• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
چقدر بالا و پایین میره! من که کارشناس نیستم و شاید این قضیه بالا و پایین رفتن از خیلی جهات خوب نباشه، ولی به نظرم حداقل شر مردم معمولی رو کم میکنه و اون ها هم که کمتر بخرن، شاید یه ذره اوضاع آروم تر بشه و با شیب کمتری بالا بره.
معمولاً وقتی دلار سرعت میگیره، ملت همیشه در صحنه هجوم میبرن و کلی دلار میخرن که دو روز بعد بفروشن و سود کنن! به هر حال شما اگه فقط 5000 دلار هم بخری و دو روز بعدش 50 تومن بالا رفته باشه، 250 هزار تومن به مفت ترین و مسخره ترین شکل ممکن سود کردی! ولی اگه یه ذره بالا بره و دوباره یه کم پایین بیاد و باز بره بالا و پایین و ...، ریسک خریدش توسط ملت هم پایین میاد و صف های کیلومتری نمیبندن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
الان کسی دلار نمیخره که بخواد با فروشش سود کنه. حتی اگه مردم عادی هم چندرغاز پولشون رو ببرن بدن دلار بخرن ، به اندازه یک قطره از اقیانوس هم نمیشه. واقعیت اینه که دلار تو بازار کم شده. از طرفی هم بخشی از این پالسی که داده شد به بازار دلیلش اعلام نظر ترامپ در پنج شنبه هفته جاری هست که طبق پیش بینی ها اعلام میکنه که ایران به برجام پایبند نبوده و راه رو برای بازگشت تحریم ها باز میکنه.

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
الان کسی دلار نمیخره که بخواد با فروشش سود کنه. حتی اگه مردم عادی هم چندرغاز پولشون رو ببرن بدن دلار بخرن ، به اندازه یک قطره از اقیانوس هم نمیشه. واقعیت اینه که دلار تو بازار کم شده. از طرفی هم بخشی از این پالسی که داده شد به بازار دلیلش اعلام نظر ترامپ در پنج شنبه هفته جاری هست که طبق پیش بینی ها اعلام میکنه که ایران به برجام پایبند نبوده و راه رو برای بازگشت تحریم ها باز میکنه.
مردم نا اگاه میرن میخرن بامید گرانی
چهار راه استانبول داغه داغه

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
افزایش قیمت دلار دلایل زیادی داره
کاهش سود بانکی ک موجب افزایش اجاره و ب تبع قیمت دلار میش
سخنان دیوانه ای مث ترامپ ک باعث هجوم مردم.کمبود و افزایش قیمت دلار میش
و در نهایت عدم تزریق و پشتیبانی دولت ک حداقلش باعث تثبیت دلار میش

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
در کل فک میکنم دولت از وضع موجود راضی هس و استفاده لازم رو میبره
ولی چون بودجه بر اساس تورم 11 درصد تنظیم شده فک میکنم تو کوتاه مدت با احیای صرافی های مجاز باعث افت قیمت دلار بشه...درس مث پارسال
البت این نظر من

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
و این داستان ادامه دارد.......

13960719155809599122016710.jpg

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
چیزی که الان مشخصه دیگه دلار زیر 4 تومان نمیاد
همین الانم تهران الکی قیمت دلارش پایینه دستوری بخاطر عرضه دلار توسط دولت با یورو و درهم مقایسه کنید متوجه میشید

مشهد دوروز پیش دلار به 4150 هم رسید فروشش
دیروز و امروز 4080 فروش هست و خرید 4040 که قیمت واقعی دلار هست چون دلار دولتی نیست

مطمین باشید تهرانم دولت اگه دخالت نکنه قیمت میره بالا البته من فک میکنم تا آخر پاییز قیمت ملایم بالا میره شاید تا 4500 یا 4400 بعدش تا 4200 پایین میاد تا آخر سال

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
همین الانم تهران الکی قیمت دلارش پایینه دستوری بخاطر عرضه دلار توسط دولت با یورو و درهم مقایسه کنید متوجه میشید

دیروز و امروز 4080 فروش هست و خرید 4040 که قیمت واقعی دلار هست چون دلار دولتی نیست

مطمین باشید تهرانم دولت اگه دخالت نکنه قیمت میره بالا البته من فک میکنم تا آخر پاییز قیمت ملایم بالا میره شاید تا 4500 یا 4400 بعدش تا 4200 پایین میاد تا آخر سال
واقعا قیمت 4150 هست ؟ هرچی بخواهی من برات ردیف میکنم ۲۰ تومن هم مال خودت

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

من بهت میدم این قیمت بفروش ۳۰ تومن رو هر دلار برا خودت {را اطلاعات الکی میدین

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
و این داستان ادامه دارد.......

13960719155809599122016710.jpg
وضعیت اینقدر خراب شده سهمیه بندی شده؟!
منم شنیدم یه صرافی هر کسی برای خرید دلار میومد به سمت درب خروج هدایتش میکرد!
ارز مسافرتیم که اخیرا قطع کردن
الانم دست پا میزنن ترامپ بهم نزنه
اینارو بچینی کنار هم؟!:D

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
نکته مسخره اینه که همه تمرکزشون روی دلاره، در حالی که مثلا یورو تو همین یکی دو ماهه هزار تومن گرون شده یا دلار کانادا نزدیک 600 تومن گرون شده، ولی هیچ کس هیچ حرفی دربارشون نمیزنه

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
نکته مسخره اینه که همه تمرکزشون روی دلاره، در حالی که مثلا یورو تو همین یکی دو ماهه هزار تومن گرون شده یا دلار کانادا نزدیک 600 تومن گرون شده، ولی هیچ کس هیچ حرفی دربارشون نمیزنه
چون اکثرا اینجا دلار برا سفر استفاده میکنن
ملت سفر اسیایی به زور میرن چه برسه به اروپا با اون مخارج

بالا