esfahanweb
Registered User
قیمت خرید دلار امروز 3630 و فروش 3655 است ، به احتمال زیاد از دوشنبه هفته آینده دلار به کانال 3700 وارد میشود.
الکی جو ندید دلار رو به افوله از 24 اذر تحریمها برداشته و خاهید دیدقیمت خرید دلار امروز 3630 و فروش 3655 است ، به احتمال زیاد از دوشنبه هفته آینده دلار به کانال 3700 وارد میشود.
جك سال ٢٤ اذرالکی جو ندید دلار رو به افوله از 24 اذر تحریمها برداشته و خاهید دید
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
از 24 آذر شیر آب را که باز کنی ویسکی میاد [emoji32]الکی جو ندید دلار رو به افوله از 24 اذر تحریمها برداشته و خاهید دید
از این به بعد دلار حداقل اندازه تورم میره بالادلار نخرید، ارزان میشود
رییس کل بانک مرکزی:
با سیاستهایی که بانک مرکزی دنبال میکند، ارز دیگر مبنایی برای سرمایه گذاری نیست و اگر کسی بخواهد ارز بخرد تا در آینده گران شود، حتماً ضرر خواهد کرد. /ایسنا
الکی جو ندید دلار رو به افوله از 24 اذر تحریمها برداشته و خاهید دید
دلار نخرید، ارزان میشود
رییس کل بانک مرکزی:
با سیاستهایی که بانک مرکزی دنبال میکند، ارز دیگر مبنایی برای سرمایه گذاری نیست و اگر کسی بخواهد ارز بخرد تا در آینده گران شود، حتماً ضرر خواهد کرد. /ایسنا
دقیقاً هر وقت احساس خطر میشه میگن نخرید ارزون میشهعزیز دل برادر
مگه قرار نشد سخنان مسئولین رو با افعال معکوس بخونیم ؟
نفت ایران 20 دلار قیمت بخوره نفت شیل چند قیمت میخوره و هزینه استخراجش نسبت به نفت معمولی ما چقدر تفاوت داره!!!با این پیش بینی قیمت شما تا جایی که من میدونم دیگه اصلا نفت شیل ارزش استخراج نداره....هرچند بقول یکی از دوستان با نفت 20 دلاری و بعد رفع تحریم خیلی بهتر از الان میشه کشور را گرداند،چون هم ارز میشه تبادل کرد و هم خیلی هزینه ها کاسته میشه ولی مهم اینه که بخان!!!!که کسی قصد کاهش ارزش سرمایه خواص را نداره!!!چیزی که واضحه خبری از کاهش قیمت و افزایش واقعی ارزش ریال بعد از توافق نیستدقیقاً هر وقت احساس خطر میشه میگن نخرید ارزون میشه
نفت ایران شده 36-38 دلار!
پیش به سوی نفت 20 دلار... (بعدز افزایش استخراج ایران)...
یه آمریکا هر وقت بخواد قمت ارزای دنیارو و قیمت انس رو بالا پایین میکنه
یه مشت کشور بی عرضه توی اپک اینقدری عرضه ندارن روی تولید توافق کنند حداقل قیمت نفت بالا نمیره پایین نیاد.
آشوب؟!این ملت نوادگان حضرت ایوب هستنمن میگم اینها میتونه جلوی افزایش زیاد دلار رو بگیره
قیمت نفت پایین میاد تولید ایران به نسبت بالا میره
هزینه دور زدن تحریمها و بیمه نفت کش ها و کشتیرانی
و تبادل ارزو .......از بین میره
مقداری دلار به هر حال آزاد میشه
جنس هام اگه نفت ارزان بشه بعد از یه مدت ارزان میشه
همین الان دلار قوی شده در جهان
پول ما نسبت به باقی ارزها قویتر شده و اگه به یورو جنس میخریدم همین الان میتونیم اونو ارزونتر بخریم
من امیدوارم رو همین سه و پونصد آروم بگیره
مردم خیلی فقیر شدن و تحمل گرونی دلار بالای چهار هزارو ندارن
اگه بالای چهار بشه خطر آشوب داخلی از داعش بالاتر هست
این دو جمله ات همه چی را زیر سوال برد!!!میخواهی اعتماد کنی بسم اله برو آذر 92،فرمایش وزیر اقتصاد و رییس جمهور محترم را پیاده کن و به بازار سرمایه واردشو!!!یا فرمایش همین تیم اقتصادی در مورد عدم افزایش قیمت حاملهای انرژی در ابتدای سال که خیلی شیک 50%افزایش پیدا کرد!!یا اینکه قصد سرک کشیدن به حساب مردم و حذف یارانه مردم را نداشتند!!!حالا کدامش قابل اعتماد بود؟اگر بنظرشما دلار 3500-3100 همراه توافق کارشاقی هست که به کل باید بحث را تموم شده فرض کرد،آخه این چه توافقیه که قیمت دلارش ارزش پول ملی را بجای بالا آوردن پایینتر میاره،قیمت دلار 3100-3500 بعد از توافق نشانه تقویت پول ملی هست؟؟؟چه تقویتی هست که این قیمت قبل از توافق هم بوده!!!مطمئن باش از این توافق هم هیچ برکتی به مردم نمیرسهمردم اون موقع داغ بودن داشتن از ذخیره هاشون میخوردن
اجناس قیمت قبل هم بود و چندین ماه طول کشید تموم شه قبلش هم با نفت صد دلاری پول زیادی اومد که انبارها رو با واردات بی رویه پرکردن
الان ذخیره ها تموم شدن و مردم با گوشت و استخون دارن گرانی رو حس میکنن
صدای دهل دلار هزاری چهار شدن دراومده الان
امسال و سال پیش به مردم قدری از روی اجبار استراحت دادن تا باد چنین بادا
تا اینجا تیم اقتصادی بالای هشتاد درصد موفق بوده
و به نظرم اعتماد به حرفهاشون بد نباشه
تورم سال بعد رو در واقع حداکثر 13 درصد حساب کردن
و اگه اتفاقی نیفته میتونن کنترلش کنن مثل داعش
حقوق کارگری آخرش حداکثر13 درصد افزایش پیدا میکنه کارمندها رو ده تصویب کردن که با فوق العاده ها میشه همون 13 درصد
سقف معافیت مالیاتی 13 درصد افزایش داشت