• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
پیشنهاد میکنم این متن رو کامل بخونید خیلی نکات کلیدی داره: (ازین متن بر میادکه جز تعامل دولت و کنگره در مورد توافق هسته ایران راه دیگری وجود نداره ولی در غیر این صورت باید دید در آخر قدرت کدوم به دیگری میچربه! و همچنین نامه اونا به ایران در مورد هر توافقی و همچنین اینکه رئیس جمهور قدرت مطلق در ایالت متحده نیست واقعاً بی ربط نیست!)

حق استیضاح رئیس جمهور ( روند استیضاح در ایالات متحده آمریکا ) نیز یکی دیگر از مواردی است که کنگره می‌تواند نظارت خود را بر رئیس جمهور اعمال کند. در صورت تخلف آشکار رئیس جمهور از قوانین، طرح استیضاح در مجلس نمایندگان مطرح می‌شود و اگر با رأی اکثریت نمایندگان به تصویب برسد، سنا با تشکیل دادگاهی رئیس جمهور را محاکمه خواهد کرد. پس از شنیدن دفاعیات رئیس جمهور، سناتورها تشکیل جلسه می‌دهند و نظر خود را در خصوص اتهامات وارده به رئیس جمهور اعلام می‌کنند. اگر وی نتواند رأی اکثریت سناتورها را جلب کند، محکوم شده، از سمت خود عزل می‌شود.

در مقابلِ نظارت کنگره بر رئیس جمهور، رئیس قوه مجریه نیز از حق وتوی مصوبات قوه مقننه ( وتوی مصوبات کنگره در ایالات متحده آمریکا ) برخوردار است و می‌تواند هر یک از مصوبات مجلس نمایندگان و سنا را رد نماید. این امر سبب می‌شود نمایندگان کنگره نتوانند بر خلاف مصالح عمومی جامعه تصمیم گیری نمایند و از این طریق از ظهور «دیکتاتوری اکثریت» جلوگیری بعمل می‌آید.

اما در عین حال حق وتوی رئیس جمهور نامحدود نیست و کنگره می‌تواند با کسب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس نمایندگان و سنا وتوی رئیس جمهور را باطل نمایند. بدین ترتیب راه برای کار شکنی رئیس جمهور بسته خواهد شد. هر چند که کنگره بدلیل ساختار دو حزبی خود و حضور اقلیت پرقدرت قادر نیست همواره برای ابطال وتوهای رئیس جمهور، رأی دو سوم مجموع نمایندگان را کسب نماید و همین امر مانع عمده‌ای بر سر ابطال وتوها ایجاد می‌کند که خود نوعی توازن را میان قوه مجریه و قوه مقننه بوجود می‌آورد.
دوست عزیز بدست اوردن دو سوم ارا با توجه به اینکه سناتورهای جمهوری خواه 55 و دموکرات 45 نفر هستند تقریبا غیر ممکن هستش و علاوه بر این همونطور که گفتم رئیس جمهور امریکا همونطور که گفته هر گونه تحریم جدید رو وتو خواهد کرد در ضمن اگر این توافق در شورای امنیت امضا بشه دیگه کنگره امریکا نمیتونه و همینطور به خاطر وجه امریکا که بزرگترین دموکراسی جهان است با قطعنامه شوارای امنیت مخالفت نمیکنه

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
وتوی اوباما توسط کنگره قابل وتو هست.(جالبه نه!) و اینطور نیست که بگیم همه سناتورهای دموکرات هم رای با اوباما هستند.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
وتوی اوباما توسط کنگره قابل وتو هست.(جالبه نه!) و اینطور نیست که بگیم همه سناتورهای دموکرات هم رای با اوباما هستند.
دوست عزیز تا اونجایی که ما اخبار رو دنبال میکنیم فعلا اوباما دست بالا رو داره و اگر میدونست که مجلس سنا میتونه وتوش کنه هیچوقت تهدید به وتو کردن مصوبه کنگره نمیکرد البته فکر کنم باید منتظر موند و دید چی میشه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
قدرت رئیس جمهور آمریکا محدود شده طبق قانون اساسی هست و در قانون اساسی قدرت کشور رو به دولت های ایالتی سپرده و رئیس جمهور امریکا نباید اختیارات زیادی داشته باشه. حالا یک عده تصمیم گرفتن اختیارات رئیس جمهور زیاد باشه که دلیل قدرتش نمیشه. دقیقا به این خاطرهست که اسلحه در آمریکا آزاده و متمم دوم قانون اساسی هست که نیروی نظامی مردم رو تضمین کرده. چرا؟ چون اوباما و سران دولت و حتی کنگره اگه بخواد کشور رو به سمت دیکتاتوری پیش ببره مردم با قدرت اسلحه که دارن میتونن عکس العمل نشون بدن.

