• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
باز دلار داره می کشه بالا از اون طرف قیمت جهانی طلا هی میاد پایین قیمت نفت هم بنظر نمیاد حالا حالاها برگرده به حالت قبلی
دوستان من یه مقدار طلا دارم بنظرتون بهتر نیست بفروشم جاش دلار بخرم؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اقتصاد ويرانه ايران براي هركي بد نباشه براي يك عده كه اسم كارآفرين يدك ميكشن حسابي آب ونان داره...ازجيب مردم دزدي ميكنند و ماليات هم نميدهند،بعد اسم خودشون را ميگذارند فعال اقتصادي...اگه جلوي دزدي ها گرفته بشه و ماليات واقعا از كساني كه حقشون هست گرفته بشه؛مطمئن باش وضع حالمون از خيلي از اعراب منطقه هم بهتر ميشه!!!پس شعارهاي مسخره دلار20 هزار تومني و..سرندهيم

صادرات غیر نفتی عربستان از کل صادرات نفتی و غیر نفتی ما بیشتره. جمعیت عربستان حدودا 35 درصد جمعیت ایرانه. چطور ممکنه وضع و حال ما از عربستان بهتر بشه ؟ یا امارات یا کویت و قطر و ...شعار مسخره اینه که شما میگی:p... من دارم میگم کل درآمد ایران کمه ، همش هم که بعنوان مالیات برگرده ، نمیتونه دردی رو دوا کنه. دولت هم بخاطر نقاط ضعفی که داره حتی اگر بخواد نمیتونه فشار بیاره و مالیات بگیره.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
GDP ایران بالای 1 تریلیون دلاره. ارزش کل کالا/ خدماتی که در ایران ارائه میشه با نرخ فعلی دلار ، 1 تریلیون دلاره.
تولید ناخالص ملی ایران 1 تریلیون دلاره؟؟ الان دقیقا بر چه مبنایی همچین حرفی زدی؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
شما در باغ نیستی دوست عزیز
دلار ۱۵ تومنی یعنی پراید ۱۰۰میلیونی
فکر میکنی چرا پراید از ۸تومن رسید به ۲۰تومن(دقیقا همزمان با افزایش ارز)
به نظرت بازار کشش داره؟
همه قیمت های کالا و اجناس تناسب مستقیم با قیمت دلار دارن و من فقط پراید رو مثال زدم(چیپس ۱۰۰گرمی ۱۰هزار تومان-گوشت ۱۰۰هزار تومان و...)
هیچ کالایی رو هم نمیشه مصنوعی قیمتش رو بالا یا پایین نسبت به قیمت جهانی نگه داشت چون برادران قاچاقچی وارد عمل میشن!
۱نگاهی به آرشیو خبرگزاری ها بندازی متوجه میشی در سال ۹۰-۹۱ به خاطر اختلاف قیمت اجناس در خارج از کشور مردم شهرهای مرزی حتی سوپرمارکت ها رو خالی میکردن و میبردن اونور میفروختن!
و همه چیز با قیمت دلار بالا رفت
قیمت واقعی دلار در صورت رفع تحریم ها حتی با وجود نفت ۶۰ دلاری ۳۰۰۰ تومان هست(تا ۲۸۰۰هم جا داره)
کل نقدینگی کشور حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومن هست که تو بازارهای مختلف(سرمایه-مسکن-دلار-سپرده بانکی و...) پخش شده
جالب اینجاس که بدونی ایران فقط ۱۰۰میلیارد دلار دارایی بلوکه شده داره که در صورت آزاد شدن و وجود تقاضا میتونه نصف نقدینگی کل کشور رو جذب کنه!!
با رفع تحریم ها و فروش روزانه ۲میلیون بشکه نفت(با فرض سود خالص هر بشکه فقط ۵۰ دلار!)ایران میتونه سالانه با همین قیمت نفت بالای ۳۶میلیارد دلار در سال درآمد داشته باشه و حداقل همین مقدار هم از صادرات سایر کالا و خدمات(محصولات پترو-پالایشگاهی-برق-گاز-مواد معدنی شامل مس و...)
اگه آقایون این داستان هسته ای رو به جون ملت نمینداختن اوضاع کشور خیلی بهتر بود
همین الان آمار صادرات و واردات رو از سایت گمرک استخراج کن و میبینی بیش از ۱۰٪ با هم اختلاف ندارن
به نظر من هسته ای فقط بهانه ای برای دو طرفه

