• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اگر سويفت به گفته اينا در اين شرايط باز شود بهترين روش كلاهبرداري ارز ميتونه باشه براى كساني كه پشت پرده واردات به دنبال سود از اختلافات نرخ ارز هستند! سياست بانك مركزي نشان داده همچنان در بازار مي خواهد دخالت كند و خودش در واقه يك بنگاه اقتصادي شده و نرخ ارز پايين نخواهد امد و بستر اين نوع كلاهبرداري در اين شرايط فراهم ميباشد !
چون اون زمان كه دلار تك نرخي بود و بانك و بازار اختلافى نداشتند و دلار فراوان، يكسري از طريق سويفت اين تقلب را انجام ميدادن و حاظر به پذيرفتن ريسك ان بودن !
الان و با اين شرايط مسلما تعداد بيشتري به سمت اين تقلب حركت خواهند كرد!

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
اگر سويفت به گفته اينا در اين شرايط باز شود بهترين روش كلاهبرداري ارز ميتونه باشه براى كساني كه پشت پرده واردات به دنبال سود از اختلافات نرخ ارز هستند! سياست بانك مركزي نشان داده همچنان در بازار مي خواهد دخالت كند و خودش در واقه يك بنگاه اقتصادي شده و نرخ ارز پايين نخواهد امد و بستر اين نوع كلاهبرداري در اين شرايط فراهم ميباشد !
چون اون زمان كه دلار تك نرخي بود و بانك و بازار اختلافى نداشتند و دلار فراوان، يكسري از طريق سويفت اين تقلب را انجام ميدادن و حاظر به پذيرفتن ريسك ان بودن !
الان و با اين شرايط مسلما تعداد بيشتري به سمت اين تقلب حركت خواهند كرد!
بلاخره دولت باید یک جوری درآمد داشته باشه دیگه الان بهترین راه همین :D
فکر نمیکنم راهی باشه بشه دور زد دولت :general405:

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
امروز یه مصاحبه ای خوندم واسم عجیب بود!

جبرائیلی افزود:‌ ولی مردم را نمی شود این طور فریب داد. برجام واقعیاتی دارد.
یکی از واقعیات برجام این است که بند d1 از ماده 1245 قانون NDAA آمریکا برداشته نشده که ناظر به تراکنش دلارهای نفتی است.
یعنی ما دلارهای نفتی خود را که نفت می فروشیم، در نتیجه برجام نخواهیم توانست به کشور برگردانیم. یعنی دلار ارزان نخواهد شد.
نفتی را که به کشورهای دیگر می فروشیم آنجا باید حسابی باز شود و ما از همین کشورها کالا وارد کنیم. پس دلارهای نفتی ما همچنان در حصرند و برجام آنها را آزاد نخواهد کرد.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

یکی از واقعیات برجام این است که بند d1 از ماده 1245 قانون NDAA آمریکا برداشته نشده که ناظر به تراکنش دلارهای نفتی است.
یعنی ما دلارهای نفتی خود را که نفت می فروشیم، در نتیجه برجام نخواهیم توانست به کشور برگردانیم. یعنی دلار ارزان نخواهد شد.
نفتی را که به کشورهای دیگر می فروشیم آنجا باید حسابی باز شود و ما از همین کشورها کالا وارد کنیم. پس دلارهای نفتی ما همچنان در حصرند و برجام آنها را آزاد نخواهد کرد.

عزیز دل :

گرچه تحریم و غیر تحریم فرقی به حال اکثریت مردم ایران نداره و اوضاع اقتصادی همه مردم دنیا غیر از مردم ایران در نتیجه برداشته شدن تحریمها بهتر میشه اما این بحث مربوط به چند ماه پیش و از خزعبلات دلواپسان ، سعید جلیلی و جبهه پایداری بر ضد دولت و هیات مذاکره کننده بوده که در رسانه های اصولگرایان منتشر شده. (اوایل ماه اکتبر 2015)

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان پیش بینی شما برای سال آینده چیه ؟ قیمت افزایش پیدا میکنه ؟

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197

https://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/Programs/Documents/implement_guide_jcpoa.pdf
کد:
Waived the imposition of correspondent or payable through account sanctions under :
section 1245(d)(1) of the National Defense Authorization Act of Fiscal Year 2012

• Like
Reactions: F-5

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
امروز فردوسی خیلی صرافا تابلو خاموش یا قیمت 0 بودند فکر کردم نوسان شدیده بازار تعطیله بعد فهمیدم:

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ در حالی که بانک مرکزی و مأموران انتظامی روز گذشته 13 صرافی غیرمجاز را پلمب کردند و پس از آن در صحبت رسانه‌ای از ادامه این اقدام برای ساماندهی بازار ارز خبر دادند، اغلب دلالان جنب پاساژ افشار که مدتی پیش بازداشت شده بودند، مجدداً به پاتوق قبلی خود بازگشتند.

