• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
درود
الان زمان مناسبی برای فروش طلاست یا خرید طلا؟دلیل؟

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
میخوام حساب ارزی باز کنم به نظر شما الان درهم امارات باز کنم یا دلار آمریکا!؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اگر بزارن ترامپ بياد روي كار طلا خيلي جالب ميشه با اين وضعيت خر تو الاغ دنيا !
بعد از سه سال ركود داريم بر ميگرديم سر خونه اول از اخر ... كمربندها رو ببنديد [emoji1]
در هر صورت حواستون باشه كه دلار داره ميره بالا اين داستان داره پشتش و بانك مركزي در حال استفاده از اين موقعيت هست يهو خراب كاري نكيند وسط اين بازي !
دلیل رانت دولت و بانک ها هست از ارز! :

اینکه گفته می‌شود اوضاع صنعت کشور فاجعه است، به این دلیل است که تزریق منابع به این بخش بسیار اندک است و ما با این لایحه می خواهیم منابع بانکی را افزایش دهیم تا به این وسیله، شاهد رشد اقتصادی در کشور باشیم.
هنوز بیش از دو هفته از ابلاغ آیین نامه اجرایی بودجه ۹۵ نگذشته که در آخرین جلسه هیأت دولت، وزرا لایحه اصلاح قانون بودجه سال ۹۵ را به تصویب رساندند. بر پایه این اصلاحیه، دولت برای اصلاح صورت‌های مالی و افزایش توان تسهیلات دهی بانک‌ها، می‌تواند به شیوه تصعیر ارز، بدهی‌های خود را با بانک مرکزی صاف کند.
به عبارت ساده‌تر دولت می خواهد، با وارد کردن ارز مرجع به بازار و فروش آن به نرخ آزاد، دارایی‌های بانک مرکزی را افزایش دهد که البته این افزایش را به پای تسویه بدهی‌های خود به بانک‌ها حساب خواهد کرد؛ کاری که در دولت نهم و دهم نظایر آن نیز دیدیم.

http://www.tabnak.ir/fa/print/601817

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
درود
الان زمان مناسبی برای فروش طلاست یا خرید طلا؟دلیل؟

Sent from my hi6210sft using Tapatalk
الان زمان مناسبی برای نگهداری طلا است . نه خرید و نه فروش .
دلیل اینکه قیمت مناسب خرید طلا هر اونس 1250 دلار قبل از رفراندوم انگلیس بود . چون اگر رای به باقی موندن میدادن افت حداکثر 20 دلاری داشتیم رو طلا . ولی حالا که رای به خروج دادن دیگه قیمت بالا رفته . با قوی تر شدن دلار در چند روز بعدی هم افزایش نرخ بهره دلار امریکا هم احتمالا رفت تا سال بعدی میلادی . البته شاید فدرال رزرو نرخ بهره رو پایین تر هم بیاره که دوباره شاهد افزایش قیمت طلا خواهیم بود . الان ین ژاپن هم خیلی قدرتمند شده و ین هم به نوعی یک پول دستوریه . حتما تو هفته های بعدی بانک مرکزی ژاپن با کاهش بهره و اهرم های فشار دیگه ارزش ین رو پایین خواهد اورد . چون ژاپن یک کشور صادر کننده است و نرخ بالای ین برای صادرات ژاپن مضر هست . اگر ین ارزشش کمتر بشه با توجه به وضعیت بازار دوباره همه برای خرید طلا صف میکشن . مخصوصا که زمزمه کاهش بهره دلار استرالیا و نیوزلند هم شنیده میشه . تازه باید منتظر اخبار پیش روی بانک مرکزی سوئیس هم باشیم که با توجه به خروج انگلستان شاید تصمیمات مشابه فدرال رزرو بگیرن .

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
خوب در چه مدت حداکثر چقدر میره بالا
در مورد کاهش اصلا بحثی نشد؟! چه مقدار.
الان فروش چقدر ریسک داره

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
خوب در چه مدت حداکثر چقدر میره بالا
در مورد کاهش اصلا بحثی نشد؟! چه مقدار.
الان فروش چقدر ریسک داره
هیچ چیز قطعی نیست و نمیشه قطعی گفت که پایین میاد یا بالا .

