• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظرتون با توافق حدودا قیمت چقدر ریزش پیدا میکنه ؟!
راستش به خاطر کارم خیلی درگیر این مسئلم هر کسی هم یه جوابی میده
یکی میگه تغییر نمیکنه یکی میگه میشه 2500 یکی میگه روند نزولی پیدا میکنه یکی میگه ...

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خوش بین باشی؛نهایت تک نرخی میشه3000 ولی واقع بین باشی روی 3100-3200 هست،تجار و خواص اجازه کاهش شدید نمیدهند،شما فرضا سرمایه دار بزرگ،اجازه کاهش ارزش ثروتتون میدهین؟؟؟
دهه 80 خصوصا اوایلش که رشد اقتصادی داشتیم مگه روند نزولی داشت که حالا با این وضع روند نزولی بگیره!!!!

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
35 یورو نیاز داشتم. به نظر شما الان بخرم یا بعد از همه پرسی یونان بخرم؟

matw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان سرمایه گذاری روی چی خوبه که ریسکش زیاد نباشه؟در حد 10 میلیون

odygoody

Registered User
لایک‌ها
57
این روزا وضعیت ارز چگونه هست ؟

چرا دوستان دیگه فعال نیستن ؟ قبلا پر بود این موقع ها اینجا مقاله و....

هیچکس دیگه نمیدونه چی میشه و چکار بکنه! فقط اینو میدونم از بلاتکلیفی داریم دیوانه میشیم!

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
از دوستان کسی آرامیس اکانت داره؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
35 یورو نیاز داشتم. به نظر شما الان بخرم یا بعد از همه پرسی یونان بخرم؟
جوری اومدی اینجا مطرح کردی انگار ۳۵میلیون یورو خرید داری.همه پرسی یونان![emoji3]

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آقا الان شرایط به چه شکله ؟ خرید و فروش انجام میشه مثلا بریم چند هزارتا بفروشیم صرافی ها می خرن ؟

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
آقا الان شرایط به چه شکله ؟ خرید و فروش انجام میشه مثلا بریم چند هزارتا بفروشیم صرافی ها می خرن ؟
اره مشكلي نداره اگه ضرر كمه بفروش چون بازار خيلي مبهمه احتمال سقوط زياد

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
كسسايي كه دلار دارن ميگن نفروش
كسايي كه دلار ندارن ميخوان بخرن ميگن بفروش.!!
ولي من خودم فروشنده دلار بودم قبل مذاكرات همه رو فروختم فقط منتظرم ببين توافق چي ميشه اگه توافق نشه همون لحظه خريد ميكنم
اگه توافق بشه منتظر كف قيمت .
پس بهتره الكي جو بخر بفروش نديد الان موقع ريسك كردن نيست
يادمه تا روحاني بعد از شب راي ريزي ٥٠٪ راي اورده بود من رفتم هرچي داشتم با سود كمي فروختم ولي بعضيا ميگفتن نه دوباره ميره بالا و....
يورو خريده بودم ٤٦٠٠ كه فروختم ٤٦٥٠ همون صبح اول وقت ساعت ٩ هنوز روحاني برنده نشده بود
ولي باقي دوستان دست نگه داشتن كه ضرراي خيلي بدي كردن
حالا خود دانيد

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
بانک مرکزی هر دفعه 1 ریال از دلار کم میکنه . خسته نشه یه وقت ؟ :دی

امروز صعودی باشه قول میدم فردا دلار دولتی 3000 بشه . الان روشون نمیشه

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
بعد از انجام توافق یک مدت کوتاهی افزایش قیمت خواهیم داشت. الان این کاهش احساسیه زمانی کاهش واقعیه که ارز وارد کشور بشه اونهم چند ماه بعد از توافق صورت میگیره و برداشته شدن تحریم ها صورت میگیره. تازه کاهش هم آنچنان نخواهد بود در حد 100 - 200 تومن ، آخه مگه قراره چیکار کنیم که ارزش پولمون بره بالا ! تولید و صادرات ؟! اصلا مگه داریم ؟ مگه میشه ؟!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
بعد از انجام توافق یک مدت کوتاهی افزایش قیمت خواهیم داشت. الان این کاهش احساسیه زمانی کاهش واقعیه که ارز وارد کشور بشه اونهم چند ماه بعد از توافق صورت میگیره و برداشته شدن تحریم ها صورت میگیره. تازه کاهش هم آنچنان نخواهد بود در حد 100 - 200 تومن ، آخه مگه قراره چیکار کنیم که ارزش پولمون بره بالا ! تولید و صادرات ؟! اصلا مگه داریم ؟ مگه میشه ؟!
به نظر من با انجام توافق تاثیر زیادی روی تولید و صادرات هم گذاشته میشه , بگذریم ...
کارشناس اقتصادی نیستم , حدس میزنم با توافق قیمت $ برسه به زیر 3000 تومن مثلا 2900 !
امیدوارم قیمت کالاهای الکترونیکی وارداتی مثل دوربین موبایل کامپیوتر و ... کاهش پیدا کنه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دولت همین الانشم میتونه بیاره رو 1000 ولی چون از این طریق نون در میاره اجازشو نمیده رو 3000 نگه میداره....

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
به نظر من با انجام توافق تاثیر زیادی روی تولید و صادرات هم گذاشته میشه , بگذریم ...
کارشناس اقتصادی نیستم , حدس میزنم با توافق قیمت $ برسه به زیر 3000 تومن مثلا 2900 !
امیدوارم قیمت کالاهای الکترونیکی وارداتی ثل دوربین موبایل کامپیوتر و ... کاهش پیدا کنه
همین حالا مبادله ای 2950هست و با این جو+ نسبت به دیروز 3ریال رشد کرد!!!اصلا اجازه زیر3000 نمیده و بنظرم همون3200 تک نرخی میبنده،چون سودش توی همین فروش دلاره و خودش دلال اصلی هست و به تجار هم اصلا ضربه ای نخوره!!!
http://www.cbi.ir/ExRates/rates_fa.aspx

بالا