navidkid
Registered User
امروز دلار در بازار آزاد 200 تومان کاهش داشته..الان بی بی سی در خبر فوری نوشته بنا بر گزارش از ایران با توجه به تعطیلی بازار اما در بازار غیر رسمی قیمت ارز کاهش پیدا کرده
امروز دلار در بازار آزاد 200 تومان کاهش داشته..الان بی بی سی در خبر فوری نوشته بنا بر گزارش از ایران با توجه به تعطیلی بازار اما در بازار غیر رسمی قیمت ارز کاهش پیدا کرده
داداش من چرا شایعه درست میکنی چیزی نزده بازار اصلا سه روزه تعطیلهالان بی بی سی در خبر فوری نوشته بنا بر گزارش از ایران با توجه به تعطیلی بازار اما در بازار غیر رسمی قیمت ارز کاهش پیدا کرده
دوست خوب من شما اخبار ساعت 6 بی بی سی رو دانلود کنید اونموقع این خبر رو کار کرد تحت عنوان خبر فوری الان که ساعت 8 این خبر رو کار نمیکنه و حرف شما درستهداداش من چرا شایعه درست میکنی چیزی نزده بازار اصلا سه روزه تعطیله
عجب
لینک دانلود رو بذار منم دان کنمدوست خوب من شما اخبار ساعت 6 بی بی سی رو دانلود کنید اونموقع این خبر رو کار کرد تحت عنوان خبر فوری الان که ساعت 8 این خبر رو کار نمیکنه و حرف شما درسته
ولی قطعا فردا دلار ریزش داره و فکر کنم بین 2900 تا 3000 تومان قرار میگیره
جوری که من فهمیدم تحریم های اتحادی اروپا برداشته میشه اما تحریم های آمریکا نه !!! سوال اول اینکه پس امثال هند و کره جنوبی که آمریکا اعمال تحریم کرده و نه اتحادیه اروپا ، یعنی اونا میمونن ؟ در ضمن چرا امریکا تحریم های وزارت خزانه داریشو لغو نکنه ؟؟؟ این بهانه ای هست ، برای دردسر ها و بهانه تراشی های بعدی آمریکا !!!! عجیبه کمی!
در حالی که صرافی ها مانند هر جمعه امروز هم تعطیل بود، دلالان دلار در چهارراه استانبول در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما از کاهش ۲۰۰ تومانی نرخ ارز خبر دادند.داداش من چرا شایعه درست میکنی چیزی نزده بازار اصلا سه روزه تعطیله
عجب
ایشون گفتن بی بی سی که من واکنش دادم مگر نه توی پاتوق هم یه نفر همین خبر رو گذاشته بود و من خوندم ولی برام مهم نبود چون منبع شبکه خبر هست :دیدر حالی که صرافی ها مانند هر جمعه امروز هم تعطیل بود، دلالان دلار در چهارراه استانبول در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما از کاهش ۲۰۰ تومانی نرخ ارز خبر دادند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، برخی فعالان بازار ارز می گویند پیش از انتشار بیانیه مشترک هسته ای ایران و 1+5، گمانه زنی ها درباره احتمال افت نرخ ارز در بازار مطرح بوده است.
نرخ دلار که پیش از این تا 3300 تومان فروخته می شد، امروز، جمعه، 14 فروردین 1394، به 3100 تومان رسیده است.
برخی از آنها این کاهش نرخ را ادامه دار و احتمال تداوم این روند را تا رسیدن به قیمت پائین تر از 3000 تومان محتمل می دانند.
منبع:http://www.irinn.ir/news/86219/کاهش-نرخ-ارز-با-وجود-تعطیلی-بازار
بی بی سی قیمت رو اعلام نکرد و فقط گفت کاهش پیدا کرده در بازار غیر رسمی من ف ی ل ت ر شکن هم گرفتم ولی نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم ولی اگه فردا یادم موند و تکرار برنامه رو گذاشت حتما برای شما عکس میگیرم و در سایت قرار میدم البته باید پول ف ی ل ت ر ش ک ن رو هم که خریدم به من پس بدیایشون گفتن بی بی سی که من واکنش دادم مگر نه توی پاتوق هم یه نفر همین خبر رو گذاشته بود و من خوندم ولی برام مهم نبود چون منبع شبکه خبر هست :دی
سال 84 کدام کارگر بدبختی حقوقش 1 میلیون بوده؟؟؟همین امسال حداقل دستمزد یک میلیون نیست!!!چطور سال84 یک میلیون بوده؟؟؟نه دوست عزیز اینجور که شما میگی حساب نمیکنن . اینجور باشه کاری نداره که الان صفرا رو حذف کنن 3 تومن میشه 1 دلار
مثلا من تاجیکستان بودم 4 5 سال پیش هر 4 سامانی یک دلار بود . دیگه ارزش از این بیشتر ؟ . اما تقریبا نصف مردم حقوقشون زیر 100 دلار بود . باید پایه ای اقتصاد ساخته بشه . ما تا قبل سال 84 و رای مردم به استاد پروفسور دکتر هر دلارمون تقریبا 900 تومن بود . یعنی کسی یک میلیون درامد داشت ، یعنی حقوق کارگری دیگه که الان پایه حقوقه ، هزار دلار درامد داشت که الان شده 300 دلار!! یعنی میخوام بگم پایه اقتصاد کشور تا 84 خوب رفت جلو تا اینکه فرمونشو دادن دس یه ادم ناجور و به خاک سیاه نشستیم .
در تماسی که با دوست صرافمون داشتیم ظهر ۲۸۸۰ فروش داشتنفردا دلار 2800 ه...
در تماسی که با دوست صرافمون داشتیم ظهر ۲۸۸۰ فروش داشتن
الان داشتم تو وایبر صحبت میکردم میگیفت ۲۸۲۰ هم اخر شبی معامله شده و واسه صبح پایین تر هست
kkkkاینجوری که شما داری پیش میری تا صبح میرسونیش به 7 تومن![]()