• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
با دلار 4000 تومنی کشوری که کلا واردکننده است چطوری می خواد سرپا بشه ؟!
اکثر مواد اولیه خارج از ایران تهیه میشه ! حالا با دلار 4000 تومنی اقتصاددونا یا تیم اقتصادی این دولت یا دولت های آینده این حزب و چه اون حزب واقعا قراره معجزه کنند ؟
به نظر من روز به روز بدتر میشه که بهتر نمیشه !
والا تا اونجایی که ما می دونیم ایران صادر کننده مواد اولیه و وارد کننده محصولِ نهایی (مونتاژ) است.

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
والا تا اونجایی که ما می دونیم ایران صادر کننده مواد اولیه و وارد کننده محصولِ نهایی (مونتاژ) است.
خخخخخخ ایران صادر کننده مواد اولیه ؟!!!!! اتفاقا بر عکس همه مواد اولیه کارخونه ها و تولیدی ها وارداتیه و با بالا رفتن ارز، اونا هم میکشن رو جنسشون. تنها صادرات ایران نفته و اگه تحریم نفت برگرده، اقتصاد ایران در کمتر از یکسال به طور کامل نابود میشه.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بحث مونتاژ نیست اگر برنامه مناظره سیما و تیترامشب رو دنبال کنید کارشناسان اقتصادی هم همینو می گن افزایش قیمت دلار زمانی خوبه که شما صادرکننده باشی و مواد اولیه رو کلا خودت تهیه می کنی
چون اینطور نیست مشکلات زیاد اقتصادی برای کشور ایجاد شده که شاهدش هستیم ! ما منابع زیادی داریم ولی متاسفانه نه پولی داریم که بخوایم برای استخراجش هزینه کنیم و نه اراده ای

البته صادرکننده هم هستیم ولی این دو اصلا با هم قابل مقایسه نیست مثل مقایسه فیل و فنجون می مونه

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بحث مونتاژ نیست اگر برنامه مناظره سیما و تیترامشب رو دنبال کنید کارشناسان اقتصادی هم همینو می گن افزایش قیمت دلار زمانی خوبه که شما صادرکننده باشی و مواد اولیه رو کلا خودت تهیه می کنی
چون اینطور نیست مشکلات زیاد اقتصادی برای کشور ایجاد شده که شاهدش هستیم ! ما منابع زیادی داریم ولی متاسفانه نه پولی داریم که بخوایم برای استخراجش هزینه کنیم و نه اراده ای

البته صادرکننده هم هستیم ولی این دو اصلا با هم قابل مقایسه نیست مثل مقایسه فیل و فنجون می مونه

زیاد به تحلیلهای آبکی صدا و سیما دلخوش نباشید. ایران توی خیلی از زمینه ها صادر کننده مواد اولیه هست از مواد فلزی و پلاستیک بگیر تا کانی ها و مواد پتروشیمی و معدنی.... همه اینها میره به کشورهای دیگه تبدیل میشه به محصول با ارزش افزوده بالا و دوباره برمیگرده به ایران.
انکار این نکته که بالا رفتن نرخ ارز برای تولید کننده نفعی نداره فقط از ما ایرانی ها برمیاد:D همین الان تولید کنندگان لوازم خانگی دلشون به همین قیمت بالای ارز خوش هست در غیراینصورت واردات بی رویه اونهم به صورت قاچاق و بدون تعرفه گمرکی همین مقدار تولیدات لوازم خانگی را هم نابود میکرد.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
زیاد به تحلیلهای آبکی صدا و سیما دلخوش نباشید. ایران توی خیلی از زمینه ها صادر کننده مواد اولیه هست از مواد فلزی و پلاستیک بگیر تا کانی ها و مواد پتروشیمی و معدنی.... همه اینها میره به کشورهای دیگه تبدیل میشه به محصول با ارزش افزوده بالا و دوباره برمیگرده به ایران.
انکار این نکته که بالا رفتن نرخ ارز برای تولید کننده نفعی نداره فقط از ما ایرانی ها برمیاد:D همین الان تولید کنندگان لوازم خانگی دلشون به همین قیمت بالای ارز خوش هست در غیراینصورت واردات بی رویه اونهم به صورت قاچاق و بدون تعرفه گمرکی همین مقدار تولیدات لوازم خانگی را هم نابود میکرد.
دلخوش باشیم ؟! دیدن و شنیدن این صحبت ها ناراحت کننده و وحشت آوره باعث دلخوشی نمیشه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
قدرت رقابت محصولات ایرانی اونقدر کمه که 10 درصد افزایش نرخ دلار که هیچ، اگر دلار 3 برابر هم بشه، باز هم 99 درصد محصولات ایران، هیچ شانسی برای رقابت در بازار جهانی ندارند.

فقط امیدوارم دولت از تکرار کارهای سال های 68 تا 76 دست برداره. ظاهرا تاریخ دوباره داره تکرار میشه

edomanoo

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
دوستان که وارد هستن یک راهنمایی کنن
یکی از دوستان مقداری دلار داره که تا نخورده و شماره هاش پشت سر هم است (سری چاپ 1996)
قصد فروش داره آیا از لحاظ سری و سریال پشت سر هم و تا نخورده بودن قیمتش تفاوت داره؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
قدرت رقابت محصولات ایرانی اونقدر کمه که 10 درصد افزایش نرخ دلار که هیچ، اگر دلار 3 برابر هم بشه، باز هم 99 درصد محصولات ایران، هیچ شانسی برای رقابت در بازار جهانی ندارند.

