• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
شما چطوری حساب میکنی که خرید 3200 را 3250 فروختن مشکل نداره؟مگه کارمزد چقدره؟
اون موقع که به من 3200 قیمت دادن قیمت فروش 3260 بود
بازار که نوسان می کنه کارمزدها همین قدر میشه .صراف که نمیاد ضرر کنه برا همین حاشیه سودش را زیاد می کنه که یک موقع دلار رفت مثلا رو 3200حداقل سر به سر بفروشه

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
امروز 3300 شده جالب انگیزناک.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
3289ار ارزون شدن گذشتیم چرا داره گرون میشه؟؟؟؟؟؟!!

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
حیف من که اشک تو چشمام جمع شده بود و توی خیالم عآمریکا رفتن رو کف دستم دیده بودم....
این بود؟
احمدی نژاد بیایی نیایی، رئیس جمهور مایی

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

nazanin175

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من زیاد اطلاعات خاصی در این زمینه ها ندارم.فقط میخواستم بدونم کار درستیه هر ماه یه مقداری از حقوقمو بدم دلار بخرم و به عنوان پس انداز ذخیره کنم؟سودی توش هست ؟ با این اوضاع بازار کی بخرم بهتره؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
سلام.من زیاد اطلاعات خاصی در این زمینه ها ندارم.فقط میخواستم بدونم کار درستیه هر ماه یه مقداری از حقوقمو بدم دلار بخرم و به عنوان پس انداز ذخیره کنم؟سودی توش هست ؟ با این اوضاع بازار کی بخرم بهتره؟
در نهایت بنا به وعده دولت و همینطور برای بهبود اقتصاد ارز باید تک نرخی بشه و این کار احتمالا امسال انجام میشه و من فکر کنم این اتفاق در قیمت بین 2900 تا 3000 تومان انجام میشه بنابراین من فکر میکنم بازار ارز فعلا بازار خوبی برای سود نیست البته این نظر منه و ممکنه درست نباشه
http://www.tala.ir/showpic.php?id=24770
http://www.tala.ir/showpic.php?id=24767

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
ارز هیچوقت تک نرخی نمیشه... این خط / این هم نشان X . اینجا ایرانه و بانک های حرام خوار ایرانی این اجازه رو نمیدن.
سیف هم واسه خودش توهم بافی میکنه. زمان دلار 1200 تومانی فرق بین نرخ بانکی و آزاد 100 تا تک تومنی بود که با سه برابر شدن فاصله شده 300 تک تومن و حتی بیشتر. خلاصه ملت ایران همچنان مشغول سماق مکیدن باشن که دیگه سماق مکیدن هم گرون شده و مکیدن سماق صرف نمیکنه.. ول معطل باشن جمله بهتریه.

Last edited:

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197

نمودار دلار در سال 93 رو نگاه کنید. فروردین 93 که دیگه پایین ترین قیمت دلار رو در سال 93 داشتیم 3100 تومان بود. پایان 93 هم قیمت 3300 تومان. میزان سود یک ساله کمتر از 6.5 درصد. تازه اگر به موقع و روی 3500 دی ماه میفروختید سودتون حداکثر دو برابر میشد. بانک چقدر سود میداد ؟ حداقل 22 درصد یعنی از 3 برابر هم بیشتر. شما هم که میخواید دلار رو بخرید و پس انداز کنید یعنی اهل نوسان گیری نیستید پس همون در بانک سرمایه گذاری کنید.