اطمینان داشته باشید هسته ای نبود اینها به پوسته ای و حقوق و بشر و ......به هم دیگه می پریدند .داستان سر اصل قضیه است ما میگیم مرگ بر شما اونها هم عملی جواب می دهند .امریکا میگه شما میگید اسرائیل نباشه ما هم میگیم جمهور اسلامی ایران نباشه این وسط هم هر دوتا سیستم برای خودشون 4پا می خرند و سوار میشوند ایران سوریه و آمریکا عربها و ترکیه و........حالا بعضی وقتها هم 4پا میاد سوار صاحبش میشه:D. در کل این وسط فقط مردم معمولی بدبخت میشوند

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
افتك جان
اون زماني كه ميگفتيد سوبسيد بنزين بره كنار ايران باغ و گلستان ميشه چي شد؟
يا اون زماني كه گفتن سوبسيد نان رو بردارن.
افتك جان دمت ميدونم كجا گره خورده.
موفق باشي

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
رشد شدید نرخ ارز شاید در کوتاه مدت به ضرر همه باشه ، اما در درازمدت مخصوصا همراه با کاهش نرخ سود بانکی به نفع همه است. الان اگر نرخ دلار بین 12 تا 15 هزار تومن باشه و نرخ بهره بانکی 5 تا 10 درصد، تازه اقتصاد ایران میتونه شروع به حرکت سالم بکنه
اقتصاد ایران با این افراد در راس قدرت و سیستم فعلی هیچ وقت سالم نمیشه اینو مطمئن باش
اگر هم قرار بود با افزایش نرخ دلار به قول شما اقتصاد ایران حرکت سالم کنه مدت ها پیش از این کرده بود در طول سالهایی که دلار از 7 تومان به این قیمت 3500 تومانی فعلی رسید
با افزایش قیمت دلار اقتصاد پیشرفت نمی کنه بلکه ببخشید اقتصاد مردمو می کنه! افزایش قیمت دلار = کاهش قدرت خرید مردم

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
شما در باغ نیستی دوست عزیز
دلار ۱۵ تومنی یعنی پراید ۱۰۰میلیونی
فکر میکنی چرا پراید از ۸تومن رسید به ۲۰تومن(دقیقا همزمان با افزایش ارز)
به نظرت بازار کشش داره؟
همه قیمت های کالا و اجناس تناسب مستقیم با قیمت دلار دارن و من فقط پراید رو مثال زدم(چیپس ۱۰۰گرمی ۱۰هزار تومان-گوشت ۱۰۰هزار تومان و...)
هیچ کالایی رو هم نمیشه مصنوعی قیمتش رو بالا یا پایین نسبت به قیمت جهانی نگه داشت چون برادران قاچاقچی وارد عمل میشن!
۱نگاهی به آرشیو خبرگزاری ها بندازی متوجه میشی در سال ۹۰-۹۱ به خاطر اختلاف قیمت اجناس در خارج از کشور مردم شهرهای مرزی حتی سوپرمارکت ها رو خالی میکردن و میبردن اونور میفروختن!
و همه چیز با قیمت دلار بالا رفت
قیمت واقعی دلار در صورت رفع تحریم ها حتی با وجود نفت ۶۰ دلاری ۳۰۰۰ تومان هست(تا ۲۸۰۰هم جا داره)
کل نقدینگی کشور حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومن هست که تو بازارهای مختلف(سرمایه-مسکن-دلار-سپرده بانکی و...) پخش شده
جالب اینجاس که بدونی ایران فقط ۱۰۰میلیارد دلار دارایی بلوکه شده داره که در صورت آزاد شدن و وجود تقاضا میتونه نصف نقدینگی کل کشور رو جذب کنه!!
با رفع تحریم ها و فروش روزانه ۲میلیون بشکه نفت(با فرض سود خالص هر بشکه فقط ۵۰ دلار!)ایران میتونه سالانه با همین قیمت نفت بالای ۳۶میلیارد دلار در سال درآمد داشته باشه و حداقل همین مقدار هم از صادرات سایر کالا و خدمات(محصولات پترو-پالایشگاهی-برق-گاز-مواد معدنی شامل مس و...)
اگه آقایون این داستان هسته ای رو به جون ملت نمینداختن اوضاع کشور خیلی بهتر بود
همین الان آمار صادرات و واردات رو از سایت گمرک استخراج کن و میبینی بیش از ۱۰٪ با هم اختلاف ندارن

خدا رو شکر که تو باغ نیستم .حال و اوضاع باغ خیلی خرابه :D

حالا من هم میشینم با شما تماشا میکنم. پراید یا مشابه پراید هم 5-6 سال دیگه 100 میلیون میشه. گوشت هم 100 هزار تومن میشه. همونطوری که پراید 5 میلیونی 20 میلیون شد، پراید 20 میلیونی هم 100 میلیون میشه :p... اما نکته اینجاست که الان اگر حقوق یه نفر 1 میلیونه و با 20 ماه حقوقش میتونه یه پراید بخره ، وقتی پراید 100 میلیون شد ، حقوق این بنده خدا 3 میلیون شده نه 5 میلیون:D... اما اگر پراید الان 100 میلیون بشه و با دلار 20 هزار تومنی اقتصاد مدیریت بشه ، بعد از 5-6 سال یک کارمند معمولی حقوق معمولی 1000 دلاری خواهد داشت که میشه 20 میلیون تومن در ماه.