فقط امیدوارم دولت از تکرار کارهای سال های 68 تا 76 دست برداره. ظاهرا تاریخ دوباره داره تکرار میشه
کدوم کارها ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
دوستان که وارد هستن یک راهنمایی کنن
یکی از دوستان مقداری دلار داره که تا نخورده و شماره هاش پشت سر هم است (سری چاپ 1996)
قصد فروش داره آیا از لحاظ سری و سریال پشت سر هم و تا نخورده بودن قیمتش تفاوت داره؟
سلام
از نظر قیمت برای صرافی یا دلال هیچ تفاوتی نداره و قیمت یکسان هست
مگر اینکه شخصی بخواهد کلکسیون جمع بکنه و دنبال چیز خاصی باشه که اونم بیشتر توافقی هست

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دلار 4065
یورو 4300

عجیبه که حتی موقتا هم به زیر 40 تومن برنگشت

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
تو این مدت نه کوچکترین تعدیل قیمت نه ثبات قیمتی داشتیم، فقط افزایش روزانه. دم بهمنی گرم که اون موقع با وجود تحریم هم انقدر افزایش هر روزه نداشتیم و قیمت به بالای ۳۷۰۰ نرسید.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
زمان بهمنی به بالای 3700 نرسید؟! خودم قشنگ یادمه رو تابلوی صرافی دلار 4100 تومنی رو به چشم دیدم. سال 89 بود اگه اشتباه نکنم.

بجان مصطفی اشتباه میکنی:D. دی ماه سال 91 بود. فقط یک روز و فقط یک ساعت قیمت دلار به 4020 تومن رسید. اون هم هیچکس خرید و فروش نمیکرد. بلافاصله هم فرداش به 3850 برگشت.... این چند روز اخیر برای اولین باره که دلار به بالای 4 هزار رسیده و واقعا خرید و فروش میشه.

قیمت دلار ربطی به حسن و حسین و سیف و غیره نداره. نرخ دلار یه فاکتور اقتصادیه، سیاست فقط میتونه تاثیر مقطعی روش داشته باشه. دو سال قبل که دلار 3150 تومن شد، من به این دوستمون گفتم باید صبر کنیم آخر این دولت رو ببینیم:D
https://forum.persiantools.com/thre...-ارز-دلار-یورو-و.214102/page-730#post-9560053

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
زمان بهمنی به بالای 3700 نرسید؟! خودم قشنگ یادمه رو تابلوی صرافی دلار 4100 تومنی رو به چشم دیدم. سال 89 بود اگه اشتباه نکنم.
منم یادمه رسید بالای چهار هزار ولی فقط برای چند ساعت و بلافاصله روز بعدش اومد زیر 3800. ضمنا اون موقع تحریم نفتی و بانکی و کلی چیز دیگه بود، الان دیگه چه کوفتی دارن که یکدفعه انقدر قیمت رفته بالا؟ ترامپ هم که تو این یکماه از انتخابش کوچکترین اشاره ای به برجام نداشته که بخایم به بعد روانی انتخاب ترامپ ربطش بدیم.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بجان مصطفی اشتباه میکنی:D. دی ماه سال 91 بود. فقط یک روز و فقط یک ساعت قیمت دلار به 4020 تومن رسید. اون هم هیچکس خرید و فروش نمیکرد. بلافاصله هم فرداش به 3850 برگشت.... این چند روز اخیر برای اولین باره که دلار به بالای 4 هزار رسیده و واقعا خرید و فروش میشه.
افتک جان خودم به چشم دیدم. ای کاش عکس گرفته بودم. صرافی زده بود 4100 فروش ، 4000 خرید. اشتباه نمیکنم. حالا شاید صرافیش قیمت رو عشقی زده بوده ولی این چیزی بود که خودم به چشم خودم دیدم.

بله ، اون قیمت رو لمس کرد و فردای کاری برگشت زیر 4000 در اون سال.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
قبل ناهار 4080
بعدز ناهار خوردنم شد 4130
فاصله ارز مبادله ای و آزاد داره میشه 1000 تومن (ازین به بعد وارد کننده ها کل خزانه ارزی رو خالی میکنند و میلیاردی واردات و فروش کالا ثبت سفارش شده با ارز دولتی به قیمت آزاد که در دولت قبل هم شاهدش بودیم و فشار بیشتر بر نرخ ارز ...)

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
افتک جان خودم به چشم دیدم. ای کاش عکس گرفته بودم. صرافی زده بود 4100 فروش ، 4000 خرید. اشتباه نمیکنم. حالا شاید صرافیش قیمت رو عشقی زده بوده ولی این چیزی بود که خودم به چشم خودم دیدم.

بله ، اون قیمت رو لمس کرد و فردای کاری برگشت زیر 4000 در اون سال.

میدونم آقا. محض شوخی گفتم:D اون روز اصلا قیمت مشخصی وجود نداشت. هرکی هرچی دلش میخواست میزد.
در هر صورت الان شد 4100:general210:

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
همین فرداست که دولت بیاد جلوی ثبت سفارش خیلی از کالاها رو بگیره!!!
اونایی که باید ثبت کنن میکنن.
شما نگران اون قسمتش نباش:D

چی میخواد بشه خدا میدونه
بازار که خیلیا جنس نمیفروشن
منم دارم میبندم برم سفر:cool:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کلا روحانی دو تا وعده کلی داشت یکی برگردوندن ارزش پول ملی و یکی دیگه برگردوندن ارزش پاسپورت ایرانی
هیچکدوم عملا محقق نشد فقط تو کل دولتش دولت قبل رو کوبیدتا خودش رو خوب جلوه بده ! هر چند دولت قبل هم قابل دفاع نبود
400 میلیون دلار پول از امریکا گرفتن معلوم نشد چی شد
قضیه اون قورباغه هست که میندازنش تو اب در حال جوش حالیش نمیشه داره میمیره

بالا