• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

Captive

لایک‌ها
16,664
تو راست میگی من پروئم ........ خدافظ

سوال من واسه این بود که گفتم شاید مثلا 15 سال سن دارید ، و خب تو این سن 500 هزار ت هم بد نیست اگر سرمایتون باشه و بخواهید در دراز مدت بیشترش کنید...

ولی اگر شوخی بود پستتون که بحثش جداست چون با 500ت این روزا میتونی یک شلوار و یه جفت کفش بخری..

one king love

Registered User
لایک‌ها
321
سوال من واسه این بود که گفتم شاید مثلا 15 سال سن دارید ، و خب تو این سن 500 هزار ت هم بد نیست اگر سرمایتون باشه و بخواین در دراز مدت بیشترش کنید...

ولی اگر شوخی بود پستتون که بحثش جداست چون با 500ت این روزا میتونی یک شلوار و یه جفت کفش بخری..
18سالمه ماهی 400 الی 500 در میارم کاره نیمه وقته
چون خونه ننه بابامم هیچ خرجی ندارم
این پولو چجوری زیاد کنم؟

Captive

لایک‌ها
16,664
به نظر من بهترین کار ( در حال حاضر ) گذاشتن پول توی بانک ِ ... 85حداقل % درآمدت رو هم سعی کن فعلا پس انداز کنی و خرج نکنی ...

بعد از یه مدت که پولت زیاد شد اون کاری رو که علاقه داری ( و یا ) داری انجام میدی رو توسعه بده .. چون یکم که سنت بره بالاتر دیگه دستت نباید تو جیب پدر مادرت باشه..

موارد بیشتر رو تو تاپیک های مشابه دنبال کنی بهتره چون یکم از بحث تاپیک خارجه ...

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سوال من واسه این بود که گفتم شاید مثلا 15 سال سن دارید ، و خب تو این سن 500 هزار ت هم بد نیست اگر سرمایتون باشه و بخواهید در دراز مدت بیشترش کنید...

حمید خان همه مثل شما کفش 300 تومنی و شلوار 200 تومنی نمی پوشن :D چرا مردم رو ناامید میکنی ؟ :D

آقا جایی نمیشناسی حواله وسترن یونیون بزنه و مطمئن باشه و ارزون حساب کنه و پیمنت 24 نباشه ؟ :D

Captive

لایک‌ها
16,664
حمید خان همه مثل شما کفش 300 تومنی و شلوار 200 تومنی نمی پوشن :D چرا مردم رو ناامید میکنی ؟ :D

آقا جایی نمیشناسی حواله وسترن یونیون بزنه و مطمئن باشه و ارزون حساب کنه و پیمنت 24 نباشه ؟ :D

مسعود خان
2i8d4ao.gif

واللا ما که تو دهات هستیم ، قیمت ها نجومیه دیگه وای به حال شهری ها :دی همین جول و حوش میشه قیمت ها ، مگر اینکه ساعت 10 شب به بعد برن سراغ دست فروشا :دی

این روزا ماشین رو میبری تعمیرگاه کاپوت رو میزنه بالا میگه 20ت بده.. : )))) شلوار و کفش که جای خود داره.

واسه اونم تو اسکایپ بهم پی ام بده.. :بهمن

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
آقا من 500هزار رو دستم مونده دلار بخرم یا سکه؟؟ لطفا سریع جواب بدین..

18سالمه ماهی 400 الی 500 در میارم کاره نیمه وقته
چون خونه ننه بابامم هیچ خرجی ندارم
این پولو چجوری زیاد کنم؟

دوست عزیز
متن اولی که گذاشتی هیچ ربطی به متن دومن نداره
من نمیخوام موضوع رو کش بدم اما ادب مهمترین دارایی یک انسان هست
شما اول گفتی 500 روی دستم مونده، که با نگاه اول گویای این هست که شما 500 هزار تومن پول داری که دوستان دقیقا جواب شما را دادند و کاملا هم محترمانه پاسخت رو گفتند
و اما بابت متن دوم هم قاعدتا کسی که کار میکنه خصوصا در سن شما که یا باید در حال درس باشید یا آماده به معرفی برای خدمت،هدفی داره و دلیل خاص (نمیخوام در رابطه با صحت یا سقم حرفتون چیزی بگم)
اما در هر دو صورت ادب حکم میکنه که احترام دیگر دوستان و فعالان را نگه دارید و از اینکه تجربه‌ای در این زمینه ندارید دلیل بر اینکه دیگران را با لفظ «چیزی حالیت نیستت» مخاطب قرار دهید نیست،.
و ضمنا در این تایپیک و تایپیک سکه موضوع کاملا روشن و مبرهن هست که در رابطه با چه موضوعاتی بحث و گفتگو می‌شه و به قول برادر بزرگوارم حمید عزیز captiv بحث شما به این تایپیکها مربوط نمیشه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
5c12e7f0e3557a21e77611b808292c50.jpg