شما خودت میگی که همین الان واردات و صادرات 10 درصد اختلاف دارن. همین حالا ایران چند میلیارد دلار کسری تراز تجاری داره. تازه الان وضعیت رکوده . ایران در وضعیت معمولی بالای 70 میلیارد دلار واردات داره. کل پول نفتی که در میاد - با حساب خوشبینانه رفع تحریم و سود 50 دلاری هر بشکه و تولید 2 میلیون بشکه در روز- میره برای واردات کالاهای اساسی که خود دولت و وابسته های به دولت وارد کننده اصلیش هستن..... حالا میمونه پولی که دولت مستقیم و غیر مستقیم در داخل به مردم پرداخت میکنه. این پول هیچ پشتوانه دلاری نداره. بخاطر همین وقتی مردم هجوم میارن که پول های پس اندازشون رو تبدیل به دلار کنن، دولت به مشکل میخوره. دولت داره بیش از 15 برابر درآمد واقعیش در داخل خرج میکنه. اینجا مسئله نقدینگی نیست. بودجه جاری دولته. دولت بیشتر از 50 میلیارد دلار حقوق به مردم میده فقط ! حالا اگر همه مردم بخوان حقوقشون رو تبدیل به دلار کنن تکلیف چیه ؟ :D ... بخاطر همین دولت مجبوره این پول رو از طریق خدماتی که قیمتش دست خودشه از چنگ مردم در بیاره که یکیش همین مسکنه . چرا دولت انقدر اصرار داره بازار مسکن از رکود در بیاد ؟ چون چیزیه که برای خودش مفت در اومده - زمین و تراکم- و میتونه به هر قیمتی که دلش خواست به مردم بفروشه :D... قیمت ملک در ایران از اروپا گرونتره ، با چه منطقی آخه ؟ :p

حالا .... دولت مسکن رو گرون میکنه که کسری تجاریش رو جبران کنه و نرخ بهره بانکی رو بالا برده تا پول مردم رو از جاهایی که پول واقعی از کشور خارج میکنه - مثل خرید اجناس خارجی و دلار- بکشونه به سمت خودش......... خب از اونورباعث میشه برای هیچکس نصرفه کار مولد انجام بده. شما الان یه ملک معمولی بخوای توی تهران بخری و یه انبار و یه کارگاه ، میره روی 10 میلیارد حداقل... سود بانکی این پول ماهی 200 میلیون تومنه. با هزینه ها و غیره باید ماهی 400-500 میلیون در بیاری تا بصرفه. خب نمیشه :D... شرکت های خصوصی هم که الان دارن کار میکنن یه کاری قبلا کردن و توش گیر کردن، اگرنه دیوونه باید باشه کسی اگر بخواد الان شروع کنه .... نتیجه این میشه که همه میرن دنبال کار بازرگانی. یعنی ارزش افزوده ایجاد نمیکنن، فقط تلاش میکنن پول رو از چنگ دیگری در بیارن. کدوم پول ؟ همون یه ذره پول نفتی که دولت وارد این چرخه کرده :p

آقا آمار و اعداد اشتباه نمیکنن. شما world factbook رو سرچ کن، آمار و رنکینگ کل دنیا توی سایتش هست.کشوری که نسبت GDP به اکسپورتش نزدیک به ایران باشه فقط پاکستانه :D. بقیه کشورهای کوچک در حد ایران، این نسبت بین 3 تا 5 ـه

Last edited:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
تولید ناخالص ملی ایران 1 تریلیون دلاره؟؟ الان دقیقا بر چه مبنایی همچین حرفی زدی؟

از اینجا :D
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ir.html

پ.ن: فکر کردی آقایون از کجا میگن ما 19 ـمین اقتصاد بزرگ دنیا هستیم ؟:D از لحاظ GDP نوزده هستیم، از لحاظ صادرات 73 !!....یعنی رسما داریم خودمون رو گول میزنیم و در داخل با هم پول بازی میکنیم . شبیه این کار رو ابرقدرت ها میکنن، اما امریکا و چین خودشون به اندازه 10 تا کشور هستن. طبیعیه که چرخش پول در اقتصاد داخلیشون زیاد باشه