پ.ن : اگر هم اهل ریسک هستید میتونید چند روز مانده به ضرب العجل توافق نهایی مقداری دلار تهیه کنید. اگر توافق بشه خیلی شدید ریزش نمیکنه ولی به هر حال ضرر میکنید ولی اگر نشه رشد فزاینده ای خواهد داشت و سود زیاد.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
چون علت کاهشش جو روانی بود نه دلیل منطقی، هنوز هیچ تحریمی برداشته نشده، چرا باید قیمت دلار بیاد پایین؟

جو روانی ـمون هم مثل آدمیزاد نیست . فقط وقتی یه اتفاق خوب میفته منظقی میشه
اگه جو منفی بود الان 5000 رو هم رد کرده بود

شک نکنید این قیمت رفت تو پاچمون . خیلی مقاومت میکرد دیگه 3100 که میشد
جالبه الان از قیمت قبل عید هم یه کم بالاتر هست

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
پ.ن : اگر هم اهل ریسک هستید میتونید چند روز مانده به ضرب العجل توافق نهایی مقداری دلار تهیه کنید. اگر توافق بشه خیلی شدید ریزش نمیکنه ولی به هر حال ضرر میکنید ولی اگر نشه رشد فزاینده ای خواهد داشت و سود زیاد.
توافق که قطعیه. یعنی هنوز کسی فکر می کنه ممکنه توافق نشه؟!
**** تصمیمش را گرفته و کوتاه اومده. اقتصاد در حال نابودی بود.
به هر حال اوضاع بهتری در راه است و با توافق نهایی دلار بین 2900 تا 3100 خواهد بود و رقم دقیقش بستگی به دیدگاه دولت داره

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
به هر حال اوضاع بهتری در راه است و با توافق نهایی دلار بین 2900 تا 3100 خواهد بود و رقم دقیقش بستگی به دیدگاه دولت داره

خیلی خوشبین نباشید
مخصوصاً وقتی کنگره آمریکا که 2/3 اون جمهوریخواهن توافق رو به رای بذارند و اگر چند تا دموکرات همراه شن باهاشون دیگه اوباما هم نمیتونه تصمیم اونارو وتو کنه! همه چی فقط تصمیم داخلی نیست...

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

خیلی خوشبین نباشید
مخصوصاً وقتی کنگره آمریکا که 2/3 اون جمهوریخواهن توافق رو به رای بذارند و اگر چند تا دموکرات همراه شن باهاشون دیگه اوباما هم نمیتونه تصمیم اونارو وتو کنه!(رای دو سوم اکثریت حساب میشه و غیر قابل وتو کردن توسط رئیس جمهوری هست!) همه چی فقط تصمیم داخلی نیست...

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
عیآلات متحده عآمریکا در قانون اساسیش هر کسی رو محدود کرده. اگه کنگره موافقت نکنه باید بشینیم کشک بسابیم. عوباما هم عمرش تموم شده و نفسای آخرش رو میکشه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
توافقم بشه عمرا تحریم های آمریکا برداشته بشه اصلا نباید توی متن توافق روی این مساله کار بشه چون بعدا کنگره میزنه زیرش و بعد تنش درست میشه و این طرف هم بهونه شون جور میشه میگن ما هم میزنیم زیر همه چی حالا بیا و درستش کن

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوست عزیز قدرت رئیس جمهور در امریکا خیلی زیاده وقتی امریکا یه تعهدی رو میپذیره و کشورهای اروپایی هم در این کار همراهیش میکنند مطمئن باشید تمام مفاد توافق رو رعایت میکنند همونطور که بحث بررسی توافق 3 ماه به تعویق افتاد

