• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

navidkid

Registered User
لایک‌ها
499
الان بی بی سی در خبر فوری نوشته بنا بر گزارش از ایران با توجه به تعطیلی بازار اما در بازار غیر رسمی قیمت ارز کاهش پیدا کرده
امروز دلار در بازار آزاد 200 تومان کاهش داشته..

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
الان بی بی سی در خبر فوری نوشته بنا بر گزارش از ایران با توجه به تعطیلی بازار اما در بازار غیر رسمی قیمت ارز کاهش پیدا کرده
داداش من چرا شایعه درست میکنی چیزی نزده بازار اصلا سه روزه تعطیله
عجب

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
عجب
دوست خوب من شما اخبار ساعت 6 بی بی سی رو دانلود کنید اونموقع این خبر رو کار کرد تحت عنوان خبر فوری الان که ساعت 8 این خبر رو کار نمیکنه و حرف شما درسته
ولی قطعا فردا دلار ریزش داره و فکر کنم بین 2900 تا 3000 تومان قرار میگیره

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دوست خوب من شما اخبار ساعت 6 بی بی سی رو دانلود کنید اونموقع این خبر رو کار کرد تحت عنوان خبر فوری الان که ساعت 8 این خبر رو کار نمیکنه و حرف شما درسته
ولی قطعا فردا دلار ریزش داره و فکر کنم بین 2900 تا 3000 تومان قرار میگیره
لینک دانلود رو بذار منم دان کنم

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
لینک دانلود رو میتونید از یوتیوب بگیرید من فعلا ف ی ل ت ر ش ک ن م کار نمیکنه احتمالا در سایت خودشون هم باشه دقیقا قبل از سخنرانی روحانی این خبر رو دادند من نظرم رو میگم و نظراتم تو این صفحه هستش روزی که فکر میکردم دلار گرون میشه و خبری در این زمینه هم بوده اونو گفتم ولی الان فکر میکنم که دلار ارزون میشه و این خیلی طبیعی و محتمل هستش

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
جوری که من فهمیدم تحریم های اتحادی اروپا برداشته میشه اما تحریم های آمریکا نه !!! سوال اول اینکه پس امثال هند و کره جنوبی که آمریکا اعمال تحریم کرده و نه اتحادیه اروپا ، یعنی اونا میمونن ؟ در ضمن چرا امریکا تحریم های وزارت خزانه داریشو لغو نکنه ؟؟؟ این بهانه ای هست ، برای دردسر ها و بهانه تراشی های بعدی آمریکا !!!! عجیبه کمی!

تحریمهای ایران سه دسته است
تحریمهای سازمان ملل، تحریمهای آمریکا، تحریمهای اتحادیه اروپا
باز خودش به سه گروه
انرژی هسته ای ، حقوق. بشر، حمایت از ترویست تقسیم میشه
فقط تحریمهایی که مربوط به بحث انرژی هسته ای است ، لغو و برداشته میشه
و اون دو بخش دیگه کما کان ادامه خواهد داشت
برای لغو کامل نوشیدن جام زهر الزامی و اجباری است
که شاید روزی اتفاق بیوفته...

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
عجب
در حالی که صرافی ها مانند هر جمعه امروز هم تعطیل بود، دلالان دلار در چهارراه استانبول در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما از کاهش ۲۰۰ تومانی نرخ ارز خبر دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، برخی فعالان بازار ارز می گویند پیش از انتشار بیانیه مشترک هسته ای ایران و 1+5، گمانه زنی ها درباره احتمال افت نرخ ارز در بازار مطرح بوده است.

نرخ دلار که پیش از این تا 3300 تومان فروخته می شد، امروز، جمعه، 14 فروردین 1394، به 3100 تومان رسیده است.

برخی از آنها این کاهش نرخ را ادامه دار و احتمال تداوم این روند را تا رسیدن به قیمت پائین تر از 3000 تومان محتمل می دانند.
منبع:http://www.irinn.ir/news/86219/کاهش-نرخ-ارز-با-وجود-تعطیلی-بازار

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
کاش پول داشتم روی 2900 یا اگه پایینتر اومد خرید کنم

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
اسکناس به قیما ۲۸۸۰ تومن موجود هست

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
در حالی که صرافی ها مانند هر جمعه امروز هم تعطیل بود، دلالان دلار در چهارراه استانبول در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما از کاهش ۲۰۰ تومانی نرخ ارز خبر دادند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، برخی فعالان بازار ارز می گویند پیش از انتشار بیانیه مشترک هسته ای ایران و 1+5، گمانه زنی ها درباره احتمال افت نرخ ارز در بازار مطرح بوده است.

نرخ دلار که پیش از این تا 3300 تومان فروخته می شد، امروز، جمعه، 14 فروردین 1394، به 3100 تومان رسیده است.

