دلیل رانت دولت و بانک ها هست از ارز! :اگر بزارن ترامپ بياد روي كار طلا خيلي جالب ميشه با اين وضعيت خر تو الاغ دنيا !
بعد از سه سال ركود داريم بر ميگرديم سر خونه اول از اخر ... كمربندها رو ببنديد [emoji1]
در هر صورت حواستون باشه كه دلار داره ميره بالا اين داستان داره پشتش و بانك مركزي در حال استفاده از اين موقعيت هست يهو خراب كاري نكيند وسط اين بازي !
الان زمان مناسبی برای نگهداری طلا است . نه خرید و نه فروش .درود
الان زمان مناسبی برای فروش طلاست یا خرید طلا؟دلیل؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
هیچ چیز قطعی نیست و نمیشه قطعی گفت که پایین میاد یا بالا .خوب در چه مدت حداکثر چقدر میره بالا
در مورد کاهش اصلا بحثی نشد؟! چه مقدار.
الان فروش چقدر ریسک داره
.؟
خوب فروختی دوست عزیز . بازار ایران چون دستوری شده نوسان خاصی نداره .بازار ایران منظورم بود
فروختم امروز صبح.
اتفاقا منم همینطور ولی الان نه. نزدیک انتخابات 96 ! تا اون موقع نمیزارن بالا بره چون رای میخوان . بعد 96 چه باند محموت بیاد چه حسن یه تورم شدید داریم .
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
الان برای قضاوت زود هست اما پیشبینی من اینکه بخاطر همین طرز فکر حسن هر جوری شده اخر سال یک بالایی سر ارز میاره که هرچقدر بخوایی تو بازار باشه و ارز از جاش تکون نخورهمن خودم تمام زندگیم رو دارم به پول نقد تبدیل می کنم و آماده ام برای خرید دلار !
این دفعه دیگه مثل دفعه قبل نمیشه فقط لباس تنم میزارم باقی بمونه همه رو میدم دلار می خرم![]()
من خودم از پارسال قوامین 24 درصد دارم . 4 درصد اول گرفتم بقیش هم رو 20 درصد ماهانه میدن که تو مهر سررسید میشه البته گفتن که تا بهمن همون 20 درصد رو میدن . اردیبهشت هم یه حساب 18 درصد باز کردم با کف دو تومن که تا اردیبهشت سال دیگه 18 درصد میمونه .محموت نياد به نظر كسي ديگه به حسن راي نميده ! ولي محموت بياد رو لجبازي يكيشون حتما راي ميارهاونوقت الفاتحه ...
سيف گفت تا چند ماه ديگه سود بانكي تك رقمي ميشه ( يواش يواش دارن ميكشن پايين ) و اگه بشه كسي مغز خر نخورده پول تو بانك نگه داره ...
از چندتا بانكي شنيدم بانكها دارن سرمايشون رو ميبرن سمت ملك و زمين !!!
تا انتخابات نمیزاره بره بالا .الان برای قضاوت زود هست اما پیشبینی من اینکه بخاطر همین طرز فکر حسن هر جوری شده اخر سال یک بالایی سر ارز میاره که هرچقدر بخوایی تو بازار باشه و ارز از جاش تکون نخوره
جدیدا دارن تو بانک ها صحبت از خرید و فروش ارز به صورت ازاد میکنن دارن مظنه ها رو میبرن تو بانک
اگر مظنه بره تو بانک قیمت میفته دستشون ( هرچند که همین الان هم عامل اصلی هستن ) هرجور بخواهند قیمت رو دستکاری میکنن
چیزی که گفتم براورد من از تحرکات اولیه دولت هست باید صبر کنیم
باید شطرنج بازی کنی![]()
الان زمان مناسبی هست برای خرید دلار با توجه به شرایط ؟
دلار 3560دلار 3520
دوست من تا اخر سال بتدریج قراره تک نرخی بشهچیزی به دلار 3600 نمونده
کسی میدونه کی دولت ارز میریزه اول برج یا اواسط؟ یا زمان خاصی نداره؟
2 هفتست مدام یورو داره میره بالا
من 2000 تا میخوام زیر 4 نخریدم الان شده 4045!
دلار 3600دلار 3560
پارسال 15 مهر ماه قیمت دلار 3492 تومن بوده امسال در همین روز 3593 تومن. یعنی فقط 100 تومن افزایش (کمتر از 3 درصد رشد!)دلار 3600
پارسال 15 مهر ماه قیمت دلار 3492 تومن بوده امسال در همین روز 3593 تومن. یعنی فقط 100 تومن افزایش (کمتر از 3 درصد رشد!)
به عبارت ساده تر با توجه به نرخ تورم، ارزش ریال حتی تقویت شده. (نرخ درهم امارات هم حدود 3 درصد گرون شده)
منبع: آرشیو نرخ دلار:
https://www.sarafiroyal.com/آرشیونرخ-ارزوسکه