MasoudM
Registered User
البته بر فرض اینکه روحانی دور دوم انتخاب بشه، که احتمالش زیاده.
زیاد نمیشه دقیق بررسی کرددوستان، ارزیابی تون از تک نرخی شدن ارز چی هست؟ به نظرتون چه قدر گرون میشه؟
دلار ازاد 3620دلار 3600
دلار ازاد الان 3650 +10دلار ازاد 3620
حواله ای 3640 +5
خیلی اروم و مجلسی بالای 3600 خودش رو ثبت کرد
ابتدا اینکه یکسری افراد در ایران از همون لحظه ای که ترامپ رئیس جمهور شد دلواپس شدن . این مسئله ای تازه نیست دلواپسی هاشون از موضوعی به موضوع دیگه انتقال پیدا میکنه بهترین کار اینکه بهشون زیاد توجه نکنیددوستان یه تحلیلی از راس کار قرار گرفتن ترامپ بزارید ....
ممنون
Exactlyیه مسئله به جز خود ترامپ هست و اون دور و بری هاش هستن که بهش در مورد روابط خارجی اطلاعات میدن چون خودش از مسائل سیاست خارجی سر در نمیاره چون کارش این نبوده. مخصوصا مهم اینه که برای وزارت خارجه چه کسی رو انتخاب کنه. الان که همه پیش بینی ها اینه که از بین نیوت گینگریچ، جان بولتون و باب کورکر یکیشون وزیر خارجه میشه که هر سه تاشون کاملا ایران ستیزن. کورکر که پارسال تو کنگره سر برجام، پدر جان کری رو درآورد و مخالف صد در صده، گینگریچ هم که همه نظرات ضد ایرانش رو میدونن همینطور بولتون.
هر سه این گزینه ها کاملا ایران ستیزن ولی بین اینا من ترجیح میدم کورکر وزیر خارجه بشه چون به نظر منطقی تر میاد. گینگریچ که کلا خل و چله و عقایدش به جز مسئله ایران هم خیلی دیوونه وار و بیخوده و بدترین گزینه برای ایرانه، امیدوارم به خاطر سنش وزیر خارجه نشه چون واقعا فاجعست. بولتون هم که موقعی که نماینده آمریکا تو سازمان ملل بود کلی چرت و پرت میگفت و تو بین خود جمهوری خواهان هم به دیوانگی مشهوره. حداقل کورکر منطقی تر به نظر میرسه و بیشتر مخالفت هاش با برجام به خاطر جمهوری خواه بودنش بود که باید همیشه با تصمیمات اوباما ی دموکرات مخالفت کنن صرف نظر از اینکه نظر واقعیشون باشه یا نه. همه دور و بری های ترامپ، این جمهوری خواه های خل و چلن که بقیه جمهوری خواه های کنگره و سنا هم دل خوشی ازشون ندارن مخصوصا اون جولیانی که واقعا دیوونست، یا کریس کریستی فرماندار نیوجرسی که گند زده تو دوره فرمانداریش الان نامزد اینه که یه پست بالا بگیره. ترامپ هم همه حرفاش سر کاری بود و مردم احمق آمریکا که به این رای دادن به زودی میفهمن چه غلطی کردن. ترامپ خودش تو بیزینس هایی که داره کلی با چین همکاری داشته و اونوقت این احمقا فکر کردن میاد ارتباط تجاری با چین رو قطع میکنه که براشون کار درست کنه.خوب الان تحلیلتون برای این 3 نفر (نیوت گینگریچ، جان بولتون و باب کورکر) چیه ؟ اگه هر کدام چه پستی را در اختیار بگیرن چه تاثیری رو کشور ما داره !!
خوب کاملا مشخصه با نقض برجام باز احتمالا با شوک افزایش ارز روبرو هستیم ولی از طرفی اگه ترامپ هم طبق نظریه ها امریکارو به سوی بحران پیش ببره خوب ممکنه ارز سقوط کنه !!؟
نه شما فکر کن همه آمریکایی ها عاقل و بالغن و فقط ما احمقیم. اینایی که من گفتم دیوانن برو تو همه سایتهای غیر ایرانی سرچ کن ببین دربارشون چیا گفتن. رودی جولیانی که گفتم دیوانست بعد اینکه دوره شهردار بودنش تو نیویورک تو سال 2001 تموم شد، هیچ پست و مقامی بین جمهوری خواه ها نداشته چون خودشونم میدونن چه احمقیه. الانم اومد خودشو چسبوند به ترامپ که پست بگیره. الان کلی از نخبگان و معروف های آمریکا هم از انتخاب ترامپ خیلی عصبانی ان و باورشون نمیشه که رای آورده. برو نظریات گینگریچ و جولیانی رو بخون تا بفهمی خل و چل هستن یا نه. مردم آمریکا هم که به این مردک رای دادن اکثرشون از قشر بدون مدرک دانشگاهی و بالای 45 سال و تو ایالت های فقیر بودن که کوچکترین فهمی از سیاست خارجی و مسائل دیگه ندارن و فقط توهم اینو دارن که چون ترامپ خودش بیزینس منه میاد و برای اینا کار و درآمد درست میکنه در حالی که همه اونا وعده های توخالی انتخاباتی بود و همچین حالشونو میگیره که دیگه غلط بکنن اینجوری رای بدن، و بله کاملا از نظر من چنین آمریکایی ها احمق هستن، شما هم یه تحقیق کن بعد نظر بده و فکر کن که آمریکایی ها همه عاقل و بالغن.یعنی من عاشق تحلیل های آبدوخیاری و دایی جان ناپلئونی بعضی افراد هستم.
الان من نتیجه گرفتم که سیاستمداران آمریکایی همگی از دم دیوانه و خل و چل هستند . مردم آمریکا هم احمق هستند. احسنت!
They make America Great again like us (Iran)الان کلی از نخبگان و معروف های آمریکا هم از انتخاب ترامپ خیلی عصبانی ان و باورشون نمیشه که رای آورده.