از بعد تکنیکال شکستن ۳۶۰۰ بسیار بعید است.تمام اندیکاتور های مهم واگرایی منفی داده اند و احتمال کاهش در کوتاه مدت بالاست

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
5c12e7f0e3557a21e77611b808292c50.jpg

از بعد تکنیکال شکستن ۳۶۰۰ بسیار بعید است.تمام اندیکاتور های مهم واگرایی منفی داده اند و احتمال کاهش در کوتاه مدت بالاست
شما خیلی هم زحمت میکشی واقعا استفاده میکنیم ممنون . اما تو کشوری مثل ایران که وقتی رییس بانک مرکزیش سرما بخوره قیمت 500 تومن بالا میره وقتی دو نفر با هم دست بدن 400 میاد پایین این الگوریتم ها جواب گو نیست!

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
دلار ٣٥٠٠ قيمت كف بازار شده.
بعيده بخواد پايينتر از ٣٥٠٠ رو ببينه.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
خوش خبر باشی:D
با این وضع بورس که شاخص کل امسال 11 درصد زیان داده زیادم عجیب نیست!
شاخص خیلی بیشتر از اینها زیان داده فقط مصنوعی بالا نگه داشتند .دیشب برنامه پایش کارشناس بورس هم قبول داشت که اگر تمام سهامها قیمتش صفر بشه بازم شاخص رو 20-30هزار باقی می مونه:eek:

وضعیت ملک و املاک که کلا پنچره به این زودی ها هم تکون نمی خوره (مردم اصلا دیگه توان خرید یدونه 30متری هم ندارند.خرید فروشها هم اکثر شده فقط جا به جایی طرف مغازه میده خونه میخره زمین میده واحد میخره کوچه 10میاد کوچه 2اما خریدار نقدی در حد صفر شده-ازدواج هم تعطیل) وضعیت بورس هم که این جور باشه پول متاسفانه دوباره میره سمت دلار و بدبخت شدن ما مردم عادی و کارمند و........

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
شاخص خیلی بیشتر از اینها زیان داده فقط مصنوعی بالا نگه داشتند .دیشب برنامه پایش کارشناس بورس هم قبول داشت که اگر تمام سهامها قیمتش صفر بشه بازم شاخص رو 20-30هزار باقی می مونه:eek:

وضعیت ملک و املاک که کلا پنچره به این زودی ها هم تکون نمی خوره (مردم اصلا دیگه توان خرید یدونه 30متری هم ندارند.خرید فروشها هم اکثر شده فقط جا به جایی طرف مغازه میده خونه میخره زمین میده واحد میخره کوچه 10میاد کوچه 2اما خریدار نقدی در حد صفر شده-ازدواج هم تعطیل) وضعیت بورس هم که این جور باشه پول متاسفانه دوباره میره سمت دلار و بدبخت شدن ما مردم عادی و کارمند و........
در پی فرمایشات شما این هم بد نیست بخونید گرچه ربطی به تایپک نداره اما خب دلار و ارز خیلی ربط به زندگی مردم عادی داره
مواد مخدر از سبزی خوردن ارزان تر شده است

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
مسولای این دوره رندتر از دوره قبل هستند اول نوبخت میاد یه پالس میده میگه باید ارزون بشه و بعدش فرداش سبف و وزیر اقتصاد میان میگن ما نمیزاریم اتفاقات گذشته بیافته و بازار رو تو دست داریم و جلوی نوسانات رو گرفتیم و انگار نه انگار 200 تا 250 تومان تو یک هفته گرون شده و به چند هفته تو این قیمت نگه میدارن و بعد از چند هفته دوباره 200 تومان بالا میبرند یه جورایی میخوان نسبت به سال قبل 30 درصد گرونش کنند

بالا