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
قدرت رئیس جمهور آمریکا محدود شده طبق قانون اساسی هست و در قانون اساسی قدرت کشور رو به دولت های ایالتی سپرده و رئیس جمهور امریکا نباید اختیارات زیادی داشته باشه. حالا یک عده تصمیم گرفتن اختیارات رئیس جمهور زیاد باشه که دلیل قدرتش نمیشه. دقیقا به این خاطرهست که اسلحه در آمریکا آزاده و متمم دوم قانون اساسی هست که نیروی نظامی مردم رو تضمین کرده. چرا؟ چون اوباما و سران دولت و حتی کنگره اگه بخواد کشور رو به سمت دیکتاتوری پیش ببره مردم با قدرت اسلحه که دارن میتونن عکس العمل نشون بدن.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
قدرت رئیس جمهور آمریکا محدود شده طبق قانون اساسی هست و در قانون اساسی قدرت کشور رو به دولت های ایالتی سپرده و رئیس جمهور امریکا نباید اختیارات زیادی داشته باشه. حالا یک عده تصمیم گرفتن اختیارات رئیس جمهور زیاد باشه که دلیل قدرتش نمیشه. دقیقا به این خاطرهست که اسلحه در آمریکا آزاده و متمم دوم قانون اساسی هست که نیروی نظامی مردم رو تضمین کرده. چرا؟ چون اوباما و سران دولت و حتی کنگره اگه بخواد کشور رو به سمت دیکتاتوری پیش ببره مردم با قدرت اسلحه که دارن میتونن عکس العمل نشون بدن.
میشه منبع فرمایشاتتون رو بگین ؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
پیشنهاد میکنم این متن رو کامل بخونید خیلی نکات کلیدی داره: (ازین متن بر میادکه جز تعامل دولت و کنگره در مورد توافق هسته ایران راه دیگری وجود نداره ولی در غیر این صورت باید دید در آخر قدرت کدوم به دیگری میچربه! و همچنین نامه اونا به ایران در مورد هر توافقی و همچنین اینکه رئیس جمهور قدرت مطلق در ایالت متحده نیست واقعاً بی ربط نیست!)

حق استیضاح رئیس جمهور ( روند استیضاح در ایالات متحده آمریکا ) نیز یکی دیگر از مواردی است که کنگره می‌تواند نظارت خود را بر رئیس جمهور اعمال کند. در صورت تخلف آشکار رئیس جمهور از قوانین، طرح استیضاح در مجلس نمایندگان مطرح می‌شود و اگر با رأی اکثریت نمایندگان به تصویب برسد، سنا با تشکیل دادگاهی رئیس جمهور را محاکمه خواهد کرد. پس از شنیدن دفاعیات رئیس جمهور، سناتورها تشکیل جلسه می‌دهند و نظر خود را در خصوص اتهامات وارده به رئیس جمهور اعلام می‌کنند. اگر وی نتواند رأی اکثریت سناتورها را جلب کند، محکوم شده، از سمت خود عزل می‌شود.

در مقابلِ نظارت کنگره بر رئیس جمهور، رئیس قوه مجریه نیز از حق وتوی مصوبات قوه مقننه ( وتوی مصوبات کنگره در ایالات متحده آمریکا ) برخوردار است و می‌تواند هر یک از مصوبات مجلس نمایندگان و سنا را رد نماید. این امر سبب می‌شود نمایندگان کنگره نتوانند بر خلاف مصالح عمومی جامعه تصمیم گیری نمایند و از این طریق از ظهور «دیکتاتوری اکثریت» جلوگیری بعمل می‌آید.

اما در عین حال حق وتوی رئیس جمهور نامحدود نیست و کنگره می‌تواند با کسب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس نمایندگان و سنا وتوی رئیس جمهور را باطل نمایند. بدین ترتیب راه برای کار شکنی رئیس جمهور بسته خواهد شد. هر چند که کنگره بدلیل ساختار دو حزبی خود و حضور اقلیت پرقدرت قادر نیست همواره برای ابطال وتوهای رئیس جمهور، رأی دو سوم مجموع نمایندگان را کسب نماید و همین امر مانع عمده‌ای بر سر ابطال وتوها ایجاد می‌کند که خود نوعی توازن را میان قوه مجریه و قوه مقننه بوجود می‌آورد.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان ؛ همانطور که گفتم توافق از قطعی شدن هم گذشته.
حتی متن توافق نهایی هم الان تدوین و پذیرفته شده از جانب طرفین و تا 11 تیر اعلام عمومی میشه.
تحریمها هم قراره از جانب شورای امنیت رفع بشه. تحریمهای کنگره هم حتی اگر همش برداشته نشه ، وقتی تحریمهای دولت آمریکا ، اتحادیه اروپا و شودای امنیت رفع بشه ، به تنهایی کارایی زیادی نداره.
البته امیدوارم شرایط به نفع مردم ایران و رفع انزوای بین المللی رقم بخوره

بالا