• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
ارز دیجیتال یعنی ریسک در حد 90درصد .پولی واردش کنید که فردا به باد رفت سکته نکنید:Dممکنه فردا صبح از خواب بیدار بشید ببینید پولتون 50درصد اومده روش ممکنه هم 50درصد کم شده باشه .اگر قراره واردش بشید از کم شروع کنید با سود خودش دوباره داخلش سرمایه گذاری کنید.

البته واسه سود دو ماهه نمیخوام ، واسه مثلا دو سال دیگه برنامه میریزم رو سودش
چجوری با سود خودش دوباره سرمایه گذاری کنیم؟ یعنی گرون شد بفروشیم ارزون شد بخریم دوباره؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
البته واسه سود دو ماهه نمیخوام ، واسه مثلا دو سال دیگه برنامه میریزم رو سودش
چجوری با سود خودش دوباره سرمایه گذاری کنیم؟ یعنی گرون شد بفروشیم ارزون شد بخریم دوباره؟
آینده ی ارزهای دیجیتال چه کوتاه مدت چه بلند مدت هیچ کسی نمی دونه .تازه خطر هک شدن کیف پول و تحریم ایران همیشه هست .به این حرفها که یک سری افراد میزنند خیلی اعتماد نکنید طرف همه زندگیشو بیت خریده یا ثروت باد آورده از بیت کسب کرده خوب طبیعیه هر روز داد بزنه آقا بیت سال 2021میشه مثلا یک میلیون دلار و....

بله می تونید در مارکتهای ارزهای دیجیتال (مثل بورس)خرید و فروش کنید .(معروف ترینش در دنیا bittrexایرانی ها را تحریم کرد و حسابشون را بست بعضی ها توش چند صد میلیون پول داشتندیا مارکتهایی بودند که کلا هک شدند و پول افراد به باد رفته )
من خودم زیاد تخصصی ندارم .می تونید از بچه های این تاپیک کمک بگیرید.
https://forum.persiantools.com/threads/بررسی-و-تحلیل-بیتکوین،ارزهای-رمزپایه-و-سیستم-بلاکچین.828603/page-175

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان عزیز سوالی برام پیش اومده لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید

هر کسی چقدر میتونه دلار یا یورو بگیره که مالیات بهش تعلق نگیره و دولت بهش گیر نده؟ راه دور زدنی هست کلا که مقدار زیادی ارز بگیریم بدون مشکل و پرداخت مالیات؟
اصلا محدودیتی وجود داره و زیر ذره بین میریم اگر از یه مقدار بیشتر بخریم؟ اگه هست چه مقداره؟

ممنونم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

هر کسی چقدر میتونه دلار یا یورو بگیره که مالیات بهش تعلق نگیره و دولت بهش گیر نده؟ راه دور زدنی هست کلا که مقدار زیادی ارز بگیریم بدون مشکل و پرداخت مالیات؟
اصلا محدودیتی وجود داره و زیر ذره بین میریم اگر از یه مقدار بیشتر بخریم؟ اگه هست چه مقداره؟

ممنونم
سلام
خرید و فروش ارز مالیات نداره میتونی از صرافی یا از بازار ازاد تهیه کنید

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام . من یه سوال آماتور آمیز دارم ... برای خرید دلار چه نکاتی باید توجه کنیم ؟ ( مثلا دلار تقلبی نباشه و یا قیمت بیشتر بهمون ندن ) اگه از همین صرافی های مجاز بانک مرکزی بخرم مشکلی نداره

http://www.cbi.ir/BanksInstitutions/BankInstitute.aspx

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام . من یه سوال آماتور آمیز دارم ... برای خرید دلار چه نکاتی باید توجه کنیم ؟ ( مثلا دلار تقلبی نباشه و یا قیمت بیشتر بهمون ندن ) اگه از همین صرافی های مجاز بانک مرکزی بخرم مشکلی نداره

http://www.cbi.ir/BanksInstitutions/BankInstitute.aspx
سلام
صرافی ها که اکثرا قیمتشون با هم متفاوته باید بگردید ارزون تر پیدا کنید(شما که تهرانید براتون دلار به قیمت پیدا کردن راحت تره) صرافی مجاز باشه +رسید پول را بهتون مهر کنه بده انشا الله مشکلی نیست. صرافی های درست درمون دستگاه دلار شمار دارند .دلار را داخلش می گذارند اول با ماورا بنفش چک می کنه اصل باشه بعد سریال دلار را می خونه پرینت می گیره در نهایت صرافی زیر اون رسید شماره سریالها را مهر می کنه .مثلا 100تا 100دلاری بخرید 100تا سریال زیر هم پرینت شده میدهند بهتون