برخی از آنها این کاهش نرخ را ادامه دار و احتمال تداوم این روند را تا رسیدن به قیمت پائین تر از 3000 تومان محتمل می دانند.
منبع:http://www.irinn.ir/news/86219/کاهش-نرخ-ارز-با-وجود-تعطیلی-بازار
ایشون گفتن بی بی سی که من واکنش دادم مگر نه توی پاتوق هم یه نفر همین خبر رو گذاشته بود و من خوندم ولی برام مهم نبود چون منبع شبکه خبر هست :دی

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
بنده هم دیدم bbc قیمت رو اعلام کرد
به هر حال اسکناس موجود هست تحویل انی تبریز قیمت ۲۸۵۰ تا ۲۸۸۰ اگر دوستی خواست میتونه پ خ بده شماره بدم خدمتشون تشریف بیازن برای خرید

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
فردا سیف الله برای اینکه بگه خبری نیست 50 تومن میزاره رو قیمت ارز دولتی :p همیشه موتورش برعکس کار میکنه :general711:

Last edited:

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
ایشون گفتن بی بی سی که من واکنش دادم مگر نه توی پاتوق هم یه نفر همین خبر رو گذاشته بود و من خوندم ولی برام مهم نبود چون منبع شبکه خبر هست :دی
بی بی سی قیمت رو اعلام نکرد و فقط گفت کاهش پیدا کرده در بازار غیر رسمی من ف ی ل ت ر شکن هم گرفتم ولی نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم ولی اگه فردا یادم موند و تکرار برنامه رو گذاشت حتما برای شما عکس میگیرم و در سایت قرار میدم البته باید پول ف ی ل ت ر ش ک ن رو هم که خریدم به من پس بدی :D
یکی از وعده های دولت یکسان سازی نرخ ارز بوده که بین دلار دولتی و دلار بازار ازاد باید تفاوت قیمتی در حدود 20 تا 30 تومان مانند سال 81 باشه و دولت باید از این فرصت ها برای اجرای این کار استفاده کنه اگر در این مرحله موفق نشد قطعا تا پایان امسال نرخ دلار ازاد و دلار دولتی به همدیگر نزدیک میشه و روی 2900 تا 3000 تومان به تعادل میرسه البته فردا به صورت موقت دلار به این قیمت ها خواهد رسید و نگه داشتن روی این قیمت ها به عزم و اراده دولت بستگی داره

Last edited:

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
وقتی تحریم بانکی برداشته بشه و اون همه پول های بانک ها سرمایه دار های صراف ها و.... به صوررت اسکناس وارد کشور بشه
هیچ وقت نمشه دیگه جلوی افت قیمت رو گرفت
وقتی تمام بانک ها دلار بدن و همه بانک ها حواله ها رو به همه جای دنبا بدون کارمزد بزنن
صرافی ها جمع میشن و تعدادشون خیلی کم میشه
و همه این ها قیمت رو داغون میکنه
البته اگر واقعا بانک ها به سیستم جهانی متصل بشن و بتونن پول های خارجشون رو به صورت وجه نقد وارد کشور کنن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
نه دوست عزیز اینجور که شما میگی حساب نمیکنن . اینجور باشه کاری نداره که الان صفرا رو حذف کنن 3 تومن میشه 1 دلار :p
مثلا من تاجیکستان بودم 4 5 سال پیش هر 4 سامانی یک دلار بود . دیگه ارزش از این بیشتر ؟ . اما تقریبا نصف مردم حقوقشون زیر 100 دلار بود . باید پایه ای اقتصاد ساخته بشه . ما تا قبل سال 84 و رای مردم به استاد پروفسور دکتر هر دلارمون تقریبا 900 تومن بود . یعنی کسی یک میلیون درامد داشت ، یعنی حقوق کارگری دیگه که الان پایه حقوقه ، هزار دلار درامد داشت که الان شده 300 دلار!! یعنی میخوام بگم پایه اقتصاد کشور تا 84 خوب رفت جلو تا اینکه فرمونشو دادن دس یه ادم ناجور و به خاک سیاه نشستیم .
سال 84 کدام کارگر بدبختی حقوقش 1 میلیون بوده؟؟؟همین امسال حداقل دستمزد یک میلیون نیست!!!چطور سال84 یک میلیون بوده؟؟؟
توافق و تفاهم هم اگر بخاد با رفتارهای سابق همراه باشه،هیچ نفعی برای مردم نداره،مهم همونهایی هستند که قبلا با تحریم پول درمیاوردن،حالا با توافق پول د میارن،و گرنه چیزی به مردم نمی ماسه!!!

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
در تماسی که با دوست صرافمون داشتیم ظهر ۲۸۸۰ فروش داشتن
الان داشتم تو وایبر صحبت میکردم میگیفت ۲۸۲۰ هم اخر شبی معامله شده و واسه صبح پایین تر هست

اینجوری که شما داری پیش میری تا صبح میرسونیش به 7 تومن :D

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
اینجوری که شما داری پیش میری تا صبح میرسونیش به 7 تومن :D
kkkk
:general507: والا چی بگم راستم من یه دوست صمیمی دارم که پدرش صرافی داره خودشم اونجا کار میکنه و ما باهم همشه خرید فروش میکنیم
من که به توصیه خودش حدودا ۱۵ اسفند هرچی داشتم رو ریال کردم دارم دلار ولی کم
امروز صبح گفتم چه خبر خرید فروش هم هست گفت اره فقط فروش داریم تلفنی با پیک میفرستم گفتم چند گفت ۳۱۰۰ بعد ظهر پرسیدم گفت ۲۹۰۰ همین طور تا حدود ۱ ساعت پیش که ۲۸۲۰ میگفت !
حالا ولی خوب روز تعطیل هست و جو فراوان فردا همه چیز روشن میشه

بالا