به نظرتون سال آینده قیمت کاهش پیدا میکنه ؟
فعلا با این سیل دلاری که بانک مرکزی روانه بازار کرده بعید نیست کاهش پیدا کنه اما اگه تورم ریال را هم حساب کنیم احتمالا نرخها سال آینده در همین حد فعلی خواهد بود.
(نهایتا با یک کاهش جزئی)
به نظرتون سال آینده قیمت کاهش پیدا میکنه ؟
صرافی بانک ها انجام نمیدن؟من نميدونم رسما هر كس كاره اي شد بايد دروغ بگه تو چشم ادم ؟!
هيچ كار بانكي نميشه با خارج اوكي كرد هي ميان تو تي وي و پشت تريبون ميگن سويفت باز شده بانكها دارند كار ميكنند ! تحريما باز شده و و و خودتون رو گول ميزنيد ؟
از تلويزيون شنيديد ؟همینکه سوئیفت برقرار شد خودش نقطه قوتی برای اقتصاد بیماره
من امروز از شعبه خودم پرسیدم.گفتن هنوز امکانپذیر نیست.نه دلار نه یورومن چند روز پیش از کارمند یک بانک آمریکایی به نام PNC در مورد سويیفت پرسیدم .اون گفت که یکی از کلاینتهاش از بانک ملت شعبه ای تو تهران از طریق استانبول تونسته حدود ۸۰۰۰ دلار به حسابش انتقال بده.
اگه کسی تو بانک ملت حساب داره لطفا یک پیگیری بکنه.
شما ازونایی هستی اخبارو پیگیری میکنه فقط نه؟از قرار معلوم اتفاقات خوبی رخ داده. الان میشه از بانک های اروپا به بانک پارسیان و پاسارگاد و توسعه صادرات، حواله زد... اما اینکه اینور قضیه چجوری با حواله وارده برخورد میکنن، نیازمند یک آدم شجاعه که امتحان کنه
![]()
من خودمو ميزارم جاي رئيس جمهور وقتي ميدونمشما خودتو بذار جای رئیس جمهور. وقتی درآمد نفتی نداری و خزانه هم خالی شده و ده ها پرونده دزدی و اختلاس برات به ارث رسیده که پول هیچ کدومشو نمی تونی زنده کنی و با این همه مدعی داخلی از برادران معظم گرفته تا نمایندگان مکرم و برخی روزنامه ها و البته رسانه 100 درصد غیر ملی و و و و .................چکار باید بکنی؟
برگشتن احمدی هم تنها به درصد حماقت مردم بستگی داره که البته تو انتخابات اخیر نشون دادن که فهیم تر از چیزی هستن که بعضی ها فکر میکنند.
هیچکس منتظر معجزه این و اون نیست. اگه برنامه نداشت نمی تونست تو سیاست خارجی اینقدر موفق باشه ولی گناه اون چیه که درست زمانی که تلاشها می خواد به ثمر برسه ی عده میان و موشک هوا میکنن. آیا جز ایجاد تنش و بد بینی و تحریم نتیجه ای هم داره؟؟من خودمو ميزارم جاي رئيس جمهور وقتي ميدونم
درامد نفتي نيست و خزانه خالى هست و ده ها پرونده اختلاس به ارث رسيده، بنده ... ميخورم كه بيام نامزد رياست جمهوري بشم و بدون هيچ برنامه اى منتظر معجزه امريكا باشم...............