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

ممنونم
الان که مالیات نداره .اما اگر کلا می خواهید ردی ازتون نباشه صرافی هایی هستند که دلار گرون تر می فروشند کارت ملی یا هیچ کارت شناسایی نمی خواهند .البته رسید هم نمی دهد حتما اصل بودن دلارشون را چک کنید

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان بنظرتون دلار تو اسفند و ایام عید ( طبق تجربیاتتون تو سال های گذشته ) قیمت اش بیشتر میشه یا کمتر ؟

shahraamg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان بنظرتون دلار تو اسفند و ایام عید ( طبق تجربیاتتون تو سال های گذشته ) قیمت اش بیشتر میشه یا کمتر ؟
دوست عزیز این چند سال اخیر به این صورت بوده که از نیمه بهمن سیر نزولی دلار شروع میشه تا دو سه روز قبل از آخر سال اون دو سه روز آخر در غیاب بانک به عنوان عرضه کننده و تقاضا مسافرین قیمتها بالا میره و در فروردین دوباره کمی بالا میره.
البته در بازار ارز هیچ چیز قطعی نیست.
http://donyaxe.com

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یه سوال
قیمت ارز از کجا به صرافی ها دیکته یا اعلام میشه؟
برای چی وقتی میریم صرافی میگه هنوز قیمت نیومده یا هنوز اجازه ندادن! یعنی چی؟

abc500x500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
دلار از مرز 4300 گذشته ولی دولت صرافی های پارسی و المپیک و ... را مجبور کرده قیمت غیر واقعی 4209 تومان را بنویسند! اما در همین صرافی ها قیمت درهم و پوند و یورو را که با نرخ تبدیل جهانی روز، به دلار تبدیل می کنیم قیمتهایی بالاتر از 4300 تومان برای دلار بدست میاد.

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان
دلار از مرز 4300 گذشته ولی دولت صرافی های پارسی و المپیک و ... را مجبور کرده قیمت غیر واقعی 4209 تومان را بنویسند! اما در همین صرافی ها قیمت درهم و پوند و یورو را که با نرخ تبدیل جهانی روز، به دلار تبدیل می کنیم قیمتهایی بالاتر از 4300 تومان برای دلار بدست میاد.
صرافیها کلا تو مواقع حساس سواستفاده میکنن ...هیچ دولتی هم تا ب حال برخورد جدی نکرده باشون
توهم خرید ملتم راه قیمت صرافیهارو تایین میکنه

shahraamg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صرافیها کلا تو مواقع حساس سواستفاده میکنن ...هیچ دولتی هم تا ب حال برخورد جدی نکرده باشون
توهم خرید ملتم راه قیمت صرافیهارو تایین میکنه
شما صرافی دارین که بدونین صرافیها سو استفاده میکنن؟ اطلاعات کامل دارین؟ چرا وقتی از هیچ چیز سر درنمیارید اظهارنظر بیجا میکنید و خیلی راهت قضاوت میکنید و‌تهمت میزنید؟؟؟!!!

shahraamg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه سوال
قیمت ارز از کجا به صرافی ها دیکته یا اعلام میشه؟
برای چی وقتی میریم صرافی میگه هنوز قیمت نیومده یا هنوز اجازه ندادن! یعنی چی؟
دوست عزیز قیمت دلار رو بانک مرکزی به صرافیها میده بعد یه تعداد محدودی دلار توزیع میکنه که صرافیها اگر بهشون برسه میتونن دلار بگیرن و توزیع کنن بین مشتریان البته این فرایند بسیار سخت هست حاشیه سود هم برای صرافیها ده تومن در نظر میگره بانک مرکزی که ۳ تومن بابت مالیات و هزینه های دیگه کم میشه میمونه ۷ تومن هر دلار که خیلی موقعها عطایش را بر لقایش میبخشن صرافیها. وقتی شما میرید صرافی میگن نداریم یعنی موفق نشدن دلار از بانک تهیه کنن

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
شما صرافی دارین که بدونین صرافیها سو استفاده میکنن؟ اطلاعات کامل دارین؟ چرا وقتی از هیچ چیز سر درنمیارید اظهارنظر بیجا میکنید و خیلی راهت قضاوت میکنید و‌تهمت میزنید؟؟؟!!!
شما ک صراف هستید لطفا بگید قیمت دلاری ک دولت ب صراف ها میده چقدره؟
بعدش تهمت نزدم دوست عزیز
اگ خطایی کردم لطفا واضح تر دربارش بحث کنید

