rezafarhang54
Registered User
- نوشتهها
- 220
- لایکها
- 214
دلار سبزه 4035ت
مردم نا اگاه میرن میخرن بامید گرانیالان کسی دلار نمیخره که بخواد با فروشش سود کنه. حتی اگه مردم عادی هم چندرغاز پولشون رو ببرن بدن دلار بخرن ، به اندازه یک قطره از اقیانوس هم نمیشه. واقعیت اینه که دلار تو بازار کم شده. از طرفی هم بخشی از این پالسی که داده شد به بازار دلیلش اعلام نظر ترامپ در پنج شنبه هفته جاری هست که طبق پیش بینی ها اعلام میکنه که ایران به برجام پایبند نبوده و راه رو برای بازگشت تحریم ها باز میکنه.
واقعا قیمت 4150 هست ؟ هرچی بخواهی من برات ردیف میکنم ۲۰ تومن هم مال خودتچیزی که الان مشخصه دیگه دلار زیر 4 تومان نمیاد
همین الانم تهران الکی قیمت دلارش پایینه دستوری بخاطر عرضه دلار توسط دولت با یورو و درهم مقایسه کنید متوجه میشید
مشهد دوروز پیش دلار به 4150 هم رسید فروشش
دیروز و امروز 4080 فروش هست و خرید 4040 که قیمت واقعی دلار هست چون دلار دولتی نیست
مطمین باشید تهرانم دولت اگه دخالت نکنه قیمت میره بالا البته من فک میکنم تا آخر پاییز قیمت ملایم بالا میره شاید تا 4500 یا 4400 بعدش تا 4200 پایین میاد تا آخر سال
من بهت میدم این قیمت بفروش ۳۰ تومن رو هر دلار برا خودت {را اطلاعات الکی میدینچیزی که الان مشخصه دیگه دلار زیر 4 تومان نمیاد
همین الانم تهران الکی قیمت دلارش پایینه دستوری بخاطر عرضه دلار توسط دولت با یورو و درهم مقایسه کنید متوجه میشید
مشهد دوروز پیش دلار به 4150 هم رسید فروشش
دیروز و امروز 4080 فروش هست و خرید 4040 که قیمت واقعی دلار هست چون دلار دولتی نیست
مطمین باشید تهرانم دولت اگه دخالت نکنه قیمت میره بالا البته من فک میکنم تا آخر پاییز قیمت ملایم بالا میره شاید تا 4500 یا 4400 بعدش تا 4200 پایین میاد تا آخر سال
بازار رو خراب نکن 20 تومنمن بهت میدم این قیمت بفروش ۳۰ تومن رو هر دلار برا خودت {را اطلاعات الکی میدین
:general503::general503::general503::general503::general503::general503:بازار رو خراب نکن 20 تومن![]()
:general503::general503::general503::general503::general503::general503:
وضعیت اینقدر خراب شده سهمیه بندی شده؟!و این داستان ادامه دارد.......
![]()
خخخ ارهشما هفته پیش که با من صحبت کردی، خریدی یا نه ؟...من برای اولین بار در عمرم، درست پیش بینی کردم:general304:
چون اکثرا اینجا دلار برا سفر استفاده میکنننکته مسخره اینه که همه تمرکزشون روی دلاره، در حالی که مثلا یورو تو همین یکی دو ماهه هزار تومن گرون شده یا دلار کانادا نزدیک 600 تومن گرون شده، ولی هیچ کس هیچ حرفی دربارشون نمیزنه