FX.HOSSEINY
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,972
- لایکها
- 4,430
اگر منظورتون اینکه صرافی دارم و بتونم حواله بزنم خیر برای حواله نیاز به صرافی هستشما حواله هم میکنید؟
اگر منظورتون اینکه صرافی دارم و بتونم حواله بزنم خیر برای حواله نیاز به صرافی هستشما حواله هم میکنید؟
به نظرتون تکنیکال برای دلار تو ایران جواب میده؟؟؟؟؟تو کشوری که با مصاحبه یک نفر قیمت در یک ساعت 100تومن بالا پایین میشه![]()
ببینیم سقف کانال رو میکشونه یا دوباره به کف کانال برمیگرده
اگه سقف رو شکوند و بالاش تثبیت شد باید دلار خرید،چرا که مقاومت بعدی ۴۰۰۰ تومنه
اگه نتونست بشکونه تا ۳۳۰۰ و خورده ای میریزه و این قیمت ها فرصت فروشه
تو ایران تجربه نشون داده چیزی که بالا بره دیگه پایین نمیادبه نظرتون تکنیکال برای دلار تو ایران جواب میده؟؟؟؟؟تو کشوری که با مصاحبه یک نفر قیمت در یک ساعت 100تومن بالا پایین میشه
تو ایران تجربه نشون داده چیزی که بالا بره دیگه پایین نمیاد
این دولت قصد و نیت داره ارز ازاد و دولتی رو برسونه به هم . هنوز هنوزه نمیفهمن با وجود کسایی مثل جمشید صدقالله و بابک خان اقتصاد ما روی این مسیر درست نمیره هیچ وقتبه نظرم جواب میده و نمودارنشون میده روند بلند مدت دلار-ریال صعودی است ولی همراه با نوسانات چشمگیری بوده
به نظرتون کسی که زمستان ۹۱ دلار ۴۰۰۰ تومنی خریده نسبت به کسی که همون موقع پولشو گذاشته بانک و تا حالا حداقل ۴۵٪ رفته رو پولش کدوم بهتر عمل کردن؟
آیا دلاری که از ۴۰۰۰ شد ۲۹۰۰ ارزان نشد؟
نظر شخصی من راجب دلار در شرایط فعلی:
با شیب ملایم در بازه ۱ساله حداقل۲۰٪ میره روش
جمشید و بابک هیچکاره اند این دوتا فقط یک سری عروسک نمایش هستند که افراد دیگه دارند باهاشون نمایش می دهنداین دولت قصد و نیت داره ارز ازاد و دولتی رو برسونه به هم . هنوز هنوزه نمیفهمن با وجود کسایی مثل جمشید صدقالله و بابک خان اقتصاد ما روی این مسیر درست نمیره هیچ وقت
عزیز جمشید وبابک کدوم خرین؟!این دولت قصد و نیت داره ارز ازاد و دولتی رو برسونه به هم . هنوز هنوزه نمیفهمن با وجود کسایی مثل جمشید صدقالله و بابک خان اقتصاد ما روی این مسیر درست نمیره هیچ وقت
کسایی که نونشون رو به نرخ روز میخورن..... مشکلی با حتی دلار ده هزار تومنی ندارنعزیز جمشید وبابک کدوم خرین؟!
مملکت رو به خاطر غنی سازی برای نیروگاهی که بعد از ۳۵ سال هنوز برق خودش رو تامین نمیکنه بردن در حالت تحریم٬هیشکی هم حق انتقاد به این داستان رو نداره
اگه مذاکرات به بن بست بخوره هیچ چیز جلودار قیمت دلار نیست.حتی اگه برنانکی(رئیس بانک مرکزی آمریکا)رو بکنن مسول بانک مرکزی خودمون
این سناریوی افزایش ۲۰٪ دلار در بازه ۱ساله رو برای حالتی گفتم که مذاکرات دوباره تمدید بشه(حفظ شرایط فعلی با هر نام)
که مثلا بزارن روزی ۱میلیون بشکه نفت بفروشیم و ماهی ۱میلیارد دلار بهمون پول بدن و بقیش بلوکه شه
اگه مشکل حل بشه دلار میاد نزدیک ۳ تومن
اگه حل نشه خودتو برای بالای ۵ تومن آماده کن
به غیر از دلال های دلار و کاسبان تحریم(اصطلاحی که اخیرا زیاد به کار میره و با پورسانت بالا تحریم ها رو دور میزنن؛ نون این عده در تحریم و فلاکت ایرانه؛امثال بابک و...) افزایش شدید ارز به ضرر همه استکسایی که نونشون رو به نرخ روز میخورن..... مشکلی با حتی دلار ده هزار تومنی ندارن
مشکل فقط مردمی هستند که درامدشون کم هست و نمیتونن حتی معیشت زندگی خودشون رو داشته باشن وگرنه شغل های شریف مثل دلال بازی و یا شغل هایی که برپایه نون به نرخ روز خور هستن خوشحالم هستند ....که نونشون رو به روز بخورند.
پس این وسط چیزی که معلومه یکسری ها اهمیت ندارن.... میخواد دلار 3 تومن باشه یا 10 تومن فوقش کسی که درامدش کم هست نون خالی میخوره .....
عین حقیقته....وگرنه چرا کسی که درامد کافی داره باز هم بهش تهسیلات و افزایش حقوق و وام کم بهره و سهام..... تعلق میگیره
اما به افراد بیکار جامعه اشتغال ایجاد نمیشه و یا شناسایی افراد کم درامد و بیکار بر پایه تحقیقات درست انجام نمیشه؟؟؟
همین الان هم کسی که کارخانه دار و تولیدی وشغلی داره که نونش رو به نرخ روز میخوره هر چی دلار گرونتر بشه خوشحالتر هم میشن. در عوض مردم عادی هستند که قدرت خریدشون کم میشه و غصشو میخورن.
