• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

در مورد یورو چی ؟

امکان کم شدن تو 1 الی 2 هفته آینده براش هست ؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خوب خداروشکر :دی گفتم صوب پا میشیم میبینیم دلار شده 4 تومن .... فعلا گرون نشه تا هر چی من میخام بخرم رو زود بخرم :دی

به نظرم تا عید خیلی تکون نخوره دلار ؛ درسته!؟ ولی واقعا با این وضع نفت ؛ در اینده دلار منفجر میشه :| بیچاره میشیم

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
به نقل از وزیر نفت تحریمهای نفتی تا چند روز دیگه برداشته میشه.

Sent from my K00E using Tapatalk

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
ادامه این برخوردها فقط و فقط نشان از عدم توانایی در کنترل دستوری و یا تزریق ارز به بازار است
ادامه برخورد با دلالان ارز در بازار تهران
در پی عملیات ضربتی هفته گذشته نیروی انتظامی علیه دلالان در بازار ارز در تهران، امروز(یکشنبه) نیز این روند ادامه یافت.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، هم اکنون ماموران نیروی انتظامی در حال برخورد با دلالان ارز در مقابل پاساژ افشار هستند.
امروز حجم معاملات در بازار ارز با جمع آوری دلالان کاهش یافت و تا ساعاتی نرخ مشخصی برای انواع ارز وجود نداشت.
این در حالی است که در عملیات چهارشنبه هفته گذشته، ۴۸ نفر از دلالان غیرقانونی ارز دستگیرشدند و ۲۳۰ هزار دلار به همراه مقادیر دیگری ارز، از آنان کشف و ضبط شد.
برخوردهای چند روز اخیر نیروی انتظامی در حالی انجام شد که ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در ماه های گذشته بارها به صرافان برای دریافت مجوز از این بانک هشدار داده و گفته بود برای برخورد با صرافان بدون مجوز، هماهنگی هایی با نیروی انتظامی انجام شده است.

به نقل از وزیر نفت تحریمهای نفتی تا چند روز دیگه برداشته میشه.
در ضمن وزیر نفت فقط گفته اند "به زودی" ، هنوز نه شورای حکام قطعنامه صادر کرده است و نه ایران تعهدات درباره سوخت و رآکتور اراک را انجام داده است ، بعد از آن در صورت تأیید اقدامات ایران توسط آژانس فقط تحریمهای هسته ای لغو می شود ، بعد هم که قیمت نفت ایران ...

Try

Registered User
لایک‌ها
466
سلام دوستان
سپرده دلار هم میشه باز کرد؟سودش چطوریه؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
دلیل شما برای این حرفتون چیه؟
من خودم فارکس کار میکنم . نظرم برای نسبت یورو به دلار یا همون eurusd صعودیه و فکر میکنم یورو در مقابل دلار آمریکا قوی بشه در نتیجه قیمت یورو هم در بازار داخل بالا میره . در نهایت اینم یک نظره ... شما هر جور صلاح میدونید معامله کنید .
سلام دوستان
سپرده دلار هم میشه باز کرد؟سودش چطوریه؟
آره حدود 6-7 درصد .

• Like
Reactions: Try

Try

Registered User
لایک‌ها
466
من خودم فارکس کار میکنم . نظرم برای نسبت یورو به دلار یا همون eurusd صعودیه و فکر میکنم یورو در مقابل دلار آمریکا قوی بشه در نتیجه قیمت یورو هم در بازار داخل بالا میره . در نهایت اینم یک نظره ... شما هر جور صلاح میدونید معامله کنید .

آره حدود 6-7 درصد .
مثلا من صد دلار دارم یا دویست دلار میتونم سپرده باز کنم؟سودش میشه برای صد دلار ماهی 6 دلار ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
مثلا من صد دلار دارم یا دویست دلار میتونم سپرده باز کنم؟سودش میشه برای صد دلار ماهی 6 دلار ؟
سودش بستگی به این داره که حسابت چند ماهه باشه . مثلا برای حساب یکساله 6 درصد بانکها سود میدن مثل ملی و ملت . کف حساب بستگی به بانک داره مثلا ملی و ملت کف هزار دلاره ولی گردشگری صد دلار .
مثلا بانک ملی :
http://www.bmi.ir/fa/BMIServicesShow.aspx?sid=82

• Like
Reactions: Try

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
شما کجا و چی رو خودتون پیشنهاد میدید ؟
اگر مبلغ خیلی بالا نباشه(مثلا بالای ۱۰۰ هزار دلار)مشکلی پیش نمیاد
اوج بحران ارزی سال ۹۰-۹۱ عموم ۲۰۰-۳۰۰ هزار دلار تو پارسیان داشت با نرخ ۶٪ موقع برداشت دهنش سرویس شد(طی ۲۰-۳۰ قسط برگردوندن)ولی در نهایت همشنو به دلار برگردوندن
الان چون تحریم ها به زودی برداشته میشه نسبت به اون موقع سپرده های ارزی قابل اطمینان ترند و شخصا پیشنهاد میکنم درصدی از سرمایه اضافه به این صورت سرمایه گذاری بشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
6.5 درصد سالانه روی دلار میدن
خیلی کمه

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
عباراتی که از این پس (بعد از لغو تحریمها) به کرّات از مسئولین محترم خواهیم شنید :

- مشکلات و رکود اقتصادی ناشی از تحریمها نبوده ‌اند که با لغو تحریمها حل شوند . این مشکلات بدلیل سوء مدیریت بوجود آمده‌اند و حل آنها زمان زیادی میطلبد !!!

- درست است که تحریمهای ظالمانه برداشته شده اند اما در عوض قیمت نفت و بالطبع درآمد دولت کاهش پیدا کرده است !!!

بنابراین ، انتظار بهتر شدن اوضاع اقتصادی عموم مردم (کارگران ،کارمندان ، بازاریان) بعد از لغو تحریمها انتظار بیهوده‌ای خواهد بود و اگر وضعیت اقتصادی از آنچه که هست وخیم‌تر نشود بهتر نخواهد گردید.

مسئولین محترم باید روزی هزار بار خدا را شکر کنند که همزمان با لغو تحریمها قیمت نفت کاهش پیدا کرد تا بهانه‌ای برای عدم برون رفت از رکود اقتصادی به دستشان بیافتد.

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
بین دو تا سه هفته دیگر شروع برداشت تحریمها آغار خواهد شد و از فردا شاهد سیر نزولی قیمت ارز خواهیم بود. هرچند کم هم باشد، مسیر سرازیری خواهد بود.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
ضمن تشکر از جناب دکتر ظریف و همکارانشان برای بسته شدن پرونده ایران در آژانس:general307:
خدمت شما دوست گرامی یادآوری میکنم که هر بازاری تابع عرضه و تقاضاست ، بازار ارز هم تابع عرضه ارز توسط فروشندگان و میزان تقاضا برای خرید است
به طور سنتی هم بازار ارز در اواخر دسامبر و اوایل ژانویه بخاطر افزایش سفرهای خارجی دچار رشد و صعود میشود ، البته ممکن است بانک مرکزی برای ایجاد جو روانی طی چند روز آینده مقادیری
ارز به بازار تزریق کند ولی با وجود بازداشت تعداد زیادی از دلالان ارز در پاساژ افشار بعید است که نرخ ارز تغییر محسوسی بکند و از کانال 3600 فرود بیاید
بین دو تا سه هفته دیگر شروع برداشت تحریمها آغار خواهد شد و از فردا شاهد سیر نزولی قیمت ارز خواهیم بود. هرچند کم هم باشد، مسیر سرازیری خواهد بود.

بالا