میشه منبع فرمایشاتتون رو بگین ؟

بزرگوار
این تحلیل شما با استفاده از اون منابع صد در صد غلطه
در ابتدای تشکیل دولت و کشور آمریکای مستقل این اهداف ممکنه وجود داشته باشه
اما در حال حاضر هیچ نیروی نظامی غیر دولتی نمیتونه در امریکا بدون مجوز عمل کنه حتی ارتش هم نمیتونه بدون مجوزهای لازم عمل کنه
در مواقع لزوم مثل استقلال طلبی های پراکنده در ایالت تگزاس یا شورش های شهری و منطقه ای گارد ملی به شدت برخورد میکنه
دوم مطابق قوانین حال حاضر رئیس جمهور ایالات اختیارات و قدرت بسیار بالایی داره
که میشه گفت یک پادشاه بدون تاجه !
لطفا عمق مطالعات سیاسی خودتونو بیشتر کنید

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان الان دو سه روزه که قیمت بالا مونده و من فرصت نکردم برم از صرافی قیمت خرید بپرسم
میخواستم ببینم هنوزم صرافا میترسن رو این قیمت بخرن و فقط گرون میفروشن یا کارمزدشون درست شده؟
قیمت خرید صراف در حال حاضر؟
ممنون

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
دوستان به نظرم دیگه بیانیه در حد خودش اثر کرده و تا تیرماه شاهد ثبات قیمت باشیم البته من فکر میکردم حول 3200 تثبیت شه ولی مثل اینکه حول 3300 تثبیت خواهد شد. میزان کاهش هم مناسب بوده. میانگین دلار در 3 ماهه پایانی 93 3450 بود که الان حول و حوش 3300 میچرخه (البته الان زوده بگیم تو این منطقه ثبات پیدا کرده). دوستانی هم که میگن گرون شده دلیلش اون کاهش قیمت دلار از 18 اسفند به بعد بود که هیچ دلیل منطقی هم نداشت.

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
بزرگوار
این تحلیل شما با استفاده از اون منابع صد در صد غلطه
در ابتدای تشکیل دولت و کشور آمریکای مستقل این اهداف ممکنه وجود داشته باشه
اما در حال حاضر هیچ نیروی نظامی غیر دولتی نمیتونه در امریکا بدون مجوز عمل کنه حتی ارتش هم نمیتونه بدون مجوزهای لازم عمل کنه
در مواقع لزوم مثل استقلال طلبی های پراکنده در ایالت تگزاس یا شورش های شهری و منطقه ای گارد ملی به شدت برخورد میکنه
دوم مطابق قوانین حال حاضر رئیس جمهور ایالات اختیارات و قدرت بسیار بالایی داره
که میشه گفت یک پادشاه بدون تاجه !
لطفا عمق مطالعات سیاسی خودتونو بیشتر کنید
جناب در حال حاضر در آمریکا 270 میلیون قبضه سلاح در دستان شهروندان هست. این یغنی نیروی نظامی مردمی. اگه تعریف من غلطه شما بفرما چه تعریفی روی این جمله داری؟
همین چند وقت پیش دولت آمریکا به خاطر پافشاری به اصطلاح پادشاه بدون تاج شما (اوباما) تعطیل شد که نشان از قدرت ناچیز رئیس جمهوری داره. بله من هم میدونم رئیس جمهوری آمریکا اختیاراتی به مانند اعلام جنگ بدون نیاز به جلب رضایت کنگره و ... داره و اینطور نیست که بگیم رای میلیون ها نفر به رئیس جمهور کشکه. اما اینطور هم نیست که اوباما بخواد هر تصمیمی رو تحمیل کنه. نمونه ش رو هم در مورد بیمه همگانی شاهد بودیم.
قوه قضائیه آمریکا با سرسختی تمام ضامن اجرای قانون اساسی اون کشور هست که آزادی بیان هم یکی از اونهاست به خاطر همین آزادی بیان هاست که هر فرد آمریکا میتونه رئیس جمهور رو مورد شدیدترین انتقادها قرار بده و باعث افت محبوبیت اوباما یا بوش بشه.
شما هم بد نیست یک سری مطالعاتی در مورد نحوه اجرای قانون اساسی در آمریکا عمیقتر بشی.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
جناب در حال حاضر در آمریکا 270 میلیون قبضه سلاح در دستان شهروندان هست. این یغنی نیروی نظامی مردمی. اگه تعریف من غلطه شما بفرما چه تعریفی روی این جمله داری؟
همین چند وقت پیش دولت آمریکا به خاطر پافشاری به اصطلاح پادشاه بدون تاج شما (اوباما) تعطیل شد که نشان از قدرت ناچیز رئیس جمهوری داره. بله من هم میدونم رئیس جمهوری آمریکا اختیاراتی به مانند اعلام جنگ بدون نیاز به جلب رضایت کنگره و ... داره و اینطور نیست که بگیم رای میلیون ها نفر به رئیس جمهور کشکه. اما اینطور هم نیست که اوباما بخواد هر تصمیمی رو تحمیل کنه. نمونه ش رو هم در مورد بیمه همگانی شاهد بودیم.
قوه قضائیه آمریکا با سرسختی تمام ضامن اجرای قانون اساسی اون کشور هست که آزادی بیان هم یکی از اونهاست به خاطر همین آزادی بیان هاست که هر فرد آمریکا میتونه رئیس جمهور رو مورد شدیدترین انتقادها قرار بده و باعث افت محبوبیت اوباما یا بوش بشه.
شما هم بد نیست یک سری مطالعاتی در مورد نحوه اجرای قانون اساسی در آمریکا عمیقتر بشی.
چه ربطی به ادعا های اولیه شما داره ؟
چون اوباما و سران دولت و حتی کنگره اگه بخواد کشور رو به سمت دیکتاتوری پیش ببره مردم با قدرت اسلحه که دارن میتونن عکس العمل نشون بدن.
این رو به عنوان کشف شما ثبت میکنیم !
من میگم این تحلیل رو از کجا آوردی ؟!
قابل توجه حضرتعالی بنده در همون ایالات یه چند سالی داشتم عمیق می شدم
الان اینجا در مقابل عمق حضرتعالی مغروق گشته ایم