Last edited:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
افتك جان
اون زماني كه ميگفتيد سوبسيد بنزين بره كنار ايران باغ و گلستان ميشه چي شد؟
يا اون زماني كه گفتن سوبسيد نان رو بردارن.
افتك جان دمت ميدونم كجا گره خورده.
موفق باشي
الان یعنی من از کجا پول گرفتم ؟:D
من کی گفتم سوبسید بنزین رو بردارن ؟ اتفاقا ایران بعنوان کشور تولید کننده نفت باید به مردم کشورش سوبسید بنزین بده. یعنی بنزین رو به قیمت تمام شده خودش به مردم بده نه قیمت فوب خلیج فارس
اقتصاد ایران با این افراد در راس قدرت و سیستم فعلی هیچ وقت سالم نمیشه اینو مطمئن باش
اگر هم قرار بود با افزایش نرخ دلار به قول شما اقتصاد ایران حرکت سالم کنه مدت ها پیش از این کرده بود در طول سالهایی که دلار از 7 تومان به این قیمت 3500 تومانی فعلی رسید
با افزایش قیمت دلار اقتصاد پیشرفت نمی کنه بلکه ببخشید اقتصاد مردمو می کنه! افزایش قیمت دلار = کاهش قدرت خرید مردم
بحث من اقتصادیه نه سیاسی . برای درست شدن اقتصاد ، کارهایی باید انجام بشه ... ما داریم روی ماهیت اون کارها بحث میکنیم . کننده های کار به من مربوط نیستن :D

بحث سر تدریجی بودن و ناگهانی بودن تغییر قیمت ارزه ... اگر همینجوری ادامه پیدا کنه دلار 20 هزار تومنی هم بالاخره میاد. فکر کنم همه ما در مورد این قضیه اتفاق نظر داریم . درسته ؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
69687b197e80b0baeeedf4ff3d81237f.jpg

دلار به سقف کانال بلند مدت رسیده٬به شخصه بعید میدونم و حداقل امیدوارم سقف کانال رو نشکونه؛هدف کف کانال هم که احتمالا ۳-۴ ماهه بهش میرسه(شاید خبر خوب از مذاکرات)مشخص شده

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بحث من اقتصادیه نه سیاسی . برای درست شدن اقتصاد ، کارهایی باید انجام بشه ... ما داریم روی ماهیت اون کارها بحث میکنیم . کننده های کار به من مربوط نیستن :D

بحث سر تدریجی بودن و ناگهانی بودن تغییر قیمت ارزه ... اگر همینجوری ادامه پیدا کنه دلار 20 هزار تومنی هم بالاخره میاد. فکر کنم همه ما در مورد این قضیه اتفاق نظر داریم . درسته ؟
سیاست و اقتصاد رو بخوایی نخوایی با هم ارتباط نزدیکی دارن مشکلات اقتصادی کشور ما هم الان بیشتر از اینکه بخواد ریشه ی اقتصادی داشته باشه ریشه ی سیاسی داره

خدا رو شکر که تو باغ نیستم .حال و اوضاع باغ خیلی خرابه :D

حالا من هم میشینم با شما تماشا میکنم. پراید یا مشابه پراید هم 5-6 سال دیگه 100 میلیون میشه. گوشت هم 100 هزار تومن میشه. همونطوری که پراید 5 میلیونی 20 میلیون شد، پراید 20 میلیونی هم 100 میلیون میشه :p... اما نکته اینجاست که الان اگر حقوق یه نفر 1 میلیونه و با 20 ماه حقوقش میتونه یه پراید بخره ، وقتی پراید 100 میلیون شد ، حقوق این بنده خدا 3 میلیون شده نه 5 میلیون:D... اما اگر پراید الان 100 میلیون بشه و با دلار 20 هزار تومنی اقتصاد مدیریت بشه ، بعد از 5-6 سال یک کارمند معمولی حقوق معمولی 1000 دلاری خواهد داشت که میشه 20 میلیون تومن در ماه.

