• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
پس از اختلافات در خصوص رفع تحریم های بانکی و سویفت ، برخی بانک ها شروع به اطلاع رسانی کردند

مشاهده پیوست 920402
اینو من پرسیدم. حواله معمولی نیست. حواله ارزی برای وارد کننده هایی که اینویس و دستور پرداخت دارن، با نرخ مبادله ای انجام میشه

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
هيچ گونه سويفتي تا به همين الان باز نشده ( از نظر اخبار و مسئولين براى جمع كردن افتضاحاتشون بازشده ولي هيچ كدام از بانكهاى اونطرف قبول نميكنند در ظاهر باز هست ولى ... ) و السي هم نميشه باز كرد لطفا اگر با سويفت كار نكرديد و صرفا از اخبار و شعبه خودتون سوال كرديد اينجا چرند نگيد !

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
هيچ گونه سويفتي تا به همين الان باز نشده ( از نظر اخبار و مسئولين براى جمع كردن افتضاحاتشون بازشده ولي هيچ كدام از بانكهاى اونطرف قبول نميكنند در ظاهر باز هست ولى ... ) و السي هم نميشه باز كرد لطفا اگر با سويفت كار نكرديد و صرفا از اخبار و شعبه خودتون سوال كرديد اينجا چرند نگيد !
از نظر دولت باز شدن سوئیفت یعنی یه کد از بانک مرکزی بفرستی و پیغام ازونور بگیری
از نظر عملی یعنی بتونی حواله به راحتی بزنی و دریافت کنی
حتی از لحاظ تئوری هم هنوز سیستماشونو بر اساس قوانین و update های جدید بین المللی به روزرسانی نکردند.

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
خودت چرند نگو. تو اصلا میدونی سوییفت چیه ؟:D تو مخالف دولتی، بیا فحشتو بده و برو :D چیکار به سوییفت و ال سی داری . توی اوج تحریم هم ال سی باز میشد... الان هم از بانک های خارجی هیچ مشکلی برای حواله به ایران وجود نداره. اگر هم مشکلی هست، از بانک های داخله

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
از نظر دولت باز شدن سوئیفت یعنی یه کد از بانک مرکزی بفرستی و پیغام ازونور بگیری
از نظر عملی یعنی بتونی حواله به راحتی بزنی و دریافت کنی
حتی از لحاظ تئوری هم هنوز سیستماشونو بر اساس قوانین و update های جدید بین المللی به روزرسانی نکردند.

نمیدونم شما یادت میاد یا نه... اما من یادم میاد :D... قبل از شدت گرفتن تحریم ها و خروج بانک های ایرانی از شبکه سوییفت هم، هیچوقت حواله پول از بانک، به راحتی امکان پذیر نبود. همیشه قسمت اعظم حواله پول از طریق صرافی ها انجام میشد. تاسیس صرافی ها هم در دوره بعد از تحریم اتفاق نیفتاده. حتی قبل از انقلاب هم صرافی وجود داشت و حواله انجام میداد... در آینده هم حتی اگر تمام مشکلات برطرف بشه، باز هم دولت بخاطر سیاست های ارزیش اجازه نمیده شما بری بانک و هر چقدر دلت خواست حواله کنی

در حال حاضر مشکل سوییفت، تحریم نیست. من از 5 تا بانک پرایم اروپایی سوال کردم و اونا هیچ مشکل قانونی در ارسال پول به ایران ندارن. کد های سوییفت بانک های ایرانی هم فعاله... مشکل اینجاست که سوییفت یک شبکه است. برای برقراری ارتباط در یک شبکه، کافی نیست که شما یک شماره شناسایی داشته باشی، باید به عناصر دیگر شبکه وصل باشی. در مورد شبکه بانکی، باید کارگزار داشته باشی. یعنی اگر من بخوام از بانک ملی ایران به دویچه بانک آلمان حواله بزنم، باید بانک ملی نزد دویچه بانک یا یک بانک آلمانی دیگه حساب داشته باشه، تا وقتی که پیام سوییفت رو به بانک آلمانی ارسال میکنه، بانک آلمانی پول رو از حساب بانک ملی برداره و به حساب مخاطب من بریزه.

