one king love
Registered User
- نوشتهها
- 204
- لایکها
- 321
لطف کن چیزی حالیت نیست جواب نده. دستت درست.هیچکدام برو مایحتاج اصلی خونه را باهاش بخر
لطف کن چیزی حالیت نیست جواب نده. دستت درست.هیچکدام برو مایحتاج اصلی خونه را باهاش بخر
لطف کن چیزی حالیت نیست جواب نده. دستت درست.
عجب مردمان پررویی.لطف کن چیزی حالیت نیست جواب نده. دستت درست.
تو راست میگی من پروئم ........ خدافظعجب مردمان پررویی.
فکر کنم ذوق زده شدی پونصد تومن گیرت اومده[emoji16][emoji4]
پ.ن:پیشنهاد من سرمایه گذاری روی ملکه.
sp
تو راست میگی من پروئم ........ خدافظ
18سالمه ماهی 400 الی 500 در میارم کاره نیمه وقتهسوال من واسه این بود که گفتم شاید مثلا 15 سال سن دارید ، و خب تو این سن 500 هزار ت هم بد نیست اگر سرمایتون باشه و بخواین در دراز مدت بیشترش کنید...
ولی اگر شوخی بود پستتون که بحثش جداست چون با 500ت این روزا میتونی یک شلوار و یه جفت کفش بخری..
سوال من واسه این بود که گفتم شاید مثلا 15 سال سن دارید ، و خب تو این سن 500 هزار ت هم بد نیست اگر سرمایتون باشه و بخواهید در دراز مدت بیشترش کنید...
ولی اگر شوخی بود پستتون که بحثش جداست چون با 500ت این روزا میتونی یک شلوار و یه جفت کفش بخری..
حمید خان همه مثل شما کفش 300 تومنی و شلوار 200 تومنی نمی پوشنچرا مردم رو ناامید میکنی ؟
آقا جایی نمیشناسی حواله وسترن یونیون بزنه و مطمئن باشه و ارزون حساب کنه و پیمنت 24 نباشه ؟![]()
آقا من 500هزار رو دستم مونده دلار بخرم یا سکه؟؟ لطفا سریع جواب بدین..
18سالمه ماهی 400 الی 500 در میارم کاره نیمه وقته
چون خونه ننه بابامم هیچ خرجی ندارم
این پولو چجوری زیاد کنم؟
شما خیلی هم زحمت میکشی واقعا استفاده میکنیم ممنون . اما تو کشوری مثل ایران که وقتی رییس بانک مرکزیش سرما بخوره قیمت 500 تومن بالا میره وقتی دو نفر با هم دست بدن 400 میاد پایین این الگوریتم ها جواب گو نیست!![]()
از بعد تکنیکال شکستن ۳۶۰۰ بسیار بعید است.تمام اندیکاتور های مهم واگرایی منفی داده اند و احتمال کاهش در کوتاه مدت بالاست
به نظر نمیاد از جایی کپی شده باشن@arashaj74
وقتی چارت ها رو از جای دیگه کپی میکنید ، بهتره منبعش رو هم ذکر کنید .
خوش خبر باشی
شاخص خیلی بیشتر از اینها زیان داده فقط مصنوعی بالا نگه داشتند .دیشب برنامه پایش کارشناس بورس هم قبول داشت که اگر تمام سهامها قیمتش صفر بشه بازم شاخص رو 20-30هزار باقی می مونهخوش خبر باشی
با این وضع بورس که شاخص کل امسال 11 درصد زیان داده زیادم عجیب نیست!
در پی فرمایشات شما این هم بد نیست بخونید گرچه ربطی به تایپک نداره اما خب دلار و ارز خیلی ربط به زندگی مردم عادی دارهشاخص خیلی بیشتر از اینها زیان داده فقط مصنوعی بالا نگه داشتند .دیشب برنامه پایش کارشناس بورس هم قبول داشت که اگر تمام سهامها قیمتش صفر بشه بازم شاخص رو 20-30هزار باقی می مونه
وضعیت ملک و املاک که کلا پنچره به این زودی ها هم تکون نمی خوره (مردم اصلا دیگه توان خرید یدونه 30متری هم ندارند.خرید فروشها هم اکثر شده فقط جا به جایی طرف مغازه میده خونه میخره زمین میده واحد میخره کوچه 10میاد کوچه 2اما خریدار نقدی در حد صفر شده-ازدواج هم تعطیل) وضعیت بورس هم که این جور باشه پول متاسفانه دوباره میره سمت دلار و بدبخت شدن ما مردم عادی و کارمند و........