bikaran1384
Registered User
- نوشتهها
- 417
- لایکها
- 188
با توجه به خبر رویترز که گفته دارند قطنامعه ای برای لغو تحریم های ایران به سازمان ملل میبرند تقریبا داره بوی توافق میاد و دلار احتمالا بعد از توافق سقوط میکنه
با توجه به خبر رویترز که گفته دارند قطنامعه ای برای لغو تحریم های ایران به سازمان ملل میبرند تقریبا داره بوی توافق میاد و دلار احتمالا بعد از توافق سقوط میکنه
واحد پولیتون چیه؟؟؟دلار -42
یورو -47
پوند -130
![]()
نگران نباش دوست عزیز ....البته من دوست دارم که دلار بیاد پایین و تک نرخی بشه ولی معمولا سقوط های انی به دلیل توافق و عوامل ذهنی بعد از چند ماه اثر خودش رو از دست میده.....مگه دولت عزم خودش برای تک نرخی کردن ارز جزم بکنه که بعید میدونم بتونه و حتی بخواد این کار رو بکنهچه ضرری بکنم من این وسط :|
واحد پولیتون چیه؟؟؟
نگران نباش دوست عزیز ....البته من دوست دارم که دلار بیاد پایین و تک نرخی بشه ولی معمولا سقوط های انی به دلیل توافق و عوامل ذهنی بعد از چند ماه اثر خودش رو از دست میده.....مگه دولت عزم خودش برای تک نرخی کردن ارز جزم بکنه که بعید میدونم بتونه و حتی بخواد این کار رو بکنه
کمتر از این 2950 هم بشه ضرر میکنه آدم!
بعيد ميدونم خيلي كم بشه ولي انگار اينجا هم خيلي ها دوست ندارند پايين بيايد انگار منافع خودشون فقط مهمه!!!!
قيمت الان شد ٣٢٤٠ امروز حدود ٩٠ تومن كاهش داشت
موافقم اميدوارم واقعن پايين بياد نه اينكه زودگذرباشهواللا من سواد آنچنانی ندارم :دی ، اما این رو میدونم که حتی اگر کل درآمد فرد بر حسب دلار بشه و خرجش ریال تو دراز مدت ضرر خواهد کرد/.. شاید تو کوتاه مدت نوسان ارزی خوب باشه ( که هست ) اما مطمئنا بلند مدت هیچکس سود نخواهد کرد.. و با پایین اومدن دلار ( در صورتی ) که ثابت بمونه کسی ضرر نخواهد کرد..
و در پایان واقعا زشت هست ما به خاطر منافع خودمون بیایم دعا کنیم که دلار پایین نیاد.. :|
البته ثبات بازار مناسبه ولی باید اینو بگم که ثبات باید روی یک قیمت مناسب و نزدیک به ارز دولتی باشه که فساد ناشی از این فاصله اتفاق نیافته ....بهترین قیمت برای ثبات 2900 تا 3000 تومان است وگرنه ثبات در قیمت بالا به هیچ وجه مناسب نیستسم بازار ایران نوسان شدید ارزه کاش رو یک قیمت حالا هرچی 3200یا 2800یا .................حداقل یک سال با نوسان حداکثر 100تومن باقی بمونه نه یک دفعه بگند توافق شد بشه 3000فردا یکی بزنه زیر میز بشه 3500
ما باید اینو قبول کنیم که تو کشور ما تورم شدیدی وجود داشته و داره نگه داشتن قیمت ارز روی اعداد پایین مثل چند سال پیش در واقع جمع کردن فنره و وقتی در بره یک عده یک شبه نابود و عده ای خاص ثروت افسانه ای پیدا می کنندالبته ثبات بازار مناسبه ولی باید اینو بگم که ثبات باید روی یک قیمت مناسب و نزدیک به ارز دولتی باشه که فساد ناشی از این فاصله اتفاق نیافته ....بهترین قیمت برای ثبات 2900 تا 3000 تومان است وگرنه ثبات در قیمت بالا به هیچ وجه مناسب نیست
تا وقتی ارز برای ما مثل یک کالای مصرفی است و اگر کم بشه کشور سیستمش کلا نابود میشه پس رفتار قیمتیش هم باید مثل سایر کالاهای مصرفی باشه ما که فعلا رشد اقتصادی منفی داریم خوب کاملا طبیعی که سیر حرکت ارز با ماست و دوغ یکی است .حالا این نمودار نشون میده دولتها در ابتدای کارشون برای خود شیرینی و جمع کردن رای برای دوره های بعدی میاند این واقیعت را انکار می کنند که ارز فعلا تو ایران کالای مصرفی است وهمین طور این فنر را فشار می دهند .تقی به توقی که خورد دیگه فنر در میره و حالا بیا و جمعش کن !!!!! حرف شما صحیح که رشد اقتصادی هم باید بیاد تو این فاکتور قیمتی ارز اما شما رشد اقتصادی دیدید سلام منم بهش برسونیدنرخ تورم و رشد اقتصادی و نرخ ارز 3 عاملی هستند که به هم مرتبط اند باید بر روی یک قیمت که نزدیک قیمت ارز دولتیه دلار به ثبات برسه و براساس نرخ تورم و رشد اقتصادی سالانه اندکی زیاد یا کم بشه اینطور اگه بخوایم ارز داخلی را براساس تورم لجام گسیخته داخلی تضعیف کنیم دیگه بعد از چند سال چیزی از پول ملیمون نمیمونه دوست عزیز، البته من اقتصاد دان نیستم ولی تجربه چند ساله ام رو از بازار ارز و تاثیرش بر نرخ تورم و اقتصاد کشور میگم