در یک انتقال وایر معمولی ممکنه چند تا بانک واسطه درگیر بشن. مثلا بانک ملی نزد یک بانک ترکیه ای حساب داشته باشه و بانک ترکیه نزد بانک آلمانی حساب داشته باشه و پول با دو واسطه به مقصد برسه ... مشکل سوییفت در حال حاضر اینه که بانک های ایرانی باید مجددا حساب هاشون رو در این بانک های واسطه فعال کنند و با واسطه های جدید مذاکره کنند و قرارداد ببندن ....بستن این قرارداد ها هم راحت و کار 1-2 روز نیست. بانک ملی نمیره پولش رو توی یه بانک خارجی بخوابونه که هر وقت من خواستم برام حواله بزنه:D، بانک ها به هم کردیت لاین میدن. هم برای حواله ها، هم برای ال سی ... ال سی های واسطه ای و بک تو بک هست و هزار تا مسئله دیگه برای مذاکره و چونه زدن

همه اینا یه طرف ... از طرف دیگه دولت میخواد جریان ارز رو کنترل کنه و قطعا نمیذاره عموم مردم بتونن به راحتی جابجایی ارز انجام بدن. قطعا سقف 5 هزار دلاری خروج پول از ایران پابرجا میمونه و قطعا باز هم بخش اصلی حواله پول رو صرافی ها انجام خواهند داد

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
به نظر من حرف شما درسته اما در کل از بالا به قضیه نگاه کنی فارق از بحث فنی که شما گفتی تا زمانی که آمریکا (بانک های اونا) اجازه تبادل بانکی رو به ایران ندهند بانک های اروپا هم که در گذشته به شدت نشون دادند که تابع 100% قوانین آمریکا هستند و در مواردی دیدیم چقدر بانک فرانسوی، آلمانی، HSBC انگلیس توسط آمریکا جریمه میلیارد یورویی شدند و با توجه به اینکه امروز خود آمریکایی ها اعلام کردند رئیس جمهوری بعدی توافق رو میتونه پاره کنه ولی نمیکنه .... هیچ بانک اروپایی جرات نداره توی این مسیر پیش قدم بشه ما به جایی رسیدیم که دقیقاً سیستم بانکداریمون مثل زمانی که پول تازه اختراع شده بود و یهو وارد 2000 سال بعد شدیم و همه چیزو باید از نو طراحی کنیم...
نگاه به خودمون نکنید که چقدر جلوی آمریکا قلدوریم :D اروپا و در کل اتحادیه اروپا جرات نداره روی حرف آمریکا حرف بزنه
یه نکته مهم دیگه حرفیه که عراقچی چند شب پیش زد گفت الان شما 500 یورو بخوای حواله بزنی باید بگی
1- این پول از کجا اومده
2-خودتو احراز هویت کنی
3-به کی میفرستی
4- بابت چی هست
5-گیرنده کی هست؟
=money tracking
مثل ایران نیست کارتو بزنی ATM پول منتقل کنی
دنیای بانکی الان با 8 سال پیش خیلی متفاوته و بخاطر پولشوئی ها و فعالیت های تروریست ها خیلی خیلی فرق کرده.
اضافه شدن عضو جدید به سوئیفت شامل خیلی مراحل پیچیده و پر دردسر دیگه هست، فردا ایران یه پولیه بزنه که از نظر اونا (کاری به درست و غلط بودنش ندارم) در هدف های تروریستیه کی قراره جواب پس بده؟ مسلماً تمام بانک های دخیل در ارسال پول و نه فقط ایران پس براشون مسئولیت داره باور نمیکنید چقدر سیستم تبادلات بانکی دنیا طی این مدت تفاوت کرده من که توی این کارم تا حدودی واقعاً نظارت ها شدید شده.
اینه که میگم بانک مرکزی میگه هر کی باور نداره سوئیفت وصله بیاد اتاق سوئیفت ببینه! ولی نمیگه نقل و انتقال یه پول کی شدنیه! و اکثرا هم تفاوت ایندو رو نمیدونند!
پ ن : کثیف ترین **** بانکی به نظر من متعلق به آمریکا بوده و هست
کتاب free fall Joseph Stiglitz رو بخونید
بعد فیلم بسیار زیبای the big short رو ببینید (فیلم سنگینی هست چند بار باید دید)
http://www.mehrnews.com/print/3568130/کسری-بزرگ-در-****-مالی-آمریکا-چهار-ستاره-فیلم-می-درخشند
متوجه عرض بنده میشین
آمریکا همه جور کثافت کاری با اقتصاد دنیا میکنه و در کنارش پلیس بانک های دنیا هم هست!
تراکنش بالای 1 میلیون دلار باید به تایید بانک های آمریکا برسه کلاً تا اونا تایید نکنند هیچ کجای دنیا هیچ پولی منتقل نمیشه
جدیداً هم اسناد پاناما برگ زرین دیگری به کثافت کاریای **** بانکی آمریکا اضافه کرد.
اونا هر پولی رو دوست داشته باشند بلاک میکنند چه داخل و چه خارج آمریکا (خودتون دیدین چقدر از پولای ایران به بهانه های چرت بلاک شده). نمونش همین پول ب ز

Last edited:

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
به نظر من حرف شما درسته اما در کل از بالا به قضیه نگاه کنی فارق از بحث فنی که شما گفتی تا زمانی که آمریکا (بانک های اونا) اجازه تبادل بانکی رو به ایران ندهند بانک های اروپا هم که در گذشته به شدت نشون دادند که تابع 100% قوانین آمریکا هستند و در مواردی دیدیم چقدر بانک فرانسوی، آلمانی، HSBC انگلیس توسط آمریکا جریمه میلیارد یورویی شدند و با توجه به اینکه امروز خود آمریکایی ها اعلام کردند رئیس جمهوری بعدی توافق رو میتونه پاره کنه ولی نمیکنه .... هیچ بانک اروپایی جرات نداره توی این مسیر پیش قدم بشه ما به جایی رسیدیم که دقیقاً سیستم بانکداریمون مثل زمانی که پول تازه اختراع شده بود و یهو وارد 2000 سال بعد شدیم و همه چیزو باید از نو طراحی کنیم...
نگاه به خودمون نکنید که چقدر جلوی آمریکا قلدوریم :D اروپا و در کل اتحادیه اروپا جرات نداره روی حرف آمریکا حرف بزنه
یه نکته مهم دیگه حرفیه که عراقچی چند شب پیش زد گفت الان شما 500 یورو بخوای حواله بزنی باید بگی
1- این پول از کجا اومده
2-خودتو احراز هویت کنی
3-به کی میفرستی
4- بابت چی هست
5-گیرنده کی هست؟
مثل ایران نیست کارتو بزنی ATM پول منتقل کنی
دنیای بانکی الان با 8 سال پیش خیلی متفاوته و بخاطر پولشوئی ها و فعالیت های تروریست ها خیلی خیلی فرق کرده.
اضافه شدن عضو جدید به سوئیفت شامل خیلی مراحل پیشچیده و پر دردسر دیگه هست، فردا ایران یه پولیه بزنه که از نظر اونا (کاری به درست و غلط بودنش ندارم) در هدف های تروریستیه کی قراره جواب پس بده؟ مثلماً تمام بانک های دخیل در ارسال پول و نه فقط ایران پس براشون مسئولیت داره باور نمیکنید چقدر سیستم تبادلات بانکی دنیا طی این مدت تفاوت کرده من که توی این کارم تا حدودی واقعاً نظارت ها شدید شده.
اینه که میگم بانک مرکزی میگه هر کی باور نداره سوئیفت وصله بیاد اتاق سوئیفت ببینه! ولی نمیگه نقل و انتقال یه پول کی شدنیه! و اکثرا هم تفاوت ایندو رو نمیدونند!
دقیقا همینطوره. تحریم نقل و انتقال دلار که هنوز پابرجاست و مربوط به قبل از سال 2003 و تحریم هسته ایه. انگلیس هم هنوز تکلیفش با خودش روشن نیست:D. اگر از اتحادیه اروپا خارج بشه، احتمالا مثل امریکا عمل میکنه.

بانک های بزرگ اروپایی هم ضرر کار کردن با ایران براشون بیشتر از سودشه. از طرف دیگه بانک های ایران هم تمایل ندارند که با بانک های بزرگ اروپایی کار کنند، چون نقل و انتقالات غیرقانونی رو که بانک های کوچک، زیر سیبیلی رد میکنند:D، بانک های بزرگ حاضر نیستن انجام بدن. برای مثال بانک توسعه صادرات ایران، بانک اینترنشنال BMCE اسپانیا رو برای همکاری انتخاب کرده که کلا دو تا شعبه در دنیا داره:D و مالکش یه عرب آفریقاییه. در صورتی که Banco Santander و BBVA و Bankia و Caixabank بانک های شناخته شده اسپانیایی هستند. BBVA فقط 47 تا شعبه در امریکا داره و تا جایی که من میدونم تمایل به همکاری با ایران هم داشت. تازه اسپانسر لالیگا هم هست:D.اما از اینور تمایلی وجود نداره
http://www.isna.ir/fa/news/94061912215/آغاز-همکاری-بانک-توسعه-صادرات-با-بانک-اینترنشنال

پ.ن: با تمام این احوالات، به نظر من در چند ماه آینده ارتباط با بانک های اروپایی برقرار میشه و مخصوصا مشکل حواله وارده از کشورهای اروپایی حل میشه. اما موضوع اصلی اینه که اینجا بانک ها با چند نرخی بودن ارز چیکار میکنن :general405:

پ.ن2 : اینو یادم رفت بگم. عراقچی باید بره عرقیاتش رو بفروشه...:D اینو چه به اظهار نظر بانکی:general404:... برای نقل و انتقال زیر 10000 یورو در اروپا حتی دلیل پرداخت هم اختیاریه. چه برسه به تعیین منشا پول و... اتفاقا در اروپا علاوه بر اینکه کارتو میزنی توی ATM و منتقل میکنی، میتونی اسکناس هم به ATM بدی

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
هیچکس منتظر معجزه این و اون نیست. اگه برنامه نداشت نمی تونست تو سیاست خارجی اینقدر موفق باشه ولی گناه اون چیه که درست زمانی که تلاشها می خواد به ثمر برسه ی عده میان و موشک هوا میکنن. آیا جز ایجاد تنش و بد بینی و تحریم نتیجه ای هم داره؟؟

موفقیت در سیاست خارجی !!! این الان جک بود !!! :D

Mostafa360

Registered User
لایک‌ها
102
اساتید برای این ادعای بانک پاسارگاد درباره سوئیفت کسی میتونه توضیحی بده؟
http://www1.bpi.ir/News:954
آیا با بانک های واسطه این کار رو انجام میدن؟ یا برای مشتریای خاص بوده؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اينجوري پيش بريم ايران پولى كه نتونسته برگردونه هيچ يه چيزي هم بدهكار ميشه !

من ديگه حرفى ندارم :
جهانگیری: مصادره 2 میلیارد منابع ایران توسط آمریکا تقصیر دولت قبل است

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
اینجا تاپیک سوئیفت و ال سی و تحریم و دولت و ... هست یا تاپیک پیش بینی ارزی ؟!!!

من میدونم این موارد بالا هم در نرخ ارز دخیل هستن ولی یکم تحلیل هم باشه بد نیست . ما هم میایم یک نظری میدیم !

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سايتي رو مي شناسيد كه نرخ حواله بحساب شخص رو بصورت انلاين نمايش بده ؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بعید نیست با خروج بریتانیا فردا یورو پوند افت 1000 تومنی نداشته باشه...
نرخ برابری پوند دلار طی 30 سال گذشته بی سابقه پایین اومده...
بد اشتباهی کردند مردم روباه پـــــــــیر:D

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
اولا جمله تون گرامری مشکل داره
دوما یورو هزار تومان!
صد تومن تغییر کنه سبیلمو میزنم.

SaftehGroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انگلیس هم که از اتحادیه اروپا خارج شد .... حالا معلوم نیست وضع دلار چطور میشه .......

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اولا جمله تون گرامری مشکل داره
دوما یورو هزار تومان!
صد تومن تغییر کنه سبیلمو میزنم.
فهم گرامری شما مشکل داره
تشریف ببرین امروز سیبیلتونو بزنید :D
http://o-xe.com/
پوند از 5130 به 4880 250 تومن تا الان
منظور بنده پوند بود بیشتر گرچه یورو هم 65 تومن تا الان پایین اومده