الان دلار چنده ؟$
3780
الان دلار چنده ؟$
3845 تومن همین الانالان دلار چنده ؟$
تا مذاکرات صبر کن!آقا یورو چرا نمیاد پایین ؟ فکر میکنید تا کی برسه 4 تومن ؟ یورو
من واقعا نمیفهمم چطوری دلار شد 3960 تومن ! یورو شد 4220 تومن ! کدوم کشوری اینقدر بی در پیکر هست !تا مذاکرات صبر کن!
نه آقا شوخی کردم. مذاکرات کجا بود؟! دیگه هر چی مذاکره بود کردن و تموم شد و رفت پی کارش. دیگه خبری از مذاکره و این حرفا نیست. بازار کار خودش رو میکنه و تابع عرضه و تقاضاست.من واقعا نمیفهمم چطوری دلار شد 3960 تومن ! یورو شد 4220 تومن ! کدوم کشوری اینقدر بی در پیکر هست !
آقا مگه باز مذاکره هست ؟ برجام 2 ؟
ممنوننه آقا شوخی کردم. مذاکرات کجا بود؟! دیگه هر چی مذاکره بود کردن و تموم شد و رفت پی کارش. دیگه خبری از مذاکره و این حرفا نیست. بازار کار خودش رو میکنه و تابع عرضه و تقاضاست.
ولی از انصاف که نگذریم دولت روحانی در مهار نرخ ارز بد عمل نکرده. ا.ن وقتی که اومد ، دلار 1200 بود. روزی که رفت ، دلار 3600 تومنی تحویل داد. یعنی 200 درصد افزایش. حالا اگه روحانی دلاری که 3600 تحویل گرفته رو به فرض 4 سال دیگه 7000 تومن هم تحویل بده ، در مقایسه با دولت قبلش ، کسی ایرادی نمیتونه ازش بگیره چون میتونه ادعا بکنه که نصف نرخ افزایش دوره قبل از خودش هم نداشته.
همینطوری میشه که کیفیت زندگی مردم میاد پایین. افزایش قیمت ارز رو همه چی تاثیر میگذاره. حالا مسافرت و گردش که هیچ ، مهم تر از اینا روی نرخ خیلی از خدمات پزشکی و داروها اثر میگذاره. میشه مسافرت اروپا نرفت و زنده موند. اما یک بیمار که نیاز مستمر و مبرم به سرویس های پزشکی داره ، آیا میتونه از پیگیری درمان خودش چشم پوشی کنه؟!ممنون
شانس من خواستم نیمه دوم ژانویه برم مسافرت الان زد ترکید قیمتها !
درسته / حالا مسافرت بخوره تو سر من این رو بهانه میکنن هزار تا چیز میره بالا الکی ! والا چی بگمهمینطوری میشه که کیفیت زندگی مردم میاد پایین. افزایش قیمت ارز رو همه چی تاثیر میگذاره. حالا مسافرت و گردش که هیچ ، مهم تر از اینا روی نرخ خیلی از خدمات پزشکی و داروها اثر میگذاره. میشه مسافرت اروپا نرفت و زنده موند. اما یک بیمار که نیاز مستمر و مبرم به سرویس های پزشکی داره ، آیا میتونه از پیگیری درمان خودش چشم پوشی کنه؟!
نه آقا شوخی کردم. مذاکرات کجا بود؟! دیگه هر چی مذاکره بود کردن و تموم شد و رفت پی کارش. دیگه خبری از مذاکره و این حرفا نیست. بازار کار خودش رو میکنه و تابع عرضه و تقاضاست.
ولی از انصاف که نگذریم دولت روحانی در مهار نرخ ارز بد عمل نکرده. ا.ن وقتی که اومد ، دلار 1200 بود. روزی که رفت ، دلار 3600 تومنی تحویل داد. یعنی 200 درصد افزایش. حالا اگه روحانی دلاری که 3600 تحویل گرفته رو به فرض 4 سال دیگه 7000 تومن هم تحویل بده ، در مقایسه با دولت قبلش ، کسی ایرادی نمیتونه ازش بگیره چون میتونه ادعا بکنه که نصف نرخ افزایش دوره قبل از خودش هم نداشته.
نه آقا شوخی کردم. مذاکرات کجا بود؟! دیگه هر چی مذاکره بود کردن و تموم شد و رفت پی کارش. دیگه خبری از مذاکره و این حرفا نیست. بازار کار خودش رو میکنه و تابع عرضه و تقاضاست.
کی قول 1500داده بود؟؟حسن؟؟روز به روز بدتر از دیروز
مثلا قول دلار 1500 تومنی به مردم داده بود خخخخخ