شما خودت میگی که همین الان واردات و صادرات 10 درصد اختلاف دارن. همین حالا ایران چند میلیارد دلار کسری تراز تجاری داره. تازه الان وضعیت رکوده . ایران در وضعیت معمولی بالای 70 میلیارد دلار واردات داره. کل پول نفتی که در میاد - با حساب خوشبینانه رفع تحریم و سود 50 دلاری هر بشکه و تولید 2 میلیون بشکه در روز- میره برای واردات کالاهای اساسی که خود دولت و وابسته های به دولت وارد کننده اصلیش هستن..... حالا میمونه پولی که دولت مستقیم و غیر مستقیم در داخل به مردم پرداخت میکنه. این پول هیچ پشتوانه دلاری نداره. بخاطر همین وقتی مردم هجوم میارن که پول های پس اندازشون رو تبدیل به دلار کنن، دولت به مشکل میخوره. دولت داره بیش از 15 برابر درآمد واقعیش در داخل خرج میکنه. اینجا مسئله نقدینگی نیست. بودجه جاری دولته. دولت بیشتر از 50 میلیارد دلار حقوق به مردم میده فقط ! حالا اگر همه مردم بخوان حقوقشون رو تبدیل به دلار کنن تکلیف چیه ؟ :D ... بخاطر همین دولت مجبوره این پول رو از طریق خدماتی که قیمتش دست خودشه از چنگ مردم در بیاره که یکیش همین مسکنه . چرا دولت انقدر اصرار داره بازار مسکن از رکود در بیاد ؟ چون چیزیه که برای خودش مفت در اومده - زمین و تراکم- و میتونه به هر قیمتی که دلش خواست به مردم بفروشه :D... قیمت ملک در ایران از اروپا گرونتره ، با چه منطقی آخه ؟ :p

حالا .... دولت مسکن رو گرون میکنه که کسری تجاریش رو جبران کنه و نرخ بهره بانکی رو بالا برده تا پول مردم رو از جاهایی که پول واقعی از کشور خارج میکنه - مثل خرید اجناس خارجی و دلار- بکشونه به سمت خودش......... خب از اونورباعث میشه برای هیچکس نصرفه کار مولد انجام بده. شما الان یه ملک معمولی بخوای توی تهران بخری و یه انبار و یه کارگاه ، میره روی 10 میلیارد حداقل... سود بانکی این پول ماهی 200 میلیون تومنه. با هزینه ها و غیره باید ماهی 400-500 میلیون در بیاری تا بصرفه. خب نمیشه :D... شرکت های خصوصی هم که الان دارن کار میکنن یه کاری قبلا کردن و توش گیر کردن، اگرنه دیوونه باید باشه کسی اگر بخواد الان شروع کنه .... نتیجه این میشه که همه میرن دنبال کار بازرگانی. یعنی ارزش افزوده ایجاد نمیکنن، فقط تلاش میکنن پول رو از چنگ دیگری در بیارن. کدوم پول ؟ همون یه ذره پول نفتی که دولت وارد این چرخه کرده :p

آقا آمار و اعداد اشتباه نمیکنن. شما world factbook رو سرچ کن، آمار و رنکینگ کل دنیا توی سایتش هست.کشوری که نسبت GDP به اکسپورتش نزدیک به ایران باشه فقط پاکستانه :D. بقیه کشورهای کوچک در حد ایران، این نسبت بین 3 تا 5 ـه
چه حوصله ای داری نشستی این همه رو تایپ کردی! من حتی حوصله خوندنش رو هم ندارم!

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
سیاست و اقتصاد رو بخوایی نخوایی با هم ارتباط نزدیکی دارن مشکلات اقتصادی کشور ما هم الان بیشتر از اینکه بخواد ریشه ی اقتصادی داشته باشه ریشه ی سیاسی داره

میدونم . ما خودمون رو می زنیم به اون راه :D...البته من فکر میکنم اگر مشکل سیاسی هم حل بشه ، مشکلات اقتصادی 80 درصد به قوت خودش باقیه. دنیا نمیاد جبران تنبلی 3 نسل گذشته ما رو بکنه

چه حوصله ای داری نشستی این همه رو تایپ کردی! من حتی حوصله خوندنش رو هم ندارم!

3 هفته نبودم. میخوام تلافی کنم :p

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ایران بالای 1 تریلیون دلاره. ارزش کل کالا/ خدماتی که در ایران ارائه میشه با نرخ فعلی دلار ، 1 تریلیون دلاره. درآمد خارجی ایران چقدره ؟ کمتر از 50 میلیارد دلار در بهترین حالت .
برای کشورهایی مثل امریکا یا چین یا هند که خودشون یک قاره هستن، شاید این طبیعی باشه، اما برای کشوری مثل ایران این تفاوت GDP و صادرات خارجی مثل اینه که یک خانواده 3 نفره ، درآمدشون 2 میلیون تومن باشه و داخل خونه با هم 40 میلون در ماه معامله بکنن :D... تا وقتی که خودشون با هم پول بازی بکنن :D و بچه از مادرش قرمه سبزی بخره و مادر از بچش تکلیف شب بخره ، مشکلی پیش نمیاد. اما با اولین خرید خارجی مایحتاج زندگیشون به مشکل میخورن

