• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
تا وقتی ارز برای ما مثل یک کالای مصرفی است و اگر کم بشه کشور سیستمش کلا نابود میشه پس رفتار قیمتیش هم باید مثل سایر کالاهای مصرفی باشه ما که فعلا رشد اقتصادی منفی داریم خوب کاملا طبیعی که سیر حرکت ارز با ماست و دوغ یکی است .حالا این نمودار نشون میده دولتها در ابتدای کارشون برای خود شیرینی و جمع کردن رای برای دوره های بعدی میاند این واقیعت را انکار می کنند که ارز فعلا تو ایران کالای مصرفی است وهمین طور این فنر را فشار می دهند .تقی به توقی که خورد دیگه فنر در میره و حالا بیا و جمعش کن !!!!! حرف شما صحیح که رشد اقتصادی هم باید بیاد تو این فاکتور قیمتی ارز اما شما رشد اقتصادی دیدید سلام منم بهش برسونید
منم مثل شما به دولتها اعتماد ندارم ........ولی فکر کنم اواخر دولت خاتمی تورم کشور به 12 درصد رسیده بود و به خوبی نرخ ارز مدیریت شد و تقریبا رشد اقتصادی خوب 4 تا 5 درصد رو شاهد بودیم.....اگر درست مدیریت بشه این اتفاق میافته که البته از این مسولان بعیده.........در کل به صورت کوتاه مدت فکر کنم بعد از توافق احتمالی سقوط قیمت ارز رو به طور مقطعی شاهد باشیم

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دلارشد ٣١٥٥

Sent from my iPhone using Tapatalk

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
لیر ترکیه شده 1200 تومن......الان وقته رفتنه;);)

شهریور من خریدم 1430

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
٣٢٢٥ الان

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
3250 چرا حالت الکلنگی گرفته معلوم نیست تنها دلیلش بانک مرکزی میتونه باشه که جلو پایین اومدن رو گرفت

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
نه من فکر میکنم بانک مرکزی ترسید بار روانی توافق انقدر باشه که باعث بشه قیمت دلار از قیمت بودجه کمتر بشه به خاطر همین جلوی سقوطش رو گرفت.....چون تنها نهادی که میتونست جلوی سقوط رو بگیره بانک مرکزی بود

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دلار شد ٣٣١٥ چقدرجالب

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
شنبه و یکشنبه فرصتی طلایی بود برا کسایی که ارز میخواستن برای مسافرت

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
لعنت بر سیف . لعنت بر بانک مرکزی . اون زمانی که قول دادن ارزش پول ملی رو برمیگردونن و ما هم دور از جون شما خر شدیم و رفتیم رای دادیم! حالا که داره خودش میاد پایین نمیزارن! این بود اون همه وعده و وعید ؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
لعنت بر سیف . لعنت بر بانک مرکزی . اون زمانی که قول دادن ارزش پول ملی رو برمیگردونن و ما هم دور از جون شما خر شدیم و رفتیم رای دادیم! حالا که داره خودش میاد پایین نمیزارن! این بود اون همه وعده و وعید ؟
شما نبودی دفاع میکردی از پول گرفتن برای خرید سربازی؟؟ بیا تحویل بگیر پولا رو میگیرن این نتیجشه؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
شما نبودی دفاع میکردی از پول گرفتن برای خرید سربازی؟؟ بیا تحویل بگیر پولا رو میگیرن این نتیجشه؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

پولی که میگیرن برای سربازی خیلی هم خوبه . میتونن با همون پول سربازای بیچاره رو حقوق بدن . یعنی کسی که میخواد بیاد سربازی به عنوان یه شغل محسوب بشه و بودجه حقوقیشم از همین راه خرید سربازی در بیاد . کلا فکر زیاد میشه کرد اما اقایون اقتصادی که اون بالا نشستن امثال سیف و ربیعی و امثالهم این کاره نیستن و عقل یه شهروند بیشتر از اوناست .
در ضمن شاید بشه حق داد با این قیمت نفت دولت نخواد بیشتر از این دلاراشو ارزون بفروشه اما حرف من روی حرف انتخاباتی بود که کلی وعده داد رییس جمهور و مثلا من رفتم رای دادم اما هنوز هیچ کدوم عملی نشدن !

kapitan101

Registered User
لایک‌ها
34
پولی که میگیرن برای سربازی خیلی هم خوبه . میتونن با همون پول سربازای بیچاره رو حقوق بدن . یعنی کسی که میخواد بیاد سربازی به عنوان یه شغل محسوب بشه و بودجه حقوقیشم از همین راه خرید سربازی در بیاد . کلا فکر زیاد میشه کرد اما اقایون اقتصادی که اون بالا نشستن امثال سیف و ربیعی و امثالهم این کاره نیستن و عقل یه شهروند بیشتر از اوناست .
در ضمن شاید بشه حق داد با این قیمت نفت دولت نخواد بیشتر از این دلاراشو ارزون بفروشه اما حرف من روی حرف انتخاباتی بود که کلی وعده داد رییس جمهور و مثلا من رفتم رای دادم اما هنوز هیچ کدوم عملی نشدن !
اینها درجه ها را کم کردند که به سربازها پول کمتری بدن . معلوم نیست این همه پول کجا میره .
به جای اینکه یه کاری کنن ارزش دلار بیاد پایین یکم تورک کمتر بشه مردم بتونن نفس بکشن تازه جلوشو هم میگیرن .
نبوووود 2 روز دیگه

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
اینها درجه ها را کم کردند که به سربازها پول کمتری بدن . معلوم نیست این همه پول کجا میره .
به جای اینکه یه کاری کنن ارزش دلار بیاد پایین یکم تورک کمتر بشه مردم بتونن نفس بکشن تازه جلوشو هم میگیرن .
نبوووود 2 روز دیگه
شما ببینید همه جای دنیا کسی که دکترا داره رو یک ساعتشو واسش احترام قایلن . اما دکترا در ایران باید مثل دیپلمه فقط 3 ماه کمتر بره سربازی و دو سال از عمر با ارزششو میگیرن .
اون وقت میگن فرار مغز ها! خب شما بی مغزا مگه میزارین کسی که سالها زحمت کشیده به جایی رسیده کاری کنه ؟! همه جا دنیا ارز ش پولش میاد پایین خوشحال کنندست و تلاش میکنن با هر ترفندی شده ارزش پولشونو بکشن بالا ( مثل روسیه که هر چی زور میزنه دلار تزریق میکنه به جایی نمیرسه) ، حالا این که خودش داره میاد پایین اینا نمیزارن!

بالا