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
دلار 3280 3300
یورو 3590 3620

فکر کنم قیمت تا مدتی تثبیت شد

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان الان دو سه روزه که قیمت بالا مونده و من فرصت نکردم برم از صرافی قیمت خرید بپرسم
میخواستم ببینم هنوزم صرافا میترسن رو این قیمت بخرن و فقط گرون میفروشن یا کارمزدشون درست شده؟
قیمت خرید صراف در حال حاضر؟
ممنون
یعنی اینجا هیچ کسی قیمت نداش؟
یه ساعت پیش که سایتا 3290 نشون میدادن شماره پیدا کردم زنگ زدم 3265 میخریدن

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
خیلی وضع اقتصادیمون خوبه هر روز یه سخنرانی جدید میاد که احتمال رسیدن به توافق را کم رنگتر میکنه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
قیمت های امروز بازار آزاد ارز :

دلار ۳,۳۸۵

یورو ۳,۶۳۵

پوند ۴,۹۳۶

درهم ۹۲۲

دلار کانادا ۲,۷۳۳

دلار استرالیا ۲,۵۸۰

ریال سعودی ۹۰۰

لير ترکيه ۱,۳۰۲

کرون سوئد ۳۸۵

رینگیت مالزی ۹۵۵

بات تایلند ۱۱۰

یوان چین ۵۶۵

----------------------------------

قیمت در صرافی حدود 20 - 30 تومان گرانتره

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان قصد دارم حدود 6000 هزار تا دلار بگیرم واسه مسافرت کی بگیرم به نظرتون دلار تا 3280 3300 پایین نمیاد ؟
وضعیت چیه ؟

odygoody

Registered User
لایک‌ها
57
نظر دوستان راجع به خرید یورو جهت حفظ ارزش پولمون چیه؟

همونطور که میدونید نسبت به دلار فعلا سقوط کرده یورو.

آیا در آینده نزدیک به ضریب سابقش در مقابل دلار باز خواهد گشت؟

ممنون از راهنماییتون ...

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
نظر دوستان راجع به خرید یورو جهت حفظ ارزش پولمون چیه؟

همونطور که میدونید نسبت به دلار فعلا سقوط کرده یورو.

آیا در آینده نزدیک به ضریب سابقش در مقابل دلار باز خواهد گشت؟

ممنون از راهنماییتون ...
سلام
برنامه خود اروپا پایین اومدن ارزش پول هست تا 2016 . پایین تر میاد که بالاتر نمیاد

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
برنامه خود اروپا پایین اومدن ارزش پول هست تا 2016 . پایین تر میاد که بالاتر نمیاد
میخواستم یورو بخرم!
تحلیل قیمت دلار و طلا رو دیدی حال کردی
کیه که قدر منو بدونه

بالا