مشاهدات خبرنگار فارس حاکی است،‌دلالان خیابان منوچهری که در جنب پاساژ افشار هر روز حاضر می‌شوند، در روزهای اخیر حضور چشمگیری دارند، ولی با این تفاوت که خبری از فریادهای معامله‌گران نیست و خرید و فروش‌های کاغذی و سفته‌بازی‌ها و ارزهایی که هنوز خریداری نشده به فروش می‌رسند، به صورت کاملاً‌ آرام و کم سر و صدا انجام می‌شود.

به گزارش فارس،‌ این برای چندمین بار است که با دلالان به صورت مقطعی برخورد می‌شود، اما پس از مدتی سر و کله‌شان در میادین بازار ارز دیده می‌شود.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
از دیروز عصر به صورت تدریجی اکثر صرافیها تابلوهای قیمت در وب سایتها خودشان را یا حذف کردند و یا صفر کرده اند!!!!
یکی از صرافیهای معروف تهران هم وب سایتش از طرف سرویس دهنده هاستش مسدود شده است!!!!
نمی خواهم بدبین باشم ولی گویا اوضاع اصلاً جالب نیست

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
از دیروز عصر به صورت تدریجی اکثر صرافیها تابلوهای قیمت در وب سایتها خودشان را یا حذف کردند و یا صفر کرده اند!!!!
یکی از صرافیهای معروف تهران هم وب سایتش از طرف سرویس دهنده هاستش مسدود شده است!!!!

جالب اینوری یا اونوری؟!

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98

امروز که تمام سایت ها از اعلام قیمت طفره رفتن

با توجه به فرمایشات گنگ این اقا دوستان نظرشون چیه؟

نرخ ارز 3600 تومانی فعلی برای بانک مرکزی قابل قبول نیست

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
تمام سایت ها یا ساسپند شده و یا قیمتارو برداشتن موضوع چیه؟!!

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
صحبت بنده گنگ نیست ، اگر کسی پیگیر وضعیت بازار ارز باشد می داند که چه زمانی سانسور قیمت ارز انجام می شود
یک مقداری هم به صحبتهای مدیران بانکها در این چند روز توجه بفرمایید تا دریابید که مشکل از آنجا شروع شد که ....
مدیرعامل بانک توسعه صادرات حرفهای سیف را رد کرد:سوئیفت وصل شده اما نمی‌توان از طریق آن پیغام داد!

امروز که تمام سایت ها از اعلام قیمت طفره رفتن

با توجه به فرمایشات گنگ این اقا دوستان نظرشون چیه؟

نرخ ارز 3600 تومانی فعلی برای بانک مرکزی قابل قبول نیست

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
صحبت بنده گنگ نیست ، اگر کسی پیگیر وضعیت بازار ارز باشد می داند که چه زمانی سانسور قیمت ارز انجام می شود
یک مقداری هم به صحبتهای مدیران بانکها در این چند روز توجه بفرمایید تا دریابید که مشکل از آنجا شروع شد که ....
مدیرعامل بانک توسعه صادرات حرفهای سیف را رد کرد:سوئیفت وصل شده اما نمی‌توان از طریق آن پیغام داد!

دوست عزیز و گرامی منظورم به شما نبود فرمایشات شما رو تایید هم کردم ، طبق لینکی که گذاشته بودم منظور صحبتهای گنگ اقای سیف بود که فرمایش کردن از قیمت دلار ۳۶۰۰ تومنی ناراضی هستن ولی مشخص نفرمودن چه قیمتی باعث رضایت ایشان و بانک مرکزی هست؟ قیمت بالاتر یا پایین تر؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
سیف چند روز پیش گفت قبلا گفته بودیم بعد تحریمها ارز تک نرخی میشه و تا شش ماه آینده حتما اینکار انجام میشه .
قضیه ارز تک نرخی هم اینه که بورس ارز راه میفته و قیمت رسمی ارز اونجا درمیاد و هرکسی میتونه بخره و بفروشه و یحتمل کاسبی دلالها و صرافها هم کساد میشه .
البته راه اندازی بورس ارز و دلار تک نرخی به معنای ارزون شدن دلار نیست بلکه مابین 3400-3600 باشه یحتمل .
نکته آخر هم یکسال و نیم دیگه روحانی باز رای میخواد و تا اون موقع دلار رشد خاصی نداره و سرمایه گذاری روش بدرد نمیخوره ایضا مسکن ملک و خوورو .
و من الله توفیق