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست عزیز قیمت دلار رو بانک مرکزی به صرافیها میده بعد یه تعداد محدودی دلار توزیع میکنه که صرافیها اگر بهشون برسه میتونن دلار بگیرن و توزیع کنن بین مشتریان البته این فرایند بسیار سخت هست حاشیه سود هم برای صرافیها ده تومن در نظر میگره بانک مرکزی که ۳ تومن بابت مالیات و هزینه های دیگه کم میشه میمونه ۷ تومن هر دلار که خیلی موقعها عطایش را بر لقایش میبخشن صرافیها. وقتی شما میرید صرافی میگن نداریم یعنی موفق نشدن دلار از بانک تهیه کنن

من راجع به داشتن و نداشتن دلار چیزی نگفتم
دلار دارن ولی میگن قیمت هنوز نیومده! یعنی چی نیومده؟؟ قیمت ها رو هم بانک مرکزی بهشون میگه؟ صراف ها تابع بانک مرکزی هستن پس چرا در سطح شهر اینقدر اختلاف قیمت بین صراف ها هست؟؟؟

من رفتم یه صرافی یک ماه پیش دلار بخرم برای مسافرت...میگفت 4126 روی تابلو هم همین بود! بعد یه چهار راه پایین تر صرافی دلار رو میداد 4085 !!!
مگه دلبخواهی هست؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
معمولا قبل ساعت یازده میگن دلار نداریم چون منتظر نرخ دلار صرافی های بانک ها هستن و اینکه ببینن میتونن از بانک مرکزی، دلار با اون قیمت بگیرن یا نه. صرافی هایی که قیمت بالاتر میدن، معمولا سهمیه بانک مرکزی نتونستن بگیرن و قیمت بالاتر میدن، البته صرافی هایی که با نرخ ثابت بانکی میدن هم معمولا محدودیت فروش ده هزار دلار در روز برای هر نفرو دارن. بالاتر از ده هزار تا بخوای، باید همون نرخ بالاتر حساب کنی.
صرافی ها هیچ کارن، بانک مرکزی خودش نرخ همه ارزها رو تعیین میکنه، الانم صوری نرخ ارز رو پایین نگه داشتن ولی در عوض یورو هر روز داره رکورد میزنه، دلار کانادا کلی گرون شده، درهم کلی گرون شده، سکه هم که کسی جلودارش نیست.

shahraamg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما ک صراف هستید لطفا بگید قیمت دلاری ک دولت ب صراف ها میده چقدره؟
بعدش تهمت نزدم دوست عزیز
اگ خطایی کردم لطفا واضح تر دربارش بحث کنید
حرف من اینکه منی که اطلاعات کاملی راجع به مساله ایی ندارم نباید این و اون رو متهم به سواستفاده کنم. قیمت دلار هم که بانک میده هر روز متفاوت هست و بعضی روزها تا 8 بار هم نرخ رو جابجا میکنه. امروز 4199 به صرافها نرخ داد که صرافیها هم 4209 مجاز به فروش بودن البته اگه دلاری به دسشون میرسید

shahraamg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من راجع به داشتن و نداشتن دلار چیزی نگفتم
دلار دارن ولی میگن قیمت هنوز نیومده! یعنی چی نیومده؟؟ قیمت ها رو هم بانک مرکزی بهشون میگه؟ صراف ها تابع بانک مرکزی هستن پس چرا در سطح شهر اینقدر اختلاف قیمت بین صراف ها هست؟؟؟

من رفتم یه صرافی یک ماه پیش دلار بخرم برای مسافرت...میگفت 4126 روی تابلو هم همین بود! بعد یه چهار راه پایین تر صرافی دلار رو میداد 4085 !!!
مگه دلبخواهی هست؟
ببین عزیز جان شما کلا در تمام بازرهای جهانی چه ارز چه بورس در یک مرکزی ابتدا کالا قیمت گزاری میشه بعد یواش یواش موتور معاملات گرم میشه و نوسانات شروع میشه هر صرافی یا شخصی هم حق داره از این مطمن بشه معامله ایی که انجام میده براش سود داشته باشه یا حداقل ضرر نشه براش بخاطر همین بعضی صرافیها تا قبل از 11 معامله ایی نمیکنن تا از نرخ مطمن بشن. صرفیها تابع بانک هستن در مورد نرخ دلار ولی وقتی نرخ بانک نوسان داره نرخ صرافیها هم متغییر میشه مثلا صرافی ایکس دلار از بانک گرفته 4200 میده 4210 نیم ساعت بعد یه صرافی دلار گرفته 4195 میده 4205. در ضمن قیمتهای متفاوت صرافی ها چیز بسیار معمول در تمام دنیا میباشد شما در پاریس هم دو صرافی به فاصله 50 متر باهم میبینید با نرخهای متفاوت. ارز رو با اجناس دیگه مقایسه نکنید ارز بسیار بازار پیچیده و پویا هست

بالا