این نکته خیلی ظریفی بود اشاره کردی واقعاً مرسی از این ظرافت! البته باز بیشتر روش فکر میکنم اما چیزی که الان به ذهنم رسید
خیلی از مشکلات اقتصاد ما دقیقاً همینه
1.فساد اقتصادی اخیر ناشی از همین بازی داخلی با ریال هست شاید ارزش کل پول گرفته شده از بانک 1000 میلیاردم نباشه اما همونطور که اشاره شد گردش وام های دریافتی و پولشویی های بانکی شده 12000 میلیارد!
2.دقیقاً سیف از یه چیز دیگه هم گله منده و اون سفته بازی توی بازار ارز هست، یعنی صراف ها طبق گفته خودش به صورت صوری معاملات روزانه میکنند تا قیمت ارز رو کاذب بالا ببرند یعنی صرافی A میاد از B میخره 3500 ، 1 ساعت بعد دوباره به B میفروشه 3550 تومن و مابقی رو توی حسابای فی مابین منظور میکنه و بعداً بهش میده تا نرخ ارز و به این صورت بکشه بالا طوری که با سرمایه عظیمی که دارند 1 روزه 100 تومن نرخ هر دلار رو اینور اونور میکنند تا بانک مرکزی رو مجبور کنند ارز تزریق کنه! و باز جاروش کنند! معامله ای ظاهراً قانونی! واقعاً ایرانیارو باید توی سیستم پولشویی جهانی استخدام کنند تا bug هاشو بگیرند!
باز فرداش همین حقه رو میزنن و به نسبت موجودی ارزیشون خداتومن سود میکنند! روز از نو روزی از نو.
3.اینکه میگند مردم با خرید ارز باعث تلاطم ارز میشند اشتباست همونطور که شما گفتی این روزا هر کسی از هر راهی سود جذب کنه که 80% اقتصاد مریض ایران فقط از راه دلالی هست (وارد کننده هر چیزی رو وارد کنه تا برسه دست مصرفکننده قیمتش چند برابر میشه) با سود پول دوباره اقدام به واردات میکنه چون میدونه تولید وضعیتش چیه و از طرفی خیلی بیشتر از سود بانکی نصیبش میشه وگرنه اینکار رو نمیکرد! + اینکه اگر ارز مبادلاتی هم بهش تعلق میگیره دقیقاً مصداق همین چندرغاز دلاری میشه که قراره مفت برسه دست وارد کننده و با قیمتی بسیار بالاتر به دست مردم برسه (جنس).
خوب این همون جمع کردن ارز هست ولی نه زیر بالش گذاشتند بلکه مدام در حال واردات بی رویه برای واردات بعدی و بعدی هستند و این مسئله باز ناشی از تک نرخی نبودن نرخ ارز هست و بهتون نوید میدم! که به هیچ عنوان نرخ ارز ثابت نخواهد شد مگر یا سیستم مریض پول بازی و پولشویی داخلی از بین بره یا شرایط فراهم بشه که بشه ارز رو تک نرخی کرد که هر دوش بعیده:D
توی قانون و جدیداً توی افتتاح حساب هزار بار به پولشویی اشاره شده ولی وقتی نظارتی وجود نداره...نتیجه؟
شاید باورش سخت باشه برای یه ایرانی که الان اکثر کشورهای دنیا از اروپا تا آمریکا به حساب های شخصی افراد چنان سرک کشی دارند که 100 دلار بدون دلیل توی حساب شخصی بیاد باید پاسخگو باشه و مقایسه کنید با ایران خودمون! ادامه نمیدم!!:D

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
طلایی ترین زمان ، برای صنعتی شدن ایران ، چند سال گذشته بود که با کاغذ پاره خوندن به فنا رفت !
با اون درآمد نفتی می شد ، تجهیزات صنعتی و ... وارد کرد و کشور رو آباد کرد ، ولی چی شد ؟ بابک زنجانی ها رو آباد کرد درآمد نفت !
---
الان هم با این وضعیت مسئولین با سواد ، قیمت بالای دلار ، گمرکی سنگین تجهیزات ، تحریم های سنگین ، بروکراسی اداری پیچیده و فاسد درون کشور ، دلار 50 هزار تومان هم بشه ، همان پراید تولید می شه و بس ! یعنی هیچ تاثیری توی کشور نخواهد داشت