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
سیف چند روز پیش گفت قبلا گفته بودیم بعد تحریمها ارز تک نرخی میشه و تا شش ماه آینده حتما اینکار انجام میشه .
قضیه ارز تک نرخی هم اینه که بورس ارز راه میفته و قیمت رسمی ارز اونجا درمیاد و هرکسی میتونه بخره و بفروشه و یحتمل کاسبی دلالها و صرافها هم کساد میشه .
البته راه اندازی بورس ارز و دلار تک نرخی به معنای ارزون شدن دلار نیست بلکه مابین 3400-3600 باشه یحتمل .
نکته آخر هم یکسال و نیم دیگه روحانی باز رای میخواد و تا اون موقع دلار رشد خاصی نداره و سرمایه گذاری روش بدرد نمیخوره ایضا مسکن ملک و خوورو .
و من الله توفیق

تك نرخي در اين شرايط از نظر من يك شوخي رسانه اي و جك ميتونه باشه ! چندساله ميشنويم " تك نرخي " فقط با اين قسمت از حرف شما موافقم كه دلار ارزان نخواهد شد پس همين حرف و شرايط و سياست دولت نشان ميدهد احتمال بالا رفتن دلار نسبت به ثابت بودنش در اين نرخ بيشتر ميباشد ( البته من به شخصه روي دلار سرمايه گزاري ندارم )

و اما در مورد مسكن و ... كه فرموديد ! مسكن هميشه بهترين سرمايه گزاري هست نه تنها تو ايران بلكه در همه دنيا در همه شرايط ! اميدوارم نگيد سال اينده بهترين كار پول گذاشتن در بانك و گرفتن سود باشه !

اينجور كه مشخص شده و از تايلند و ... ! از كره ، ژاپن و هند داره محصولات برنج و ... وارد كشور ميشه مشخصه هنوز هم ايران نميتونه پول هاي خودشو در سيستم بانكي منتقل كنه ( البته اگر پولي ديگر باقي مانده باشه ) و يا پس بگيره و داره جنس مياره داخل! جنس مصرفي و به ضرر كشور ! هند حتي گفته من دلارهاي ايران را به روپيه تبديل كردم و اگر پول بخواد من روپيه ميدم !! يعني بياي جنس منو ببري به نفعته !

بانك ها رو نگاه كنيد در شهر به بهانه صندوق و ... دوباره شروع كردن سودهاي ٢٠ ٢٢ ٢٣ بانك اينده ٢٥ درصد و ...
و سرمايه مردم را قبل از سال دارند جمع ميكنند !

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
تك نرخي در اين شرايط از نظر من يك شوخي رسانه اي و جك ميتونه باشه ! چندساله ميشنويم " تك نرخي " فقط با اين قسمت از حرف شما موافقم كه دلار ارزان نخواهد شد پس همين حرف و شرايط و سياست دولت نشان ميدهد احتمال بالا رفتن دلار نسبت به ثابت بودنش در اين نرخ بيشتر ميباشد ( البته من به شخصه روي دلار سرمايه گزاري ندارم )

و اما در مورد مسكن و ... كه فرموديد ! مسكن هميشه بهترين سرمايه گزاري هست نه تنها تو ايران بلكه در همه دنيا در همه شرايط ! اميدوارم نگيد سال اينده بهترين كار پول گذاشتن در بانك و گرفتن سود باشه !

اينجور كه مشخص شده و از تايلند و ... ! از كره ، ژاپن و هند داره محصولات برنج و ... وارد كشور ميشه مشخصه هنوز هم ايران نميتونه پول هاي خودشو در سيستم بانكي منتقل كنه ( البته اگر پولي ديگر باقي مانده باشه ) و يا پس بگيره و داره جنس مياره داخل! جنس مصرفي و به ضرر كشور ! هند حتي گفته من دلارهاي ايران را به روپيه تبديل كردم و اگر پول بخواد من روپيه ميدم !! يعني بياي جنس منو ببري به نفعته !

بانك ها رو نگاه كنيد در شهر به بهانه صندوق و ... دوباره شروع كردن سودهاي ٢٠ ٢٢ ٢٣ بانك اينده ٢٥ درصد و ...
و سرمايه مردم را قبل از سال دارند جمع ميكنند !

