• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

odygoody

Registered User
لایک‌ها
57
با تشکر از دوستان که جواب دادن و میدند،

پس چه کنیم؟ تا 20 م تومان دلار یا یوقو (یورو سابق) بخریم یا نخریم؟ کی بخریم؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان یکی مثل من که بخشی از درآمدش به دلار هستش باید چه کنه؟ بدون وقفه تبدیل کنم به ریال یا نگه دارم؟
توافق تاثیری داره؟ کلا کسی با وضعیت من چه باید کنه؟
پ.ن: حدود 800 تا 1000 دلار در ماه مورد بحث هستش.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
دوستان یکی مثل من که بخشی از درآمدش به دلار هستش باید چه کنه؟ بدون وقفه تبدیل کنم به ریال یا نگه دارم؟
توافق تاثیری داره؟ کلا کسی با وضعیت من چه باید کنه؟
پ.ن: حدود 800 تا 1000 دلار در ماه مورد بحث هستش.

شهرام بنظرم نصفش رو به ریال تبدیل کن و بقیه اش رو بذار دلار باشه. اینطوری ریسکت رو کمتر کردی. حتی اگر توافق در بهترین حالتش هم اتفاق بیفته دولت نمیذاره دلار خیلی بیاد پایین و در میان مدت ( یک سال ) دوباره قیمت دلار به همین 3400 فعلی میرسه. ( در خوشبینانه ترین حالت ). دلایل زیادی هم داره. شاید مهم ترینش این باشه که به ازای هر 100 تومن کم شدن قیمت دلار، دولت روزی حدود 5 میلیارد تومان ضرر میکنه.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
شهرام بنظرم نصفش رو به ریال تبدیل کن و بقیه اش رو بذار دلار باشه. اینطوری ریسکت رو کمتر کردی. حتی اگر توافق در بهترین حالتش هم اتفاق بیفته دولت نمیذاره دلار خیلی بیاد پایین و در میان مدت ( یک سال ) دوباره قیمت دلار به همین 3400 فعلی میرسه. ( در خوشبینانه ترین حالت ). دلایل زیادی هم داره. شاید مهم ترینش این باشه که به ازای هر 100 تومن کم شدن قیمت دلار، دولت روزی حدود 5 میلیارد تومان ضرر میکنه.
کاملا منطقی هستش پیشنهادت. خیر ببینی مسعود :دی
کلا بعید می دونم دلار دیگه رنگ زیر 3000 تومن رو ببینه، من که به یاد ندارم چیزی گرون بشه بعد ارزون بشه! مخصوصا الان که ملت عادت کردن به این قیمت!

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
کاملا منطقی هستش پیشنهادت. خیر ببینی مسعود :دی
کلا بعید می دونم دلار دیگه رنگ زیر 3000 تومن رو ببینه، من که به یاد ندارم چیزی گرون بشه بعد ارزون بشه! مخصوصا الان که ملت عادت کردن به این قیمت!

چاکرم :D - تازه میگم نصفش رو ریال کن بخاطر اینه که بعد از توافق ممکنه دلار مدتی پایین باشه و بعد با خودت غصه نخوری که ای بابا کاش الان یکم از این پولم رو ریال کرده بودم میزدم به زخمِ زندگی :D وگرنه در طولانی مدت دلار محکوم به بالا رفتنه. تا وقتی که تورمِ ریال از دلار بیشتره، دولت نمیتونه جلو افزایش قیمت دلار رو بگیره.

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
یورو 1 ماه پیش 3590 بود الان شده 3790 !
به نظر شما تا هفته اول خرداد 100 تومن کم میشه یا نه ؟ الان بگیرم برای سفر یا بزارم مثلا 6 7 خرداد بگیرم ؟
ممنون

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
یورو 1 ماه پیش 3590 بود الان شده 3790 !
به نظر شما تا هفته اول خرداد 100 تومن کم میشه یا نه ؟ الان بگیرم برای سفر یا بزارم مثلا 6 7 خرداد بگیرم ؟
ممنون

دوستان کسی در مورد قیمت یورو در هفته آینده نظری نداره ؟ !

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
فکر نمیکنم نرخ دلار حتی بعد از توافق هم کاهش پیدا کنه , نظر سایر دوستان چیه ؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
فکر نمیکنم نرخ دلار حتی بعد از توافق هم کاهش پیدا کنه , نظر سایر دوستان چیه ؟
به نظر منم با فرض توافق افتی نهایت 50-100تومنی در زمان کوتاه مدت خواهیم داشت .اما شاید بورس تکان خوبی بخوره

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دلار مبادله اي داره مياد روي3000 تومان(درحاليكه بودجه با 2850 بسته شده و حالا2890 هست) يعني با توافق هم قرار نيست دلار فرق خاصي بكنه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
اخبار رو میخوندم ظاهرا تا 10 روز دیگه قراره توافق کنند ! ظاهرا این بار جدیه
فکر کنم با توافق قیمت ریزش شدیدی پیدا کنه البته حدسم اینه کارشناس اقتصادی نیستم

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
تجار وبازرگانان و پتروشیمی ها نمیگذارن بیاد زیر3200 یا 31000....به صحبتای اخیر عسگراولادی توجه کنید...درضمن دولت توی بودجه دلار را 2850 دبده،ببین حالا توی سایت بانک مرکزی چنده؟؟؟؟2900 هم رد کرده!!!خوشبینانه ترین حالت تک نرخی روی 3000 هست

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
دوستان ممنون میشم قیمت رو هروز یکی اینجا بزنه و یه تحیلی بشه
کسایی که واردن تحلیل

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان تحلیل در این شرایط یکم سخت هست، چون در بازار ارز تاثیر پذیر از مذاکرات است که تحلیل خود مذاکرات در این دقایق بسیار سخته.

بالا