به نظر شما حکومت بر آدم بدبخت, بیسواد, معتاد و محتاج به یک لقمه نان آسانتر نیست؟ که با یک وعده غذا میشه در مواقع لازم پوستر دستش داد و حرف در دهانش گذاشت. متاسفانه جامعه ما با سرعت هر چه تمامتر به سمت (5 درصد غنی و 95 درصد فقیر پیش میره و شدیدا امنیت جامعه میاد پایین)پس این وسط چیزی که معلومه یکسری ها اهمیت ندارن
افزایش شدید ارز به ضرر همه است
بازاری و سوپری و تجار وقتی ارز گرون بشه و قدرت خرید مردم کم بشه فروششون به شدت کم میشه و سودآوریشون میاد پایین
اون تولیدی که مواد اولیه رو از خارج وارد میکنه هم به شرایط مشابهی دچار میشه
اندک تولیدی های صادرکننده هم(که تو ایران اکثرا صادر کننده ها فرآورده های نفتی (متانول-اتانول-اوره و آمونیاک و...صادر میکنن)با تحریم سیستم حمل و نقل کشور(مثل کشتیرانی) و تحریم بانک ها و سوییفت هزینه های انتقال کالا و دریافت پولش به شدت میره بالا و اگر نگیم ضرر میکنه افزایش سود چندانی هم نمیکنه
البته قبول دارم حقوق بگیر ها بیشتر از بقیه ضرر میکنن
2 کلام از مادر عروس! اون دانشجویی که خارج کشور درس میخونه با هزینه شخصی س باید برای 300دلار با دلار 15 تومنی 3 میلیون بده دلار؟ پس اجناس خارجی که وارد میشن قیمتش 15 برابر میشه .رشد شدید نرخ ارز شاید در کوتاه مدت به ضرر همه باشه ، اما در درازمدت مخصوصا همراه با کاهش نرخ سود بانکی به نفع همه است. الان اگر نرخ دلار بین 12 تا 15 هزار تومن باشه و نرخ بهره بانکی 5 تا 10 درصد، تازه اقتصاد ایران میتونه شروع به حرکت سالم بکنه
2 کلام از مادر عروس! اون دانشجویی که خارج کشور درس میخونه با هزینه شخصی س باید برای 300دلار با دلار 15 تومنی 3 میلیون بده دلار؟ پس اجناس خارجی که وارد میشن قیمتش 15 برابر میشه .
خدارو شکر فهمیدیم یکی بهمون گفت هر چی ارزش پول کشور پایین تر باشه اقتصاد اون کشور سریع تر رشد میکنه :general502:
علاوه بر تومات ذهنی که دارید و فکر میکنید با کلمات قلمبه حرفتون شیک میشه ، این جمله که رنگیش کردم خیلی جالب بود برام .مادر داماد شمایی ؟ پسرت کی میاد خواستگاری من ؟
عزیز جان وقتی بخوایم اقتصاد نابود شده یک کشوری مثل ایران رو اصلاح کنیم ، نصف مردم باید فدا بشن. کمتر از 0.2 درصد دانشجویی که خارج ایران هستن و مشکل مالی دارن که چیزی نیست... تازه همون دانشجوها هم اگر زمانی بخوان برگردند ایران به کار نیاز دارن. با این نرخ دلار هیچوقت مشکل اشتغال حل نمیشه. GDP ایران نزدیک به 20 برابر صادراتش در بهترین حالته. درکشورهایی مثل ایران این نسبت باید 3 تا 5 باشه
علاوه بر تومات ذهنی که دارید و فکر میکنید با کلمات قلمبه حرفتون شیک میشه ، این جمله که رنگیش کردم خیلی جالب بود برام .
اقتصاد ويرانه ايران براي هركي بد نباشه براي يك عده كه اسم كارآفرين يدك ميكشن حسابي آب ونان داره...ازجيب مردم دزدي ميكنند و ماليات هم نميدهند،بعد اسم خودشون را ميگذارند فعال اقتصادي...اگه جلوي دزدي ها گرفته بشه و ماليات واقعا از كساني كه حقشون هست گرفته بشه؛مطمئن باش وضع حالمون از خيلي از اعراب منطقه هم بهتر ميشه!!!پس شعارهاي مسخره دلار20 هزار تومني و..سرندهيممادر داماد شمایی ؟ پسرت کی میاد خواستگاری من ؟
عزیز جان وقتی بخوایم اقتصاد نابود شده یک کشوری مثل ایران رو اصلاح کنیم ، نصف مردم باید فدا بشن. کمتر از 0.2 درصد دانشجویی که خارج ایران هستن و مشکل مالی دارن که چیزی نیست... تازه همون دانشجوها هم اگر زمانی بخوان برگردند ایران به کار نیاز دارن. با این نرخ دلار هیچوقت مشکل اشتغال حل نمیشه. GDP ایران نزدیک به 20 برابر صادراتش در بهترین حالته. درکشورهایی مثل ایران این نسبت باید 3 تا 5 باشه
شما در باغ نیستی دوست عزیزرشد شدید نرخ ارز شاید در کوتاه مدت به ضرر همه باشه ، اما در درازمدت مخصوصا همراه با کاهش نرخ سود بانکی به نفع همه است. الان اگر نرخ دلار بین 12 تا 15 هزار تومن باشه و نرخ بهره بانکی 5 تا 10 درصد، تازه اقتصاد ایران میتونه شروع به حرکت سالم بکنه