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان

این تاپیکو زدم جهت تحلیل و بررسی ارز مخصوصا دلار شبیه تاپیکی که در مورد سکه هستش

در مورد اطلاعاتی در مورد این که کی ارزهای مختلف ارزون میشن یا گرون چه موقع وقت مناسبیه برای خرید و یا فروش اینجا میشه بحث کرد

قیمت امروز :

دلار آمريکا خرید : 1242 فروش : 1250

يورو خرید : 1774 فروش : 1784

بچه ها یاد اون روزه بخیر...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بچه ها یاد اون روزه بخیر...
سعادت, ‏7 سپتامبر
2011

دقیقا سه سال شما حساب کن چقدر ملت توی این سه سال بیچاره بدبخت شدن من حتی سراغ دارم فردی که کل اموالش رو فروخته بود که در جای دیگری چیز دیگری رو بخره بلکه یه فنعی ببره ودلار که گرون شده بود نخرید تا پایین بیاد و به حرفهای رِییس کل بانک مرکزی گوش کرده بود که صبر کنید دلار ارزون میشه دست رو دست گذاشت و بعد هم از غصه از دست رفتن اموال و زندگیش سکته مغزی کرد و فوت شد
دیگر دوستی داشتیم که پراید نو گرفته بود 7.5 بعد از ده روز فروخت تا 206 بخره 10.5 اما همینکه فروخت طی یکهفته 206 شد 15 و اونم منتظر حرفهای مسئولین کشور تا باز برگرده پایین و هنوز هم ماشین نداره و ارزش 7.5 الان چقدر شده
بقیه مردم هم کم و بیش غصه و فلاکت داشتن البته افراد متوسط جامعه بیشتر الان کجاست اون رییس بانک مرکزی که میگفت دلار نخرید میاد پایین؟؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
به دلیل تقاضای متفاوت دلار اتفاق افتاد
روز آربیتراژی در بازار ارز
روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۳۷۷ تاریخ چاپ: ۱۳۹۳/۱۰/۰۴ بازدید: 4586 بار کد خبر: DEN-849301
دنیای اقتصاد: روز گذشته بازار ارز به دلیل «آربیتراژ در بازار»، با افزایش تقاضا مواجه بود. در ابتدای دیروز نرخ برابری دلار به درهم در بازار داخل در مقایسه با نسبت جهانی آن در سطح پایین‌تری قرار داشت و این موضوع باعث شده بود که ارزش نسبی دلار کاهش یابد، در نتیجه بازار با افزایش تقاضا برای دلار مواجه شده بود که به رشد بهای آن دامن زد. در ادبیات مالی، خرید و فروش همزمان یک دارایی مشخص به منظور کسب سود را آبیتراژ می‌گویند که کسب سود به‌دلیل اختلاف قیمت دو بازار صورت می‌گیرد.

نرخ رسمی دلار 2707 تومان شد
آربیتراژ در استانبول

گروه بازار پول: دیروز فضای بازار تحت‌تاثیر تفاوت نرخ برابری دلار و درهم در بازارداخلی و بازار جهانی قرارداشت. در ابتدای دیروز، نسبت دلار به درهم در بازار داخل کمتر از نسبت آن در بازارهای جهانی بود و برخی از فعالان سعی داشتند با استفاده از تفاوت نسبت، کسب سود کنند.

به بیان دیگر، کاهش نسبت دلار به درهم در بازار داخل نسبت به بازار‌های کشور همسایه باعث شد که بهای دلار نسبت به بازار کشور همسایه ارزان تر باشد، به همین دلیل، تقاضا برای تهیه دلار در بازار داخل افزایش یافت و با توجه به عرضه محدود دلار تا قیمت 3600،تومان بالا رفت، اما با ورود صرافی بانک‌ها و افزایش مقدار عرضه بهای شاخص بازار ارز تاحدودی کاهش پیدا کرد.

لمس 3600 تومان
دیروز فضای بازار از لحاظ قیمت به دو نیمه کاملا متفاوت تقسیم شد. در حالی که تا ساعت 12 ظهر قیمت در مسیر افزایشی قرار داشت، با ورود صرافی بانک‌ها بهای دلار در مسیر کاهشی قرار گرفت. دیروز دلار معاملات خود را با قیمت 3565 تومان آغاز کرد که افزایشی 15 تومانی نسبت به روز قبل داشت. با وجود این رشد، قیمت دلار در ادامه بازار به سرعت افزایش بیشتری پیدا کرد و با چند نوسان افزایشی تا ساعت 12 ظهر بهای این ارز تا 3600 تومان بالا رفت. با رسیدن دلار به این سطح قیمتی احتیاط بین بازیگران غیررسمی بازار بالا رفت و حجم معاملات کم شد. پس از این فعل‌وانفعالات تا ساعت یک بعدازظهر قیمت بدون تغییر در همین سطح باقی ماند. از ساعت یک بعدازظهر برخی از صرافی‌های بانک‌ها وارد بازار شدند و با فروش ارز خود تاحدودی زمینه کاهش قیمت‌ها را فراهم کردند و تا ساعت 3 بعدازظهر قیمت به 3575تومان رسید. رقمی که 25 تومان بالاتر از قیمت آخرین روز کاری بازار بود.