ولی 27 و 28 جولای تکلیف نرخ بهره ژاپن و امریکا مشخص میشه . یعنی در حدود یک ماه بعد .
امکانش هست که بازار در طی این مدت قیمت ها رو اصلاح کنه . مثلا در این یک ماه میتینگ های بانک مرگزی اروپا و انگلیس رو داریم . امکان داره تو این جلسات حرف های مثبتی بزنن و ارزش طلا کمتر بشه .

شما مشخص کنید که در بازار ایران طلا خرید و فروش میکنید یا در یک جای دیگه . چون بازار ایران نرخ ها به ریال هست و کاهش ارزش طلا یعنی افزایش قیمت دلار . و افزایش دلار یعنی کاهش قیمت طلا . البته این یک قسمت کوچیک هست و بازار های شرق اسیا و قیمت ارز های مختلف و مخصوصا وال استریت و شاخص اس اند پی تاثیر میزارن . اگه بخوام ساده تر بگم الان طلا باید خیلی گرون تر میبود در ایران . چون با کاهش ارزش پوند و یورو دلار قوی تر شد و قیمت طلا هم بالا تر رفت . ولی تو بازار ایران قیمت دلار رو تقریبا 3500 در نظر گرفتن و فقط قیمت طلا بالاتر رفته . در واقع بازار داخلی ما قیمت برابری دلار رو با اخبار داخلی پایین و بالا میکنه . البته نرخ دستوری هم هست و بانک مرکزی داره دلار وارداتی رو دستوری نرخ میده .

اگر منظورتون قیمت جهانی هست که نمیشه نظر داد و باید لحظه به لحظه پیگیری کنید . ولی اگر قیمت به 1290 برسه و اخبار خوبی هم نداشته باشیم دوباره شاهد جهش خواهیم بود . و اگر در طی این چند هفته اخبار خوب باشه دوباره ریزش خواهیم داشت . البته ریزش دوم با اولی فرق داره .

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من خودم تمام زندگیم رو دارم به پول نقد تبدیل می کنم و آماده ام برای خرید دلار !
این دفعه دیگه مثل دفعه قبل نمیشه فقط لباس تنم میزارم باقی بمونه همه رو میدم دلار می خرم :D

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اتفاقا منم همینطور ولی الان نه. نزدیک انتخابات 96 ! تا اون موقع نمیزارن بالا بره چون رای میخوان . بعد 96 چه باند محموت بیاد چه حسن یه تورم شدید داریم .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
من خودم تمام زندگیم رو دارم به پول نقد تبدیل می کنم و آماده ام برای خرید دلار !
این دفعه دیگه مثل دفعه قبل نمیشه فقط لباس تنم میزارم باقی بمونه همه رو میدم دلار می خرم :D
الان برای قضاوت زود هست اما پیشبینی من اینکه بخاطر همین طرز فکر حسن هر جوری شده اخر سال یک بالایی سر ارز میاره که هرچقدر بخوایی تو بازار باشه و ارز از جاش تکون نخوره
جدیدا دارن تو بانک ها صحبت از خرید و فروش ارز به صورت ازاد میکنن دارن مظنه ها رو میبرن تو بانک
اگر مظنه بره تو بانک قیمت میفته دستشون ( هرچند که همین الان هم عامل اصلی هستن ) هرجور بخواهند قیمت رو دستکاری میکنن
چیزی که گفتم براورد من از تحرکات اولیه دولت هست باید صبر کنیم
باید شطرنج بازی کنی :D;)

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
محموت نياد به نظر كسي ديگه به حسن راي نميده ! ولي محموت بياد رو لجبازي يكيشون حتما راي مياره :) اونوقت الفاتحه ...