آنها که سال 91 روی ملک سرمایه گداری کردن الان هنوز تو ضررن در صورتی که کسانی که پولهاشون رو تو بانک گذاشتن حداقل 80 درصد سود کردن ! ببین بحث زمان مطرحی . من خودم کارم مصالح ساختمانی و ملکه . واقعا اوضاع خرابه . طرف حاضره ملکش رو کلی زیر قیمت بده و باز هم مشتری نیست ! معمولا ملک بعد از رشد دلار یه حرکتی میزنه و بعد چند سال میره تو رکود . اگر یادت باشه دوره خاتمی که دلار از 400 رفت 800 ملک یه رشد خوب داشت و سال 91 که از 1000 رفت 3500 . خلاصه تا دلار یه حرکت خوب نکنه ملک هم تکون نمیخوره . دلار مجبورن تک نرخی کنن چون برای نقل و انتقال سوییفت ضروریه . خلاصه سال 95 هم تو ملک و خودرو و دلار خبری نیست و به بکر جای دیگه باشید .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
آنها که سال 91 روی ملک سرمایه گداری کردن الان هنوز تو ضررن در صورتی که کسانی که پولهاشون رو تو بانک گذاشتن حداقل 80 درصد سود کردن ! ببین بحث زمان مطرحی . من خودم کارم مصالح ساختمانی و ملکه . واقعا اوضاع خرابه . طرف حاضره ملکش رو کلی زیر قیمت بده و باز هم مشتری نیست ! معمولا ملک بعد از رشد دلار یه حرکتی میزنه و بعد چند سال میره تو رکود . اگر یادت باشه دوره خاتمی که دلار از 400 رفت 800 ملک یه رشد خوب داشت و سال 91 که از 1000 رفت 3500 . خلاصه تا دلار یه حرکت خوب نکنه ملک هم تکون نمیخوره . دلار مجبورن تک نرخی کنن چون برای نقل و انتقال سوییفت ضروریه . خلاصه سال 95 هم تو ملک و خودرو و دلار خبری نیست و به بکر جای دیگه باشید .
دوست عزیز،اینکه میفرمایین کلی زیرقیمت بده،کسی هست زمین گلستان(پیام نور نه) متری 1بده؟اگر هست معرفی کنید،زیرقیمت این معنی را میده که متری 1.600 را بشه 1 خرید،اونجا حالا متوسط متری چند معامله میشه؟
درضمن سال 86 هم مگه ارز جهش شدید داشت؟؟سال 80-81 -82 چی؟؟
http://khabareghtesadi.com/fa/news/20264/نگاهي-به-نرخ-دلار-در-??-سال-گذشتهجدول

a43k_7f635424f86d626e5ab0aaca8b5031f2.jpg

خیلی ها به قیمت نفت ربط میدهند ولی بازم میشه گفت به اونم ربط نداره

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
دوست عزیز،اینکه میفرمایین کلی زیرقیمت بده،کسی هست زمین گلستان(پیام نور نه) متری 1بده؟اگر هست معرفی کنید،زیرقیمت این معنی را میده که متری 1.600 را بشه 1 خرید،اونجا حالا متوسط متری چند معامله میشه؟
درضمن سال 86 هم مگه ارز جهش شدید داشت؟؟سال 80-81 -82 چی؟؟
http://khabareghtesadi.com/fa/news/20264/نگاهي-به-نرخ-دلار-در-??-سال-گذشتهجدول

a43k_7f635424f86d626e5ab0aaca8b5031f2.jpg

خیلی ها به قیمت نفت ربط میدهند ولی بازم میشه گفت به اونم ربط نداره
بحث سر سرمایه گذاریه . وقتی موسسه ای مثل نور 25 درصد و بانکی مثل قوامین 24 درصد بدون ریسک میدن شما حداقل جایی که میخواید سرمایه گذاری کنید باید 35-40 درصد سود بده تا توجیه داشته باشه چون سود بانک بدون ریسکه ولی اونها نه . حالا اگر فکر میکنید مثلا زمین متری 1.5 الان سال دیگه میشه 2 تومن که تازه همون سود 25 درصد بانکه و بالاتر هم نگفتم بسم الله برید سرمایه گذاری کنید .
من خودم از خدامه که ملک رونق بگیره چون کاسبی ما هم بهتر میشه ولی با این شرایط امیدی نیست ... زمین متری 1.600 سراغ دارم الان 1.200 میده کسی هم نمیخره .

بالا