زیر پوست بازار ارز
گروهی از فعالان بازار خروج دلار از بازارهای داخلی، افزایش تقاضا پس از پایان تعطیلات و شایعات پیرامون افزایش بیشتر نرخ ارز را از عوامل بالا رفتن نرخ دلار عنوان کردند.
به گفته آنها در چند روز اخیر نرخ فروش درهم امارات نقش مهمی در نرخ دلار بازار داخلی داشته است. دیروز در ساعات ابتدایی روز نرخ درهم امارات 980 تومان و نرخ دلار در بازار داخلی 3560 تومان بود. تقسیم این دو نرخ نشان دهنده این است که روز گذشته نرخ برابری دلار به درهم در بازارهای داخلی 63/3 بود. این در حالی است که نرخ برابری دلار به درهم در بازارهای جهانی 67/3 است. برخی از بازیگران ارزی با احتساب این تفاوت قیمتی سعی کردند با تبدیل ارزها به یکدیگر از تفاوت قیمتی دو بازار استفاده کنند به این ترتیب در ابتدای بازار صبح آربیتراژ قیمتی رخ داد. آربیتراژ در علم اقتصاد به معنای بهره گرفتن از تفاوت قیمت بین دو یا چند بازار برای کسب سود است.
در بازار روز چهارشنبه قیمت دلار در بازارهای داخلی ارزان‌تر از بازار دبی بود. این عامل موجب شد که تقاضا برای دلار در بازارهای داخلی افزایش یابد و قیمت دلار به سطح 3600 تومان برسد. اما گروهی دیگر افزایش نرخ ارز را مرتبط با تحرکات بازیگران غیررسمی بازار می‌دانند. به گفته آنها در ساعات پایانی روز سه‌شنبه در حالی‌که اکثر مراکز رسمی فروش به دلیل تعطیلات رسمی بسته بود، برخی از بازیگران با انجام معاملات محدود و بالاتر از نرخ بازار موجب افزایش بهای دلار شدند؛ به‌طوری‌که قیمت در بازار روز چهارشنبه با قیمت آنها (3565 تومان) آغاز شد.

افزایش 14تومانی طی 10 روز
در پنجمین روز هفته جاری بانک مرکزی نرخ رسمی دلار را 27 هزار و 707 ریال اعلام کرد که افزایشی 31 ریالی نسبت به روز دوشنبه داشت. با این رشد نرخ دلار مبادله‌ای طی 10 روز گذشته حدود 14تومان بالا رفته و از 2693 تومان به 2707 تومان رسیده است. پس ازپایان مذاکرات هسته‌ای قیمت دلار در بازار آزاد افزایش یافت و شکاف بین نرخ دلار بازار و نرخ رسمی دلار زیاد شد. بهای دلار پس از پایان مذاکرات هسته ای در حدود 300 تومان بالاتر رفت و در همین بازه زمانی نرخ رسمی دلار تنها 25 تومان افزایش یافت. به‌نظر می‌رسد بانک مرکزی طی 10 روز گذشته با سرعت بخشیدن به روند تعدیل نرخ رسمی قصد دارد فاصله بین این دو نرخ را کاهش دهد.

هم‌سویی سکه با اونس
دیروز با وجود افزایش قیمتی دلار و لمس سطح 3600 تومان، قیمت سکه در بازارهای داخلی افزایش نیافت. در پنجمین روز هفته هر سکه بهار آزادی به بهای 994 هزار تومان معامله شد که کاهشی یک هزار تومانی نسبت به آخرین روز کاری بازار داشت. عامل اصلی افت جزئی سکه با وجود افزایش دلار ریزش بهای اونس به زیر 1180 دلار بود. بخش دیگری از کاهش قیمت سکه به حباب مثبت قیمتی این فلز بر می‌گشت درحالی‌ که روزهای قبل حباب قیمتی سکه مثبت بود، با کاهش قیمتی روز قبل حباب این فلز گرانبها تخلیه شد.

Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/849301/#ixzz3MtbIXTus

one king love

Registered User
لایک‌ها
321
آقا من 500هزار رو دستم مونده دلار بخرم یا سکه؟؟ لطفا سریع جواب بدین..

بالا