- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
نفت اومده پایین؟ منظورتون از تاثیر همینه لابد؟ اونوقت وقتی اقتصادی که متکی به فروش نفته، درآمدش به خاطر کاهش قیمت نفت کمتر هم بشه، شما انتظار دارید دلار ارزون بشه؟ من هیچ سناریویی نمی بینم که توش دلار ارزون بشه. حتی اگر تک نرخی هم بشه هیچ وقت به نرخ دولتی فعلی تک نرخی نمی شه. می ره کمی بالاتر.روی بازار جهانی نفت تاثیر گذاشته توافق ایران بعد یه عده میخوان جلوی تاثیرش رو تو بازار ارز بگیرند این دیگه از اون کارهاست یه چند ساعت دیگه معلوم میشه جهتش کدوم طرفی خواهد بود
11 تیر تازه توافق نهایی امضا می شه. شما باید منتظر قطعنامه شواری امنیت برای رفع تحریم ها باشید تا شاید مقطعی دلار ارزون بشه. مطمئنا این اتفاق روز 11 تیر نمی افته، چون تازه توافق امضا شده. تا عملی شدن، راستی آزمایی شدن و بعد تصویب قطعنامه راه درازی در پیش هست.من که از امروز تا 11 تیر 1 دونه کاه هم نمیخرم تا بازاریان گرامی قیمت اجناسشون رو درست کنند
11 تیر تازه توافق نهایی امضا می شه. شما باید منتظر قطعنامه شواری امنیت برای رفع تحریم ها باشید تا شاید مقطعی دلار ارزون بشه. مطمئنا این اتفاق روز 11 تیر نمی افته، چون تازه توافق امضا شده. تا عملی شدن، راستی آزمایی شدن و بعد تصویب قطعنامه راه درازی در پیش هست.
چون علت کاهشش جو روانی بود نه دلیل منطقی، هنوز هیچ تحریمی برداشته نشده، چرا باید قیمت دلار بیاد پایین؟چرا قیمت دوباره برگشت بالا؟؟؟؟
3251
کدوم بالا؟چرا قیمت دوباره برگشت بالا؟؟؟؟
3251
قیمتی که من میدم مال اتحادیه است بالا یا پایین قیمت همینهکدوم بالا؟
این قیمت که سایتا نشون میدن فقط برای گرون فروشی صرافاست ، قیمتو بالا میزنن که خودشون گرون بندازن به ملت،
پرسیدم از ما 3200 میخرن
به خاطر جو روانی من و خیلی های دیگه انتظار داشتیم حداقل یک هفته ای روی 3100نوسان کنه نه 24ساعت نشده دوباره بره رو 3200نوسان کنهچون علت کاهشش جو روانی بود نه دلیل منطقی، هنوز هیچ تحریمی برداشته نشده، چرا باید قیمت دلار بیاد پایین؟
تو روزایی که نوسان زیاده اختلاف بین خرید و فروش زیاد میشه حتی تا 100 ، 150 تومن هم میرسه ولی تو روزای عادی این اختلاف 15 تا 20 تومن هستشکدوم بالا؟
این قیمت که سایتا نشون میدن فقط برای گرون فروشی صرافاست ، قیمتو بالا میزنن که خودشون گرون بندازن به ملت،
پرسیدم از ما 3200 میخرن
شما چطوری حساب میکنی که خرید 3200 را 3250 فروختن مشکل نداره؟مگه کارمزد چقدره؟قیمتی که من میدم مال اتحادیه است بالا یا پایین قیمت همینه
http://www.tgju.org/
خوب عزیز از شما 3200بخرند که همون قیمت 3250میشه قیمت فروش!!!!!
بله و منظور من هم دقیقا همینه که در این روزا فقط صرافا سود میکنن چون قیمت خریدشون بالا نمیره و فقط قیمت فروشا بالا میبرن بنابراین بالا رفتن مقطعی قیمت برای منو و شما(اگه دلار برای فروش داشته باشیم) فایده ای نداره و فقط سود صرافو بیشتر میکنهتو روزایی که نوسان زیاده اختلاف بین خرید و فروش زیاد میشه حتی تا 100 ، 150 تومن هم میرسه ولی تو روزای عادی این اختلاف 15 تا 20 تومن هستش