• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
9088rates.jpg

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
فعلا که داره معکوس میزنه :D
اما این روند به نظرم غلطه و مقاومت دوستای خوب صرافمونه
تمام اخبار نشون میده که باید سقوط کنه حتی رئیس بانک مرکزی هم تو مصاحبش انتظار سقوط ارز رو داره و گفته جلوی سقوط زیادش رو میگیریم

Last edited:

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
آره
دارن بازی بازی میکنن
باید ببینیم خرید دارن ؟
اگر آره چند میخرن ؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
روی بازار جهانی نفت تاثیر گذاشته توافق ایران بعد یه عده میخوان جلوی تاثیرش رو تو بازار ارز بگیرند این دیگه از اون کارهاست یه چند ساعت دیگه معلوم میشه جهتش کدوم طرفی خواهد بود

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
من که از امروز تا 11 تیر 1 دونه کاه هم نمیخرم تا بازاریان گرامی قیمت اجناسشون رو درست کنند :general406:
الان به شدت مانیتور لازم دارم ولی دلیلی نمیبینم الان هزینه ایی رو پرداخت کنم که قبل از توافق هسته ایی باید پرداخت میکردم :general607:
به سایر دوستان هم شدیدا توصیه میکنم اگه وسیله ایی میخواین بخرید مثل گوشی , قطعات و ... صبر کنید تا در بازار قیمتها درست بشه :general601:
قیمت دلار بازار آزاد هم صرافی ها چه بخوان چه نخوان به نظر من میرسه به 2800 تومن .

همگی سال خوبی داشته باشید

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
روی بازار جهانی نفت تاثیر گذاشته توافق ایران بعد یه عده میخوان جلوی تاثیرش رو تو بازار ارز بگیرند این دیگه از اون کارهاست یه چند ساعت دیگه معلوم میشه جهتش کدوم طرفی خواهد بود
نفت اومده پایین؟ منظورتون از تاثیر همینه لابد؟ اونوقت وقتی اقتصادی که متکی به فروش نفته، درآمدش به خاطر کاهش قیمت نفت کمتر هم بشه، شما انتظار دارید دلار ارزون بشه؟ من هیچ سناریویی نمی بینم که توش دلار ارزون بشه. حتی اگر تک نرخی هم بشه هیچ وقت به نرخ دولتی فعلی تک نرخی نمی شه. می ره کمی بالاتر.

منم پارسال همین موقع می گفتم تا توافق نشه هیچی نمی خرم، بعد آخرای تابستون حوصله ام سر رفت، رفتم موبایلی که می خواستم خریدم، کامپیوترم رو هم نو کردم. بعدش دلار 200 تومن رفت روش. به خودم داشتم می خندیدم که منتظر توافق بودم. این جا هم یه عده طوری صحبت می کنند که انگار چیزی که لازم دارند رو می خوان 100 تا ازش بخرن، انبار کنن گرون شه که می گن صبر کنید تا توافق. میل خودتونه، اما به نظر من زندگیتون رو بکنید.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من که از امروز تا 11 تیر 1 دونه کاه هم نمیخرم تا بازاریان گرامی قیمت اجناسشون رو درست کنند
11 تیر تازه توافق نهایی امضا می شه. شما باید منتظر قطعنامه شواری امنیت برای رفع تحریم ها باشید تا شاید مقطعی دلار ارزون بشه. مطمئنا این اتفاق روز 11 تیر نمی افته، چون تازه توافق امضا شده. تا عملی شدن، راستی آزمایی شدن و بعد تصویب قطعنامه راه درازی در پیش هست.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
11 تیر تازه توافق نهایی امضا می شه. شما باید منتظر قطعنامه شواری امنیت برای رفع تحریم ها باشید تا شاید مقطعی دلار ارزون بشه. مطمئنا این اتفاق روز 11 تیر نمی افته، چون تازه توافق امضا شده. تا عملی شدن، راستی آزمایی شدن و بعد تصویب قطعنامه راه درازی در پیش هست.