سيف گفت تا چند ماه ديگه سود بانكي تك رقمي ميشه ( يواش يواش دارن ميكشن پايين ) و اگه بشه كسي مغز خر نخورده پول تو بانك نگه داره ...
از چندتا بانكي شنيدم بانكها دارن سرمايشون رو ميبرن سمت ملك و زمين !!!
من خودم از پارسال قوامین 24 درصد دارم . 4 درصد اول گرفتم بقیش هم رو 20 درصد ماهانه میدن که تو مهر سررسید میشه البته گفتن که تا بهمن همون 20 درصد رو میدن . اردیبهشت هم یه حساب 18 درصد باز کردم با کف دو تومن که تا اردیبهشت سال دیگه 18 درصد میمونه .
ملک معمولا هر از 5 سال یه تکونی میخوره . اخرین رشد زیادش تو 90 91 بود که دیگه کم کم موقع رشدش داره میشه .
منم خودم تو فکرم نزدیک انتخابات پولم رو دربیارم ملک بخرم نهایت بدم اجاره .
الان برای قضاوت زود هست اما پیشبینی من اینکه بخاطر همین طرز فکر حسن هر جوری شده اخر سال یک بالایی سر ارز میاره که هرچقدر بخوایی تو بازار باشه و ارز از جاش تکون نخوره
جدیدا دارن تو بانک ها صحبت از خرید و فروش ارز به صورت ازاد میکنن دارن مظنه ها رو میبرن تو بانک
اگر مظنه بره تو بانک قیمت میفته دستشون ( هرچند که همین الان هم عامل اصلی هستن ) هرجور بخواهند قیمت رو دستکاری میکنن
چیزی که گفتم براورد من از تحرکات اولیه دولت هست باید صبر کنیم
باید شطرنج بازی کنی :D;)
تا انتخابات نمیزاره بره بالا .
دولت الان تو تبلیغاتش داره میگه اگه تو کشور رکود هست ولی تورم رو کنترل کردم . البته تورم تو کالاهای مصرفی بالاست مثلا برنج کیلو 14 15 تومنی ! ولی به واسطه ثابت نگهداشتن دلار تو کالاهای سرمایه ای رشد زیاد نداشتیم .
حالا اگر تورم بره بالا که دیگه همین مانور رو کاهش تورم هم از دست میره اومنوقت صد در صد دیگه رای نمیاره . پس هر طور شده تا انتخابات همین وضع ادامه داره .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برای سرمایه گذاری در این بخش باید حداقل 2 الی 3 میلیارد پول داشته باشی تا بتونی یه چیزی کاسب بشی !
واسه کسی که 10 تومن داره همون بزاره بانک سنگین تره

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
الان زمان مناسبی هست برای خرید دلار با توجه به شرایط ؟

دلار در 12 ماه اخیر حدود 8 درصد افزایش داشته... کلا روند دلار آنچنان صعودی نیست که کسی بخواد با خرید دلار سودی بیشتر از سود بانکی بگیره. الان هم هر روز دست دولت داره باز میشه برای توزیع دلار و قطعا تاثیر داره روی بازار... همین چند روز پیش دولت 400 میلیون دلار پول نقد به صورت اسکناس از آمریکا دریافت کرده قطعا این دلارها میان تو بازار و باعث نوسان دلار میشن (حتی کاهشی)

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
چیزی به دلار 3600 نمونده
کسی میدونه کی دولت ارز میریزه اول برج یا اواسط؟ یا زمان خاصی نداره؟
2 هفتست مدام یورو داره میره بالا
من 2000 تا میخوام زیر 4 نخریدم الان شده 4045!

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
چیزی به دلار 3600 نمونده
کسی میدونه کی دولت ارز میریزه اول برج یا اواسط؟ یا زمان خاصی نداره؟
2 هفتست مدام یورو داره میره بالا
من 2000 تا میخوام زیر 4 نخریدم الان شده 4045!
دوست من تا اخر سال بتدریج قراره تک نرخی بشه
اگر میتونی یکم وایسی میاد پایین در حد 3500

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پارسال 15 مهر ماه قیمت دلار 3492 تومن بوده امسال در همین روز 3593 تومن. یعنی فقط 100 تومن افزایش (کمتر از 3 درصد رشد!)
به عبارت ساده تر با توجه به نرخ تورم، ارزش ریال حتی تقویت شده. (نرخ درهم امارات هم حدود 3 درصد گرون شده)

منبع: آرشیو نرخ دلار:

https://www.sarafiroyal.com/آرشیونرخ-ارزوسکه

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
پارسال 15 مهر ماه قیمت دلار 3492 تومن بوده امسال در همین روز 3593 تومن. یعنی فقط 100 تومن افزایش (کمتر از 3 درصد رشد!)
به عبارت ساده تر با توجه به نرخ تورم، ارزش ریال حتی تقویت شده. (نرخ درهم امارات هم حدود 3 درصد گرون شده)

منبع: آرشیو نرخ دلار:

https://www.sarafiroyal.com/آرشیونرخ-ارزوسکه

باید تا الان دلار رو تا 3800 میرسوندن. با این وضعیت بعید نیست سالهای آخر روحانی همه این تورم جمع بشه و در عرض چند ماه یهو کلی گرون بشه.

بالا