ای داد بیداد! :دی نمیدونم حالا این بنده خدا به شوخی همچین کاری کرده یا جدیه، ولی خیلی ها هستن که واقعاً فکر میکنن تا دو روز دیگه دلار انقدر پایین میاد که برمیگردیم به اواخر دهه 80. یعنی انتظارات انقدر الکی بالا هست که حتی طرف فکر میکنه بعد از این جریانات یه دفعه سرعت اینترنت بالاتر میره یا فیـــلتـرینگ برداشته میشه! lolبدون شرح .....
مشاهده پیوست 782838
حتی بعضا دیده شده فکر کردن نخود های اجیل هم تبدیل به پسته میشهای داد بیداد! :دی نمیدونم حالا این بنده خدا به شوخی همچین کاری کرده یا جدیه، ولی خیلی ها هستن که واقعاً فکر میکنن تا دو روز دیگه دلار انقدر پایین میاد که برمیگردیم به اواخر دهه 80. یعنی انتظارات انقدر الکی بالا هست که حتی طرف فکر میکنه بعد از این جریانات یه دفعه سرعت اینترنت بالاتر میره یا فیـــلتـرینگ برداشته میشه! lol
بنده نگفتم فردا قیمت به 2500 میرسه چون ارز دولتی 2850 تومان قیمت گذاری شده گفتم اگر 140 میلیارد دلار ایران ازاد و این پول درست مدیریت بشه که بعید است اونموقع قیمت ارز میتونه بین 2000 تا 2500 که قیمت واقعی اون به نظر اکثر کارشناسان اقتصادی هم هست که لینک های نظراتشون در اینترنت یافت میشه برسه ولی برای شنبه خودم فکر کنم با این جو به شدت امیدوار در مردم و با هجوم دلار داران برای فروش به 2900 تا 3000 تومان برسهقیمت دلار کاهش انچنان ندارد مثلا بشود 2500 قصه محالات است... فوقش سه هزار تمن بکنند..اصل پولها در جیب زرافه میرود.
قیمت واقعی دلار 7 تا تک تومنی هست شما مثل اینکه نسل بعد از انقلاب هستی تقصیر هم نداری یادت نمیادبنده نگفتم فردا قیمت به 2500 میرسه چون ارز دولتی 2850 تومان قیمت گذاری شده گفتم اگر 140 میلیارد دلار ایران ازاد و این پول درست مدیریت بشه که بعید است اونموقع قیمت ارز میتونه بین 2000 تا 2500 که قیمت واقعی اون به نظر اکثر کارشناسان اقتصادی هم هست که لینک های نظراتشون در اینترنت یافت میشه برسه ولی برای شنبه خودم فکر کنم با این جو به شدت امیدوار در مردم و با هجوم دلار داران برای فروش به 2900 تا 3000 تومان برسه
من متاسفانه بعد از انقلاب بدنیا اومدم درسته ولی هیچ مطلب دیگه ای که بخوام جواب بدم تو صحبت های شما ندیدمقیمت واقعی دلار 7 تا تک تومنی هست شما مثل اینکه نسل بعد از انقلاب هستی تقصیر هم نداری یادت نمیاد
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
چه ربطی داره؟سی سال پیشم ارز کشورا زمین تا آسمون فرق داشتن واحد و ارزششون با الان . من که نفهمیدم منظورتونوقیمت واقعی دلار 7 تا تک تومنی هست شما مثل اینکه نسل بعد از انقلاب هستی تقصیر هم نداری یادت نمیاد
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دیگه ارزش دلار هزار برابر که نشده فوقش برای سی سال سی برابر شده باشه پس نهایت میشه دلاری 210 تومن که با احتساب دزدی میشه 3400 تومن !!! از این واضح تر نمیتونم توضیح بدمچه ربطی داره؟سی سال پیشم ارز کشورا زمین تا آسمون فرق داشتن واحد و ارزششون با الان . من که نفهمیدم منظورتونو
نه دوست عزیز اینجور که شما میگی حساب نمیکنن . اینجور باشه کاری نداره که الان صفرا رو حذف کنن 3 تومن میشه 1 دلاردیگه ارزش دلار هزار برابر که نشده فوقش برای سی سال سی برابر شده باشه پس نهایت میشه دلاری 210 تومن که با احتساب دزدی میشه 3400 تومن !!! از این واضح تر نمیتونم توضیح بدم