سپاس از راهنماییتون دوست عزیز در هر صورت بنده تا چند ماه آینده هیچ کالایی نمیخرم حتی اگه مثل مانیتور الان ضروری باشه
این چند وقت اخیر که آب گل آلود شد خیلی ها ماهی گرفتن من یک نفر که دیگه هیچ کالایی نمیخرم الباقی خودشون باید تصمیم بگیرند .
آخرین قیمت هم که بنده دارم 3170 تومان هست برای فروش $ قیمت خرید هم ظاهرا 3200 ت یعنی ریزش شدید

موفق باشید

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
همیشه مقداری دلار در صرافیها و دست دلال ها هست اونها میخوان با حداکثر سود بفروشند که البته مطمئنا کسی با این قیمت نمیخره مگر خیلی ضروری باشه هر چقدر به عصر نزدیک بشیم این مقاومت در برابر کاهش کمتر وضعیفتر میشه

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
چرا قیمت دوباره برگشت بالا؟؟؟؟
3251
کدوم بالا؟
این قیمت که سایتا نشون میدن فقط برای گرون فروشی صرافاست ، قیمتو بالا میزنن که خودشون گرون بندازن به ملت،
پرسیدم از ما 3200 میخرن

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
کدوم بالا؟
این قیمت که سایتا نشون میدن فقط برای گرون فروشی صرافاست ، قیمتو بالا میزنن که خودشون گرون بندازن به ملت،
پرسیدم از ما 3200 میخرن
قیمتی که من میدم مال اتحادیه است بالا یا پایین قیمت همینه
http://www.tgju.org/
خوب عزیز از شما 3200بخرند که همون قیمت 3250میشه قیمت فروش!!!!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چون علت کاهشش جو روانی بود نه دلیل منطقی، هنوز هیچ تحریمی برداشته نشده، چرا باید قیمت دلار بیاد پایین؟
به خاطر جو روانی من و خیلی های دیگه انتظار داشتیم حداقل یک هفته ای روی 3100نوسان کنه نه 24ساعت نشده دوباره بره رو 3200نوسان کنه

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
کدوم بالا؟
پرسیدم از ما 3200 میخرن
تو روزایی که نوسان زیاده اختلاف بین خرید و فروش زیاد میشه حتی تا 100 ، 150 تومن هم میرسه ولی تو روزای عادی این اختلاف 15 تا 20 تومن هستش

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
فردا و پس فردا مهمتر از امروز خواهد بود باید دید بازار چقدر در برابر عدم خرید مقاومت میکنه

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
قیمتی که من میدم مال اتحادیه است بالا یا پایین قیمت همینه
http://www.tgju.org/
خوب عزیز از شما 3200بخرند که همون قیمت 3250میشه قیمت فروش!!!!!
شما چطوری حساب میکنی که خرید 3200 را 3250 فروختن مشکل نداره؟مگه کارمزد چقدره؟
اون موقع که به من 3200 قیمت دادن قیمت فروش 3260 بود
تو روزایی که نوسان زیاده اختلاف بین خرید و فروش زیاد میشه حتی تا 100 ، 150 تومن هم میرسه ولی تو روزای عادی این اختلاف 15 تا 20 تومن هستش
بله و منظور من هم دقیقا همینه که در این روزا فقط صرافا سود میکنن چون قیمت خریدشون بالا نمیره و فقط قیمت فروشا بالا میبرن بنابراین بالا رفتن مقطعی قیمت برای منو و شما(اگه دلار برای فروش داشته باشیم) فایده ای نداره و فقط سود صرافو بیشتر میکنه
یجورایی انگار اتحادیه الکی قیمت بالا میده تا صرافاشون گرون بفروشن و دلاراشونا گرون بندازن به مردم ولی تو اون قیمت خرید نکنن(البته اگه قیمت بالا اومده به صورت مقطعی باشه و ثابت نشه)

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
هر دفعه که پیش بینی و از بازار انتظار میره که کاهش قیمت داشته باشیم ، مسلما همون روز یا فرداش یه افزایش قیمت داریم !
تقریبا 90 درصد مواقع همین بوده
امروز ظهر وقتی به 155 رسید همه تا جایی که نقدینگی داشتن تبدیل به دلار کردن !
تقریبا هم می شد گفت که بدون ریسک بوده چون بازار این جو رو اثبات کرده که یه کاهش ؛ بعدش افزایش
به امید دلار 2800 هم نباشید چون غیر ممکنه !
وقتی قیمت 2460 بانک مرکزی الان رسیده به 2800 چطور میشه انتظار داشت که قیمت ارز آزاد با مبادله ای یکسان بشه ؟!
به قول یکی از دوستان چیزی که نمیزاره دلار بیاد زیر 3 تومن همین ارز مبادله ای هست که باید یه تعادلی بین اختلاف این ها باشه
و دولت هم به خاطر کاهش قیمت نفت وقتی اعلام میکنه که n درصد نانوایی ها آزادپز میشن تا اختلاف رو حتی از اونجا جبران کنه پس کاملا غیر منطقیه که ارز مبادله ای هم سقوط چشمگیری داشته باشه و بالطبع ارز آزاد

بالا