنند ضررش رو کردند.من هم برخورد دارم با کسایی که از دوران احمدی نژاد به نیکی یاد می کنن و از رکود فعلی می نالن ...
اینام که میگم کسایی نیستن که بخوان تز سیاسی یا اقتصادی بدن اکثرا شغل آزادی هستن که از رکود و بیکاری این دوره گلایه می کنن
حالا منم به قول شما دوزارم بارم نیست از اقتصاد! ( واقعانا ) و نمیدونم چطوری اون شرایط رو به وجود آورده بود احمدی نژاد به خاطر نفت 100 دلاری بود یا
اصلا با نفت 50 دلاری هم میتونست سیاست اقتصادیش رو پیاده کنه ولی خوب واقعیتش پرم بیراه نمیگن چون علاوه بر تورم و اینا رونق هم بود زمان محمود !
اما الان چون یه ثباتی روی کالا ها و اجناس پیش آمده همه بفکر بهتر شدن اوضاع بودند و دست روی دست گذاشتند بلکه بخاطر مذاکرات بهتر بشه و رکود پیش آمده وگرنه همین الان هم راحت مثل دولت قبلی گفته بشه از مذاکرات خبری نیست یا حداقل این مشهود باشه همه شروع میکنن به خرج کردن پولهاشون چون میدونن هر چی بخرند بهتر از فرداست که قرار مثل کره شمالی باشن....
بر همگان مشهود هست که در دولت قبلی بود که پراید7 تومنی شد 20 تومن نه در این دولت
من حتی یادمه بین زبان مردم میچرخید برید پراید بخرید که احتمالا تا 30 میلیون هم میرسه و مردم عجله در خرید پراید داشتن
و در دولت قبلی همه اجناس حتی تا 400 درصد بالا رفت و از ترسشون همه داشتند میخریدند ذخیره کنند ورونق هم به همین دلیل بود و البته سودهای سرشار که نصیب بعضی ها شد....
متاسفانه فراموشی بین جامعه هست...
هر رونق و هر رکودی دلیل برخوب بودن اوضاع نیست.
Last edited: