• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

PlayMaTe

Registered User
لایک‌ها
126
به احتمال خیلی زیاد بازار در گرو انتخابات آمریکا و ایران خواهد بود. فعلا برجام روی هوا هست چون معلوم نیست ترامپ یا کلینتون چه موضعی رو اتخاذ کنن.
ترامپ که گفته افتضاح هست اما کلینتون استقبال کرده...از طرفی روحانی هم سال آخر ریاست جمهوریش هست و به احتمال قوی سال بعد برنده میشه اما اگر به هر نحوی حزب تند روها که اصولگرا ها باشن بیان روی کار خیلی اوضاع ارز فکر کنم داغون بشه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یکی از دلایل افزایش یورو افت بی سابقه پوند از سال 1985 هست و همه دارند به یورو تبدیل میکنند...
پوند 5200 شده 4600!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
دوستان، ارزیابی تون از تک نرخی شدن ارز چی هست؟ به نظرتون چه قدر گرون میشه؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان، ارزیابی تون از تک نرخی شدن ارز چی هست؟ به نظرتون چه قدر گرون میشه؟
زیاد نمیشه دقیق بررسی کرد
اما به صورت کلی دولت سعی میکنه ارز رو روی همین قیمت ها نگه داره به دو دلیل کلی
1. وضعیت بازار به شدت خرابه اگر قیمت ها افزایش دوباره ای پیدا کند قطع یقین دیگه بازاری وجود نخواهد داشت همه کسبه کرکره ها رو میکشم پایین (تا همینجا هم خیلی ها جمع کردن یا در حال جمع کردن کار خود هستند )
2. طبق تجربه قبلی هر رئیس جمهور در ایران دو دوره پشت سرهم ریاست میکند اگر این دولت بخواهد در دور بعد اداره کشور رو برعهده داشته باشه باید ارز رو در هنگامه انتخابات نگه داره والی دولت بعدی به شدت به مشکل برخواهد خورد
-----------------------------------------------
البته چند وقت قبل دولت داشت طرحی رو اماده میکرد که ارز رو به صورت ازاد درون بانک ها خرید و فروش کنند اینجوری هم میتونند کنترل قیمت رو داشته باشند هم سود بسیار مناسبی از این راه بدست خواهند اورد

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
این متن از یکی از سهام داران بزرگ امریکا نقل قول شده است برای کسانی که فکر میکنند باید وارد بازار دلار و طلا و . . . شد

سال ۲۰۰۸ بود که در یکی از خیابانهای فقیر نشین نیویورک در حال قدم زدن بودم. این عادت فصلی من بود، گاها کمک هایی به افراد نیازمند می کردم. به ناگاه پسرک واکسی را در آن طرف خیابان دیدم، نزد او رفتم برای واکس زدن کفشهایم. روی صندلی لم داده بودم و در حالی که سیگار می کشیدم از پسرک پرسیدم درآمدت چطور است راضی هستی؟

پاسخ داد بد نیست، خدا را شکر کمی پس انداز دارم در حدود ۵۰۰ دلار که می خواهم همه اش را سهام بخرم تا بیشتر شود. این روزها همه دارند سهام می خرند.

لحظه ای به فکر فرو رفتم. واکس کفش هایم تقریبا تمام شده بود. ایستادم و یک اسکناس ۱۰۰ دلاری به پسرک دادم. گفت آقااااا من این همه پول خرد ندارم. لبخندی زدم و گفتم بقیه اش مال خودت. فقط قول بده که فلن سهام نخری.
و در حالی که نگاهش به رفتن من خشکیده بود از او دور شدم.

فردای آن روز تمام سهام های خود را فروختم. و ریزش سنگین سهام ها از هفته بعد شروع شد و من بسیار خوشحال بودم که توانسته بودم علائم این ریزش را از زبان یک پسرک واکسی دریافت کنم.
قیمت ها تحت تاثیر پول پسرک واکسی یعنی آخرین پول هایی که ممکن است وارد بازار شود بالا میروند و نفس های آخرش را می کشد. و یکی از نشانه های انتهای یک روند صعودی همین است که مردم عادی به شدت اشتیاق دارند برای ورود به روند و احساس می کنند از پول بیشتر جا مانده اند و رشد های چشمگیری در آینده در انتظار آنهاست.

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
چه تحلیلی
صبح طلا 5 درصد رفت بالا
الان برگشت سرجاش
صبح ارزش یورو در برابر ین و یورو سه چهار درصد کم شد
الان نه تنها ارزششو بدست آورد
نیم تا یک در صد هم تقویت شد در برابر یورو و ین

انگشت به دهان ماندگانیم
صبح میخواست کلینتون رو زندونی کنه ظهر خسته مباشید بهش گفت
دبروز جنگ جنگ کرد امروز صلح جهانی وحدت ملی

ما توهم زده ها میگفتیم
این ترامپ یه شو هست تا کلینتون در برابر بدترین رای بیاره
الان میگیم نکنه همه اینها برعکس بوده و کلینتون و اون همه طرفداری رسانه ای مهندسی شده بود تا لج مردم در آد
بر عکس رای بدن
مثل 76 و 92 خودمون

در کل همه چی به رفتار و عمل آقای ایکس بستگی‌ داره
ولی پازل افراط گرایی. راست ها داره در دنیا کامل میشه
انگلیس اتربش آمریکا. بعدش هم حتما آلمان و فرانسه
و اونوقت یه جنگ جهانی حتمی در پیش هست

ولی الان ترامپ داره در مسیر قبلی کار میکنه و نمیخواد
تا جا نیفتاده کار خطرناک بکنه بعد از دو سال شاخ زدنهاش مطمینا شروع میشه و در سال چهارم مطمینا یه
شاخ درست و حسابی به خاورمیانه میزنه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان یه تحلیلی از راس کار قرار گرفتن ترامپ بزارید ....

ممنون
ابتدا اینکه یکسری افراد در ایران از همون لحظه ای که ترامپ رئیس جمهور شد دلواپس شدن . این مسئله ای تازه نیست دلواپسی هاشون از موضوعی به موضوع دیگه انتقال پیدا میکنه بهترین کار اینکه بهشون زیاد توجه نکنید
نظر شخصی در چند خط کوتاه :
ترامپ با اینکه جمهوری خواه دو اتیشه هست اما در عین حال یک بیزینسمن با تجربه هست ( از جنس وال استریت )
مردم امریکا بخاطر این ترامپ رو انتخاب کردند که کشورشان رو از بحران های مالی دور بکند
در مورد برجام ، ترامپ شاید نتواند تمام برجام رو از بین ببره اما با قوانین کنگره میتونه در روند اجرای برجام اختلال ایجاد کند که برای ایران اصلا خوب نیست
یک شمشیر دو لبه به نام روسیه وجود دارد ترامپ روابط بسیار خوبی با روسیه داره این میتونه به نفع ایران باشه که خود رو از طریق یک واسطه ای که حکم ریش سفید داره به مقاصد خود برسه اما بدیش اینکه روسیه برای منابع مالی ایران حکم زالو رو داشته
من بیشتر از داخلی ها میترسم تا ترامپ :general208:
درکل نمیشه الان نظر دقیقی داد باید اجازه بدهیم ترامپ تغییرات اولیه خودش رو در امریکا ایجاد کند

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
یه مسئله به جز خود ترامپ هست و اون دور و بری هاش هستن که بهش در مورد روابط خارجی اطلاعات میدن چون خودش از مسائل سیاست خارجی سر در نمیاره چون کارش این نبوده. مخصوصا مهم اینه که برای وزارت خارجه چه کسی رو انتخاب کنه. الان که همه پیش بینی ها اینه که از بین نیوت گینگریچ، جان بولتون و باب کورکر یکیشون وزیر خارجه میشه که هر سه تاشون کاملا ایران ستیزن. کورکر که پارسال تو کنگره سر برجام، پدر جان کری رو درآورد و مخالف صد در صده، گینگریچ هم که همه نظرات ضد ایرانش رو میدونن همینطور بولتون.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
یه مسئله به جز خود ترامپ هست و اون دور و بری هاش هستن که بهش در مورد روابط خارجی اطلاعات میدن چون خودش از مسائل سیاست خارجی سر در نمیاره چون کارش این نبوده. مخصوصا مهم اینه که برای وزارت خارجه چه کسی رو انتخاب کنه. الان که همه پیش بینی ها اینه که از بین نیوت گینگریچ، جان بولتون و باب کورکر یکیشون وزیر خارجه میشه که هر سه تاشون کاملا ایران ستیزن. کورکر که پارسال تو کنگره سر برجام، پدر جان کری رو درآورد و مخالف صد در صده، گینگریچ هم که همه نظرات ضد ایرانش رو میدونن همینطور بولتون.
Exactly
گینگریچ یک جمهوری خواه شش سیلندر هست و برای ایران یک فاجعه حساب میشه چند وقت پیش در سمینار گروه منافقین پاریس حضور داشت
البته این نکته رو هم باید در نظر داشته باشیم که سیاست های خارجی ترامپ و گینگریچ اصلا یکی نیست مثالش تجارت ازاد امریکای شمالی
کورکر هم یکی از مخالفان توافق با ایران بود و از تحریم علیه ایران بشدت حمایت میکنه
چیزی که من شنیدم اینکه گینگریچ بیشتر به دنبال پست بازرس کل هست و کروکر گفته من پست وزیر خارجی رو بیشتر میپسندم
در هر حال باید منتظر تغییرات باشیم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خوب الان تحلیلتون برای این 3 نفر (نیوت گینگریچ، جان بولتون و باب کورکر) چیه ؟ اگه هر کدام چه پستی را در اختیار بگیرن چه تاثیری رو کشور ما داره !!

خوب کاملا مشخصه با نقض برجام باز احتمالا با شوک افزایش ارز روبرو هستیم ولی از طرفی اگه ترامپ هم طبق نظریه ها امریکارو به سوی بحران پیش ببره خوب ممکنه ارز سقوط کنه !!؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
خوب الان تحلیلتون برای این 3 نفر (نیوت گینگریچ، جان بولتون و باب کورکر) چیه ؟ اگه هر کدام چه پستی را در اختیار بگیرن چه تاثیری رو کشور ما داره !!

خوب کاملا مشخصه با نقض برجام باز احتمالا با شوک افزایش ارز روبرو هستیم ولی از طرفی اگه ترامپ هم طبق نظریه ها امریکارو به سوی بحران پیش ببره خوب ممکنه ارز سقوط کنه !!؟
هر سه این گزینه ها کاملا ایران ستیزن ولی بین اینا من ترجیح میدم کورکر وزیر خارجه بشه چون به نظر منطقی تر میاد. گینگریچ که کلا خل و چله و عقایدش به جز مسئله ایران هم خیلی دیوونه وار و بیخوده و بدترین گزینه برای ایرانه، امیدوارم به خاطر سنش وزیر خارجه نشه چون واقعا فاجعست. بولتون هم که موقعی که نماینده آمریکا تو سازمان ملل بود کلی چرت و پرت میگفت و تو بین خود جمهوری خواهان هم به دیوانگی مشهوره. حداقل کورکر منطقی تر به نظر میرسه و بیشتر مخالفت هاش با برجام به خاطر جمهوری خواه بودنش بود که باید همیشه با تصمیمات اوباما ی دموکرات مخالفت کنن صرف نظر از اینکه نظر واقعیشون باشه یا نه. همه دور و بری های ترامپ، این جمهوری خواه های خل و چلن که بقیه جمهوری خواه های کنگره و سنا هم دل خوشی ازشون ندارن مخصوصا اون جولیانی که واقعا دیوونست، یا کریس کریستی فرماندار نیوجرسی که گند زده تو دوره فرمانداریش الان نامزد اینه که یه پست بالا بگیره. ترامپ هم همه حرفاش سر کاری بود و مردم احمق آمریکا که به این رای دادن به زودی میفهمن چه غلطی کردن. ترامپ خودش تو بیزینس هایی که داره کلی با چین همکاری داشته و اونوقت این احمقا فکر کردن میاد ارتباط تجاری با چین رو قطع میکنه که براشون کار درست کنه.
در مورد برجام هم من فکر نمیکنم تو این اوضاع خاورمیانه بیاد و یکدفعه متوقفش کنه، الان داعش برای سیاست خارجیش مهمترین موضوعه و ایران موضوع اصلیش نیست ولی قطعا تصمیماتی که خودش و کنگره میگیرن باعث میشه برجام با مشکل روبرو بشه که بستگی به عکس العمل ایران داره، دیگه اوباما هم نیست که بخاد تصمیمات کنگره رو وتو کنه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یعنی من عاشق تحلیل های آبدوخیاری و دایی جان ناپلئونی بعضی افراد هستم.
الان من نتیجه گرفتم که سیاستمداران آمریکایی همگی از دم دیوانه و خل و چل هستند . مردم آمریکا هم احمق هستند. احسنت!

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
یعنی من عاشق تحلیل های آبدوخیاری و دایی جان ناپلئونی بعضی افراد هستم.
الان من نتیجه گرفتم که سیاستمداران آمریکایی همگی از دم دیوانه و خل و چل هستند . مردم آمریکا هم احمق هستند. احسنت!
نه شما فکر کن همه آمریکایی ها عاقل و بالغن و فقط ما احمقیم. اینایی که من گفتم دیوانن برو تو همه سایتهای غیر ایرانی سرچ کن ببین دربارشون چیا گفتن. رودی جولیانی که گفتم دیوانست بعد اینکه دوره شهردار بودنش تو نیویورک تو سال 2001 تموم شد، هیچ پست و مقامی بین جمهوری خواه ها نداشته چون خودشونم میدونن چه احمقیه. الانم اومد خودشو چسبوند به ترامپ که پست بگیره. الان کلی از نخبگان و معروف های آمریکا هم از انتخاب ترامپ خیلی عصبانی ان و باورشون نمیشه که رای آورده. برو نظریات گینگریچ و جولیانی رو بخون تا بفهمی خل و چل هستن یا نه. مردم آمریکا هم که به این مردک رای دادن اکثرشون از قشر بدون مدرک دانشگاهی و بالای 45 سال و تو ایالت های فقیر بودن که کوچکترین فهمی از سیاست خارجی و مسائل دیگه ندارن و فقط توهم اینو دارن که چون ترامپ خودش بیزینس منه میاد و برای اینا کار و درآمد درست میکنه در حالی که همه اونا وعده های توخالی انتخاباتی بود و همچین حالشونو میگیره که دیگه غلط بکنن اینجوری رای بدن، و بله کاملا از نظر من چنین آمریکایی ها احمق هستن، شما هم یه تحقیق کن بعد نظر بده و فکر کن که آمریکایی ها همه عاقل و بالغن.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
الان کلی از نخبگان و معروف های آمریکا هم از انتخاب ترامپ خیلی عصبانی ان و باورشون نمیشه که رای آورده.
They make America Great again like us (Iran) :D
حقشونه
کسایی که به کسی رای میدن فقط حرف زده و نه برنامه نه راه حل ارائه داده و فقط شعار داده آمریکا رو به جهنم ببره

البته دلیل انتخاب شدنش فقط نه گفتن مردم به دموکراتاست و انتخاب کسی که به ظاهر دلسوس مردمه اما سواد صفر و نقش پررنگتر مشاورانش (از همین الانشم معلومه) ایشون 2 کلمه در مورد سیاست نمیتونه صحبت کنه خدا بخیر کنه.

اکثر درامد ترامپ هم از بهروری از شرایط قبل از رکود آمریکاست و در اصل دزدی از جیب مردم (داستان وام های رهنی) و ایشون هیچ سواد عقلی تجاری هم نداره بنابراین دیگه اسم بیزنس من روش نگذارین لطفاً

Last edited:
بالا